Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
K_geo, αν αποσυμφοριζονταν το μπάτζετ απο τζιολη, θα τον ήθελα (αφου ζητησει συγνωμη απο παμπλο) για μπακ απ.
Σιγουρα δν ειναι στα προπερσινα στανταρτς, αλλα θα ηταν καλη λυση (πολλες κιτρινες βεβαια).
Τουλαχιστον να μην τον παρει η βαζελα.
Σιγουρα δν ειναι στα προπερσινα στανταρτς, αλλα θα ηταν καλη λυση (πολλες κιτρινες βεβαια).
Τουλαχιστον να μην τον παρει η βαζελα.
- Unpsofable78
Λει απ ποτε θα μάθεις επιτέλους να κάνεις;joshua έγραψε:Ειμαι σχεδον 2 μετραshogoon έγραψε:Eσυ πηδας ψηλα η η μπασκετα ειναι κοντη? παντα το ειχα απορια .........![]()
![]()

Αποκλειστικό! Μεγάλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ οι οποίοι εμπλέκονται στο ριάλιτι με τις τηλεοπτικές άδειες. Υπάρχει καταγραμμένη συνομιλία των δύο στελεχών της ομάδας μας και την παραθέτω απομαγνητοφωνημένη:
22\07\2016
V- Lubos έμεινε να φέρουμε ένα εξτρεμοφορ. Θέλω νέο και δυνατό παίχτη ξέρεις εσύ τι εννοώ… από την λίστα που κάναμε
L- Θα ψαχτούμε έχουμε χρόνο ακόμα, αν δεν κάτσει κάτι καλύτερο θα πάρουμε αυτόν που λες.
V- Ξέρεις τι φοβάμαι ρε πούστη μου μην μπλεχτεί πάλι ο Βάνιας και μας φέρει κανένα ξεβαμμένο αστέρι και μας κάνει μπουρδέλο την ομάδα, μεγάλος μάγκας αλλά από μπάλα δεν νοιώθει…
L- Γάμησέ τα κι έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά μέχρι τώρα. Φέραμε πρώτο πράγμα και σχεδόν χωρίς να αγοράσουμε κανέναν.
V- Άσε που αν μας φέρει κανένα σαπάκι και δεν τον βάζω θα μας τα πρήξουν οι αρδ
L- άσε κάτι σκέφτηκα τα λέμε αύριο
23/07/2016
L- Vlado να σου πω ένα λεπτό κλείσε την πόρτα
V- Βρήκες τρόπο να τον πείσουμε να μην ανακατευτεί;
L- Αυτό ξέρεις ότι δεν παίζει, αλλά σκέφτηκα κάτι καλύτερο, εκείνη την β αμμένη που στην πέφτει δεν είναι υπουργός κάτι;
V- την Γεροβασίλη;
L- Μπορεί να σου κάνει μια χάρη; Μπλα… μπλα…
V- μεγαλοφυές και θα τον κρατήσουν μέσα χωρίς κινητό 2-3 μέρες;
L- θέλει σαν τρελός την άδεια θα πάει ο ίδιος. μόνο μην μπερδέψεις τις ημερομηνίες πρέπει να είναι μέσα 31/08 που τελειώνουν οι μεταγραφές και 01/09 που θα δηλώσουμε παίχτες για Europa
V- Ναι μην πάρει κανέναν ελεύθερο
L- Άμα δεν θα μπορεί για Europa θα τον πείσουμε να μην πάρει κανέναν
V- Έλα Όλγα, που σαι ρε κορίτσι μου… …
Σορρυ για το σεντόνι αλλά έτσι είναι τα αποκλειστικά ρεπορταζ
22\07\2016
V- Lubos έμεινε να φέρουμε ένα εξτρεμοφορ. Θέλω νέο και δυνατό παίχτη ξέρεις εσύ τι εννοώ… από την λίστα που κάναμε
L- Θα ψαχτούμε έχουμε χρόνο ακόμα, αν δεν κάτσει κάτι καλύτερο θα πάρουμε αυτόν που λες.
V- Ξέρεις τι φοβάμαι ρε πούστη μου μην μπλεχτεί πάλι ο Βάνιας και μας φέρει κανένα ξεβαμμένο αστέρι και μας κάνει μπουρδέλο την ομάδα, μεγάλος μάγκας αλλά από μπάλα δεν νοιώθει…
L- Γάμησέ τα κι έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά μέχρι τώρα. Φέραμε πρώτο πράγμα και σχεδόν χωρίς να αγοράσουμε κανέναν.
V- Άσε που αν μας φέρει κανένα σαπάκι και δεν τον βάζω θα μας τα πρήξουν οι αρδ
L- άσε κάτι σκέφτηκα τα λέμε αύριο
23/07/2016
L- Vlado να σου πω ένα λεπτό κλείσε την πόρτα
V- Βρήκες τρόπο να τον πείσουμε να μην ανακατευτεί;
L- Αυτό ξέρεις ότι δεν παίζει, αλλά σκέφτηκα κάτι καλύτερο, εκείνη την β αμμένη που στην πέφτει δεν είναι υπουργός κάτι;
V- την Γεροβασίλη;
L- Μπορεί να σου κάνει μια χάρη; Μπλα… μπλα…
V- μεγαλοφυές και θα τον κρατήσουν μέσα χωρίς κινητό 2-3 μέρες;
L- θέλει σαν τρελός την άδεια θα πάει ο ίδιος. μόνο μην μπερδέψεις τις ημερομηνίες πρέπει να είναι μέσα 31/08 που τελειώνουν οι μεταγραφές και 01/09 που θα δηλώσουμε παίχτες για Europa
V- Ναι μην πάρει κανέναν ελεύθερο
L- Άμα δεν θα μπορεί για Europa θα τον πείσουμε να μην πάρει κανέναν
V- Έλα Όλγα, που σαι ρε κορίτσι μου… …

