Η κούλα ήδη έχει γίνει μπάχαλοCCCP έγραψε:Εγω γελαω γιατι η χαρτινη επενδυσε εδω και βδομαδες στο αφηγημα της διαιτησιας και της κακης επο και του στυστηματος που την κυνηγαει και καλα και φααααααααπ . Τοση επενδηση και δεν μπορουν να πουν τιποτα.
Αν νομιζετε οτι η αεκ ειναι ενα αστειο τσιρκο τωρα, που να αρχισουν και τα οργανα. Ακομα με την ομαδα και το σηστημα που εστησε ο μελ ειναι. Που να αρχισουν οι φαπες, να φυγει ο αλμειδα, να αρχισει να τρωει κραξιμο ο ηλιοπουλος κτλ κτλ.
Μην προτρέχεις και μην βιάζεσαι φίλε. Με το χάλι που έχουν και με 18 παίκτες για 6 θέσεις οι οποίοι 18 φέρεται να είναι όλοι ή η πλειονότητα δυσαρεστημένοι, παίζει να κάνουν δύο ήττες σε 3 μέρες, με την δεύτερη να είναι και ήττα αποκλεισμού, για να καθαρίσουν τον Ματίας. Οι ΑΡΔ τους που είναι και πολύ κοντά στα αποδυτήρια, πνέουν μένεα εναντίον του, ενώ και ο ραλίστας δεν τον βλέπει με καλό μάτι τελευταία.Special 4 έγραψε:Η κούλα ήδη έχει γίνει μπάχαλοCCCP έγραψε:Εγω γελαω γιατι η χαρτινη επενδυσε εδω και βδομαδες στο αφηγημα της διαιτησιας και της κακης επο και του στυστηματος που την κυνηγαει και καλα και φααααααααπ . Τοση επενδηση και δεν μπορουν να πουν τιποτα.
Αν νομιζετε οτι η αεκ ειναι ενα αστειο τσιρκο τωρα, που να αρχισουν και τα οργανα. Ακομα με την ομαδα και το σηστημα που εστησε ο μελ ειναι. Που να αρχισουν οι φαπες, να φυγει ο αλμειδα, να αρχισει να τρωει κραξιμο ο ηλιοπουλος κτλ κτλ.
Στο ημίχρονο πλακώθηκαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια όπως φημολογείται
Απλά οι ΑΡΔ τους δεν βγάζουν τίποτα προς τα έξω, αλλά η εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο είναι ο καθρέφτης της ομάδας τους
Τώρα θα τους ανεβάσει λίγο το ηθικό το φιλαράκι τους, έχουν 2 συνεχόμενα παιχνίδια με αυτούς, Σάββατο και Τρίτη στο κύπελλο, αλλά έχουν χοντρό θέμα στα αποδυτήρια
Μετά λοιπόν, συναντιόμαστε μαζί τους στο κύπελλο, μέσα στο Δεκέμβριο και στην αρχή του νέου έτους και τους χρωστάμε ένα καλό μάθημα
Είναι αυτό που λέμε " κανέναν δεν μπορεί να κρατήσεις με το ζόρι". Σε έναν τελείως αντιποδοσφαιρικό περιβάλλον πλέον όπως αυτό της Κούλας ο κάθε περαστικός θα κοιτάξει πως θα επιμεληθεί περισσότερο.marsantos έγραψε:Επειδή βλέπω τα σχόλια για Αλμέιδα και θυμάμαι συνοπαδούς εδώ μέσα να εύχονται να είχαμε έναν τέτοιο προπονητή στον πάγκο μας, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.
Η μη χρησιμοποίηση του Πινέδα ξεπερνάει τα όρια ικανότητας. Ο παίκτης αυτός έκρυβε όλες τις αδυναμίες του προπονητή Αλμέιδα. Που πιστεύετε οφείλετε ο παραγκωνισμός του Μεξικανού;
α) Είναι τόσο άσχετος;
β) Δε μπορεί να αφήσει τις βεντέτες έξω γιατί είναι μικρός ως οντότητα να σπάσει αυγά και να κοιτάξει το καλό της ομάδας;
γ) Είναι σε συνεννόηση με τον Πινέδα για να πάρουν μαζί το αεροπλάνο για Μexico;
Εγώ που είμαι από τους πρώτους πολέμιούς του σε αυτό το φόρουμ, αποκλείω το πρώτο και είμαι ανάμεσα στις άλλες 2 επιλογές.
Υγ. Όποιος γουστάρει γενικά τη μπάλα, ας δει με προσοχή την αλλαγή βηματισμού του Ελ Κααμπί στο δεύτερο γκολ του οσφπ.
Από κανονικά βήματα, μετατρέπει την κίνησή του σε βήματα που θυμίζουν τριπλούν ώστε να εκτελέσει έχοντας τον κατάλληλο συντονισμό πάνω στην κίνηση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως προετοιμάζεται ώστε να εκτελέσει σε πρώτο χρόνο.
2-1 τελικό.Τρόμος έγραψε:Ατρόμητος Λεβαδειακός 0-1 στο ημίχρονο!