33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
rouki

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από rouki »

Ρε παιδιά, εντάξει, ίσως ήταν στην αρχή λίγο αδιάφορος, αλλά εγώ πιστεύω, οτι λόγω παρατεταμένης γκαντεμιάς διογκώθηκε όλο αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος, οτι θ' αρχίσει πάλι να πετάει τα γκολάκια του...
:mrgreen: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απο τοτε που ανανεωσε συμβολαιο ειναι αδιαφορος. Και δεν κανει κ τιποτα για να αλλαξει αυτη την εικονα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

να παψει να κατηγορει την Θεσσαλονικη και τον...κοσμο της για τα δεινα του
οπως διαβασα σε μια συνεντευξη που μου προκαλεσε ιδιαιτερα αλγεινη εντυπωση,αν ειναι δυνατον!

να ειναι σωστο προτυπο για την νεολαια,τα τσιγαρα εξω να τα κοψει (γενικως κομμενα επαγγελματιας παιχτης ειναι)...ειναι δημοσιο προσωπο
και να κανει την αυτοκριτικη του και να δουλευει σαν σκυλος

τον πιστευω και τον συμπαθω

αν θελει να μειωθει και η γκρινια,επειδη φετος ειναι ανυπαρκτος ποδοσφαιρικα,ας παει να ζητησει ο ιδιος μειωση συμβολαιου,ο κοσμος που γκρινιαζει θα το εκτιμησει.

τον στηριζουμε,αλλα να στηριξει και ο ιδιος τον εαυτο του και αν τον εχει παρει απο κατω ψυχολογικα,με δουλεια και με την βοηθεια του Θεου,θα επιστρεψει

ευκαιρια η Σαλκε
λιγο παθος βρε "πεθαμενο" που θα λεγε και ο Αγγελος,λιγο τσαγανο :)
Άβαταρ μέλους
GettaRobott

Δημοσίευση από GettaRobott »

Για εμενα η τελευταια σου ευκαιρια να το γυρισεις το θεμα ειναι κλαους,δεν γινεται να ξεχασες την μπαλα γαμω τον μπελα μου,μπες με ξανθη και σαλκε και ΠΑΣΤΕΛΩΣΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου βρεις αυτην την συνεντευξη που λες στην αρχη;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δεν υπάρχει.... Ένταξη φταίει για την αγωνιστική του εικόνα αλλά μην ξεφεύγουμε
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Αν δεν λειτουργήσει ως ηλεκτροσοκγια τον Κλαους η έλευση του Πρίγιοβιτς , τότε δεν υπάρχει καμμία ελπίδα σωτηρίας.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

nothu έγραψε:Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου βρεις αυτην την συνεντευξη που λες στην αρχη;
στο toumba magazine την εκανε ,εχει καιρο.

μην το στοχοποιησουμε ομως και γι αυτο!ενα λαθος ηταν,οκ
και δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε πως υπαρχει γκρινια περαν των οριων αλλα αυτο συμβαινει απο μεριδα του κοσμου,οχι απο ολους και ουτε αφορα ολη την πολη,ελεος.
ακομα και αυτη εχει να κανει με την ελλειψη τιτλων πιστευω εδω και καιρο και το γεγονος πως οι προσδοκιες για την ομαδα ηταν υψηλες και δεν τις βλεπαμε να πραγματοποιουνται

το θεμα ειναι ομως προτου αρχιζεις τις μεγαλες κουβεντες να κανεις την αυτοκριτικη σου..τελος παντων
προχωρουμε...ηταν καλος μαλιστα σε ενα ματς τελευταια,εχω ελπιδες για αυτον.

και ως παλικαρακι ειναι καλο πιστευω,μην το ξεσκιζουμε,ειναι δικος μας παιδι εξαλλου,της ομαδας..
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Η ομάδα έχει ανέβει πολλά επίπεδα και θα συνεχίσει ανοδικά ,πλέον είναι ολοφάνερο ποιος μπορεί να ακολουθήσει τους παικταράδες που έχουν έρθει τα τελευταία 2 χρόνια και ποιος όχι.Έχουν κουράσει τον κόσμο τα ευχολόγια και τα αρδγλυψήματα ,το πάθος,η καλοσύνη, η όρεξη και προπάντων οι φτηνές δικαιολογίες δεν φτάνουν για να είναι κάποιος ενδεκαδάτος και καλοπληρωμένος.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Η αλήθεια είναι νομίζω ότι μερικούς παίχτες η ομάδα τους ξεπέρασε και ανέβηκε επίπεδο αλλα στα μεγάλα ματς πάντα μεταμορφώνεται αυτός ο παίχτης ίσως ήρθε η ωρα να κανεις μια επανεκκίνηση σίγουρα δεν είσαι ο παλιός κλαους που λέγαμε ότι στις μια δυο ευκαιρίες θα το κανεις γκολ αλλα είσαι ΠΑΟΚτσακι και σίγουρα δεν τα παρατάς

