Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
ο καλυτερος προπονητης στην ιστορια της Σαλκε(της οποιας δεν ειμαστε ουτε μια τριχα απτα @@ τους) δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ.Μαλιστα.Καλο βραδυ
Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Είμαι πολύ μικρός για να πω κάτι τέτοιο... Απλά αυτό που έκανε ήταν τραγικό παικτικαzizu10 έγραψε: ΥΓ δεν ξερετε μονο εσεις απο ποδοσφαιρο και προσπαθειτε να μας την πείτε!Εχουμε παίξει κι εμεις μπαλα εχουμε δει μπαλα και πολλα πολλά χρόνια τώρα ευτυχώς.Το ποδοσφαιρο ειναι πολυδιαστατο και καμία αποψη δεν ειναι 100% σωστή.Το πως αντιλαμβανομαι εγω το ποδοσφαιρο δε σημαινει οτι μπορει να συναδει με τον δικο σας τροπο.
sorry αδερφε πανω στα νευρα.αν και πιστευω θα φυγει κ ο βρυζαςMpoz έγραψε:Χαλάρωσε. Μη μιλάς με το κάτω κεφάλι. Σε παρακαλώ πολύ.
Angelheart
ΑΠΟΧΗ ολη με τον γαυρο...ΤΕΛΟΣ..
καθε χρονο τελειωνουν με το χειροτερο τροπο τον καθε προπονητη..
φετος τον τελειωσαν οι παικτες(οι παικταραδες που γεννηθηκαν ΠΑΟΚ)και οι δημοσιογραφοι...
καληνυχτα σας..κριμα..ο ΠΑΟΚ θα εχει γιατρεια οταν φυγουν πρωτα τα λαμογια μεσα απο την διοικηση...
καθε χρονο τελειωνουν με το χειροτερο τροπο τον καθε προπονητη..
φετος τον τελειωσαν οι παικτες(οι παικταραδες που γεννηθηκαν ΠΑΟΚ)και οι δημοσιογραφοι...
καληνυχτα σας..κριμα..ο ΠΑΟΚ θα εχει γιατρεια οταν φυγουν πρωτα τα λαμογια μεσα απο την διοικηση...
Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να μάθω είναι η άποψη του συμβούλου του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων, Θοδωρή Ζαγοράκη, για την λύση της συνεργασίας με τον Στέφενς. Αυτός τι συμβουλή έδωσε στον εργοδότη του;
Ας τον ρωτήσει κάποιος αρδ. Και αν τον ρωτήσει για τον Χουμπ, ας τον ρωτήσει το ίδιο και για τον διωγμό του Λάζλο.
Ας τον ρωτήσει κάποιος αρδ. Και αν τον ρωτήσει για τον Χουμπ, ας τον ρωτήσει το ίδιο και για τον διωγμό του Λάζλο.
Ουτε καν, αποχη επειδη εφυγε ενας προπονητης και να αφησω αβοηθητη της ασπρομαυρη φανελα ειδικα σε ματς με τον πουστογαυρο? ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!
Αποχή μέχρι να φύγει ο Σαββίδης και το παρεάκι. Αποχή ειδικά αν έρθει ο Σάντος πες καλύτερα. Σε νιώθω φίλε. Είσαι ΠΑΟΚ όσο και ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο Σαββίδης επέλεξε ποιον πρόεδρο θέλει, ποιον τεχνικό διευθυντή, ποιον στα οικονομικά κτλ. Αυτός τα χώνει και ότι θέλει κάνει. Λες να έκανε τα λεφτά του χωρίς να έχει μυαλό? Εκτός τελικά αν θέλετε να φύγει ο Σαββίδης γιατί δεν έβγαλε κάποιους που πήγαν φυλακή ή γιατί δεν δίνει χαρτζιλίκι για όσους έχουν ανάγκη να πάρουν τη δόση τους. Αυτό δε το λέω σε σένα. Εσένα σε κάνω για Παπαναστασιακό μεριά.
