Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Συντάσσομαι πλήρως
Αναρωτιέμαι πως έκανε καριέρα στην Ιταλία ή τελικά έχει χάσει τόσα πολλά στοιχεία λόγω ηλικίας κ κατέληξε εδώ ; Ή ο Λουτσε τον χρησιμοποιεί λάθος ;
Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές στον αγώνα να τον ψάχνω στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μονο που κανει καλα ειναι να προσδιδει υψος και δυναμη σε εναεριες μονομαχιες και αυτη η συνεχης προωθηση στα αριστερα της επιθεσης που βοηθαει επιθετικα, αλλα αφηνει τον Τσιγγαρα να μαζευει τα αμαζευτα στο αμυντικο τρανζισιον.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Κι έλεγα μόνο εγώ το βλέπω ; Χθες ο τσιγγαρας έτρεχε για 2 , το έγραψα κ στο τοπικ του .
Αυτή η μόνιμη προώθηση αριστερά χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές και οι αργες επιστροφες που έχει αποτέλεσμα να αδειάζει το κέντρο, μου φαίνεται εντελώς παράλογο ..
Τώρα είναι εντολή του Λουτσε που δεν εκτελείται σωστά ; Είναι πρωτοβουλία του παίκτη που έχει συνηθίσει σε κάτι άλλο ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ονειρεύονται τον επόμενο εκλεκτό τους.
Οτι γουσταρουμε θα κανουμε, σεριφης δεν εισαι εδω μεσα.
Ηρεμήστε και οι 2!

Ξεκολληστε με τις ηλιθιες αντιπαραθεσεις!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Για το μέσο αμυντικό κομμάτι έχω διακρίνει κάποια πραγματάκια.
Δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες φάσεις τις τρώμε σε χρονικό σημείο όπου η ομάδα έχει κουραστεί.
Επίσης από την αρχή της χρονιάς παρατηρούμε ότι βάζουμε πολλούς παίκτες στην περιοχή είτε αφορά στημένα είτε όχι. Και είναι λάθος? Όχι, αλλά μήπως χρειάζεται μια ισορροπία.
Στους τελευταίους αγώνες για παράδειγμα βλέπω να προωθείται εντός περιοχής ακόμη και ο Τσιγγαρας. (Στημένα) ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται έξω από την περιοχή για τη νέα ανάκτηση της μπάλας ή το κόψιμο αντεπίθεσης.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μπορεί να έχει γραφτεί κ να μου έχει διαφύγει αλλά νομίζω μετά το παιχνιδι με την αεχ μεταφράζει ο Αρωνιαδης. Έχει παιχτει τπτ;;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

joshua έγραψε:Το μονο που κανει καλα ειναι να προσδιδει υψος και δυναμη σε εναεριες μονομαχιες και αυτη η συνεχης προωθηση στα αριστερα της επιθεσης που βοηθαει επιθετικα, αλλα αφηνει τον Τσιγγαρα να μαζευει τα αμαζευτα στο αμυντικο τρανζισιον.
Συμφωνώ. Το σκοράρισμα του μας τυφλώνει ότι δεν έχει αντοχές και τρεξίματα για να παίξει αυτό που θέλει ο Λουτς και η διάταξη πιστεύω. Μετά το 65-70 έμεινε από δυνάμεις ενώ στο γήπεδο δεν καλύπτει ιδιαίτερα. Με Τσιγγάρα/Σοάρες νομίζω θα δεις αυτό που λες: αυξομειώσεις στο τέμπο. Το ότι συγκλίνει αριστερά επιβαίνοντες για να βοηθήσει εκεί που υπάρχει η τρύπα του όζοντος και ναι ο Τσιγγάρας μετά τρέχει σαν την νοικοκυρά που ήρθαν δέκα άτομα να φάνε και πλένει…
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Για ποιον μιλάτε;
Στο τοπικ του Λουτσε είμαστε 'η εγώ έχω μπερδευτεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pk77 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οποτε αν δεν παρει τιτλο, αποκλειστει απο Μιντιλαντ και βγει 2ος μενει για να φτιαχτει η ομαδα του χρονου. Ομαδα που ειναι δικια του. Καλα θα παει
Οχι Dim δεν ειπα αυτο. Το αναποδο ειπα, αν γινει αυτο που λες ο Μποτο και ο Ιβαν αποφασιζουν. Αν ειναι να φερουν κανεναν ψευτικο ας μεινει ο Λουτσε. Αν φερουν τον Φονσεκα που ηταν στην Σαχταρ και στη Ρομα ε ναι, να το δεχτω. Επισης δν θεωρω πως η ομαδα ειναι δικια του
Ακόμη συζητάμε αν θα μείνει ή θα φύγει;
Η ομάδα, που το καλοκαίρι θα ξαναχτιστεί ( καλώς εχόντων των πραγμάτων) αφού θα λήγουν δέκα συμβόλαια που είτε δεν παίζουν είτε μπορούν να προσφέρουν για 30 λεπτά ( αδιανόητο απο μόνο του), είναι μέσα στους δύο στόχους και στο πρωτάθλημα είναι δεύτερη .
Αν πάντως έχουμε καταλήξει ότι η ομάδα έχει διαλύσει, τουλάχιστον να γίνει ένα γκάλοπ να αποφασίσουμε, φταίει η αδιάφορη διοίκηση που έχει παρατήσει την ομάδα ή φταίει ο αστείος προπονητής που δεν εκμεταλλεύεται τους παιχταράδες που του έχει φέρει η διοίκηση. Γιατί και τα δύο ταυτόχρονα δεν.
Φιλε μου δεν συζητω αυτο, ο Dim ρωτησε κατι και εγω απαντησα. Το πηρες λαθος τελειως αυτο που ειπα, συζηταω με τον Dim. Ειμαι υπερ της παραμονης Λουτσε και το εχω αναφερει απειρες φορες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κόμπο σε εδεσε ο Γιοβανοβιτς απο το ορωτο λεπτο...
Εκανες ομως και ενα στησιμο ενδεκαδας ποιημα.
Περιμενω να δω ποτε θα πας σπιτι σου να ηρεμησουμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Οπωσδηποτε προπονητη το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ναι σόρρυ κιόλας που πρέπει να κάνει ροτέισον γιατί έχει 42 παιχνίδια που κρίνουν τα πάντα σε λίγες μόνο ημέρες.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ξαναγύρισε η ομάδα όπως ήταν πριν δύο μήνες
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

serres60 έγραψε:Οπωσδηποτε προπονητη το καλοκαιρι.
Αυτό δεν είναι λύση.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ναι σόρρυ κιόλας που πρέπει να κάνει ροτέισον γιατί έχει 42 παιχνίδια που κρίνουν τα πάντα σε λίγες μόνο ημέρες.
Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο.
gk.box16 έγραψε:Ξαναγύρισε η ομάδα όπως ήταν πριν δύο μήνες
Δυστυχώς έτσι φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

12 ....

Φύγε χαλάς τις κυριακές μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”