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντωμεταξύ άθελά σας (μας), του κάνετε μεγάλο ΚΑΚΟ όταν πριν από ΚΑΘΕ ματς τον τελευταίο καιρό λέτε το ίδιο τροπάριο του ξεμπουκώματος! Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό. "" Έλα ρε παιχταρά μου, παστελωσέ το στον επόμενο αγώνα"", "" έλα αγόρι μου, ξεμπούκωσε την τάδε μέρα"" και κτλ κτλ! Δηλαδή ρε μάγκες, τι σημαίνει αυτό? Ότι του βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο και του λέμε ή ξεμπούκωσε ή θ' αρπάξεις την γιούχα? ΈΧΕΤΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ (ξεμπούκωμα), σε κάποιον άλλον παίχτη της ομάδας μας???? ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗ θα βγω γυμνός στον Λευκό Πύργο και θα φοράω μόνο ένα κασκόλ στο τέτοιο μου. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ) την ρημάδα λέξη αυτή. Ρωτήστε οποιονδήποτε ψυχολόγο ξέρετε, ότι του προκαλείτε απεριόριστο άγχος έτσι. (Αν και μένα προσωπική γνώμη είναι πως παίχτες τέτοιου επιπέδου ΔΕΝ πρέπει ν' ασχολούνται με τέτοιες παπαρίτσες ψυχολογίας)
Όταν είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής και έχεις κάποια αγωνιστική καθίζηση, τότε δεν φταίει κανένα μπούκωμα και κανένα ψυχολογικό. Πρέπει ο ίδιος ο παίχτης να λύσει το πρόβλημα με τον εαυτό του, με το σώμα του, με την δουλειά του, με τον τρόπο ζωής του, με τις προπονήσεις!!! . Όταν επιλέγεις να γίνεις επαγγ. ποδοσφαιριστής και μάλιστα κάποια στιγμή σου δίνουν το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ, τότε αν είσαι ευαισθητούλης και η ψυχούλα σου μαυρίζει όταν ο οπαδός σκούζει, απλά δίνεις αυτό που φοράς στο μπράτσο σε κάποιον που όντως θα είναι και θα φέρετε σαν ΑΡΧΗΓΟΣ! ΡΕ ΜΛΚ .... ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΡΕ, ΑΡΧΗΓΟΣ, το καταλαβαίνεις???? Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ! ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΙ.... και κάθεστε μερικοί και μου λέτε για ξεμπουκωματάκια και ψυχολογικά? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ, δεν το δέχομαι με τίποτα ρε φίλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 10 Φεβ 2017, 23:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν δεν "ξεμπουκωσει" στα ματς με Σαλκε ειδικοτερα, τοτε δεν θα του φταιει κανενα αγχος απο την κερκιδα. Ευκαιρια του ειναι
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Λολ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

