Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από eorptol1 »

Sekeris έγραψε:Για το γάμο του Γιώργη εχωσε φράγκα, σε περίοδο που ο κόσμος δεν έχει να φάει, αν ήθελε μπορούσε να τον κρατήσει.Τα έλεγε ο γρηγοριαδης αλλά εμείς κοιμομαστε.
Καλά αυτό το απίστευτο άρθρο του Γρηγόριαδη είναι ιστορικό, δείχνει το πόσο ανοητος μπορεί να είναι κάποιος που υπογράφει αυτο το άρθρο......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ρε παιδια για ποιο χαφ μας είχε πει ο Ματσο?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Alastor έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Alastor έγραψε:Ο Πριγιοβιτς στην συνεντευξη του στο μετροκωλις τα λεει πολυ σωστα και ορθολογικα,αν εχετε χρονο διαβαστε την. Αυτα για οσους νομιζουν πως ζουνε σε αλλες εποχες για το πως λειτουργουν τα πραματα. Σεβαστηκε πολυ περισσοτερο τον συλλογο απο αλλους που πουλουσαν τρελο οπαδιλικι και προσφεραν πολυ λιγα συγκριτικα.
Το πρωτοσελιδο να το βαλουν οπου θελουν!!

Ντροπη και μονο!!!

Δε θελω να διαβασω τι ειπε...

Δε μας ενδιαφερει τι λεει παικτης αλλης ομαδας..
Δεν ξερω τι εγραψε στο πρωτοσελιδο η φυλλαδα,αλλα αν διαβασεις θα καταλαβεις πως αυτα περι προδοσιας κλπ ειναι για τα καφενεια.Αν θες διαβασε την στο sdna για να μην δωσεις κλικ στο μετροκωλις. Επισης μπορει να ναι παικτης αλλης ομαδας τωρα,αλλα αναφερεται σχεδον αποκλειστικα για την ομαδα μας,αρα σιγουρα μας αφορα.
Επειδη θυμαμαι και μια αλλη δηλωση που ελεγε "θα φυγω απο τον ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ για να παω σε ενα καλυτερο πρωταθλημα" ας μη το συνεχισουμε.

Καλο δρομο,καλη συνεχεια.
Εγω δεν εχω προβλημα με τον πριγιο.

Τις μαλακιες αυτων που βγαζουν πρωτοσελιδα δεν μπορω.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Εγω νομίζω οτι τζαπα μανούρα γίνεται για τον πρίγιοβιτς απλα δεν είμαστε συνηθησμένοι στο να πουλάμε παίκτες το οποίο αλλαζει σιγά σιγά.
Η πιο ακριβή πωληση στην ιστορία μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν κανουμε καμια μανουρα.απλα τις πιπες ας τις κρατησουν για την παρτη τους..

Ο ΠΑΟΚ δε σταματαει σε κανενα πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θυμάται κάποιος ποια ημερομηνία είχε έρθει ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

16/1
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

σαν αυριο ειχε ερθει ο πριγιοβιτς στον ΠΑΟΚ :mrgreen:
λες να χουμε κανα ντεζαβου;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

giagoylas4 έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Δηλαδή μου λέτε κάποιοι ότι ο λουτσεσκου που σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν ήθελε καμία αποχώρηση και μας προσμετρουσε ως απώλειες ακόμα και τον αζεβεντο των 2,5 παιχνιδιών,τώρα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει πρόβλημα να χάσει 5-6. Είδη έχασε πριγιο και βερμπλουμ από τραυματισμό.

Υγ ο λουτσεσκου δεν έχει πρόβλημα με την μεταγραφή μποναντινι... συμφωνώ.
Με την μεταγραφή Μουλέν είχε προβλήμα?

