Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tsaousila

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από tsaousila »

ο ουαρντα θα γνει μαλλον 8 ρι και θα καλυφθει ετσι το κενο εκει με τον καλυτερο τροπο, κουμπωνει μια χαρα με καντουρι κυριως και σβαμπ, ο ουαρντα μαρκαρει παθιασμενα και κοβει αμα λαχει κιολας ,, επισης αριστερα καποιες φορες στην θεση του τζολη που δεν μπορει να ειναι ποαντα βασικος μπορει να σκισει απο εκει μιας και ειναι η φυσικη του θεση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

JohnDag έγραψε:Εγω αλλά άκουσα αλλά δεν έχω καμία πρόθεση να σε αμφισβητήσω Napoli.

Εντάξει δεν είναι 450Κ, είναι 750Κ.

Το νόημα αυτών που είπα δε νομίζω να αλλάζει πάντως.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρεις τι γίνεται; έχεις μια τάση (όπως θα έχεις διαβάσει,συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,αλλά) να παρουσιάζεις την κατάσταση ακόμα χειρότερη απο ότι πραγματικά είναι.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, πιθανόν να σου βγαίνει αυθόρμητα,γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατρακύλα της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια.
Πιθανόν να το πάρεις στραβά,το έχεις ξανά κάνει.
Ήθελα να στο πω,το βλέπω στα γραπτά σου,υπάρχει απογοήτευση και σου βγαίνει,δεν ξέρω.
Τέλος πάντων,δικαίωμα σου ,να γράφεις ότι θέλεις.
Όχι όμως να παραπληροφορείς,έστω και άθελά σου.
Πιάστηκα πολύ από το ποστ σου με τα νούμερα, γιατί μου έβγαλε ότι στο τέλος θα ζητήσουμε και δανεικά για να πληρώσουμε τους δανεικούς.
Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απλα το κλειστή κάνουλα, για κάποιον μπορει να σημαινει το τελος του κόσμου, για κάποιον να ειναι αδιάφορο.

Και με κλειστή κάνουλα, μια χαρα ομαδα κανεις, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους ανθρωπους.

Πχ μπορει να μην βάλει 20Μ ο Ιβαν, αλλα αν πουλήσεις Σβιντερσκι (5), Ινγκι (6), Γιαννουλη (7.5) και Ντουγκλας (5) έχεις 20+Μ για ξόδεμα.

Και αν με ρωτατε, προτιμω χίλιες φορές το τελευταίο γιατι ειναι ο δρόμος της αυτονομίας και της βιωσιμότητας.

Το οτι δεν υπάρχει εμπιστοσυνη στους ανθρώπους που χειρίζονται τις μεταγραφες, δεν σημαινει πως μονο με 20αρια του Ιβαν φτιάχνεις ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως νιώθω ότι δικαιώθηκα απο αυτό που έγραψα παραπάνω ακούγοντας το τί είπε ο Σναουτσνερ.

Το #1 πρόβλημα που ανέφερα ήταν ᾽᾽φυσική κατάσταση῾῾. Στο Καραισκάκη η ομάδα έπαιξε σαν ΠΑΟΚ για 30 λεπτά πιέζοντας ψηλά και κυριαρχόντας στο γήπεδο. Μετά κυριολεκτικά έμεινε από δυνάμεις. Ο Σνάουτσνερ επικαλέσθηκε κούραση λόγω αεκ και συνεχόμενων αγώνων. Εγώ είπα ότι η ομάδα ΔΕΝ προετοιμάστηκε σωστά το καλοκαίρι (άσε που βασικοί παίκτες της δεν έκαναν προετοιμασία).

