Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- Josey Wales
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Το δικό μας πρόγραμμα μέχρι να τελειώσει ο α' γύρος ποιο είναι δηλαδή, που μας νοιάζει για το τι παιχνίδια έχουν οι άλλοι δύο; Ξάνθη, ΠΑΣ, Κέρκυρα, Νιόνιος και Κομπότης. Την Τρίπολη δεν τη βάζω γιατί πάει 11 Ιανουαρίου και πιστεύω ως τότε θα έχουν γίνει άλλες δυο προσθήκες στην ομάδα, που θα λύνουν περισσότερο τα χέρια του Άγγελου.
Επομένως, εμείς να είμαστε καλά και αφήστε τους άλλους να κωλοχτυπιούνται.
Επομένως, εμείς να είμαστε καλά και αφήστε τους άλλους να κωλοχτυπιούνται.
Και εγώ το ίδιο πιστεύω ... Την Κυριακή το βράδυ θα ήμαστε στους +7'η στους +8 
Αν δεν κάνει εγκλήματα ο Μάνταλος και οι πλαϊνοί θα φτύσουν αίμα για να κερδίσουν.
Ο Σαλίνο θα παίξει μετά από 6 μήνες. Αριστερά δεν ξέρω ποιόν έχουν.
Μπροστά, εκτός του Φουστέρ (ο οποίος είναι εύθραυστος και μπορεί να τραβήξει καμιά θλάση) θα παίξει ο Φορτουνάκος, ο Γκαζαριάν κι ο Μπενίτεζ.
Μόνο ο Κασάμι μπορεί να κάνει κάτι καλό αλλά κι αυτός είναι ξενερωμένος.
Απ'την άλλη, ο ΠΑΣ έχει μόνο μια απουσία. Μια χαρά μπορεί να τους ανακατώσει ο Τσάβες.
Αλλά όταν χάνει από τον Κομποτιακό με ντόρτι... όλα να τα περιμένουμε...
Ο Σαλίνο θα παίξει μετά από 6 μήνες. Αριστερά δεν ξέρω ποιόν έχουν.
Μπροστά, εκτός του Φουστέρ (ο οποίος είναι εύθραυστος και μπορεί να τραβήξει καμιά θλάση) θα παίξει ο Φορτουνάκος, ο Γκαζαριάν κι ο Μπενίτεζ.
Μόνο ο Κασάμι μπορεί να κάνει κάτι καλό αλλά κι αυτός είναι ξενερωμένος.
Απ'την άλλη, ο ΠΑΣ έχει μόνο μια απουσία. Μια χαρά μπορεί να τους ανακατώσει ο Τσάβες.
Αλλά όταν χάνει από τον Κομποτιακό με ντόρτι... όλα να τα περιμένουμε...
Μιλατε για τον ιδιο ΠΑΣ των συνομιλιων? ή λετε για αλλη ομαδα??
5-0 ειναι ο γαυρος για να ενθαρρυνθουν τα προβατα, να μην εχει ο χοντρος κι αλλες εννοιες.
Η σιωπη των αμνων..
5-0 ειναι ο γαυρος για να ενθαρρυνθουν τα προβατα, να μην εχει ο χοντρος κι αλλες εννοιες.
Η σιωπη των αμνων..
- VictorAK47
[youtube]watch?v=LaZLBHAPJOA&list=UUs7eRaH26Gd2fiv7C2QDVig[/youtube]

