Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
renegade έγραψε:Όταν με το καλό κλείσει ο κοταρσκι,βλέπω ο επόμενος τερματας που θα κλείσει να στεναχωρεί τον Μπάνε
Γιατί ρε,δε πιστεύω αυτό το πουλί τον Τσιφτση να λες;
-
- Επικοινωνία:
Ο Ρέτσος θα άξιζε μια ευκαιρία; Ειλικρινά δεν τον θυμάμαι παικτικά ούτε το ποσό "δεμένος" η όχι ήταν με τον γαύρο.trouman έγραψε:Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Φορτούνης, Ανατολάκης κλπ μ@λ@κισμεν@ μακριά μακριά. Δεν πιστεύω κάποιος να το δεχόταν ποτέ. Ταυτισμένα με όλη τη σαπίλα και τη νοοτροπία γαύρος.. Είπαμε... υπάρχουν και όρια...
το ματιαξατε το παλληκαρι ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Πέμ 09 Ιουν 2022, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μάλλον χιαστό ο Λημνιος κρίμα το παιδί . Πάνω που άρχισα να ψήνομαι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυστυχώς !obanebane έγραψε:renegade έγραψε:Όταν με το καλό κλείσει ο κοταρσκι,βλέπω ο επόμενος τερματας που θα κλείσει να στεναχωρεί τον Μπάνε
Αρρωστακι με τον Λημνιο και συ Κατ μου? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]kataramenos5 έγραψε:aivas19 έγραψε:Ο φορτουνης ειχε 2 χιαστους απο τοτε που εκανε αυτα που λες. Επισης, βαλε να δεις το βιντεακι που φωναζει εν χορω το κλασσικο συνθημα που λενε οι γαυροι για ΠΑΟΚτσηδες, οταν μας απεκλεισαν στο κυπελλο επι Αμπελ και ξαναγραψε
Ουτε απ’εξωΣας αγαπαω ρε μαγκες. Με συγκινησατε.Gospi έγραψε:Χιλια χρονια Λημνιος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και γω σ αγαπαω!
edit τωρα ειδα οτι επαθε ζημια το παλικαρι... κριμα, πολυ κριμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 09 Ιουν 2022, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως το τεραστιο θεμα το χουμε μεσοεπιθετικα και ακομη εκει περα απο τον Κουαλιατα δεν εχουμε καμια εξελιξη...
Μας βλεπω να καταληγουμε με Ζιφκο Κουαλιατα Ζαμπα Μουργκ και Τειλορ μπροστα και αντι για χρονια χτισιματος να παμε σε χρονια αστα να παν...
Καλη η ορεξη και η διαθεση για ολοκληρωση του ροστερ αμεσα, αλλα πολυ φοβαμαι πως ο Μποτο ανακαλυψε ποσο ελκυστικο ειναι το πρωταθλημα μας για τους νεους και ταλαντουχους...
Μας βλεπω να καταληγουμε με Ζιφκο Κουαλιατα Ζαμπα Μουργκ και Τειλορ μπροστα και αντι για χρονια χτισιματος να παμε σε χρονια αστα να παν...
Καλη η ορεξη και η διαθεση για ολοκληρωση του ροστερ αμεσα, αλλα πολυ φοβαμαι πως ο Μποτο ανακαλυψε ποσο ελκυστικο ειναι το πρωταθλημα μας για τους νεους και ταλαντουχους...
Όχι,τον διουδηobanebane έγραψε:renegade έγραψε:Όταν με το καλό κλείσει ο κοταρσκι,βλέπω ο επόμενος τερματας που θα κλείσει να στεναχωρεί τον Μπάνε