Igor Tudor
-
Dimg4
Re: Igor Tudor
Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Κραξτε οσο θελετε, φορουμ ειναι και τη γνωμη μου λεω. Εκ του αποτελεσματος και του ανυπαρκτου Κλαους φετος, μιλαω με επιχειρημα. Γελανε και οι πετρες μαζι μας
Κραξτε οσο θελετε, φορουμ ειναι και τη γνωμη μου λεω. Εκ του αποτελεσματος και του ανυπαρκτου Κλαους φετος, μιλαω με επιχειρημα. Γελανε και οι πετρες μαζι μας
Χίλια δικιά έχεις, έγραψα νωρίτερα ότι...Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Μήπως τον ετοιμάζει, σε φυσική κατάσταση, να τον έχει έτοιμο από δω και πέρα, παίζει ότι φοβάται μην τραυματιστεί ξανά και τον χάσουμε;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Το μοναδικο που δινω ως πιθανοτητα ειναι οτι μπορει προβληματιζεται με τη φυσικη του κατασταση γιατι και σε αλλα ματς, μετα απο 3-4 ενεργειες, τον βλεπεις να χωλαινει προσπαθωντας να παρει ανασες..
Αλλα σε παιχνιδια οπως το σημερινο, που επιβαλλεις την κυριαρχια σου και δε χρειαζεται να βγαινει 20 μετρα εξω απ'την περιοχη απεγνωσμενος να δωσει βοηθειες, νομιζω πως μπορει ανετα να βγαλει 65 λεπτα..
Αλλα σε παιχνιδια οπως το σημερινο, που επιβαλλεις την κυριαρχια σου και δε χρειαζεται να βγαινει 20 μετρα εξω απ'την περιοχη απεγνωσμενος να δωσει βοηθειες, νομιζω πως μπορει ανετα να βγαλει 65 λεπτα..
Πες το ψέματα.pilotos έγραψε:ή απλά να αφήσεις ένα μαγνητοφωνάκι στην 5 (περίπου στη μέση και λίγο πιο ψηλά) να γράψει ένα ημίχρονο, αυτά που λένε οι εκεί προπονητές κάτοχοι διπλώματος GOLD PRO (δικιά τους κατηγορία)
πατρίδα ΠΑΟΚ είμαστε όχι μπερμπατοφ,μια χαρά η ομάδα σήμερα θα πάρει τον χρόνο του ο μπερμπατοφ κανένας δεν γελάει σήμερα μαζί μας μόνος σου γελάς:):)Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Αυτο ακριβως.
Και τον Μεσσι να φερουν , ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ ολους.
Ειστε κομπλεξικοι.
Και τον Μεσσι να φερουν , ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ ολους.
Ειστε κομπλεξικοι.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ωραια ο ανθρωπος εγινε κ μαθητευομενος μαγος με παραστασεις σε Γιουβε κ συγκρινεται κιολας με τον αλλον(ουτε το ονομα του θελω να γραψω.ΑΨΟΓΑ.
- Aureliano Buendia
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Και πριν στον πάγκο ήταν με τον Μακ στα φορ. Απλά δεν θα χει τον πονοκέφαλο των φουλ μπακ για τον οποίο χρειάζεσαι ιδιαίτερους παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση να τρέχουν πανω κάτω.Aureliano Buendia έγραψε:Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Δε σε κράζω όσο και να θέλεις. Απλώς, βοήθα λίγο και γραμμοσκίασε το επιχείρημα στην παραπάνω παράγραφο γιατί εγώ χάθηκα.Dimg4 έγραψε:Μαθητευομενε εγωιστη, για μενα εισαι ισαξιος του γιδωνη σε χαρακτηρα. Ο εγωισμος που βγαζεις με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ, ειναι δειγμα του χαρακτηρας. Ευχομαι να φυγεις συντομα και να ερθει ενας προπονητης ο οποοιος θα νιωσει την ευλογια του να εχει στα χερια του ενα οπλο σαν τον Μπερμπατοφ.
Ο Μπερμπάτοφ έχει 1/3,7.
Ο "ανύπαρκτος" πρώτος σκόρερ μας, έχει 1/2,7 και τα τετραπλά κλεψίματα και επεμβάσεις, με λίγο πάνω από τον διπλάσιο χρόνο συμμετοχής.
Ούτε εμένα με φτιάχνει ο Τούντορ, αλλά ας μην μηδενίζουμε έτσι εύκολα, ούτε παίκτες ούτε προπονητές.
-
Dimg4
Δε με ξερεις κι απο χθες για να με κραξεις.
Και μονο που συγκρινεις τον ανυπαρκτο φετος των συνεχομενων συμμετοχων με τον Μπερμπατοφ των 20αλεπτων, χανεις καθε δικαιωμα επιχειρηματος.
Κανεις δεν τον μηδενιζει χωρις λογο, αυτος μηδενιζει εναν παγκοσμιας κλασης παικτη για να περασει μια ηλιθια μαγκια.
Δεν ταιριαζει ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ στο συστημα λεει αλλος πιο πανω
Ναι μη χαλασει η χημεια και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο

Και μονο που συγκρινεις τον ανυπαρκτο φετος των συνεχομενων συμμετοχων με τον Μπερμπατοφ των 20αλεπτων, χανεις καθε δικαιωμα επιχειρηματος.
Κανεις δεν τον μηδενιζει χωρις λογο, αυτος μηδενιζει εναν παγκοσμιας κλασης παικτη για να περασει μια ηλιθια μαγκια.
Δεν ταιριαζει ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ στο συστημα λεει αλλος πιο πανω
Ναι μη χαλασει η χημεια και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο