Σοβαρά έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο;che4 έγραψε:δε θα ξεχασω αρειανο στο ραδιοφωνο που ελεγε οτι ο μανιας ειναι καλυτερος του στοχ![]()
![]()
![]()
![]()
βρουμ βρουμ βρουμ
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- evripidis4
Αμαν γαργαρα τα χθεσινα επισοδεια στην Λειβαδια...σαν να μην εγιναν ενα πραμα...
παει και ο φετφατζιδης.....4 μύρια τσέπη.
μέχρι τώρα πάντως ο φάλαινας, έχει πουλήσει 8,5 και έχει αγοράσει με 6....
Θα ξεπουλήσει ... Θα βγάλει κέρδος και θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια ΕΓΚΑΙΡΩΣ....K_geo έγραψε:παει και ο φετφατζιδης.....4 μύρια τσέπη.
Να μου το θυμηθείτε!!!!!
ναι βεβαια πριν καν παιξει ματς ο στοχ αλλα δεν εχει σημασια ελεγε οτι φεραμε εναν μεθυστακα ξοφλημενο απ την τουρκια και αυτοι τον πιο αδικημενο ελληνα παιχτααρα και μαλιστα ελεγε οτι θα βγει χαλαρα πρωτος σκορερ φετος και θα αφησει εποχηOdi έγραψε:Σοβαρά έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο;che4 έγραψε:δε θα ξεχασω αρειανο στο ραδιοφωνο που ελεγε οτι ο μανιας ειναι καλυτερος του στοχ![]()
![]()
![]()
![]()
βρουμ βρουμ βρουμ![]()
![]()
![]()
βρουμ βρουμ βρουμ
- kataramenos5
Πώς τον γούσταρα αυτόν στην ΠΑΟΚΑΡΑ.K_geo έγραψε:παει και ο φετφατζιδης.....4 μύρια τσέπη.
Ας ελπίσουμε στο μέλλον να συναντηθούν οι δρόμοι μας.
-
black death
Ο γαύρος του φταίει και όχι ότι είναι γατί απ' τα λίγα και δεν έμαθε ποτέ να σουτάρει...
Ο Αμαλφιτανό μάθατε ε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 02 Σεπ 2013, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θαρρω κανεις λαθοςrainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είναι και ΠΑΟΚτσάκι ο Φέτφα.
Γάβρος είναι ο Φετφατζίδης.rainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είναι και ΠΑΟΚτσάκι ο Φέτφα.
rainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είναι και ΠΑΟΚτσάκι ο Φέτφα.
Ποιο γαυρος απο αυτον πεθαινεις,ουτε για αστειο ΠΑΟΚ στο λεω εγγυημενα.
Του εκατσε το λαχειο του μπουλη και το πουλησε το γατακι.
Εγω ενα θα πω αν αυτο το γατι παιξει μπαλα στην ιταλια εγω θα γινω ο νεος παπας.
έκανε και ο ντε βισέντι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του...
- kataramenos5
"Ο Γιάννης Φετφατζίδης μεγάλωσε και ζει στην περιοχή της Γλυφάδας μαζί με την οικογένεια του. Ο πατέρας του νεαρού χαφ, λόγω και της καταγωγής του από την Δράμα, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και στο παρελθόν προσπάθησε πολλές φορές να κάνει επίσης “Παοκτζή” τον υιό του, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Ολυμπιακός. Ο “Φέτφα”, είχε ξεκαθαρίσει από πιτσιρικάς στον πατέρα του πως δεν έχει μάτια για άλλο σύλλογο, καθώς είχε “δεθεί” με την ομάδα του Πειραιά, την οποία και υποστηρίζει φανατικά από μικρό παιδί. "obanebane έγραψε:rainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είναι και ΠΑΟΚτσάκι ο Φέτφα.
Εγω ενα θα πω αν αυτο το γατι παιξει μπαλα στην ιταλια εγω θα γινω ο νεος παπας.
απο redplanet
Δηλαδη εσεις πιστεύετε οτι με μπαμπα ΠΑΟΚΤΣΗ υπαρχει περίπτωση το παιδί να είναι κόκκαλο γαύρος και να ζεί ακόμα?
Αστο.... η κοπελα μου ειναι κωλογαυρος (kataramenos5 έγραψε:"Ο Γιάννης Φετφατζίδης μεγάλωσε και ζει στην περιοχή της Γλυφάδας μαζί με την οικογένεια του. Ο πατέρας του νεαρού χαφ, λόγω και της καταγωγής του από την Δράμα, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και στο παρελθόν προσπάθησε πολλές φορές να κάνει επίσης “Παοκτζή” τον υιό του, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Ο λόγος; Μα φυσικά ο Ολυμπιακός. Ο “Φέτφα”, είχε ξεκαθαρίσει από πιτσιρικάς στον πατέρα του πως δεν έχει μάτια για άλλο σύλλογο, καθώς είχε “δεθεί” με την ομάδα του Πειραιά, την οποία και υποστηρίζει φανατικά από μικρό παιδί. "obanebane έγραψε:rainmaker έγραψε:Αν δεν απατώμαι είναι και ΠΑΟΚτσάκι ο Φέτφα.
απο redplanet
Δηλαδη εσεις πιστεύετε οτι με μπαμπα ΠΑΟΚΤΣΗ υπαρχει περίπτωση το παιδί να είναι κόκκαλο γαύρος και να ζεί ακόμα?