Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από bane1980 »

georgedoulk2008 έγραψε:Το αεροσκάφος των Γερμανικών Αερογραμμών προσέγγιζε την Νύφη του Θερμαϊκού με χαμηλή ταχύτητα.
Απο ψηλά φαινόταν τα πρώτα φώτα της πόλης και τα σκουρόχρωμα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου έδειχναν πυκνά και απειλητικά.
"Κάλυψε τα νώτα σου" του είχε πεί. "Οι Θεσσαλονικείς είναι άτιμη φάρα".
Αυτή η προειδοποίηση γυρνούσε στο μυαλό του πεισματικά ενώ περίμενε στην αίθουσα αποσκευών. Το αθλητικό τζόκεϋ κάλυπτε τα καστανά μαλλιά του, που είχαν αρχίσει να αραιώνουν. Ο χρυσός Σταυρός του ηταν καλά κρυμμένος κάτω απ' το επώνυμο Πόλο μπλουζάκι του, που τόνιζε τα γυμνασμένα χέρια του.

Απο την στιγμή που ενεργοποίησε ξανά το I-Phone του οι κλήσεις δεν είχαν σταματήσει. Η γυναίκα του ήθελε να μάθει αν το ταξίδι του ήταν καλό, η μικρή του κόρη ρωτούσε τί θα της έφερνε απο την Ελλάδα και ο μάνατζερ του τον προειδοποιούσε να μην υπογράψει τίποτα χωρίς να βρίσκεται παρών.
Ομως το μύνημα που τον είχε αγχώσει ηταν απο τον Φράνκ.

"Περίμενε τους ανθρώπους μου να σε παραλάβουν. Θα σε οδηγήσουν στο ξενοδοχείο που θα περάσεις το βράδυ. Ένας άνθρωπος του Ιβαν θα βρίσκεται διακριτικά στην ρεσεψιον για κάθε ενδεχόμενο. Μην μιλήσεις σε κανέναν. Ακομα και οι γκρουμ του ξενοδοχείου μπορεί να είναι δημοσιογράφοι. Είμαστε ξένοι εδώ και οι Έλληνες είναι πονηροί. Καλώς όρισες στον ΠΑΟΚ".

to be continued...
Ωωωωω!!! καλό! Ψοφάω να το συνεχίσω, αλλά το αφήνω πάνω σου :-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το κλείσιμο μια συμφωνίας δεν είναι όπως η κίνηση ενός τραίνου που ξέρεις ότι θα φτάσει στον σταθμό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί η συμφωνία να κλείσει σήμερα, μπορεί αύριο, ή μεθαύριο. Τι να μας πει η ΠΑΕ; Ότι θα κλείσει ή σήμερα, ή αύριο, ή μεθαύριο; Όταν θα κλείσει θα μας το πει.
Η Τούμπα άδειασε γιατί δεν έβλεπε ομάδα και όχι γιατί δεν έβλεπε επικοινωνιακό τημ. Όσον αφορά στον Εσιέν, καλό είναι να μην συγχέουμε αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι με τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Πρωτίστως όμως πρέπει να μας ενδιαφέρει η εικόνα του όποιου παίκτη στο χορτάρι και όχι τα πανηγύρια για τον ερχομό τους
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Δε θέλω ούτε να δημιουργήσω κλίμα ούτε να μιζεριάσω...Αλλά, πιστεύετε ότι όντως έβαλε χέρι στον Άρνεσεν ο Ιβάν για να μη φέρει Τούντορ και να ψάξει κάποιον πιο έμπειρο; Δηλαδή, ακόμη και τώρα πρέπει να συμφωνήσει ΚΑΙ ο Σαββίδης για να αποφασιστεί η πρόσληψη ενός προπονητή; Πρέπει να συμφωνήσει και η Γκοντσάρεβα για τα οικοινομικά και αν τα αξίζει αυτά που ζητάει ο τάδε ή ο δείνα προπονητής; Δηλαδή, τι σκατά 'εν λευκώ' έδωσε στον Άρνεσεν το σχεδιασμό της ομάδας, όταν τον τελευταίο λόγο τον έχουν ΠΑΛΙ αυτοί και όχι ο Δανός;Δηλαδή, του λένε φέρε μου τρεις υποψήφιους κι εμείς θα διαλέξουμε ποιον θέλουμε; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΜΤ; :( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Από που προκύπτουν ή/και επιβεβαιώνονται αυτά που λες;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ειναι φοβερο το ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να σταματησουν να πιστευουν οτι ΑΡΔια γράφεται και λέγεται.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