Υπάρχουν πολλοί στόχοι σε μικρό χρονικό διάστημα, να ετοιμάσει την ομάδα να κυνηγήσουμε τον τίτλο. Οι στόχοι είναι σοβαροί. Του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου.Το 2014 θα είναι η πολυ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως, εξαρτάται από τη δική του δουλειά. Εξαρτάται από την προσέγγιση του.[url]Οι κανόνες μου είναι ότι αν δε μπορεί να πετύχει το πρωί το στόχο, το βράδυ θα είναι σπίτι του.[/url][url][/url] Εχει μελετήσει τον ΠΑΟΚ. Θέλω να του ευχηθώ να πετύχει αυτό το στόχο. Καλή τύχη στη δουλειά του και να καρποφορήσει.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
οτιδήποτε άλλο είναι να'χαμε να λέγαμε. Αν δεν υπήρχε ο καρκίνος εδώ και λίγα χρόνια στο οπαδικό -λεμε- κίνημα,δεν θα υπήρχαν και οι θεωρίες συνωμοσίας , λες και ο Ιβαν είναι κανα χαζό γκολντεν μποι , που του άφησε λεφτά ο μπαμπάς. Η ομάδα μάγκες εδώ και καιρό δεν βλεπόταν. Το υλικό της είναι αν όχι ισάξιο του γαύρου, τουλάχιστον το καλύτερο με διαφορά απ'όλους τους αλλους. Δεν μας έκατσε, δεν έδεσε πάμε για αλλα !! τόσο απλά!
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
οτιδήποτε άλλο είναι να'χαμε να λέγαμε. Αν δεν υπήρχε ο καρκίνος εδώ και λίγα χρόνια στο οπαδικό -λεμε- κίνημα,δεν θα υπήρχαν και οι θεωρίες συνωμοσίας , λες και ο Ιβαν είναι κανα χαζό γκολντεν μποι , που του άφησε λεφτά ο μπαμπάς. Η ομάδα μάγκες εδώ και καιρό δεν βλεπόταν. Το υλικό της είναι αν όχι ισάξιο του γαύρου, τουλάχιστον το καλύτερο με διαφορά απ'όλους τους αλλους. Δεν μας έκατσε, δεν έδεσε πάμε για αλλα !! τόσο απλά!
-
Φίλος Θεός! Με έκανες και γέλασα και δεν το έβλεπα για σήμερα να συμβαίνει...DC έγραψε:Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να μάθω είναι η άποψη του συμβούλου του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων, Θοδωρή Ζαγοράκη, για την λύση της συνεργασίας με τον Στέφενς. Αυτός τι συμβουλή έδωσε στον εργοδότη του;.
Ιβάν Σαββίδης, την ημέρα παρουσίασης του Στέφενς:
''αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, θα φύγει''.
Και άντε, για φέτος είχε δικαιολογία.
Μπορεί όμως έστω ένας να υποστηρίξει πως με όσα είδε έως σήμερα, υπήρχε ελπίδα για του χρόνου;;;;
Όχι.
Ο άνθρωπος είχε ένα πλάνο συγκεκριμένο και έψαχνε ενδεκάδα να το υλοποιήσει.
Ένας μεγάλος προπονητής, βλέπει το δυναμικό του και αναπροσαρμόζει ένα πλάνο πάνω στο δυναμικό του.
Ούτε Ίβιτσ, ούτε ΓΧ, ούτε Άγγελο, ούτε Σάντος.
Φέρτε άνθρωπο διψασμένο για τίτλους, αλλά επίσης και καταξιωμένο προπονητή.
Ο Χούπ ήταν το δεύτερο, φάνηκε όμως πως δεν ήταν το πρώτο.
Με το γαύρο θα πάω, όχι για τον Χουπ, αλλά για τον καταστροφέα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Σήμερα, όλοι έκαναν γαργάρα τον Ολαϊτάν που ξάπλωσε κάτω από τα χάπια που τους δίνει ο χοντρός.
''αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, θα φύγει''.
Και άντε, για φέτος είχε δικαιολογία.
Μπορεί όμως έστω ένας να υποστηρίξει πως με όσα είδε έως σήμερα, υπήρχε ελπίδα για του χρόνου;;;;
Όχι.
