Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Indio

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Indio »

K_geo έγραψε:μου αρεσει που θα κρινεις το καλοκαιρι αλλα μεχρι τοτε...πριονοκορδελα... 8-)
Κραταω πισινη και δεν αφοριζω αλλα δε μπορω και να μη βλεπω καποια πραγματα που γινονται μπροστα στα ματια μου.Εγω δηλαδη για να καταλαβεις δε θα μπω καν σε διαδικασια συζητησης απομακρυνσης ουτε Φρανκ (που καθολικα ολοι στηριζουμε νομιζω) αλλα ουτε και Τουντορ ( που επισης η πλειοψηφια στηριζει πλην όμως μιας μικρης μεριδας) οπως δε μπηκα ΠΟΤΕ για κανεναν προπονητη της ομαδος πριν το Μαιο.
Και αν λεω καποιες κουβεντες τωρα το κανω κυριως επειδη ειναι μεταγραφικη περιοδος και μπορει να διορθωθουν καποια λαθη ακομα και τωρα.Σε 10 μερες δε θα με ακουσεις να σχολιαζω Φρανκ. ;) ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε. προσωπκα δεν εχω με κανενα. αφορμες απο τα ποστ παιρνω. :D

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ace79grpaok έγραψε:Αντί να αφήσει τον αρνεσεν να καννει την δουλειά του, έβαλε διπλα ρου έναν ξεχασμένο απο τον θεό παράγοντα ακούγοντας τις φωνές για έλλειψη δνα στην ομάδα ,κάνει συσκέψεις ςπι συσκέψεων που απλά λεει το ποσο θυμωμένος ειναι και μένει εκει δουλειά .Αν δεν θες να επενδύσεις αλλο δικαίωμα σου αλλα μην κανεις επιτροπές και ακυρωννεις έναν απο τους καλύτερους επαγγελματίες στον κοσΜο επειδή σε 6 μήνες ομάδα δεν πετάει φωτιές.Σε έξι μήνες έχει 4 προτάσεις για παίκτες π.χ γκαρι τον πήρες τσάμπα και είχες πρόταση 2 χαρτιά να τον δώσεις,αΥτο δεν ήθελες? Τότε γιατί δεν ακολουθείς το πλάνο έστω απο περιέργεια να δεις τι θα γιννει και κάνεις σπασμοδικες κινήσεις?Ας μην πάρεις και κανεναν αλλά μην ακυρώνεις τον αρνεσεν και σταματα να επιρεαζεσαι απο στρατηγούς και λοιπούς ασχετους .Ασε τον να κάνει την δουλειά του γιατί εσυ δίνεις 1,2 άστον να μας κάνει ομάδα ,δεν γιννεται να είμαστε άνω κάτω και να μην προχωράει ο προγραμματισμός της ομάδας επειδή φέραμε ενα χ μλε την ξανθη .Προστάτεψε τον αρνεσεν ακι τον τουντορ που παρα τα λάθη του κάνει δουλειά και κάνε και εσυ υπομονή επιτελους
Τρίτη φορά και μάλιστα σε μια μέρα που συμφωνώ...Ρε συ ace...σίγουρα είσαι...έσύ; :roll:... ;) ... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λενε οτι... παλι βουλγαρικα λενε για μπερμπα και αραβια. αλλα δεν βρηκα κατι, αν κανα τσακαλακι μπορει καλο θα ειναι μπας και πουλαν τρελα οι αρδ γιατι δεν ειχαν λινκ η κατι παρομοιο. ;)
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