bane1980 έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Το αεροσκάφος των Γερμανικών Αερογραμμών προσέγγιζε την Νύφη του Θερμαϊκού με χαμηλή ταχύτητα.
Απο ψηλά φαινόταν τα πρώτα φώτα της πόλης και τα σκουρόχρωμα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου έδειχναν πυκνά και απειλητικά.
"Κάλυψε τα νώτα σου" του είχε πεί. "Οι Θεσσαλονικείς είναι άτιμη φάρα".
Αυτή η προειδοποίηση γυρνούσε στο μυαλό του πεισματικά ενώ περίμενε στην αίθουσα αποσκευών. Το αθλητικό τζόκεϋ κάλυπτε τα καστανά μαλλιά του, που είχαν αρχίσει να αραιώνουν. Ο χρυσός Σταυρός του ηταν καλά κρυμμένος κάτω απ' το επώνυμο Πόλο μπλουζάκι του, που τόνιζε τα γυμνασμένα χέρια του.

Απο την στιγμή που ενεργοποίησε ξανά το I-Phone του οι κλήσεις δεν είχαν σταματήσει. Η γυναίκα του ήθελε να μάθει αν το ταξίδι του ήταν καλό, η μικρή του κόρη ρωτούσε τί θα της έφερνε απο την Ελλάδα και ο μάνατζερ του τον προειδοποιούσε να μην υπογράψει τίποτα χωρίς να βρίσκεται παρών.
Ομως το μύνημα που τον είχε αγχώσει ηταν απο τον Φράνκ.

"Περίμενε τους ανθρώπους μου να σε παραλάβουν. Θα σε οδηγήσουν στο ξενοδοχείο που θα περάσεις το βράδυ. Ένας άνθρωπος του Ιβαν θα βρίσκεται διακριτικά στην ρεσεψιον για κάθε ενδεχόμενο. Μην μιλήσεις σε κανέναν. Ακομα και οι γκρουμ του ξενοδοχείου μπορεί να είναι δημοσιογράφοι. Είμαστε ξένοι εδώ και οι Έλληνες είναι πονηροί. Καλώς όρισες στον ΠΑΟΚ".

to be continued...
Ωωωωω!!! καλό! Ψοφάω να το συνεχίσω, αλλά το αφήνω πάνω σου :-)

Αδερφέ υποκλινομαι.......τη game of thrones kai kline main.....ανυπομονώ για το 2 επεισοδιο.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
klainmein

Εντάξει, η σκέψη ξεκίνησε από το ότι ήταν 'κλεισμένος' ο Τούντορ κι από λεγόμενα των ΑΡΔ. Η εξέλιξη της σκέψης μου όμως στηρίζεται στην καθυστέρηση και τις συζητήσεις επί συζητήσεων που υπάρχουν τόσες μέρες για την επιλογή του προπονητή. Θέλω να πω, εάν αποφάσιζε μόνος του ο Άρνεσεν 'θα πάρουμε αυτόν', δε θα ήταν ήδη εδώ μαζί του; Απλά, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δανό για τα ποδοσφαιρικά και δε γουστάρω πάλι να στηριζόμαστε στα θέλω του Ιβαν και της Γκοντσάρεβα. Ό,τι πει ο Δανός και τέλος. Εκτός εάν ο Δανός έχει κλείσει έναν προπονηταρά και ξεφεύγει λίγο από τα οικονομικά δεδομένα που του είχαν θέσει, οπότε του είπαν 'Ανέλυσέ μας γιατί τον θέλεις, να δούμε εάν θα μας πείσεις να επενδύσουμε τα παραπάνω χρήματα που ζητάς'. Αγωνία έχω κι εγώ, όπως όλοι...
klainmein

CCCP έγραψε:Ειναι φοβερο το ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να σταματησουν να πιστευουν οτι ΑΡΔια γράφεται και λέγεται.

Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις ΚΑΜΙΑ άλλη πληροφορία από πουθενά και όταν "μπορεί να στέκει" αυτό που λένε οι ΑΡΔ για τον Σαββίδη και τους Άρνεσεν/Τούντορ , αφού γνωρίζουμε ότι θέλει να έχει λόγο στα πάντα...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

klainmein έγραψε:
CCCP έγραψε:Ειναι φοβερο το ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να σταματησουν να πιστευουν οτι ΑΡΔια γράφεται και λέγεται.

Είναι δύσκολο όταν δεν έχεις ΚΑΜΙΑ άλλη πληροφορία από πουθενά και όταν "μπορεί να στέκει" αυτό που λένε οι ΑΡΔ για τον Σαββίδη και τους Άρνεσεν/Τούντορ , αφού γνωρίζουμε ότι θέλει να έχει λόγο στα πάντα...
Πρωτα πρεπει να δεις αν υπαρχει ενδειξη για αυτο. Ο Σαββιδης μπορει να εχει κανει λαθη αλλα αυτο το "θελει να εχει λογο σε ολα" εγω δεν το βλεπω.

Δευτερων, αυτο το αποφασιζει μονος του ο αθλητικος διευθηντης για τον προπονητη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το βγαλαμε μονοι μας. Σε καμια ομαδα δεν αποφασιζει μονος του ο αθλητικος διευθηντης για θεση οπως του προπονητη. Ενοειτε πως θα εχει λογο και το συμβουλειο/ιδιοκτητης κτλ. Εκτος και αν εχεις μοντελο που η ιδιοκτησια δεν ασχολειτε καθολου και εχεις GM που κανει τα παντα αλλα αυτο το μοντελο ειναι πολυ σπανιο στο ποδοσφαιρο.

Κι εγω φυσικα θελω να μην παρεμβει κανεις στο εργο του Αρνεσεν και να υπαρχει καλη λειτουργια και συνεργασια αλλα θα περιμενω να δω και να κρινω.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Sekeris4 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Σερτζιο Κονσεισαο ο μαθητευομενος μαγος.Μεγαλο κατορθωμα να χασεις κυπελλο τη στιγμη που προηγησε με 2-0 στο ημιχρονο και ο αντιπαλος να παιζει με 10 παιχτες απ το 15ο λεπτο.
Ένα παράδειγμα το τι θα μπορούσε να πει ένας ΑΡΔ αν ο Sergio είναι ο εκλεκτός.
Δεν υπάρχει σωτηρία....
Καταρχην σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο ΑΡΔ.
Ανεφερα ενα πραγματικο γεγονος.Αν δεν σ αρεσει ή δεν θελεις να αποδεχθεις την πραγματικοτητα τοτε υπαρχει και η εικονικη του μανατζερ.Μονο προσεχε μην μπερδεψεις το εικονικο με το πραγματικο...
Επισης,δικαίωμά σου να φερεσε σαν προσωπολατρης.Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος.Μαθε ομως να σεβεσε την αποψη του αλλου.
Για να μην το κουράζουμε Δεν είναι απλώς "Ένα παράδειγμα το τι θα μπορούσε να πει ένας ΑΡΔ αν ο Sergio είναι ο εκλεκτός.", το έχει ήδη κάνει σημαία, από χθες βράδυ, ο γνωστός σιχαμερός καμόρα. Οπότε είναι αναπαραγωγή-αναμάσημα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τετ 17 Ιουν 2015, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ron-swanson έγραψε:Απο Ελλαδα, γαυρος, βαζελος και Αεκ λενε με ποιους μιλανε καθε μερα. Ο βαζελος καθε μερα επιβεβαιωνει και διαψευδει μεταγραφικους στοχους. Αυτοι δεν φοβουνται γαυρο και φοβομαστε εμεις με Ιβαν-Αρνεσεν;
Μην πω για τις ξενες ομαδες εκει ειναι αλλο επιπεδο.

Πραγματικα δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι με sms ή αν θα το γραφει ο Κυριακος στο facebook, το θεμα ειναι οτι αν ενημερωνει η ΠΑΕ δεν θα σε γλεντανε οι ΑΡΔ. Δεν θα γραφει η καθε γκαζετα για Παμπλο προπονητη και οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για Ολιμπα και Πετροπουλο και να κανει παρτι ο καθε μανατζαρεος επειδη εκμεταλλεύεται την επικοινωνιακη ανυπαρξια του ΠΑΟΚ.