Ο άνθρωπος είχε ένα πλάνο συγκεκριμένο και έψαχνε ενδεκάδα να το υλοποιήσει.
Ένας μεγάλος προπονητής, βλέπει το δυναμικό του και αναπροσαρμόζει ένα πλάνο πάνω στο δυναμικό του.
Ούτε Ίβιτσ, ούτε ΓΧ, ούτε Άγγελο, ούτε Σάντος.
Φέρτε άνθρωπο διψασμένο για τίτλους, αλλά επίσης και καταξιωμένο προπονητή.
Ο Χούπ ήταν το δεύτερο, φάνηκε όμως πως δεν ήταν το πρώτο.
Με το γαύρο θα πάω, όχι για τον Χουπ, αλλά για τον καταστροφέα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Σήμερα, όλοι έκαναν γαργάρα τον Ολαϊτάν που ξάπλωσε κάτω από τα χάπια που τους δίνει ο χοντρός.
- desperando
- Επικοινωνία:
επετρεψε μου να σου απαντησω εγωDC έγραψε:Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να μάθω είναι η άποψη του συμβούλου του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων, Θοδωρή Ζαγοράκη, για την λύση της συνεργασίας με τον Στέφενς. Αυτός τι συμβουλή έδωσε στον εργοδότη του;
ΘΖ -προεδρε εγω δεν ξερω αν ο στεφενς ειναι καλος και αν πρεπει ή δεν πρεπει να το κρατησουμε,εγω ξερω οτι ο καλυτερος προπονητης που εχω συνεργαστει και θα επερνα και το πρωταθλημα μαζι του αν ημουν λιγο πιο ισχυρος εξωαγωνιστικα ηταν ο σαντος
Ιβαν - Οκ καταλαβα
- desperando
- Επικοινωνία:
καλο ειναι να προσεχεις λιγο πως μιλας .vs40 έγραψε:Αποχή μέχρι να φύγει ο Σαββίδης και το παρεάκι. Αποχή ειδικά αν έρθει ο Σάντος πες καλύτερα. Σε νιώθω φίλε. Είσαι ΠΑΟΚ όσο και ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο Σαββίδης επέλεξε ποιον πρόεδρο θέλει, ποιον τεχνικό διευθυντή, ποιον στα οικονομικά κτλ. Αυτός τα χώνει και ότι θέλει κάνει. Λες να έκανε τα λεφτά του χωρίς να έχει μυαλό? Εκτός τελικά αν θέλετε να φύγει ο Σαββίδης γιατί δεν έβγαλε κάποιους που πήγαν φυλακή ή γιατί δεν δίνει χαρτζιλίκι για όσους έχουν ανάγκη να πάρουν τη δόση τους. Αυτό δε το λέω σε σένα. Εσένα σε κάνω για Παπαναστασιακό μεριά.
και λιγα λογια για την κορτσαρα μας

- theodorsalonika
στο καλο και να μας γραφεις...αλλα εκτος απο αυτον πρεπει να φυγουν και κατι παρατρεχαμενοι..αναμενουμε εξελιξεις....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..ο χουμπς δεν επιασε ,ηταν ντεφορμε,δεν τον θελανε οι παικτες,δεν με ενδιαφερει..απαλα εμενα με νοιαζει η εικονα της ομαδας που ταν εδω και πολλους μηνες παιδικη χαρα...ευελπιστω σε ενα καλυτερο αυριο..αφηστε τα κλαματα και τις θεωριες και ας υποστηριξουμε ολοι την ομαδα που μας χρειαζετε οσο ποτε αλλωτε..οι προπονητες φευγουν και ερχονται...Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ

Εγώ προσέχω τι λέω. Είναι δυνατόν να μιλάει για αποχή? Αν θες κορίτσι τι είσαι δε με νοιάζει, μη πας στο γήπεδο. Αλλά όχι και υποδείξεις για αποχή. Να γυρίσουμε σε εποχές Βουλινού? Πραγματικά υπάρχει μια αρρώστια στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς χωρίς χαρτζιλίκι κάποιοι θα σκάβουν το λάκκο του μεγαλομετόχου, όποιος και να είναι αυτός. Μπορεί το Παοκμάνια να έιναι χαλάρό, αλλά σε άλλα φόρουμ πέφτει κράξιμο εδώ και καιρό προς το Σαββίδη για τους φυλακισμένους. Αυτή είναι η αφορμή. Εγώ ξέρω ότι αν είσαι εθισμένος, ούτε τη μάνα σου δεν υπολογίζεις...desperando έγραψε:καλο ειναι να προσεχεις λιγο πως μιλας .vs40 έγραψε:Αποχή μέχρι να φύγει ο Σαββίδης και το παρεάκι. Αποχή ειδικά αν έρθει ο Σάντος πες καλύτερα. Σε νιώθω φίλε. Είσαι ΠΑΟΚ όσο και ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο Σαββίδης επέλεξε ποιον πρόεδρο θέλει, ποιον τεχνικό διευθυντή, ποιον στα οικονομικά κτλ. Αυτός τα χώνει και ότι θέλει κάνει. Λες να έκανε τα λεφτά του χωρίς να έχει μυαλό? Εκτός τελικά αν θέλετε να φύγει ο Σαββίδης γιατί δεν έβγαλε κάποιους που πήγαν φυλακή ή γιατί δεν δίνει χαρτζιλίκι για όσους έχουν ανάγκη να πάρουν τη δόση τους. Αυτό δε το λέω σε σένα. Εσένα σε κάνω για Παπαναστασιακό μεριά.
και λιγα λογια για την κορτσαρα μας
Έχοντας διαβάσει τα ποστ αυτών που λένε να για λέρες και παρεάκια (άσχετα αν είναι άτομα με όνομα στο ποδόσφαιρο), όποιος και να είναι σε αυτά τα πόστα θα σας βρομάει μετά τη μία σεζόν. Το μυαλό σας οργανωτικά μέχρι εκεί φτάνει. Δηλ να υπάρχει ένας μεγαλομέτοχος-πρόεδρος, και ένας προπονητής. Οπότε να ξέρουμε ποιον να κράζουμε ξεκάθαρα. Ψάξτε να μου βρείτε σε ποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης υπάρχει αυτό το μοντέλο. Φυσικά δε θέλετε και τους σκάουτερ, γιατί θα βγάζουν από τις μίζες. Αυτό το μοντέλο η αλήθεια είναι ότι υπάρχει. Που? Στα ερασιτεχνικά. Ελπίζω να μη θέλετε εκεί τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 03 Μαρ 2014, 04:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χουμπ τέλος...μάλιστα...και με το χαμό του ¨Ολι μάυρη μέρα για μένα, μεγάλη στεναχώρια. Δεν θα αρχίσω να απαξιώνω τους πάντες και να μιλάω για παρεάκια λες και ξέρω αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός και να πω τα πράγματα όπως τα δα θετικα΄και αρνητικά...Πάμε λοιπόν...
Το καλοκαίρι πολλοί πιστέψαμε ότι κάτι θα άλλαζε στην νοοτροπία μας και μιλάω σαν οργανισμός ΠΑΟΚ όλους μας, άδικα! Με τον ερχομό ενός τέτοιου ονόματος μόνο έχεις να κερδίσεις αλλά τα προβλήματα στην ομάδα είναι βαθύτερα. Αυτό που κατάλαβα εγώ μπαλιστικά είναι ότι ο προπονητής αυτός έχει συγκεκκριμμένες ιδέες πα΄νω στο ποδόσφαιρο που είναι πολύ αντίθετες με την ελληνική κουλτούρα στη δουλειά γενικά και όχι μόνο στη μπάλα. Ας τα πιάσουμε λίγο λοιπόν...