Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
σας ειπε κανεις οτι ο Ιβαν θα κανει μεταγραφες τυπου Σκοκου και Εστογιανοφ? γιατι εγω δεν τον εχω ακουσει να μιλαει ακομη.....
ασε που το ρεπορταζ λεει οτι βεβαιως θα κανει μεταγραφες τον Ιανουαριο αλλα δεν θα ξεπερασουν τον μεσο ορο των υπαρχων συμβολαιων...
να πω δηλ 300 χιλ μεταγραφη? αντε βρες τε παικταραδες με 300χιλ...
ασε που το ρεπορταζ λεει οτι βεβαιως θα κανει μεταγραφες τον Ιανουαριο αλλα δεν θα ξεπερασουν τον μεσο ορο των υπαρχων συμβολαιων...
- ΑποστόληςΑ
No, you move much too fast! I think those two are OK for the start!paoki_sweden έγραψε:No no Apostolis we get back, Ivic, Papazoglou and Balafas.......
σημερα ο κουβεντιδης ελεγε αυτα που λες και ο τσορμπατζογλου του ειπε που το ξερεις οτι εθεσε οριο χρηματικο για τις μεταγραφες ? εγω ξερω λεει οτι θελει δυνατες μεταγραφες και το ειπε και στον προπονητη χωρις να θεσει χρηματικο οριο .....Athens έγραψε:σας ειπε κανεις οτι ο Ιβαν θα κανει μεταγραφες τυπου Σκοκου και Εστογιανοφ? γιατι εγω δεν τον εχω ακουσει να μιλαει ακομη.....
- desperando
- Επικοινωνία:
το ρεπορταζ επισης ελεγε πριν καποιες μερες οτι η λεβερκουζεν μπορει να παρει τον σταφ απο τον ιανουαριο χωρις να υπολογιζουν τα τσακαλια της δημοσιογραφιας οτι ο σταφ ειναι στρατευμενος . αυτο το ρεπορταζ εμπιστευεσαι φιλε μου?Athens έγραψε: ασε που το ρεπορταζ λεει οτι βεβαιως θα κανει μεταγραφες τον Ιανουαριο αλλα δεν θα ξεπερασουν τον μεσο ορο των υπαρχων συμβολαιων...
Re: Απ: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Το οτι ειναι στο στρατο δεν λεει τιποτα,αλλα θα μου πεις που να παρει αναβολη στην ελλαδα με βυσμα κιολας; μπα δεν γινονται αυτα,ασε που σαν παλενοστουντας κανει τρίμηνο
Παιδιά το έχουμε πει χίλιες φορές. Είναι ουτοπικό να θεωρείς πως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, μπορείς να φέρεις παίκτη-ες στην ομάδα που θα παίρνει απο 8 κατοστάρικα και πάνω και ταυτόχρονα να διατηρήσεις καλό κλίμα στην ομάδα.
Αυτή τη στιγμή έχεις ένα κορμό , που με εξαίρεση το Σαλπι, έχει δεχτεί σοβαρές μειώσεις στις αποδοχές του και όμως όλοι τραβάνε κουπί όσο μπορεί ο καθένας. Αν ο μέσος όρος σου είναι πχ 300.000 , είναι μαλακία μεγατόνων να πας να φέρεις έναν Σισε που θα αμοίβεται με 1,5 μύριο... δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες. Η "στάθμη" της ποιότητας και της αξίας του ρόστερ πρέπει να ανέβει σταδιακά / μεθοδικά / ομοιόμορφα. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται από μια μέρα στην άλλη .
Τι να το κάνω να έχω δεξί μπακ επιπέδου Β εθνικής και σεντερ φορ επιπέδου πχ Πρεμιερ Λιγκ? Να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε υπομονή. Υπάρχει ένας κορμός, ας δουλευτεί αυτός και με προσεκτικές προσθήκες/επενδύσεις μπορούμε να ανέβουμε σιγά σιγά.
Αυτή είναι η γνώμη μου
Αυτή τη στιγμή έχεις ένα κορμό , που με εξαίρεση το Σαλπι, έχει δεχτεί σοβαρές μειώσεις στις αποδοχές του και όμως όλοι τραβάνε κουπί όσο μπορεί ο καθένας. Αν ο μέσος όρος σου είναι πχ 300.000 , είναι μαλακία μεγατόνων να πας να φέρεις έναν Σισε που θα αμοίβεται με 1,5 μύριο... δε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες. Η "στάθμη" της ποιότητας και της αξίας του ρόστερ πρέπει να ανέβει σταδιακά / μεθοδικά / ομοιόμορφα. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται από μια μέρα στην άλλη .
