Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Έβαλα δύο κιλά από το σανό και τα ευχολόγια που τρώω το τελευταίο διάστημα....
Η βάρκα με τς μεταγραφές άρχισε να μπατάρει όταν είδαμε την ανανέωση του Ανύπαρκτου Σέρβου πορτοφολά Ζιβκοβιτς,που το highlight τς καριέρας του ήταν μέσα στην Βουλγαρία που πετούσε τς μπάλες μέσα για να παίξουμε γρήγορα χαχαχαχαχαχαχαχ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ανεκπλήρωτος με το τωρινό ρόστερicue έγραψε:Η σωτηρια δεν ειναι στοχος;
-
rainmaker έγραψε:Υπάρχει βεβαιως και η πιθανότητα να ΜΠΟΡΟΥΝ να τα βρουν αλλά να χρειάζεται χρόνος τόσο για τη συνεργασία όσο και για την ομοιογένεια της ομάδας όσο και για επιπλέον μεταγραφές (κάτι άκουσα ότι μόλις μπήκε ο Αύγουστος) αλλά εντάξει τι να λέμε τώρα ολα αυτά είναι στημένες πλύσεις εγκεφάλου το μόνο που μετράει είναι το κεφάλι οποιουδήποτε επι πίνακι
Εγώ κάτι άκουσα ότι αποκλειστηκαμε, αλλά εντάξει τι να λέμε τώρα..όλα καλά
πρωτα οι αποχωρήσεις.μόνο για 10αρι ίσως υπάρξει κίνηση παράλληλα.μετά βλέπουμε.
ότι μπορώ να μάθω γιατί πια δεν ασχολούμαι οπως πριν λίγο καιρό θα σας ενημερώνω.ό,τι μπορώ .μακάρι να είμαι καλά και να βοηθω
ότι μπορώ να μάθω γιατί πια δεν ασχολούμαι οπως πριν λίγο καιρό θα σας ενημερώνω.ό,τι μπορώ .μακάρι να είμαι καλά και να βοηθω

- FreeWatcher
Σορυ για το οφ τοπικ. Γιατί σε εχασα στο twitter?gergeo4 έγραψε:πρωτα οι αποχωρήσεις.μόνο για 10αρι ίσως υπάρξει κίνηση παράλληλα.μετά βλέπουμε.
Κράτα γερά!!!
δεν έχω πια account.Ευχαριστώ για την ευχη.Μακάρι να είμαστε όλοι καλά.FreeWatcher έγραψε:Σορυ για το οφ τοπικ. Γιατί σε εχασα στο twitter?gergeo4 έγραψε:πρωτα οι αποχωρήσεις.μόνο για 10αρι ίσως υπάρξει κίνηση παράλληλα.μετά βλέπουμε.
Κράτα γερά!!!
Πάντως το να βλέπεις τους άλλους να ᾽᾽γίνονται᾽᾽ ομαδάρες λόγω κάποιων μεταγραφών που έχουν κάνει, πρίν κάν αγωνιστούν το λές και γελοίο.
Εύχομαι ο Μπότο με τον Ιβάν να μήν αφήσουν την ομάδα έτσι. Η βάση μιάς καλής ομάδας υπάρχει, 3 με 4 καλές κινήσεις χρειάζονται.
Εύχομαι ο Μπότο με τον Ιβάν να μήν αφήσουν την ομάδα έτσι. Η βάση μιάς καλής ομάδας υπάρχει, 3 με 4 καλές κινήσεις χρειάζονται.
γιωργο εννοεις οτι ισως μονο 10αρι μεχρι τελος η περιμενουμε να γινουν και οι υπολοιπες αποχωρησεις(αρα και εξτρα χρημα απο μουργκ,τειλορ κτλπ,κουρτιτς,νταγκλας κτλπ)gergeo4 έγραψε:πρωτα οι αποχωρήσεις.μόνο για 10αρι ίσως υπάρξει κίνηση παράλληλα.μετά βλέπουμε.
Με βάση την (μή) λογική προσέγγιση του ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια οσον αφορα την ενίσχυση σε θέσεις που χρειαζόμαστε παίκτες, αυτό είναι το πιό πιθανό σενάριο. Μία μόνο μεταγραφή στη θέση 10 θα κάνουμε.gergeo4 έγραψε:το 2ο
Η (μή) λογική αυτής της επιλογής πιστεύω οτι έχει να κάνει με το οτι ο Λουτσέσκου έφερε πίσω τον Μπίσε που μπορεί να παίξει αριστερά, υπολογίζει τον Κουαλιάτα ή ακόμα και τον Αντρίγια. Στα φόρ μπορεί να σου πεί οτι πήραμε τον Μπράντον (που δεν είναι φορ αλλά ΟΚ), και στα σεντερ μπακ οτι έρχεται ο Μιχαηλίδης.
Δεν ξέρω αν φύγει ο Κούρτιτς ή ο Αουγκούστο τί θα γίνει αλλά παίδες ο Λούτσος αυτούς τους θέλει για βασικούς.
δυστυχώς έχει πέσει τρελή απογοήτευση στον κόσμο του ΠΑΟΚ
πώς το καταφέρατε ρε μλκες να μας ξενερώσετε πάλι τόσο πολύ?
πώς το καταφέρατε ρε μλκες να μας ξενερώσετε πάλι τόσο πολύ?
Τα 8000+ διαρκείας της προηγούμενης εβδομάδας κάθε άλλο παρά ξενερα φανέρωναν.
Το γενικότερο κλίμα για το πλάνο 15 μέρες πριν ήταν σχεδόν αποθεωτικο.
2 ματς τα @@@ησαν όλα και η πλειοψηφία έχει κρίνει ήδη την προσπάθεια αποτυχημένη, το πλάνο για πέταμα και την διάθεση του κόσμου στα πατώματα.
Είναι αυτό σωστό; Να κριθούν τα πάντα από 2 ματς; Λογικά δεν είναι λεω εγώ.
Θεωρητικά θα υπήρχε στήριξη και υπομονή σε μια χρονιά που πραγματοποιήθηκε το rebuild της ομάδας που επιτακτικά ζητούσαν άπαντες.
Την απογοήτευση που ήρθε κυρίως από τις δύο κάκιστες εμφανίσεις την κατανοώ πλήρως.
Την ισοπέδωση όχι. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί η ομάδα.
Εδώ καλά καλά είναι νωρίς για να κριθεί και η μεταγραφική περίοδος. Ακόμα στην μέση είμαστε. Υπάρχει 1,5 μήνας διαθέσιμος
Το γενικότερο κλίμα για το πλάνο 15 μέρες πριν ήταν σχεδόν αποθεωτικο.
2 ματς τα @@@ησαν όλα και η πλειοψηφία έχει κρίνει ήδη την προσπάθεια αποτυχημένη, το πλάνο για πέταμα και την διάθεση του κόσμου στα πατώματα.
Είναι αυτό σωστό; Να κριθούν τα πάντα από 2 ματς; Λογικά δεν είναι λεω εγώ.
Θεωρητικά θα υπήρχε στήριξη και υπομονή σε μια χρονιά που πραγματοποιήθηκε το rebuild της ομάδας που επιτακτικά ζητούσαν άπαντες.
Την απογοήτευση που ήρθε κυρίως από τις δύο κάκιστες εμφανίσεις την κατανοώ πλήρως.
Την ισοπέδωση όχι. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί η ομάδα.
Εδώ καλά καλά είναι νωρίς για να κριθεί και η μεταγραφική περίοδος. Ακόμα στην μέση είμαστε. Υπάρχει 1,5 μήνας διαθέσιμος