προσπάθησε και κατά διαστήματα πέτυχε για μένα ένα πιο γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού με μεταβιβάσεις με την μια, όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι πολλές τελικές και άλλα τα οποία δεν νομίζω ότι γίνονται απο την μια μέρα στην άλλη... Δυστηχώς διαβλέπω μια έντονη φιγούρα που ήθελε να ναι το απόλυτο αφεντικό και δεν το πέτυχε...Στα μεγάλα κλαμπ δεν απολογείσαι στους υφισταμένους σου, δη ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο ότι θα ΚΑΝΟΥΝ τη δουλειά τους. Εδώ θέλουμε να μαστε φίλοι με το αφεντικό, να του λέμε τη γνώμη μας, να νιώθουμε κα΄τι παραπάνω απ ότι είμαστε...Λάθος! Μαζί και όλη η οπαδική κουλτούρα που στηρίζεται κυρίως στο ΟΠΑΔΙΚΟ μεγαλείο της ομάδας και όχι στην πραγματική αξία της. Ποια είναι αυτή? 50η πάνω κάτω στην Ευρώπη. Πως μπορεί να πας πιο ψηλά? Πέρνεις κα΄ποιον που έχει πετύχει αλλού και του δίνεις τα εχέγκυα να κάνει δουλειά. Και χρόνο...το ξέχασα...χρόνο... Υπομονή είναι αρετη. Υπομονή αυτός που πρηρώνει δεν έχει και μαγκιά του, ας φέρει καλύτερο ή αν θέλετε πιο τεριαστό και γω με barlow μαζι, να κερδίζουμε και στα τέτοια ποιος θα ναι προπονητής... Είχε πολλούς εχθούς...δεν βαλσάμωσε τον Πάμπλο, δεν έκανε παιχνίδι κατοχής στους πρώτους μήνες, δεν έπαιζε αργά να το καταλαβαίνουν όλοι, έτρεχε τους παίχτες και άλλα...Δεν ξέρω δεν με νοιάζει! Να πάρουν κα΄ποιοιν να φέρει αυτά τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι, απλά αμφιβάλω ότι θα γίνει σε μια χρονιά. Ο Ιβάν θέλει...άντε θα την ρίξω την βόμβα, Άγγελο Αναστασιάδη τέλος. Με τα μυαλα΄που έχει και εξηγούμαι
1.Δεν γουσταρεί τον προπονητή πάνω απο αυτόν και μη μου πείτε γιατί...Γιατί μάγκα στην παρουσίαση του Στέφενς το καλοκαίρι μιλούσε για την π'αρτη πάλι, πάμε άλλο...
2.Είναι ελληνικη ψυχή και θα ταιριάξει με το όλο κλήμα
3.Ταμάμ για τους διεθενείς
4.Δεν κάνει ακριβές μεταγγραφές
5.Κάνει πολύ τακτική και όταν λέω πολύ εννοώ μιλάει στους παίχτες σαν να ναι αυτιστικοί
6.Βγάζει επικούς λόγους πριν τα ματς
7.Είναι Χριστιανός
Δεν ειρωνεύοαμι αλήθεια! Η ουσία δεν είναι να κάνει το σωστό, είναι να βρει κάποιον να ταιριάζουν, έτσι θα πάμε μπροστά, δεν θέλουμε εκσυγχρονισμό ρε παιδί μου! Ξαναγράφω δεν κάνω πλάκα, αυτό το σαπιοκάραβο, που είναι! Μόνο ο Άγγελος μπορεί να το βγάλει απο το βούρκο...Και που 'στε? Το ότι είναι γεμμάτο ρούβλια δεν σημαίνει ότι δεν είναι σάπιο.Κανένα παρεάκι δεν φταίει,αν υπάρχει εμείς φταίμε,εμείς όλοι παίχτες, προπονητής, διοίκηση δημοσιογράφοι, θεοί δέμονες όλοι! ΟΛΟΙ. Σε μια αποτυχία φταίνε όλοι