Δεν τον ρωτάς προσωπικά καλύτερα για να ησυχάσεις και εσύ και όλοι μας... Ήδη έχασε Πρίγιο, πες μας πως υπήρχε περίπτωση να μείνει και Βέρνμπλουμ από τραυματισμό... Άκου εκεί να χάσεις παίκτη από τραυματισμό αν είναι δυνατόν... Ρε συ giagoyla... Ρε συ giagoyla... ο Μπεργκ δεν έρχεται αφού...
Πραγματικα δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σου... αλλά τέλος πάντων
Μα δεν είπα κάτι... Το τι θα πεις εσύ ή εγώ ή ο αριστερά ή ο δεξιά δεν λέει τίποτα... Σε βλέπω πάρα πολύ ανήσυχο για τον αήττητο και προσπαθώ να σε κάνω να ηρεμήσεις... Συγγνώμη...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αλήθεια; Δώσαμε στον Πριγιοβιτς δυο μερες αδεια να σκεφτει κι αυτος μετρουσε ποση αμμο εχει η ερημος; Στο καλο κι ευχαριστουμε...

Με τα 25 που θα παρει 4 χρονια, κανονικα πρεπει να σκαει και επιχορηγηση καθε χρονο στην ΚΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Φτάνει ρε με τον Πριγιοβιτς τελείωσε! Ήτανε ο Καλύτερος φορ που έχει περάσει μέχρι τον επόμενο τελος! Παίκτες πανε και έρχονται ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα!
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Γιαννούλης και Κυριακόπουλος αλλαγή ότι πρέπει για το αριστερό άκρο της ομαδας
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Mīngus έγραψε:16/1
Στα γενέθλια μου ,δεν βλέπω να γίνεται τιποτα αυριο ομως .Το χαφ έπρεπε να ειναι εδω .Σιγορα κερδίσαμε χρόνο ,τα παιχνίδια ειναι εντός αλλα εχουμε απωλειες σε παίκτες.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

O private Ράιαν τα παρέθεσε πολύ ωραία. Το δεύτερο ημιχρόνιο του προχθεσινού παιχνιδιού το ψιλοείδα μεσω facetime με τον αδερφό μου κ φυσικά του έπιασα κουβέντα για αντιπρίγιο, χαφ κλπ κλπ
Και μου απαντάει: - ρε συ εχουμε κάνει μεταγραφή τη ρέντα που δεν είχαμε ποτέ, άλλες εποχές αυτό το πρώτο ημιχρονο θα ημαστάν κάτω 2-0 και τάβλα.
Το σκέφτομαι ξανά κ ξανά γιατί για να είμαι ειλικρινής έχω γίνει λίγο τζόσουα :D
Ρεαλιστικά η περίοδος δεν είναι για πολλες αλλαγές, ένα μπαρουτοκαπνισμένο σεντερφόρι με το κατάλληλο mindset για supeleague κ ένα 6αρι με τα χαρακτηριστικά που περιεγραψε ο Ράιαν είναι αρκετά.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Οποιος κια να φυγει, οποιος και να ερθει, στα παιχνδια μεχρι το γαυρο κατα 99% τα 10/11 της εντεκαδας θα ειναι παικτες που ειναι ηδη στο ροστερ.Οποτε γιατι αγχωνομαστε για τις πολλες αλλαγες. Μακροπροθεσμα ειτε συμπληρωματικα θα ενεργησουν οι προσθαφαιρεσεις.

Φορ θα ειναι ο Ακπομ.
Χαφ: Κανιας-Μαου-Πελκας
Μπακ: Αντελινο
Εξτρεμ: Λημνιος/Μπισε/Ζαμπα

Οι Γιαννουλης, Ενρικε,χαφ,φορ δυσκολα να ενσωματωθουν σε 1 μηνα.Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ετσι θα παμε.
Οποτε δεν θα γινουν αλλαγες πολλες.

Το μονο σεναριο για μενα ειναι να ειναι αριστος ο Γιαννουλης κια να περασει αριστερο εξτρεμ ο Αντελινο, αλλα δυσκολα. Φορ και χαφ πρεπει να ειναι οι καλυτεροι παικτες σε ολο το ροστερ, να ειναι ενεργοι και να πεισουν αμεσως το Ραζβαν για να μπουν με το καλημερα. Οποτε το θεωρω απιθανο, χειμωνα να γινει αυτο.

Το ιδιο ισχυει και για αποχωρησεις οπως Ουαρντα/Χατσερ και σια. Μικρο το κακο, καθως ο κορμος θα παραμεινει αναλλοιωτος, περα του Πριγιοβιτς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”