Συμφωνω.xrisitsapa έγραψε:Σαματα και Τίσου κοστίζουν πάνω από 2,5εκ το χρόνο.ektoras έγραψε:Δε βλέπω κανένα λόγο να απαλλαγούμε από τον Τίσου ...είναι εξαιρετικός παίκτης και θα φανεί αν υπάρξει επιτέλους ισσοροπία στο κέντρο και γρήγορο επιθετικό τρανζίσιον...
Ατοί που πρέπει να φύγουν είναι ο Σαμάτα, ο Γκόμες (δανεικός) και ο Μπακαγιόκο και ίσως ο Μουργκ αν δεν τον θέλει ο κόουτς..
Τώρα αν είναι να έρθει ένα κανονικό φορ ας φύγει και κάποιος άλλος από τους 3
Επίσης δε νομίζω να μιλάνε σοβαρά ότι κοιτάζουν αυτό το Γκουγκκισιασβίλι ή όπως άλλιως λένε αυτό το μέτριο τερματοφύλακα των Σερρών
Με τα μισά από αυτά φέρνεις μια χαρά φορ.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Καλό θα ήταν να μπει στην εξίσωση των συμβόλαιων το γεγονός πώς πλέον με 1, 1,2 εκατομμύρια ευρώ δεν έχεις κάτι σπουδαίο στο ρόστερ σου.
Εκάλη παίκτες έχουν πάνω από ενάμιση και μπορεί να φτάσει και δύο εκατομμυριά ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο.
Εκάλη παίκτες έχουν πάνω από ενάμιση και μπορεί να φτάσει και δύο εκατομμυριά ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο.
Αν έχεις καλό σκαουτινγκ και φέρνεις νεότερες ηλικίες (21-25), μια χαρα με αγορές βρίσκεις χαμηλούς μισθούς, όπως κάνουν ένα σωρό κλαμπς, οπως και η Σλαβια Πράγας. Αγοράζεις παίκτες σχετικά ακριβά, τους δίνεις μισθό 300-900Κ, ανάλογα την περίπτωση. Όταν υπάρχει ζήτηση από άλλα κλαμπ και θες να τους κρατήσεις, τους ανανεώνεις με 1,5εκ/ έτος, ειδάλλως πώληση. Αυτό το κάναμε στις περιπτώσεις Γκαρυ, Μακ, Αουγκουστο, Τσιμιροτ (με τους αντίστοιχους μισθούς της εποχής) κ.α.
-
Τελειώνουν πολλά συμβολαια το καλοκαιρι και απο την άλλη υπαρχουν πολυ καλές και πολλές περιπτωσεις απο παίκτες που ληγουν το 2025 τα συμβολαια τους και σου αλλάζουν επιπεδο ,καλως εγιναν τα θέλω του προπονητη τώρα αλλα θα πρέπει να προγραμματιστουν και οι επόμενες χρονίές . Πρέπει να έρθει ενα καλο ονομα για αριστερο εξτρεμ ,ενα χαφ απο το πανω ραφι ,ενα δεξι μπακ αν ο Οττο δεν θέλει να συνεχίσει και σεντερ φορ αν δεν κρατησεις Μπραντον . Στο δέκα με Κωνσταντελια και Πελκα τουλαχιστον για τα επόμενα δύο χρονια ειμαστε καλα ,γιατι ο Πελκας για μενα δεκαρι μπορεί να παιξει και να μοιραστει τα παιχνιδια με τον μικρο. Ντελιας εδω θα μείνει για τα επομενα 5 χρονια μακαρι να γινει και ο Τοττι του ΠΑΟΚ . Αυτά γιατι αν θέλεις να κανεις ροτεισον πρέπει να εχεις παικτες . Και χωρίς ροτεισον δεν παίρνεις πρωτάθλημα οταν θα έχεις και Ευρώπη.
Φετος πρέπει να κυνηγησουμε οσα εχουν μεινει μέχρι τελους. Πιστευω οτι μπορουμε να βρεθουμε στους 16 του Europa .
Φετος πρέπει να κυνηγησουμε οσα εχουν μεινει μέχρι τελους. Πιστευω οτι μπορουμε να βρεθουμε στους 16 του Europa .