Το καλοκαίρι πολλοί πιστέψαμε ότι κάτι θα άλλαζε στην νοοτροπία μας και μιλάω σαν οργανισμός ΠΑΟΚ όλους μας, άδικα! Με τον ερχομό ενός τέτοιου ονόματος μόνο έχεις να κερδίσεις αλλά τα προβλήματα στην ομάδα είναι βαθύτερα. Αυτό που κατάλαβα εγώ μπαλιστικά είναι ότι ο προπονητής αυτός έχει συγκεκκριμμένες ιδέες πα΄νω στο ποδόσφαιρο που είναι πολύ αντίθετες με την ελληνική κουλτούρα στη δουλειά γενικά και όχι μόνο στη μπάλα. Ας τα πιάσουμε λίγο λοιπόν...προσπάθησε και κατά διαστήματα πέτυχε για μένα ένα πιο γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού με μεταβιβάσεις με την μια, όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι πολλές τελικές και άλλα τα οποία δεν νομίζω ότι γίνονται απο την μια μέρα στην άλλη... Δυστηχώς διαβλέπω μια έντονη φιγούρα που ήθελε να ναι το απόλυτο αφεντικό και δεν το πέτυχε...Στα μεγάλα κλαμπ δεν απολογείσαι στους υφισταμένους σου, δη ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο ότι θα ΚΑΝΟΥΝ τη δουλειά τους. Εδώ θέλουμε να μαστε φίλοι με το αφεντικό, να του λέμε τη γνώμη μας, να νιώθουμε κα΄τι παραπάνω απ ότι είμαστε...Λάθος! Μαζί και όλη η οπαδική κουλτούρα που στηρίζεται κυρίως στο ΟΠΑΔΙΚΟ μεγαλείο της ομάδας και όχι στην πραγματική αξία της. Ποια είναι αυτή? 50η πάνω κάτω στην Ευρώπη. Πως μπορεί να πας πιο ψηλά? Πέρνεις κα΄ποιον που έχει πετύχει αλλού και του δίνεις τα εχέγκυα να κάνει δουλειά. Και χρόνο...το ξέχασα...χρόνο... Υπομονή είναι αρετη. Υπομονή αυτός που πρηρώνει δεν έχει και μαγκιά του, ας φέρει καλύτερο ή αν θέλετε πιο τεριαστό και γω με barlow μαζι, να κερδίζουμε και στα τέτοια ποιος θα ναι προπονητής... Είχε πολλούς εχθούς...δεν βαλσάμωσε τον Πάμπλο, δεν έκανε παιχνίδι κατοχής στους πρώτους μήνες, δεν έπαιζε αργά να το καταλαβαίνουν όλοι, έτρεχε τους παίχτες και άλλα...Δεν ξέρω δεν με νοιάζει! Να πάρουν κα΄ποιοιν να φέρει αυτά τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι, απλά αμφιβάλω ότι θα γίνει σε μια χρονιά. Ο Ιβάν θέλει...άντε θα την ρίξω την βόμβα, Άγγελο Αναστασιάδη τέλος. Με τα μυαλα΄που έχει και εξηγούμαι
1.Δεν γουσταρεί τον προπονητή πάνω απο αυτόν και μη μου πείτε γιατί...Γιατί μάγκα στην παρουσίαση του Στέφενς το καλοκαίρι μιλούσε για την π'αρτη πάλι, πάμε άλλο...
2.Είναι ελληνικη ψυχή και θα ταιριάξει με το όλο κλήμα
3.Ταμάμ για τους διεθενείς
4.Δεν κάνει ακριβές μεταγγραφές
5.Κάνει πολύ τακτική και όταν λέω πολύ εννοώ μιλάει στους παίχτες σαν να ναι αυτιστικοί
6.Βγάζει επικούς λόγους πριν τα ματς
7.Είναι Χριστιανός
Δεν ειρωνεύοαμι αλήθεια! Η ουσία δεν είναι να κάνει το σωστό, είναι να βρει κάποιον να ταιριάζουν, έτσι θα πάμε μπροστά, δεν θέλουμε εκσυγχρονισμό ρε παιδί μου! Ξαναγράφω δεν κάνω πλάκα, αυτό το σαπιοκάραβο, που είναι! Μόνο ο Άγγελος μπορεί να το βγάλει απο το βούρκο...Και που 'στε? Το ότι είναι γεμμάτο ρούβλια δεν σημαίνει ότι δεν είναι σάπιο.Κανένα παρεάκι δεν φταίει,αν υπάρχει εμείς φταίμε,εμείς όλοι παίχτες, προπονητής, διοίκηση δημοσιογράφοι, θεοί δέμονες όλοι! ΟΛΟΙ. Σε μια αποτυχία φταίνε όλοι