Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Κραξτε οσο θελετε, φορουμ ειναι και τη γνωμη μου λεω. Εκ του αποτελεσματος και του ανυπαρκτου Κλαους φετος, μιλαω με επιχειρημα. Γελανε και οι πετρες μαζι μας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Κραξτε οσο θελετε, φορουμ ειναι και τη γνωμη μου λεω. Εκ του αποτελεσματος και του ανυπαρκτου Κλαους φετος, μιλαω με επιχειρημα. Γελανε και οι πετρες μαζι μας
Χίλια δικιά έχεις, έγραψα νωρίτερα ότι...
Μήπως τον ετοιμάζει, σε φυσική κατάσταση, να τον έχει έτοιμο από δω και πέρα, παίζει ότι φοβάται μην τραυματιστεί ξανά και τον χάσουμε;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Μπορεί να τον ετοιμάζει για τα πλέιοφ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Καλύτερα να τον βάλει πιο νωρίς.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το μοναδικο που δινω ως πιθανοτητα ειναι οτι μπορει προβληματιζεται με τη φυσικη του κατασταση γιατι και σε αλλα ματς, μετα απο 3-4 ενεργειες, τον βλεπεις να χωλαινει προσπαθωντας να παρει ανασες..

Αλλα σε παιχνιδια οπως το σημερινο, που επιβαλλεις την κυριαρχια σου και δε χρειαζεται να βγαινει 20 μετρα εξω απ'την περιοχη απεγνωσμενος να δωσει βοηθειες, νομιζω πως μπορει ανετα να βγαλει 65 λεπτα..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

pilotos έγραψε:ή απλά να αφήσεις ένα μαγνητοφωνάκι στην 5 (περίπου στη μέση και λίγο πιο ψηλά) να γράψει ένα ημίχρονο, αυτά που λένε οι εκεί προπονητές κάτοχοι διπλώματος GOLD PRO (δικιά τους κατηγορία)
Πες το ψέματα. :cry:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
πατρίδα ΠΑΟΚ είμαστε όχι μπερμπατοφ,μια χαρά η ομάδα σήμερα θα πάρει τον χρόνο του ο μπερμπατοφ κανένας δεν γελάει σήμερα μαζί μας μόνος σου γελάς:):)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αυτο ακριβως.
Και τον Μεσσι να φερουν , ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ ολους.
Ειστε κομπλεξικοι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ωραια ο ανθρωπος εγινε κ μαθητευομενος μαγος με παραστασεις σε Γιουβε κ συγκρινεται κιολας με τον αλλον(ουτε το ονομα του θελω να γραψω.ΑΨΟΓΑ.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος ρε μάστορα...Τα ξαναείπαμε θαρρώ..."Δουλειά και όχι ξεροκεφαλιά"... ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τελικά .... με 4 πίσω .....

ΣΑΣ ΤΑ'ΛΕΓΑ ΕΓΩ

:lol: :lol:
:lol: :lol:

:opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Aureliano Buendia έγραψε:Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Και πριν στον πάγκο ήταν με τον Μακ στα φορ. Απλά δεν θα χει τον πονοκέφαλο των φουλ μπακ για τον οποίο χρειάζεσαι ιδιαίτερους παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση να τρέχουν πανω κάτω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δε σε κράζω όσο και να θέλεις. Απλώς, βοήθα λίγο και γραμμοσκίασε το επιχείρημα στην παραπάνω παράγραφο γιατί εγώ χάθηκα. :)

Ο Μπερμπάτοφ έχει 1/3,7.
Ο "ανύπαρκτος" πρώτος σκόρερ μας, έχει 1/2,7 και τα τετραπλά κλεψίματα και επεμβάσεις, με λίγο πάνω από τον διπλάσιο χρόνο συμμετοχής.
Ούτε εμένα με φτιάχνει ο Τούντορ, αλλά ας μην μηδενίζουμε έτσι εύκολα, ούτε παίκτες ούτε προπονητές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε με ξερεις κι απο χθες για να με κραξεις.
Και μονο που συγκρινεις τον ανυπαρκτο φετος των συνεχομενων συμμετοχων με τον Μπερμπατοφ των 20αλεπτων, χανεις καθε δικαιωμα επιχειρηματος.
Κανεις δεν τον μηδενιζει χωρις λογο, αυτος μηδενιζει εναν παγκοσμιας κλασης παικτη για να περασει μια ηλιθια μαγκια.
Δεν ταιριαζει ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ στο συστημα λεει αλλος πιο πανω :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι μη χαλασει η χημεια και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”