Τελοσπαντων ξαναλεω η αποψη μου ειναι αυτη και απ οτι βλεπω δεν ειναι η ιδια με πολλους τελικα.
Αυτοι δεν φοβούνται γαυρο αλλα και ο γαυρος δεν φοβάται αυτους..τι να φοβηθει απο τον βαζελο;εμεις ειμαστε οι αντιπαλοι του στην ελλαδα και ακομα και την φετινη χρονια που ηταν χαλια παλι γκομενες τους ειχαμε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Sekeris4 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Σερτζιο Κονσεισαο ο μαθητευομενος μαγος.Μεγαλο κατορθωμα να χασεις κυπελλο τη στιγμη που προηγησε με 2-0 στο ημιχρονο και ο αντιπαλος να παιζει με 10 παιχτες απ το 15ο λεπτο.
Ένα παράδειγμα το τι θα μπορούσε να πει ένας ΑΡΔ αν ο Sergio είναι ο εκλεκτός.
Δεν υπάρχει σωτηρία....
Καταρχην σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο ΑΡΔ.
Ανεφερα ενα πραγματικο γεγονος.Αν δεν σ αρεσει ή δεν θελεις να αποδεχθεις την πραγματικοτητα τοτε υπαρχει και η εικονικη του μανατζερ.Μονο προσεχε μην μπερδεψεις το εικονικο με το πραγματικο...
Επισης,δικαίωμά σου να φερεσε σαν προσωπολατρης.Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος.Μαθε ομως να σεβεσε την αποψη του αλλου.
Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που τα βάζετε με το Σέκερη. Δε δικαιούται να έχει άποψη; Και λάθος να είναι έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράζει. Ποιο είναι το πρόβλημα που δημιουργεί στον ΠΑΟΚ η όποια άποψη ενός οπαδού του; Στο χέρι του Κονσεισάο θα ήταν (εφόσον ερχόταν) να τον διαψεύσει.
Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε και να έχουμε κοινές αντιλήψεις. Αποδεχτείτε το αυτό κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Σωστός ο mingus...και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα πάμε μπροστά!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Mingus... δεν έχω πρόβλημα με την άποψη ότι δεν κάνει ο Conseicao. Όπως σου είπα και εμένα δεν με ψήνει τρελά.
Αλλά με την λογική του πριν δω καλά καλά προδικάζω... και όχι απλά προδικάζω μέσω ορθής σκέψης η αιτιολόγησης όλης της πορείας του ως τώρα αλλά με την λογική "Που πάμε τον λίγο που έχασε ένα κύπελλο όπως το έχασε? Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ! Μακριά από το γίδι!".
Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά από ένα γενικότερο σύνολο.
Αν -λέμε τώρα- έρθει ο Sergio για ποια υπομονή και στήριξη θα μιλάμε όταν πριν καν τον δούμε τον έχουμε βγάλει ήδη λίγο επειδή έχασε -όπως έχασε- έναν τελικό προσπερνώντας βέβαια το γεγονός ότι έφτασε ως εκεί.
Τι πλάνο λοιπόν θα στηρίξουμε για μια 3ετία όταν στην πρώτη γκέλα κατευθείαν θα γίνει της μουρλής... κάνοντας σημαία το παραπάνω?

Αυτό πρέπει να καταλάβουμε πρώτα από όλα thanix. Τα υπόλοιπα έπονται.
Άλλο το έχω μια άποψη που μπορώ να αιτιολογήσω σωστά και εμπεριστατωμένα και άλλο το έχω μια άποψη γιατί έτσι μου ήρθε ή δεν μου έκατσε καλά ένα γεγονός ή έτσι μου είπαν.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Γιώργο και εγώ δεν πιστεύω ότι ο κονσεισαο είναι ο ιδανικός για τον ΠΑΟΚ απλα η ένσταση μου έγκειται στο ότι δεν μπορώ να μηδενίσω την άποψη κάποιου αλλου γιατί στην τελική το αποτέλεσμα δικαιώνει. Το μονο που θέλω να ξαναπώ είναι ότι οποιος προπονητής να έρθει πρέπει να τον στηρίξουμε επιτελους για να δούμε αποτέλεσμα period.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”