Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος, οτι θ' αρχίσει πάλι να πετάει τα γκολάκια του...

στο toumba magazine την εκανε ,εχει καιρο.nothu έγραψε:Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου βρεις αυτην την συνεντευξη που λες στην αρχη;
ενω ξεκινας και λες κατι σωστο ρε χασιο μετα το υπολοιπο ποστ ειναι ο ορισμος της αντιφασης πραγματικα...μην λετε για ξεμπουκωμα κτλ και αμεσως μετα ειναι παπαριτσες ψυχολογιας...και ολη η δευτερη παραγραφος ειναι αντιθετη με την πρωτη, λες και κανεις ντιμπειτ με τον εαυτο σου ενα πραμα...επισης καλο θα ηταν να μην λεμε μεγαλα λογια του αερα, παικτες εκατο κλασεις πανω απο τον κλαους μπορουν να γινουν χωμα λογω ψυχολογιας, και δεν ειναι δουλεια του κλαους να μοιραζει το περιβραχιονιο,καποιοι μεσα στην ομαδα τον επελεξαν για αρχηγο και αυτοι θα αποφασισουν αν κανει η οχι....hasio_john έγραψε:Εντωμεταξύ άθελά σας (μας), του κάνετε μεγάλο ΚΑΚΟ όταν πριν από ΚΑΘΕ ματς τον τελευταίο καιρό λέτε το ίδιο τροπάριο του ξεμπουκώματος! Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό. "" Έλα ρε παιχταρά μου, παστελωσέ το στον επόμενο αγώνα"", "" έλα αγόρι μου, ξεμπούκωσε την τάδε μέρα"" και κτλ κτλ! Δηλαδή ρε μάγκες, τι σημαίνει αυτό? Ότι του βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο και του λέμε ή ξεμπούκωσε ή θ' αρπάξεις την γιούχα? ΈΧΕΤΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ (ξεμπούκωμα), σε κάποιον άλλον παίχτη της ομάδας μας???? ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΘΕΣΗ θα βγω γυμνός στον Λευκό Πύργο και θα φοράω μόνο ένα κασκόλ στο τέτοιο μου. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ (ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ) την ρημάδα λέξη αυτή. Ρωτήστε οποιονδήποτε ψυχολόγο ξέρετε, ότι του προκαλείτε απεριόριστο άγχος έτσι. (Αν και μένα προσωπική γνώμη είναι πως παίχτες τέτοιου επιπέδου ΔΕΝ πρέπει ν' ασχολούνται με τέτοιες παπαρίτσες ψυχολογίας)
Όταν είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής και έχεις κάποια αγωνιστική καθίζηση, τότε δεν φταίει κανένα μπούκωμα και κανένα ψυχολογικό. Πρέπει ο ίδιος ο παίχτης να λύσει το πρόβλημα με τον εαυτό του, με το σώμα του, με την δουλειά του, με τον τρόπο ζωής του, με τις προπονήσεις!!! . Όταν επιλέγεις να γίνεις επαγγ. ποδοσφαιριστής και μάλιστα κάποια στιγμή σου δίνουν το περιβραχιόνιο του ΑΡΧΗΓΟΥ, τότε αν είσαι ευαισθητούλης και η ψυχούλα σου μαυρίζει όταν ο οπαδός σκούζει, απλά δίνεις αυτό που φοράς στο μπράτσο σε κάποιον που όντως θα είναι και θα φέρετε σαν ΑΡΧΗΓΟΣ! ΡΕ ΜΛΚ .... ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΡΕ, ΑΡΧΗΓΟΣ, το καταλαβαίνεις???? Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ! ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΙ.... και κάθεστε μερικοί και μου λέτε για ξεμπουκωματάκια και ψυχολογικά? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ, δεν το δέχομαι με τίποτα ρε φίλε.