Σορρυ για το σεντόνι αλλά έτσι είναι τα αποκλειστικά ρεπορταζ
Ελπίζω να τους κόψει λίγο και να φέρουν 6αρι..
Εγω εγραψα κατι.Δεν ειναι δυνατον να αποξιωνεις το υπαρχον ροστερ σου τοσο ευκολα, χωρις το παραμικρο κερδος, περιμενωντας τα παντα απο νεους παικτες που δεν ξερεις πως θα αποδωσουν,χωρις σταθερες.Να το πω απλα,σπαει ο διαολος το ποδαρι του και ο Κανιας δεν παει καλα τι κανεις? Ριχνεις τα μουτρα σου και λες στον Τζιολη γυρνα στις προπονησεις η επιμενεις με οποιο κοστος?
βαζεις στο 6 τον τσιμιροτ ή τον χαρίση ή και τους δυο μαζί ξερω γω.
Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος,θεωρεί ότι Τσιμιροτ,Χαρισης παίζουν και 6αρια.
Βέβαια θα κριθεί γι'αυτή του την άποψη αν οι συγκεκριμένοι δείξουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
Ας περιμένουμε την πράξη και ας αφήσουμε την θεωρία.
Επίσης,ο Τζιολης τελείωσε,δεν τον ξέρετε καλά τον Ίβιτς μου φαίνεται.
Η μοναδική περίπτωση να επιστρεψει στην ομαδα θα είναι αν φύγει ο Σέρβος.
Βέβαια θα κριθεί γι'αυτή του την άποψη αν οι συγκεκριμένοι δείξουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
Ας περιμένουμε την πράξη και ας αφήσουμε την θεωρία.
Επίσης,ο Τζιολης τελείωσε,δεν τον ξέρετε καλά τον Ίβιτς μου φαίνεται.
Η μοναδική περίπτωση να επιστρεψει στην ομαδα θα είναι αν φύγει ο Σέρβος.
ο ιβιτς ειπε οτι ειναι καλα με αυτους που εχει αλλα μεχρι της 9 σεπτεμβρη κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει
και εγω παντως θα κλειδωνα το τοπικ (των μεταγραφων τουλαχιστον)
Ξεσαλωστε,αφησε παραθυρο μεταγραφης ο Ιβιτς.
Παρτυ θα κανουν τα σαιτ,κονομα αλλη μια βδομαδα.
Παρτυ θα κανουν τα σαιτ,κονομα αλλη μια βδομαδα.

Προφανως για να το πει ο Ιβιτς παει να πει πως κοιταμε την λιστα με τους ελευθερους,το ερωτημα ειναι για τι θεση.Στην επιθεση ειναι ελαχιστες οι ενδιαφερουσες περιπτωσεις με μονη μαλλον τον Maiga.Αντιθετα υπαρχουν αρκετες ενδιαφερουσες περιπτωσεις αμυντικων μεσων.
ειπε και αυτο ο Ιβιτς σημεραΓια τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα και δεν υπολογίζονται: "Αυτοί κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν μόνοι τους"
Πάντως κάτι ψάχνουν ακόμα με τους ελεύθερους αλλιώς θα το έκοβε και θα έλεγε ότι τελειώσανε η μεταγραφές