Τι να το κάνω να έχω δεξί μπακ επιπέδου Β εθνικής και σεντερ φορ επιπέδου πχ Πρεμιερ Λιγκ? Να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε υπομονή. Υπάρχει ένας κορμός, ας δουλευτεί αυτός και με προσεκτικές προσθήκες/επενδύσεις μπορούμε να ανέβουμε σιγά σιγά.
Αυτή είναι η γνώμη μου
Δεν νομιζω πως θα πειραζε,ειδικα τους νεους,εαν ερχοταν δυο τρεις παικτες αξιας 500-600 χιλιαδων.Ισα ισα και επιπεδο θα ανεβαινε η ομαδα και αυτοι θα μαθαιναν πολλα απο αυτους.
Το θεμα ειναι να μην ξαναπεσουμε,εμεις,στη λουμπα και ζηταμε απο τη διοικηση να παρει και αλλους δυο-τρεις για να κανει την υπερβαση και να κυνηγησει το πρωταθλημα!
Το θεμα ειναι να μην ξαναπεσουμε,εμεις,στη λουμπα και ζηταμε απο τη διοικηση να παρει και αλλους δυο-τρεις για να κανει την υπερβαση και να κυνηγησει το πρωταθλημα!
Κανένας μα κανένας δεν έχει δεχτεί μείωση αδερφέ.Ακόμα και για τον Γκαρσία που κυκλοφορεί έντονα είναι ψέμα,εξάντλησε το συμβολαιο του(χωρίς ουδεμία μείωση) και υπέγραψε νέα.Φυσικά τα καινούρια μονοετή συμβόλαια το περσινό και το φετινό ήταν μικρότερα από το παλιό γιατί έπεσαν τα κασέ σε όλο τον κόσμο αλλά και όταν υπογράφεις στα 34 και στα 35 δεν παίρνεις τα λεφτά που σου δώσαν στα 30-31 σου.giapas έγραψε:Παιδιά το έχουμε πει χίλιες φορές. Είναι ουτοπικό να θεωρείς πως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, μπορείς να φέρεις παίκτη-ες στην ομάδα που θα παίρνει απο 8 κατοστάρικα και πάνω και ταυτόχρονα να διατηρήσεις καλό κλίμα στην ομάδα.
Αυτή είναι η γνώμη μου
-
Γουσταρω να ακουγονται και να γραφονται τετοια ονοματα ( Τζιμπουρ, Χολεμπας, Μητρογλου). Πρεπει να αρχισουν να παιζουν και στα πρωτοσελιδα, ειδικα πριν το ματς με το γαυρο. Δε θυμαστε καθε χρονο τι γινοταν με το Βιερινια; Ασε που συνηθως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Φανηκε δηλ εκ των υστερων, οτι ΟΝΤΩΣ υπηρχε θεμα με τον Βιερι να παει στο γαυρο.
Υ.Γ. Τελικα δε νομιζω να παρουμε κανεναν, αλλα απο την αλλη θεωρω δεδομενο οτι εχουν γινει προτασεις και ισως και συζητησεις με μανατζερς. Αρα ακομα και ετσι, ο χοντρος θα πρεπει να ξηλωθει για να τους κρατησει.
Υ.Γ. Τελικα δε νομιζω να παρουμε κανεναν, αλλα απο την αλλη θεωρω δεδομενο οτι εχουν γινει προτασεις και ισως και συζητησεις με μανατζερς. Αρα ακομα και ετσι, ο χοντρος θα πρεπει να ξηλωθει για να τους κρατησει.
Καλά είναι να γράφονται ότι να ναι στις εφημερίδες ... εγώ ξέρω ότι εμείς θα πρέπει να μην δίνουμε καμία σημασία όμως σε αυτά !!!
Τα χρέη και το νοικοκυριό είναι πάνω από όλα !
Όσο αφορά παίχτες θεωρώ ότι οι μεταγραφές θα πρέπει να είναι φιδωλές και μόνο κορυφαίες σε αξίας/ αποτέλεσμα.
2-3 παιχταραράδες, ακαδημίες και καλοί έλληνες έμπειροι. Αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο.