K_geo έγραψε:ναι ρε. προσωπκα δεν εχω με κανενα. αφορμες απο τα ποστ παιρνω. :D

:nairepaok:
Καλα κανεις :nairepaok:
Παντως σοβαρα και ρεαλιστικα αν το δουμε για μενα εχω ξαναγραψει ολη η χρονια ειναι να παρουμε 7 ματς.
Μια 4 αδα με βαζελο και χανουμι στα πλει οφς επισης και 3 ματς κυπελλου λογικα με τους δυνατους της αθηνας.
Με ενα 10αρι εμπειρο και ενα αξιοπιστο στοπερ ειμαστε πολυ καλα γι αυτους τους τοχους και δε κρινω ανικανη τη τωρινη ομαδα απλως με αυτες τις προσθηκες ας πουμε πως θα νικησεις χωρις αγχος τον νιονιο για κυπελο και μπορει να νικησεις και ενα κορακι που θα σφυραει φαλτσα στα πλει οχ.Να παμε ενα επιπεδο πανω δηλαδη και οχι 50-50.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

K_geo έγραψε:λενε οτι... παλι βουλγαρικα λενε για μπερμπα και αραβια. αλλα δεν βρηκα κατι, αν κανα τσακαλακι μπορει καλο θα ειναι μπας και πουλαν τρελα οι αρδ γιατι δεν ειχαν λινκ η κατι παρομοιο. ;)
http://sporta.bg/?load=Football%3A%3AAr ... id=1112245

Παιζει να γραφουν και παπαριες
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σαν αναδημοσιευση οσων ελεγαν πριν κανα διμηνο μου φαινεται.

καλα ειπα ππριες ειναι. 8-)

εδιτ: indio, πραγματικά, ακόμα και όπως είμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε 2η θεση και κύπελλο (υπο προυποθέσεις αυτό). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όντως αν βρούν κατι που μπορούν να πάρουν απο τώρα και όχι το καλοκαίρι, δεν θα το κάνουν.

και άλλοι έτσι σκέφτονται άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δε βαρεθηκαν να γραφουν αυτοι συνεχεια παπαριες για τον Berbatov;
Εχω την αισθηση οτι ο παιχτης που θα ρθει δε θα ναι κανενας απ οσους λενε και γραφουν. Ηδομεν μεχρι την αλλη Κυριακη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

]Το αποφασίσα βερδου

Οτι πιο σύγχρονο Ισπανός
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

MANIAKOS έγραψε:]Το αποφασίσα βερδου

Οτι πιο σύγχρονο Ισπανός
Ποιος το αποφάσισε?ποτε το αποφάσισε?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D εγω αυτον θελω πλεον σπο αυτους που ακούστηκαν
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Κύριες και κύριοι νέος παππάς στις οθόνες σας,αυτή τη φορά από ΆΡΕΝΑ΄ http://www.transfermarkt.co.uk/sofiane- ... ler/113358
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Οτι πιο σύγχρονο Ισπανός
Ψήνομαι...Αν είναι επιλογή του Φρανκ...καίγομαι λλλέέέμμμεεε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

john4serres έγραψε:
K_geo έγραψε:λενε οτι... παλι βουλγαρικα λενε για μπερμπα και αραβια. αλλα δεν βρηκα κατι, αν κανα τσακαλακι μπορει καλο θα ειναι μπας και πουλαν τρελα οι αρδ γιατι δεν ειχαν λινκ η κατι παρομοιο. ;)
http://sporta.bg/?load=Football%3A%3AAr ... id=1112245

Παιζει να γραφουν και παπαριες

Δεν διαβάζω να γράφει πουθενά για τώρα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οτι πιο σύγχρονο Ισπανός
Έγραψα και εγώ μια μ@λ@κί@ που άκουσα από κάποιο φίλο ... έτυχε να την πει και κάποιος ΑΡΔ από ότι κατάλαβα και σε κάποιο ράδιο .... και νά σου η ειδησούλα !!! :mrgreen:

Μόνο που από ότι καταλαβαίνω και από μια ψιλοέρευνα που έκανα στο διαδύκτιο... μάλλον πρόκειται για καλό παικτρόνι και προσιτή περίπτωση ;)

Άιντε Φράνκ όρμα!!!!! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”