Ο Αγκουστο κοστισε 3.5 μυριαvs40 έγραψε:Αν έχεις καλό σκαουτινγκ και φέρνεις νεότερες ηλικίες (21-25), μια χαρα με αγορές βρίσκεις χαμηλούς μισθούς, όπως κάνουν ένα σωρό κλαμπς, οπως και η Σλαβια Πράγας. Αγοράζεις παίκτες σχετικά ακριβά, τους δίνεις μισθό 300-900Κ, ανάλογα την περίπτωση. Όταν υπάρχει ζήτηση από άλλα κλαμπ και θες να τους κρατήσεις, τους ανανεώνεις με 1,5εκ/ έτος, ειδάλλως πώληση. Αυτό το κάναμε στις περιπτώσεις Γκαρυ, Μακ, Αουγκουστο, Τσιμιροτ (με τους αντίστοιχους μισθούς της εποχής) κ.α.
-
Λοιπόν Γιουρασεκ είναι κλεισμένος , περιμενουμε όμως την Χοφενχαιμ ..
Από την άλλη κοιτάμε και για φορ, ο φίλος μου ο Μικα που για δικούς του λόγους δεν γράφει αλλά παρακολουθεί μου έσκασε τα μαντάτα..
Ο φορ που θέλουν , δε λέω ότι θα κλείσει, αλλά το παλεύουν είναι στα χρόνια του Χριστού, Ακπομοειδες , παστελωτης, καψούρα του Λουτσεσκου.. Αναφέρθηκε και το καλοκαίρι σαν πληροφορία.. εγώ λέω ναι..
Είπαμε , ιδανικά Γιαννουλης και Ακπομ αλλά εφόσον δεν είναι εφικτό μια χαρά είναι και Τζουρασεκ - Μπαμ μπουμ…
Υ.Γ. Άντε ρε Λουτσε άσε τον Γιωργη να φέρει και έναν δικό του.. τόσους σε πήρε.. Ιβανουσεκ…
Από την άλλη κοιτάμε και για φορ, ο φίλος μου ο Μικα που για δικούς του λόγους δεν γράφει αλλά παρακολουθεί μου έσκασε τα μαντάτα..
Ο φορ που θέλουν , δε λέω ότι θα κλείσει, αλλά το παλεύουν είναι στα χρόνια του Χριστού, Ακπομοειδες , παστελωτης, καψούρα του Λουτσεσκου.. Αναφέρθηκε και το καλοκαίρι σαν πληροφορία.. εγώ λέω ναι..
Είπαμε , ιδανικά Γιαννουλης και Ακπομ αλλά εφόσον δεν είναι εφικτό μια χαρά είναι και Τζουρασεκ - Μπαμ μπουμ…
Υ.Γ. Άντε ρε Λουτσε άσε τον Γιωργη να φέρει και έναν δικό του.. τόσους σε πήρε.. Ιβανουσεκ…
- Μπαρκαρούτσος
-
Το ποστ το διάβασες; Τι σημαίνει μισθός και τι αγορά παίκτη (transfer fees);aivas19 έγραψε:Ο Αγκουστο κοστισε 3.5 μυριαvs40 έγραψε:Αν έχεις καλό σκαουτινγκ και φέρνεις νεότερες ηλικίες (21-25), μια χαρα με αγορές βρίσκεις χαμηλούς μισθούς, όπως κάνουν ένα σωρό κλαμπς, οπως και η Σλαβια Πράγας. Αγοράζεις παίκτες σχετικά ακριβά, τους δίνεις μισθό 300-900Κ, ανάλογα την περίπτωση. Όταν υπάρχει ζήτηση από άλλα κλαμπ και θες να τους κρατήσεις, τους ανανεώνεις με 1,5εκ/ έτος, ειδάλλως πώληση. Αυτό το κάναμε στις περιπτώσεις Γκαρυ, Μακ, Αουγκουστο, Τσιμιροτ (με τους αντίστοιχους μισθούς της εποχής) κ.α.
Ειοαμε να του κανουν τα χατηρια αλλα να χει και μελλον το ροστερ. Αν ειναι αντι για ανανεωση να κανουμε αναπαλαιωση μαμησε τα. Φερτε καναν αριστερά στα εξτρεμ να κανει τα ρεπο του Ταισον και του χρονου βασικος βρεεε
Ναι ταιριαζει κ με το μπαμ μπουμ. Δεν κανει ομως τη διαφορα. Προτιμω αυτους που εχουμε