Το πρόβλημα πέρα από τις μεταγραφές που συζητάμε εδώ, έχει να κάνει με την οργανωτίκή δομή του ΠΑΟΚ. Το #1 που πρέπει να καλυφθεί είναι το αθλητικό κομμάτι, χωρίς αυτό δεν πάς πουθενά. Τα 3 χάφ μας Σβαμπ, Ελ, και Αυγουστος δεν μπορούν για παραπάνω από 60 λεπτά. 3 γκόλ από Ατρόμητο στο β ημίχρονο. 3 και στο βόθρολίμανο τα λέει όλα. Προσωπικά θεωρώ ότι 2 χρόνια, ο μάγος κατέστρεψε την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Έτσι είναι Napoli και το ότι,πλέον υπάρχουν παίχτες σε μόνιμη βάση,που μπορούν να φέρουν λεφτα στα ταμεία,είναι ενθαρρυντικό και δείχνει ότι γίνεται μια κάποια δουλειά.
Το θέμα είναι ότι δε μπορούμε κάθε χρόνο να πουλάμε τους καλύτερους παίχτες μας,αν θέλουμε να γυρίσουμε σε πορεία πρωταθλητισμού.
Πρέπει να φτιαχτεί ένας κορμός που θα πατήσει ο προπονητής για τα επόμενα χρόνια.
Υπάρχει; εγώ λέω όχι,γι'αυτό το καλοκαίρι που μας έρχεται, τα λάθη πρέπει να αγγίζουν πολύ χαμηλό ποσοστό, γιατί έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα,μπορεί να πάμε και 10,προσθαφαιρέσεις.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Λένε ότι ο ΠΑΟΚ επανήλθε σήμερα και η συμφωνία θα επιτευχθεί.
Δεν ξέρω πόσο φαντασιόπληκτοι είναι, αλλά γράφουν και λεπτομέρειες. Ότι ο Γκαρσία θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ και επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τον συμπατριώτη του, για να δώσει τη συγκατάθεσή του με την οποία επανήλθε ο ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στον Ντιέγκο Γοδίν για να ζητήσει τη γνώμη του για τον ποδοσφαιριστή.
Πάλι σε 18μηνο δανεισμό αναφέρονται και με δικαίωμα αγοράς στο τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 30 Ιαν 2021, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Magpies4 έγραψε:Πάντως νιώθω ότι δικαιώθηκα απο αυτό που έγραψα παραπάνω ακούγοντας το τί είπε ο Σναουτσνερ.

Το #1 πρόβλημα που ανέφερα ήταν ᾽᾽φυσική κατάσταση῾῾. Στο Καραισκάκη η ομάδα έπαιξε σαν ΠΑΟΚ για 30 λεπτά πιέζοντας ψηλά και κυριαρχόντας στο γήπεδο. Μετά κυριολεκτικά έμεινε από δυνάμεις. Ο Σνάουτσνερ επικαλέσθηκε κούραση λόγω αεκ και συνεχόμενων αγώνων. Εγώ είπα ότι η ομάδα ΔΕΝ προετοιμάστηκε σωστά το καλοκαίρι (άσε που βασικοί παίκτες της δεν έκαναν προετοιμασία).

Το πρόβλημα πέρα από τις μεταγραφές που συζητάμε εδώ, έχει να κάνει με την οργανωτίκή δομή του ΠΑΟΚ. Το #1 που πρέπει να καλυφθεί είναι το αθλητικό κομμάτι, χωρίς αυτό δεν πάς πουθενά. Τα 3 χάφ μας Σβαμπ, Ελ, και Αυγουστος δεν μπορούν για παραπάνω από 60 λεπτά. 3 γκόλ από Ατρόμητο στο β ημίχρονο. 3 και στο βόθρολίμανο τα λέει όλα. Προσωπικά θεωρώ ότι 2 χρόνια, ο μάγος κατέστρεψε την ομάδα.
Ε ναι...αφου οι ιδιοι οι παικτες ζητουσαν μεγαλυτερη ενταση στις προπονησεις..ποσο μεγαλυτερη αποδειξη απ αυτο να ζητησεις
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

seaman έγραψε:Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Δεν ξέρω πόσο φαντασιόπληκτοι είναι, αλλά γράφουν και λεπτομέρειες. Ότι ο Γκαρσία θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ και επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τον συμπατριώτη του, για να δώσει τη συγκατάθεσή του με την οποία επανήλθε ο ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στον Ντιέγκο Γοδίν για να ζητήσει τη γνώμη του για τον ποδοσφαιριστή.
godin ε ;;;ΧΜΜΜ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ron-swanson έγραψε:Copy paste τι λεει η Forza για να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του
Επισης ειναι ανωνυμο το αρθρο (ετσι για την ιστορια).

Το παίρνει πάνω του...

Η ήττα με 3-0 έστω κι αν ήταν πάρα πολύ βαριά για την εικόνα του αγώνα, σήμανε το τέλος της μάχης για τον τίτλο, έφερε απογοήτευση κι έκανε τους πάντες να αρχίσουν να σκέφτονται την επόμενη μέρα.
Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι για τον ΠΑΟΚ η σεζόν δεν έχει τελειώσει κι αυτό το μήνυμα έχει ήδη περάσει στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζουν (στον Πειραιά έδειξαν την Τετάρτη ότι τον ΠΑΟΚ τον θεωρούν μοναδικό ανταγωνιστή τους) και φυσικά να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο κύπελλο κι αν του δοθεί η ευκαιρία, να το κατακτήσει.

Παρόλαυτα, η συζήτηση για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ανοίξει και ο Ιβάν Σαββίδης, παρά το κλίμα της απογοήτευσης που υπάρχει αυτές τις μέρες, κατέστησε σαφές ότι στον δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή δεν υπάρχουν εκτπώσεις.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Στις επικοινωνίες που είχε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη και τα μέλη της ομάδας, ήταν ξεκάθαρος. Θα γίνει ότι πρέπει για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στον θρόνο.

