Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από john4serres »

Unpsofable78 έγραψε:
john4serres έγραψε:Πάμε σε πιο εφικτούς.
Ένας Σουηδός στη Πολωνία είναι πολύ καλός και γράφτηκε μια φορά για Ελλάδα στο παρελθόν.
Πληροφορία ή εκτίμηση;
Διαίσθηση.
Φέρνει σε Ολιβέιρα τεχνικά αλλά με καλύτερα τελειώματα.
Συνταγή Πρίγιο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν είναι μόνο το φορ. θέλουμε ενίσχυση σε 4 θέσεις.Εάν κλείνανε ακόμη και το αρ,μπακ θα υπήρχε μια ανακούφιση στο κόσμο.
ΥΓ: μας λέγανε για 4 Νάρεη(παίκτες 25-30 από β Γερμανίας/β Γαλλίας κλπ που ίσως πληρωθούν οι ομάδες αλλά τα συμβόλαια θα είναι λογικά). Τώρα κυνηγάμε 4 Κούρτιτς (33αρηδες,μεγάλο συμβόλαιο,από Ιταλία)....Ή το 4 Νάρεη ήταν μπαλαφάρα ή έχει αλλάξει ΠΑΛΙ ο σχεδιασμός....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δε ξέρω ποιος μ@λ@κ@ς διέρευσε το όνομα του Γκαμπιαντινι αλλά καλα έκανε ο Κόλκας και τον εκραξε.

Η περιγραφή των Ιταλών δείχνει μια πολύ ιδιόμορφη και δύσκολη περίπτωση.

Εξίσου μεγάλη μαλακία είναι το γεγονός πως κρεμομαστε από μια τόσο δύσκολη περιπτωση για να κλείσουμε το πιο σοβαρό κενό της ομάδας επί ένα μήνα.

Προφανώς κάτι συζητάνε και βλέπουν οι "αρμόδιοι" αλλά αν δεν υπάρχει κάποια παρασκηνιακή διεργασία ή συμφωνία, τότε είναι το χειρότερο δυνατό ρίσκο, εντάξει δεν είναι δα και ο απόλυτος φορ ο παίκτης.

Μακάρι να ξέρουν τι κάνουν.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ακολουθώντας τη σύσταση για το ύφος και το περιεχόμενο των σχολίων, εγώ προσωπικά δεν ξαναγράφω την 'άποψή μου (είναι γνωστή) και αναμένω τις ανακοινώσεις της παε για τους νέους παίκτες που θα οδηγήσουν την ομάδα μου στην κορυφή και μετά να ξαναγράψω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και αν αυτό που "βλέπουν" (η για την ακρίβεια δεν βλέπουν) είναι η προσπάθεια του Γκαμπιατινι να τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ιταλικών ομάδων βάζοντας μπροστά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ; Πόσο θα περιμένουμε;
Τέλος πάντων ότι και να λέμε....λες και γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει;
kaput00

Δημοσίευση από kaput00 »

ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Val1987 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου) :evil:
Τέλης?
Αντύπας...!
Από το δίσκο "Πωλείται Και Το Σπίτι Μου" (1985)
Πολύ μεγάλο σουξέ των 80ς
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Εφόσον θα καθυστερήσει η όποια λύση, για τους οποιουσδήποτε λόγους, για τον φορ, ας προσπαθήσουν να φέρουν τον εξτρεμ ή το 10αρ μπας και βάλουμε κανά γκολ στους πρώτους αγώνες.
Κάτι σε Ποθουέλο (όπως το διαβάσαμε εδώ μέσα) δεν είναι άσχημη επιλογή για τα δεδομένα μας, που έχει και στοιχεία δεύτερου φορ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως νομίζω οτι έχει ανεβεί ο πήχης φέτος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αρκεί να τον πιάσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kaput00 έγραψε:ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια
Από αυτό ας κρατήσουμε ότι δίνουμε 1,5 χαρτί για φορ. Not bad
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε:
kaput00 έγραψε:ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια
πού τα μαθαίνουνε οι φούστηδες; Ήσανε παρών;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Αν ισχύει δεν είμαστε και μακριά. Το πρόβλημα είναι κυρίως στο 3ετες.
Εγώ προσωπικά θα έδινα 1.5 για 3ετες. Πιστεύω ότι αν έρθει θα είναι πραγματικά ότι πιο ποιοτικό έχουμε δει στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Οκ light φορ, αλλά ρε παιδιά απίστευτο αριστερό πόδι ικανό να στείλει την μπάλα εκεί που γ@μιουντ@ι οι αράχνες από οποιαδήποτε απόσταση.

Όσοι θεωρούμε ότι δεν είναι καλό το δίδυμο Γκαμπιαντινι - Μπραντον επειδή είναι πολύ light (είμαι κι εγώ ένας από αυτούς), θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ψάχνουν και για δεξί εξτρεμ ψηλό με χαρακτηριστικά ψευτοεννιαριου.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

nunies4 έγραψε:
Αυτό το είπε και ο Κολκας χθες. Ότι το ποσό για φορ δεν είναι 1 με 1,2 αλλά έως και 1,5
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@rainmaker

Δλδ πιστεύεις ειλικρινά ότι θα χαλάσει η μεταγραφή από την δημοσίευση του ενδιαφέροντος; Υπηρχε περίπτωση η ομάδα του να τον αφήσει εντελώς ελεύθερο Ιούνη μήνα; Του στυλ εισαι παρταλι και οποιος σε πάρει σε καλη μεριά; Δεν θα παραξενευτουν εαν ο παίκτης θελήσει να φυγει χωρις αποζημίωση; Τοσο βόδια ειναι ; Υπαρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν άλλες ιταλικές ομάδες το στάτους του; Ο μάνατζερ του μονο με ΠΑΟΚ μιλάει; Δεν μιλάμε για κάνα ταλέντο ή late bloomer που θα δουν άλλες ομάδες το ενδιαφέρον του μεγάλου ΠΑΟΚ και θα ψαχτουν τι παίζει...μιλάμε για φτασμενο παίκτη με ένα συμπαθητικό βιογραφικό χρόνων στην Ιταλία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”