στο 13 λεπτο πεθανα...
ο Κλαους ειναι ο μπαμπας σου του λεει....
κατα τα αλλα δεν σας βλεπω και δεν σας βλεπω και μονο με εμας ασχολειται!!!Ετσουξε τακουλη;Ετσουξε; 
- john4serres
1-0 η βεροια με τον Μπαλαφίνιο
καλο σημειο ο ασσος ( αν βγει , γιατι ειναι πολυ νωρις ακομη )
καλο σημειο ο ασσος ( αν βγει , γιατι ειναι πολυ νωρις ακομη )
-
Dimg4
Θελω να πω κατι μαγκες που με ικανοποιησε τρομερα.
Βέπω και γελαω την εκπομπη του χαζοτσουκαλα μετα το ματς. Κλασικοι και προβλεψιμοι και οι 2 δρακουμελ με συνεχη μειωση του ΠΑΟΚ κλπ. Ολα καλα μεχρι εδω. Τους παιρνει ενας γαυρος πικραμενος και τους τα λεει οπως ειναι.
"Δεν παιζει μπαλα ρε ο ολυμπιακος, ενα μπαχαλο ειμαστε, γιατι ειναι στο απυροβλητο κλπ"
Οποτε αμεσως μπαινει σε δραση ο μηχανισμος υπερασπισης του φαταουλ απο τους δυο δρακουμελ και δεν αφηνουν το παιδι να μιλησει.
"Τι λες ρε δεν παιζει μπαλα, καινουρια ομαδα ειμαστε"!
"Ρε παιδια τι καινουρια ομαδα, Δεκεμβριο εχουμε πλακα μας κανετε?
Και φυσικα αυτη η ταπα τους εχει εξαγριωσει και αφου δεν εχουν τι να πουν τον διακοπτουν συνεχως μην τυχον και θυμωσει το αφεντικο τους οποτε το παιδι αηδιαζει και τους λεει το επικο "καλα αστο τακη τα λυσαμε, καλη συνεχεια"
Για μενα αυτο που τους καναμε ειναι το μεγαλυτερο κερδος. ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ
Βέπω και γελαω την εκπομπη του χαζοτσουκαλα μετα το ματς. Κλασικοι και προβλεψιμοι και οι 2 δρακουμελ με συνεχη μειωση του ΠΑΟΚ κλπ. Ολα καλα μεχρι εδω. Τους παιρνει ενας γαυρος πικραμενος και τους τα λεει οπως ειναι.
"Δεν παιζει μπαλα ρε ο ολυμπιακος, ενα μπαχαλο ειμαστε, γιατι ειναι στο απυροβλητο κλπ"
Οποτε αμεσως μπαινει σε δραση ο μηχανισμος υπερασπισης του φαταουλ απο τους δυο δρακουμελ και δεν αφηνουν το παιδι να μιλησει.
"Τι λες ρε δεν παιζει μπαλα, καινουρια ομαδα ειμαστε"!
"Ρε παιδια τι καινουρια ομαδα, Δεκεμβριο εχουμε πλακα μας κανετε?
Και φυσικα αυτη η ταπα τους εχει εξαγριωσει και αφου δεν εχουν τι να πουν τον διακοπτουν συνεχως μην τυχον και θυμωσει το αφεντικο τους οποτε το παιδι αηδιαζει και τους λεει το επικο "καλα αστο τακη τα λυσαμε, καλη συνεχεια"
Για μενα αυτο που τους καναμε ειναι το μεγαλυτερο κερδος. ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ
Όχι, δεν είμαι φαν της Νιουκάστλ.
Απλά δεν συμπαθώ καμιά ομάδα απ'το Λονδίνο.
Στο Βορρά να καταλήξει κι ας πάει όπου θέλει
**

Απλά δεν συμπαθώ καμιά ομάδα απ'το Λονδίνο.
Στο Βορρά να καταλήξει κι ας πάει όπου θέλει
**

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Έτσι ειναι το έργο, άλλωστε το έχουμε ζήσει επανειλημένα.Rizla έγραψε:Kαι οι δυο βρυκολακες βασιζονται στο στημενο πρωταθλημα.Ποτε ο ενας ποτε ο αλλος, ειναι το ιδιο και χρησιμοποιουν τι ιδιες μεθοδους,το μονο που αλλαζει ειναι το χρωμα.
Προφανως και θα ειναι αθλος αν το σηκωσουμε και θα προκειται για παγκοσμιο ποδοσφαιρικο θαυμα.
Όσοι έχουμε την διάθεση να εθελοτυφλούμε, είναι καλύτερα για όλους να γίνουμε ρεαλιστές.
"ΠΑΟΚ εναντίον όλων."
Θα δούμε πάλι κάνα 15000 εισιτήρια στο Καραϊσκάκης και θα γελάνε και οι κορνεδες
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Γκολ ο πας μετά τη τρίτη ευκαιρία του
Συνεχίζουν να φωνάζουν τα... Μεγάφωνα στην εξέδρα
Χαχαχα
Συνεχίζουν να φωνάζουν τα... Μεγάφωνα στην εξέδρα
Χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 06 Δεκ 2014, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.