Σε αυτά τα πλαίσια θεωρώ πολύ μεγάλη ευκαιρία το ότι είναι ελεύθερος με μικρό κόστος (έως 350000€/ έτος) ο Κώστας Κατσουράνης ... αυτά που ακούω για κωλόπαιδο είναι να είχαμε να λέγαμε ... εγώ τον θυμάμαι να λειτουργεί πάντα αρχηγικά μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό ... δεν τον θυμάμαι να κρύφτηκε ποτέ ...
Η μεταγραφή του πάντως θα ήταν καλή (είναι στα 32 και κάτι) αν είναι διατεθειμένος να παίξει και στόπερ ... !!!
Και βέβαια να έχει όρεξη για απαντήσεις στο ΠΟΚ !!! Αν πει ναι έχω όρεξη βουρ στον πατσά ... μόνο κέρδος θα έχουμε.
Τα χρέη και το νοικοκυριό είναι πάνω από όλα !
Όσο αφορά παίχτες θεωρώ ότι οι μεταγραφές θα πρέπει να είναι φιδωλές και μόνο κορυφαίες σε αξίας/ αποτέλεσμα.
2-3 παιχταραράδες, ακαδημίες και καλοί έλληνες έμπειροι. Αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο.
Σε αυτά τα πλαίσια θεωρώ πολύ μεγάλη ευκαιρία το ότι είναι ελεύθερος με μικρό κόστος (έως 350000€/ έτος) ο Κώστας Κατσουράνης ... αυτά που ακούω για κωλόπαιδο είναι να είχαμε να λέγαμε ... εγώ τον θυμάμαι να λειτουργεί πάντα αρχηγικά μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι πολύ σημαντικό ... δεν τον θυμάμαι να κρύφτηκε ποτέ ...
Η μεταγραφή του πάντως θα ήταν καλή (είναι στα 32 και κάτι) αν είναι διατεθειμένος να παίξει και στόπερ ... !!!
Και βέβαια να έχει όρεξη για απαντήσεις στο ΠΟΚ !!! Αν πει ναι έχω όρεξη βουρ στον πατσά ... μόνο κέρδος θα έχουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω με tad.Παιδες για να παρεις παιχτη καλο και με ενα 500αρι βρισκεις πολυ καλα παιχτακια.
Ψαξιμο θελει.Αλλα καλο ψαξιμο,οχι τυπου καλοκαιριου.
Εχει πεσει η αγορα.
Ψαξιμο θελει.Αλλα καλο ψαξιμο,οχι τυπου καλοκαιριου.
Εχει πεσει η αγορα.
Φερε ρε Ιβαν τον Αρσαβιν το καλοκαιρι , που τον εχει και λιμναζει στον παγκο εκεινη η λουγκρα ο Βενγκερ....

Με 500 χιλιάρικια βρίσκεις παιχτάρες την δεδομένη στιγμή..Ο Λώρενς έχει 350 συμβόλαιο..Δεν θα με χαλούσαν άλλοι 2 "Λόρενς".. 

εαν δεν μπορεις να φερεις παικτες με 500 χιλιαρικα τοτε καποιος κοροιδευει τον κοσμο...ή οι δημοσιογραφοι ή ο σαββιδης
υπαρχουν πανω απο 10 δημοσιευματα σε παοκ24 και ολαπαοκ και γενικα που μιλανε για μεγαλες μεταγραφες...εδω ο ιδιος ο προπονητης το ειπε που του το ειπε ο σαββιδης....τωρα τι αλλαξε?
αλλο να παρεις ενα λαυρακι με 200 χιλιαρικα απο επιλογη και αλλα να μην μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα
και ο αλλος ο ρωσσος δεν μιλαει δεν μιλαει και εχει αφησει τον καθε βλακα να γραφει οτι θελει, εκτος αν ειναι ο ιδιος ο μεγαλυτερος παπατζης βλακας
υπαρχουν πανω απο 10 δημοσιευματα σε παοκ24 και ολαπαοκ και γενικα που μιλανε για μεγαλες μεταγραφες...εδω ο ιδιος ο προπονητης το ειπε που του το ειπε ο σαββιδης....τωρα τι αλλαξε?
αλλο να παρεις ενα λαυρακι με 200 χιλιαρικα απο επιλογη και αλλα να μην μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα
και ο αλλος ο ρωσσος δεν μιλαει δεν μιλαει και εχει αφησει τον καθε βλακα να γραφει οτι θελει, εκτος αν ειναι ο ιδιος ο μεγαλυτερος παπατζης βλακας