Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ariskatiforos

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Όταν θελεις τιτλους κ επιτυχίες πας σε σίγουρες δοκιμασμένες λύσεις
Οι ίδιοι που λέμε για στήριξη Πάμπλο θα είμαστε που θα χάσουμε την υπομονη μας αν δε βγει το ρίσκο άμεσα
Γι αυτό όσο και αν με πονάει μια τέτοια αλλαγή μιας και εγώ εχω τη φαντασίωση να σαρωσουμε με Πάμπλο,τελικώς ρεαλιστικά κ με βάση του τι θέλουμε,τίτλους άμεσα,δε θα κατακρίνω την πιθανη επιστροφη λουτσεσκου
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Το μονο κακο στη περιπτωση Λουτσεσκου ειναι πως δεν ειδαμε ποτε αν μπορουσε να παει την ομαδα ενα βημα πιο μακρια μετα την βιαιη, χρονικα ,απομακρυνση του.
Τα επιτευγματα κατα τη θητεια του προφανως πολλα, μεσω ομως μιας διαδικασιας που επικεντρωθηκε κυριως στα γνωστα balance και mentality, περισσοτερο ισως και απο αυτο καθαυτο το ποδοσφαιρο.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι μπορει να καταφερει αν επιστρεψει με ενα εντελως διαφορετικο προτζεκτ.
Σοβαρά τώρα???
Αυτό θα είναι το επίπεδο της συζήτησης (όχι το δικό σου, μην το παρεξηγήσεις)???
Βίαιη, χρονικά, απομάκρυνση???
Απομάκρυνση ρε Joshua????

Ο τύπος μας πούλησε και τώρα πάμε να πουλήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο που παλεύει για την ομάδα και την πονάει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβως απο το βιαιη ΧΡΟΝΙΚΑ δεν καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εννοείται ξέρετε όλοι ότι είμαι υπέρ της παραμονής Γκαρσία και το κέρδισε.

Εγώ αν ήμουν Ιβάν πάντως το ίδιο θα έκανα θα έφερνα Λουτσε.
Όχι γιατί θα πάει καλύτερα η ομάδα απαραίτητα, αλλά για να μην υπάρχει εσωστρέφεια. Όνομα κοινής αποδοχής και το βουλώνουν όλοι. Ότι και γκρίνια να είχα θα έλεγα Λουτσε σας έφερα τουμπεκι.

Δεν είναι καθόλου ορθολογική σκέψη, αλλά θα έκανα το ίδιο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και κατι αλλο.Αν και τονιζω το ΑΝ, καθως για καφενειακες συζητησεις μιλαμε,εχει παρει αποφαση ο Σαββιδης γιατι ΑΥΤΟΣ παιρνει τις αποφασεις,να απομακρυνει τον Γκαρσια,μηπως λεω εγω ξερει κατι παραπανω,κατι που δεν γνωριζουμε εμεις? Λετε ετσι ελαφρα τη καρδια θα επαιρνε μια τετοια αποφαση?
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Τι ακριβως απο το βιαιη ΧΡΟΝΙΚΑ δεν καταλαβες?
Κατάλαβα το βίαιη.
Κατάλαβα το ΧΡΟΝΙΚΑ.
Το απομάκρυνσης με μπέρδεψε
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σαν τι να γνωρίζει παραπάνω joshua;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Τι ακριβως απο το βιαιη ΧΡΟΝΙΚΑ δεν καταλαβες?
Πάντως οι ίδιοι που λέμε για βίαιη χρονικά στιγμή να συζητιούνται όλα αυτά, είμαστε οι ίδιοι που λέγαμε γιατί δεν ανακοινώνουν τεχνικό διευθυντή. Κι αν τα δύο αυτά συνδέονται;

Η ΠΑΕ οφείλει να προετοιμαστεί για την νέα χρόνια.

