αρα ο ενας ειναι απο αφγανισταν;rainmaker έγραψε:Ωραία θα σας πω κάτι
Επιβεβαιωμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο, μη σας πω και τρία εξτρέμ, απλά ο ένας δεν είναι εξτρέμ και ο άλλος είναι από χώρα που θα συζητηθεί, αν έρθει
Προφανως, ένας από τους τρεις είναι για αλλαγή, παγκιτης
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- black_star_ninja
Βάλε κ ένα Λουκάς περεθ για δεκάρι και τύλιξε τα..rainmaker έγραψε:Συζητάτε για Τσούμπα;
Να χαμε κι ένα Τσιμιροτ ε;
ΕΛΕΟΣ

-
Συμφωνώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.transfermarkt.com/akram-afi ... ler/336646rainmaker έγραψε:Ωραία θα σας πω κάτι
Επιβεβαιωμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο, μη σας πω και τρία εξτρέμ, απλά ο ένας δεν είναι εξτρέμ και ο άλλος είναι από χώρα που θα συζητηθεί, αν έρθει
Προφανως, ένας από τους τρεις είναι για αλλαγή, παγκιτης
Παιχταράς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 17 Αύγ 2021, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O ΠΑΟΚ θελει τρια εξτρεμ.Ο ρνας δεν ειναι εξτρεμ, ο αλλος δεν ειναι ποδοσφαιριστης κ ο τριτος ειναι εγκυος.
barlow4 έγραψε:O ΠΑΟΚ θελει τρια εξτρεμ.Ο ρνας δεν ειναι εξτρεμ, ο αλλος δεν ειναι ποδοσφαιριστης κ ο τριτος ειναι εγκυος.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 17 Αύγ 2021, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας Σαουδάραβας
Ένας εξτρέμ που δεν είναι εξτρέμ
Και ένας εξτρέμ που είναι εξτρέμ.
Όμορφα

Ένας εξτρέμ που δεν είναι εξτρέμ
Και ένας εξτρέμ που είναι εξτρέμ.
Όμορφα
-
Ο rain το έδωσε το hint πριν από λίγο σε προηγούμενο post.
Για ψαχτείτε.
Για ψαχτείτε.
Η μπεσικτας πάντως που ήθελε ακπομ πάει για δανεισμό μπατσουαγι από τσελσι. Αυτοί πως από διάλυση ξανακαναν ομάδα, δεν έχω καταλάβει
Οπότε χρειάζεσαι ενισχύσεις. Μην πας μόνος σου και μη σε ξεγελάνε οι εγκυμοσύνεςbarlow4 έγραψε:O ΠΑΟΚ θελει τρια εξτρεμ.Ο ρνας δεν ειναι εξτρεμ, ο αλλος δεν ειναι ποδοσφαιριστης κ ο τριτος ειναι εγκυος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 17 Αύγ 2021, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.