hasio_john έγραψε:Εντωμεταξύ άθελά σας (μας), του κάνετε μεγάλο ΚΑΚΟ όταν πριν από ΚΑΘΕ ματς τον τελευταίο καιρό λέτε το ίδιο τροπάριο του ξεμπουκώματος! Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό. "" Έλα ρε παιχταρά μου, παστελωσέ το στον επόμενο αγώνα"", "" έλα αγόρι μου, ξεμπούκωσε την τάδε μέρα"" και κτλ κτλ! Δηλαδή ρε μάγκες, τι σημαίνει αυτό? Ότι του βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο και του λέμε ή ξεμπούκωσε ή θ' αρπάξεις την γιούχα? ΈΧΕΤΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ (ξεμπούκωμα), σε κάποιον άλλον παίχτη της ομάδας μας???? ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗ θα βγω γυμνός στον Λευκό Πύργο και θα φοράω μόνο ένα κασκόλ στο τέτοιο μου. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ) την ρημάδα λέξη αυτή. Ρωτήστε οποιονδήποτε ψυχολόγο ξέρετε, ότι του προκαλείτε απεριόριστο άγχος έτσι. (Αν και μένα προσωπική γνώμη είναι πως παίχτες τέτοιου επιπέδου ΔΕΝ πρέπει ν' ασχολούνται με τέτοιες παπαρίτσες ψυχολογίας)
Όταν είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής και έχεις κάποια αγωνιστική καθίζηση, τότε δεν φταίει κανένα μπούκωμα και κανένα ψυχολογικό. Πρέπει ο ίδιος ο παίχτης να λύσει το πρόβλημα με τον εαυτό του, με το σώμα του, με την δουλειά του, με τον τρόπο ζωής του, με τις προπονήσεις!!! . Όταν επιλέγεις να γίνεις επαγγ. ποδοσφαιριστής και μάλιστα κάποια στιγμή σου δίνουν το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ, τότε αν είσαι ευαισθητούλης και η ψυχούλα σου μαυρίζει όταν ο οπαδός σκούζει, απλά δίνεις αυτό που φοράς στο μπράτσο σε κάποιον που όντως θα είναι και θα φέρετε σαν ΑΡΧΗΓΟΣ! ΡΕ ΜΛΚ .... ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΡΕ, ΑΡΧΗΓΟΣ, το καταλαβαίνεις???? Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ! ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΙ.... και κάθεστε μερικοί και μου λέτε για ξεμπουκωματάκια και ψυχολογικά? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ, δεν το δέχομαι με τίποτα ρε φίλε.
ενω ξεκινας και λες κατι σωστο ρε χασιο μετα το υπολοιπο ποστ ειναι ο ορισμος της αντιφασης πραγματικα...μην λετε για ξεμπουκωμα κτλ και αμεσως μετα ειναι παπαριτσες ψυχολογιας...και ολη η δευτερη παραγραφος ειναι αντιθετη με την πρωτη, λες και κανεις ντιμπειτ με τον εαυτο σου ενα πραμα...επισης καλο θα ηταν να μην λεμε μεγαλα λογια του αερα, παικτες εκατο κλασεις πανω απο τον κλαους μπορουν να γινουν χωμα λογω ψυχολογιας, και δεν ειναι δουλεια του κλαους να μοιραζει το περιβραχιονιο,καποιοι μεσα στην ομαδα τον επελεξαν για αρχηγο και αυτοι θα αποφασισουν αν κανει η οχι....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεχτή η παρέμβασή σου αδερφέ, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ομάδας πρέπει να δυναμώνει μπροστά ας δυσμενές κλίμα προς τον ίδιον ή την ομάδα γενικά! Βασικά αυτή είναι η δουλειά του, να το ανατρέψει αυτό, να το λύσει, να το διορθώσει! Αλλιώς τι σκτ αρχηγός είναι??
Όσο γι' αυτά που είπα. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι 2 παράγραφοι αντίθετοι, αλλά τόνισα στην παρένθεση ότι η προσωπική μου γνώμη είναι πως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ΔΕΝ πρέπει να γίνετε κουρέλι από κάποια γιούχα ή ένα αρνητικό κλίμα! ΔΕΝ είναι αντίθετα αυτά που λέω. Λέω στην αρχή ότι όντως ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει επηρεαστεί από το αρνητικό κλίμα ΠΡΟΣ αυτόν και τα ξεμπουκώματα μαζί και στο καπάκι θεωρώ πως είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ένας επαγγ. παίχτης εν έτη χρυσών συμβολαίων και μισθοφορικού ποδοσφαίρου να ραγίζει η καρδούλα του με την γιούχα του Μπάμπη του σουβλατζή από το πέταλο!
Εντάξει, να συγχυστείς ρε αδερφέ για καμιά εβδομάδα, αλλά ως εκεί. Όταν όμως η απραξία είναι τόσο μεγάλη, τότε κάτι πρέπει να γίνει , δεν συμφωνείς?? Τότε κάτι άλλο συμβαίνει στον παίχτη και είναι αστείο να μιλάμε για ψυχολογικά. Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να προσπαθεί κάποιος να φορτώσει την αγωνιστική απραξία ενός παίχτη, στους οπαδούς! ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ!
Και κάτι τελευταίο! Παίχτες σαν τον Γκαρσία, έτυχαν ποτέ στην ζωή τους ....ψυχολογικά down?? Χαχαχα, γέλασε και το πληκτρολόγιο που το έγραψα! Έναν τέτοιο αρχηγό μπορώ να έχω στην ομάδα μου παρακαλώ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”