Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Καλημερεεες...αρχίζω και αγχωνομαι για τον επιθετικό γιατί πλέον δεν ακούγεται τίποτα και έχουμε άλλες 2 μέρες....ας ελπίζουμε να μην μείνουμε μόνο με Κλάους-Κουλουρη μπροστά....θα είναι κρίμα...εχουμε 2μηνο φωτιά και θα πρέπει να βρούμε παρτενέρ του Κλάους κατά την άποψη μου
Εγώ δεν είχα δει την περιοστίτιδα του MICHU. Κρίμα γιατί ο παίκτης είναι ΠΑΟΚ! Πάντως η περιοστίτιδα διάβασα ότι έχει θεραπεία. Η εξέλιξη της περιοστίτιδας είναι το κάταγμα κόπωσης που είχε πάθει ο Λίνο. Από ότι θυμάμαι ο λίνο επανήλθε μετά από ένα τρίμηνο και έπαιξε ασταμάτητα για τον ΠΑΟΚ βγαίνοντας και MVP. Λογικά θέλει αποφυγή καταπόνησης και λιγότερα παιχνίδια (30/σεζον), ώστε να μην υποτροπιάσει. Ο MICHU έλειψε 222 μέρες που είναι αρκετές για αποθεραπεία, όμως αν δεν τον θέλουν, ίσως κάτι ξέρουν. Βέβαια το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο απαιτητικό σε physical επιδόσεις οπότε απλά θα προτιμήσουν ένα υγιές ταγάρι που τρέχει σαν κατσίκι.
Υγ: Νομίζω ότι έχουμε ικανό επιτελείο στην ομάδα, ώστε να μην ανησυχούμε για ιατρικής φύσεως θέματα. Όποιος αποκτηθεί δεν νομίζω να είναι σακάτης και μέχρι τώρα δεν κινούμαστε έτσι.
Λυπάμαι το F5 μου αυτές τις μέρες
. Πλέον άρχισα να πατάω το σύμβολο ανανέωσης πάνω αριστερά

Υγ: Νομίζω ότι έχουμε ικανό επιτελείο στην ομάδα, ώστε να μην ανησυχούμε για ιατρικής φύσεως θέματα. Όποιος αποκτηθεί δεν νομίζω να είναι σακάτης και μέχρι τώρα δεν κινούμαστε έτσι.
Λυπάμαι το F5 μου αυτές τις μέρες
Η metrosport γράφει για τον παιχταρα German Denis της Αταλαντα....
http://www.transfermarkt.com/german-den ... eler/30873
http://www.transfermarkt.com/german-den ... eler/30873
- ace79grpaok
καλα θα παρει παιχτη 33χρονων ο δανος?πλακα κανεις?παιδια μαλλον με σταφυδοκουλορο και κλαους μαους θα μεινουμε καλη μας χρονια
Δυσκολο το βλεπω να παμε σε παικτη 33+ με αγορα του απο ομαδα.
Για επιθετικο απο Ρωσια που λεει εννοει τον Ντεβιτς που δεν υπαρχει
περιπτωση να ασχοληθουμε ξανα με παικτη που πηγε στην Αραβια και
θελει να επιστρεψει Ευρωπη.
Για επιθετικο απο Ρωσια που λεει εννοει τον Ντεβιτς που δεν υπαρχει
περιπτωση να ασχοληθουμε ξανα με παικτη που πηγε στην Αραβια και
θελει να επιστρεψει Ευρωπη.
Ace είναι η τελευταία σου να προσβάλλεις παίκτες της ομάδας και να αναφέρεσαι τόσο υποτιμητικά.Τον δικέφαλο στο στήθος φοράνε.
Φρανκ με χεις μαμήσει....
Όλο το βράδυ έψαχνα cf μέχρι τις 4 το πρωί και παραλίγο να αρχίσω τα αντικαταθλιπτικά γιατί έβλεπα ταυτόχρονα όλα τα 10η εντολή κόκκινος κύκλος και έψαχνα για φορ......
Όλο το βράδυ έψαχνα cf μέχρι τις 4 το πρωί και παραλίγο να αρχίσω τα αντικαταθλιπτικά γιατί έβλεπα ταυτόχρονα όλα τα 10η εντολή κόκκινος κύκλος και έψαχνα για φορ......
σημερινες δηλωσεις Λεκο λεει οτι θα παρουμε φορ...
Υ.Γ. μπηκα να διαβασω απο περιεργεια τον μπαλαδορο....απιστευτα χιδαια σχολια εναντιον της ομαδας μας, ξερει κανεις ποιος τα γραφει?
Υ.Γ. μπηκα να διαβασω απο περιεργεια τον μπαλαδορο....απιστευτα χιδαια σχολια εναντιον της ομαδας μας, ξερει κανεις ποιος τα γραφει?
ο οποιος όμως είναι τραυματίας,κάταγμα έξω σφυρού,και γυρνάει λέει στις 13/9.Άρα θα είναι έτοιμος μετά τον Οκτώβρη.
-
ron-swanson
Πλακα πλακα σε 48 ωρες θα ξερουμε, οποτε χαλαρα.
Παντως σε σχεση με περυσι το φετινο καλοκαιρι ηταν πολυ καλο. Ηρθαν καμια 10αρια παιχτες, ειδαμε και ποσες φορες την ΠΑΟΚαρα, ριξαμε και κατι 5αρο-6αρες, μπηκαμε και ομιλους στο τελος. Μια χαρα!
Παντως σε σχεση με περυσι το φετινο καλοκαιρι ηταν πολυ καλο. Ηρθαν καμια 10αρια παιχτες, ειδαμε και ποσες φορες την ΠΑΟΚαρα, ριξαμε και κατι 5αρο-6αρες, μπηκαμε και ομιλους στο τελος. Μια χαρα!
- ace79grpaok
καλα αμα κατσουμε και αναλυσουμε ποιοι φορεσαν την φανελα του ΠΑΟΚ εδω και καποια χρονια και εσυ τα ιδια με εμενα θα λεςOdi έγραψε:Ace είναι η τελευταία σου να προσβάλλεις παίκτες της ομάδας και να αναφέρεσαι τόσο υποτιμητικά.Τον δικέφαλο στο στήθος φοράνε.
Ελα μας βρηκα τον νεο Ιμπρα (Ετσι τον ελεγαν οταν επαιζε στην Λιλεστρομ).
http://www.transfermarkt.gr/bjorn-sigur ... eler/88016
http://www.transfermarkt.gr/bjorn-sigur ... eler/88016