Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Hermann »

Ούτως ή άλλως για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ που θέλει πριν τις 20/6 να κλείσει φορ το ταβάνι δε βρίσκεται μακριά από τέτοιες περιπτώσεις. Αναγκαστικά στο επίπεδο των Πούκι-Κόντε θα κινηθείς (εφόσον ο Κόντε δεν αποδειχθεί πυροτέχνημα).

DarkFear διαφωνώ κάθετα και στα δύο που λες. Η Β Γερμανίας πρέπει να είναι περίπου στα ίδια με εμάς.

Κανένας να μας κάνει ανάλυση Κόντε;;;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Για τρίτος καλός θα ήταν με τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Για να περάσουμε που δεν έχουμε επιθετικό που λείπει λόγο Mundial o Prijo θές έναν καλό STriker.
1ος είναι ο Prijo 2ος θα ήταν ο Pukki(αν έρθει) 3ος(αν πάει δανεικός ο Κουλούρης ο Conde)
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Hermann έγραψε:Ανάλυση με facts και ορθά επιχειρήματα θα μας κάνει κανένας να μας εξηγήσει επιτέλους γιατί ο Κόντε είναι τόσο λίγος για τον ΠΑΟΚ που παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα;
Δεν είναι λίγος. Αντίθετα είναι πολύ καλός και βάζει δύσκολα γκολ λόγω του καλού σουτ που έχει και γενικότερα είναι σε θέση να προσθέσει καινούργια στοιχεία στην θέση επιθετικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 16 Ιουν 2018, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ φίλεμου Hermann που πονάω την ομάδαμου θέλω κάτι καλύτερο για τα 2 βασικά παιχνίδια με τον Άγιαξ η την Βασιλεία δεν είπα ειναι παλτό ο Κόντε δεν είναι παίχτης για βασικός στα 2 παιχνίδια που έχουμε για αλλαγή καλός είναι.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Φίλε Dark και εγώ θέλω κάτι καλύτερο. Πάντα θα θέλω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω.

Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να αποδεχτούμε ότι στον ποδοσφαιρικό χάρτη είμαστε ένα σκαλί πάνω από τον πάτο. Δεν πρόκειται να δούμε τους παίκτες που ονειρευόμαστε. Όχι χωρίς να ματώσουμε ή να έρθει ο Αύγουστος και από συγκυρίες να μείνουν ελεύθεροι. Θέλουμε να φέρουμε φορ στο επόμενο 4ήμερο. Ότι και είναι, μετριότητα θα είναι. Οπότε, προτιμώ μια μετριότητα που τα 2 τελευταία χρόνια έχει δείξει καλά στοιχεία από τον κάθε τυχάρπαστο που παίζει σε Ιαπωνίες, Β Γερμανίες και Δανίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Σάβ 16 Ιουν 2018, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιπον παμε.
Ο Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς εχει βαρεθει το mls και ειναι το "δωρο" στον ΠΑΟΚ, το οποιο θα ερθει μονο εαν το θελει ο ιδιος. Οικονομικα δεν τιθεται προβλημα αφου ο ΠΑΟΚ δε θα χρεωθει ουτε ευρω και η μεταγραφη θα πληρωθει απο χορηγο, ο οποιος εκανε ανοιγμα στην ευρωπη και στα βαλκανια λογω Ιβαν. Μια σειρα εξελιξεων εφερε το θεμα στο τραπεζι και αυτη τη στιγμη διαπραγματευεται σε νησι.
Μη ρωτατε λεπτομερειες για το ποια εταιρια κλπ, εχω ενημερωσει μοντς οποτε απλα περιμενουμε.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

DAAAAAAAAAAAAAAMN
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ταιριάζει ο Ζλάταν στην ομάδα.Ψαχνουμε για παίκτη με διαφορετικά στοιχεία από τον Πριγιοβιτς... :twisted:

Υ.Γ Δεν μπορώ να πιστέψω ότι 10 χρόνια στην Ισπανία κάνεις δεν διέκρινε το ταλέντο του Κοντε.Επιλεγω να θεωρώ ότι είναι άλλος ένας Μπρεσκα,Μποντα ,Μπαραλες,Φιλομένο και εγω δεν ξερω ποιος άλλος που είχε 1-2 σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και β υπόλοιπη καριέρα τους αγνοείτο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και θα έχουμε και των φτωχών και των πλουσίων μαζί;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.

Από εκεί και πέρα ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

Ο επιθετικός που ψάχνουμε είναι για ΠΑΓΚΙΤΗΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

Απ τα λίγα π καταλαβαίνω προσωπικά προτιμώ κόντε απ τον μπούλη τον πουκι
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

rainmaker έγραψε:Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.

Σωστοτατος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DaRkFeaR έγραψε:Εγώ φίλεμου Hermann που πονάω την ομάδαμου θέλω κάτι καλύτερο για τα 2 βασικά παιχνίδια με τον Άγιαξ η την Βασιλεία δεν είπα ειναι παλτό ο Κόντε δεν είναι παίχτης για βασικός στα 2 παιχνίδια που έχουμε για αλλαγή καλός είναι.
Εμεις δεν την ποναμε;;
Πλακα κανεις;;

Λαθος εκφραση...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Αν στα πρωτα ματς της ευρωπης παιξεις με ιμπραιμοβιτς και αλλαγη κοντε θα σας χαλασει λεω εγω τωρα γιατι ειναι και 36 χρονων δεν κανει ειναι μεγαλος.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

rainmaker έγραψε:Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.

Αυτός ο Ζλάταν δεν κανει για παγκιτης?????

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορυ Dim άλλα έλα τώρα που υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχει μια στο μυριο να έρθει ο Ιμπρα. Ας βολευτούμε με τον Κοντε προς το παρόν και να ελπίζουμε να έρχεται για τρίτος. Εκτός των άλλων πάντως ο Ισπανός δεν παίζει στα άκρα ούτε ιδιαίτερα διαφορετικά χαρακτηριστικά έχει απο τον Πριγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”