Ίσα ίσα που κράτησαν στεγανά τόσο καιρό. Και ΑΝ όσα ακούγονται είναι αλήθεια, και ΑΝ αυτά που είπε ο Γκαρσία αφορούν την απομάκρυνση του, αυτός που έβγαλε το θέμα στη φόρα αυτή τη χρονική στιγμή είναι ο Γκαρσία, όχι η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Ιβάν επιβραβεύσει τον Ρουμάνο που έφυγε ξαφνικά σαν κλέφτης και μας άφησε στα κρύα του λουτρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Δεν θέλω να το πιστέψω.
Και ας μην ξεχνάμε ότι το τίμημα για το αήττητο double ήταν η Ευρωπαϊκή αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σαν τι να γνωρίζει παραπάνω joshua;
Αν ηξερα θα το ελεγα.αλλα σιγουρα υπαρχουν πραγματα που γινονται σε μια ομαδα,καταστασεις,συμπεριφορες,αποφασεις,κλιμα που εμεις δεν γνωριζουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Εννοείς δηλαδή πως μπορεί ο Ιβάν να είναι δυσαρεστημένος από τον Γκαρσία για λόγους που δεν είναι αμιγώς αγωνιστικοί;
Μπορεί.

Πάντως το σίγουρο είναι πως ΑΝ υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης Γκαρσία, αυτό θα είναι απόφαση Σαββίδη και μόνο (ποιου Σαββίδη δεν ξέρω).
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Parolos έγραψε:Εννοείται ξέρετε όλοι ότι είμαι υπέρ της παραμονής Γκαρσία και το κέρδισε.

Εγώ αν ήμουν Ιβάν πάντως το ίδιο θα έκανα θα έφερνα Λουτσε.
Όχι γιατί θα πάει καλύτερα η ομάδα απαραίτητα, αλλά για να μην υπάρχει εσωστρέφεια. Όνομα κοινής αποδοχής και το βουλώνουν όλοι. Ότι και γκρίνια να είχα θα έλεγα Λουτσε σας έφερα τουμπεκι.

Δεν είναι καθόλου ορθολογική σκέψη, αλλά θα έκανα το ίδιο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρολε, το επίκεντρο της κουβέντας έτσι όπως έχει εξελιχθεί, δε νομίζω ότι βασίζεται στο: παραμονή/φυγή Πάμπλο --- ερχομός/ή όχι Λούτσε. Είναι λογικό το οπαδικό μας κίνημα να προτιμάει κάποιον από τους δύο για χ,ψ λόγους.

Το επίκεντρο κατά τη γνώμη μου είναι ο τρόπος και αυτά που μεταφέρθηκαν στον Πάμπλο (για δύο χρόνια συμβόλαιο κλπ.) τα οποία στην πορεία άλλαξαν και απ'ότι φαίνεται τα έμαθε τελευταίος. Και σε αυτό το σημείο είμαι απόλυτα μαζί του. Έχει δίκιο που είναι θιγμένος γιατί φαίνεται ότι τον διαχειρίστηκαν λάθος κάποιοι από τη διοίκηση. Δε θα είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του ΠΑΟΚ διαχειρίζεται εντελώς λάθος ένα Κεφάλαιο της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Μελισσανίδης για Λούτσο, πριν από λίγο

Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ προπονητικά, βρέθηκα και μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ προσωπικά είμαι φαν του. Πιστεύω δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Οι αντιδράσεις είναι για τους μ...., μόνο τέτοιοι μπορούν να επηρεαστούν από αυτές στις αποφάσεις τους. Εμένα με απασχολεί να μου φτιάξει ομάδα. Τα περάσαμε και με τον Μπάγεβιτς. Δεν καταλαβαίνω από τέτοια. Αλλά τι να λέμε; Δεν υπάρχει θέμα… Για τον Λουτσέσκου φτάσαμε να συζητάμε για συμβόλαιο 1,3 εκατ. . Δεν υπάρχουν πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα. Δεν θα κωλώσουμε εκεί. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πληρώνουμε αλλά προς το παρόν δεν μας βγαίνει…Δεν χρειάζεται να συζητάμε πάντως άλλο για το θέμα Λουτσέσκου, έκλεισε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aς κανουμε λιγες μερες υπομονη και λογικα θα λυθουν αρκετες αποριες μας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ας παρουμε το κυπελο με το καλο
και μετα βλεπουμε τι θα γινει

το μονο σιγουρο ειναι
οτι τιποτε δεν ειναι σιγουρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”