Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
και ομως πολυ καλο οπως και του ντεσποτοφ......AngelosMerkelidis91 έγραψε:Αυτό είναι ψεύτικο ή στην ΠΑΕ το έχουν κάψει τελείως;
Και συμπεριφερονται σαν 10χρονα;
https://www.sportal.gr/podosfairo/artic ... 2591946814
-
AngelosMerkelidis91
ΟΧΟΥ .... Καλά μωρέ, εμένα δεν μ άρεσε! Εμ, με το ζόρι, να γελάσω. Ε, δεν γέλασα. Ψέματα να πω;
Ειναι διαφορετικό να απαντάς στους "αλλους", όπως στην περίπτωση του Βούλγαρου, αλλο στους ίδιους τους οπαδούς σου. Βοηθάς στην εσωστρέφεια.
Κάντε το εικόνα στο κινητό σας, και βάλτε το Προφύλαξη Οθόνης ή πίνακα και να το κορνιζοσετε στο σαλόνι σας.
Ειναι διαφορετικό να απαντάς στους "αλλους", όπως στην περίπτωση του Βούλγαρου, αλλο στους ίδιους τους οπαδούς σου. Βοηθάς στην εσωστρέφεια.
Κάντε το εικόνα στο κινητό σας, και βάλτε το Προφύλαξη Οθόνης ή πίνακα και να το κορνιζοσετε στο σαλόνι σας.
- Aigle_Noir
-
AngelosMerkelidis91
Ίσως φταίει το νερό της πόλης...
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη αιτία.
Έχω ευτυχώς περνω εμφιαλωμένο (Θεώνη, Σουρωτη ή Βίκος)
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη αιτία.
Έχω ευτυχώς περνω εμφιαλωμένο (Θεώνη, Σουρωτη ή Βίκος)
- Amsterdamer_87
Μαλλον εχασες το χουμορ σου εκει στο μονοτονο Μεγαλο Νησι φιλε μου..AngelosMerkelidis91 έγραψε:ΟΧΟΥ .... Καλά μωρέ, εμένα δεν μ άρεσε! Εμ, με το ζόρι, να γελάσω. Ε, δεν γέλασα. Ψέματα να πω;
- Amsterdamer_87
-
AngelosMerkelidis91
Όχι ρε φίλε, χτυπα ξύλο που θα ζω Μ Βρετανία. Προτιμώ να γελαω με αστεία της ΠΑΕ παρα να ζω εκεί. Μου αρέσει να πηγαίνω όμως.
Μου αρέσει η Μουσική τους (70ς-80ς), λατρεύω την εξοχη τους. Την έχω γυρίσει αλλα δεν θα εμενα με τίποτα. Λατρεύω το Θέατρο στο Λονδίνο, έχω δει πάνω από 100 παραστάσεις. Αλλά π.χ 2009 μόλις τελείωσα σχολείο πήγαινα κάθε ΣΒΚ για θέατρο με έστελνε για γιαγιά μου, απο Βερολίνο που σπούδαζα.
Μου αρέσει η Μουσική τους (70ς-80ς), λατρεύω την εξοχη τους. Την έχω γυρίσει αλλα δεν θα εμενα με τίποτα. Λατρεύω το Θέατρο στο Λονδίνο, έχω δει πάνω από 100 παραστάσεις. Αλλά π.χ 2009 μόλις τελείωσα σχολείο πήγαινα κάθε ΣΒΚ για θέατρο με έστελνε για γιαγιά μου, απο Βερολίνο που σπούδαζα.
-
MrSam1926apc
Κλάμα η απάντηση της ΠΑΕ.
Άντε να τελειώνουμε με τους προπονητές της κερκίδας.
Όταν δεν έχεις όλα τα στοιχεία (μετρήσεις, διάλογο με τον παίκτη, πλάνο ομάδας κτλ) δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές αυτού που έχει όλα τα στοιχεία και την εξειδίκευση πάνω απ όλα…
Άντε να τελειώνουμε με τους προπονητές της κερκίδας.
Όταν δεν έχεις όλα τα στοιχεία (μετρήσεις, διάλογο με τον παίκτη, πλάνο ομάδας κτλ) δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τις επιλογές αυτού που έχει όλα τα στοιχεία και την εξειδίκευση πάνω απ όλα…
- abc_o_ karpouzas
εγω απο την αλλη με την πρωτη σου αντιδραση υπεθεσα οτι το μηνυμα ηταν δικο σου...AngelosMerkelidis91 έγραψε:Όχι ρε φίλε, χτυπα ξύλο που θα ζω Μ Βρετανία. Προτιμώ να γελαω με αστεία της ΠΑΕ παρα να ζω εκεί. Μου αρέσει να πηγαίνω όμως.
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ωστόσο, νομίζω ότι προσεγγίζεις την έννοια της αντικειμενικότητας μιας άποψης έχοντας στο νου το κριτήριο του κατά πόσο είναι σωστή.Guitarman έγραψε:@Dim ρε φίλε δεν μπορούμε να μιλάμε για αντικειμενικοτητα όταν είμαστε παρατηρητές. Εδώ ακόμη και όταν έχεις όλα τα δεδομένα μιας κατάστασης (που εμείς δεν τα έχουμε), πάλι είναι πολύ δύσκολο να είμαστε αντικεμενικοι. Πόσο μάλλον όταν εμείς απλά βλέπουμε 90 λεπτά μπάλα και ενημερωνομαστε από τυχαρπαστους αμπαλους που το παίζουν δημοσιογράφοι
Και τα δεδομένα όλα να μην έχω, μπορώ να έχω μια αντικειμενική ή μια υποκειμενική στάση απέναντι στην πραγματικότητα, στα πρόσωπα και στα δεδομένα τα ίδια.
Αν εγώ είμαι ερωτευμένος με το Lucescu πχ, ακόμα και όλα τα δεδομένα να έχω, μπορώ να είμαι υποκειμενικός και μεροληπτικός υπέρ του.
Αν σιχαίνομαι το Lucescu, τότε πάλι μπορώ να είμαι επιθετικός και μειωτικός.
Ωστόσο, συνήθως η αλήθεια δύσκολα διαστρεβλώνεται. Μετά πάμε στο κομμάτι "ποια είναι η αλήθεια και πόσες αλήθειες μπορεί να υπάρχουν;". Πάει μακριά, πρέπει να ανοίξουμε τόπικ "ΠΑΟΚ φιλοσοφία"
Οταν ομως ουτε αγαπας ουτε σιχαινεσαι και απλα θες το καλο του ΠΑΟΚ, τοτε μια χαρα αντικειμενικος μπορεις να εισαι. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Μπορεί να έχεις τη πρόθεση να είσαι αντικειμενικός και να νιώθεις ότι κρίνεις αντικειμενικά, δυστυχώς όμως αυτό δεν φτάνει για να εκφράσεις αντικειμενική άποψη. Χρειάζεσαι και στοιχεία που δεν έχεις.