Από το καλοκαίρι ξεκινά ένας νέος κύκλος επενδύσεων στην ομάδα, αλλά και σε εγκαταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι οικονομικά ''εξορθολογισμένος'', πλέον χωράνε επενδύσεις και ο Ιβάν επιστρέφει.

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει πολιτική και στις μεταγραφές. Θα αποκτηθούν παίκτες εκεί που ''πονά'' η ομάδα, σε σωστές ηλικίες, με γεμάτο βιογραφικό. Με τον τρόπο αυτό μπαίνει ένα τέλος... στα στοιχήματα, δεδομένου του ότι μέχρι τώρα έπρεπε να ακολουθηθεί συντηρητική πολιτική και πλέον υπάρχει η δυνατότητα μεγαλύτερων επενδύσεων.

Ο βασικός άξονας θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα, με σχέδιο τη διατήρηση όσων έδειξαν ότι μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο του πρωταθλητισμού, ενίσχυση με παίκτες που θα προσφέρουν άμεσα και στήριξη στο ποδοσφαιρικό σχέδιο του Γκαρσία.

Με το τέλος της σεζόν, τελειώνει η τριετής τιμωρία του, την οποία περισσότερο ο ίδιος έβαλε στον εαυτό του, άλλωστε αν έψαχνε τρόπο να πηγαίνει στο γήπεδο, θα έβρισκε. Με το τέλος της ποινής, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος, 'πανδημίας επιτρεπούσης-, να έχει πιο έντονη παρουσία στην Τούμπα.

Είναι βέβαιο ότι μετά από μία περίοδο παρακολούθησης των εξελίξεων, η επιστροφή του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ θα είναι δυναμική. Η έκφραση ''κατά μέτωπον επίθεση στο παρασύστημα της ποδοσφαίρου'' παίζει πολύ αυτές τις μέρες στην Τούμπα και δεν είναι λιγοι αυτοί που μιλούν για ένα ''dejavu του 2016''. Τότε, δηλαδή, που ξηλώθηκε το σύστημα που καθόριζε σχεδόν τα πάντα στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: FORZA
Ωραία όλα αυτά είναι ευηχα.

Εκεί όμως που λες ότι εντάξει κάτι κινείται ακόμα και στα λόγια διαβάζεις αυτό:

"Ο βασικός άξονας θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα, με σχέδιο τη διατήρηση όσων έδειξαν ότι μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο του πρωταθλητισμού, ενίσχυση με παίκτες που θα προσφέρουν άμεσα και στήριξη στο ποδοσφαιρικό σχέδιο του Γκαρσία."

Και λες δεν υπάρχει πραγματικο πλάνο. Στόχος δεν πρέπει να είναι κανένα επόμενο πρωτάθλημα αλλά η επόμενη μεγάλη ομάδα που θα σαρώσει τα επόμενΑ πρωταθλήμαΤΑ και θα κάνει επιτέλους πορειΕΣ στην Ευρώπη.

Όσο οι στόχοι μας είναι τόσο βραχυπροθεσμοι θα κάνουμε αγώνες, υπερβασεις οικονομικές κλπ με στόχο ένα πρωτάθλημα θα το παίρνουμε κάποια στιγμή και φτου και από την αρχή. Η ομάδα επί Σαββίδη δεν είχε ποτέ (και φυσικά αφού δεν είχε δεν ακολούθησε κιόλας) μα ποτέ μακροπροθεσμους στόχους. Οι βραχυπροθεσμοι είναι και ως ένα βαθμό συγκυριακοι. Δηλαδή αν κάνουμε το ολ ιν (λέμε τώρα) το καλοκαίρι και για τον χι ψι λόγο χάσουμε το πρωτάθλημα είμαι βέβαιος ότι πάλι θα έχουμε αλλαγές πλάνου για την νέα χρονιά. Έτσι δουλειά να ξέρουμε ότι δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δε πρόκειται να πάρουμε παίχτη από αυτούς.
Με κάποιον παζαρεύουν για τον παίχτη και προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερους τους όρους μεταφοράς του,χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ.
Προφανώς κανένας δεν αγοράζει παροπλισμένο παίχτη,οπότε λογικά προσπαθούν να πάρουν κάνα ενοίκιο από τον δανεισμό.
Εγώ έτσι το βλέπω και θα εκπλαγω αν συμβεί κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οποιος και από εμάς αν να ήταν στην θέση του Ιβαν θα την έκλεινε την κάνουλα για μεταγραφές.
Με τα παλτα που μας φορτώσανε ως σύλλογο, ιδίως φέτος.

Καλό ειναι να ανοίξουμε ένα thread για τεχνικούς διευθυντές και να βαλουμε τα πόσα που επένδυσαν και το πόσο πουλήθηκαν ή αν την αξια που έπιασαν οι παικτες που ήρθαν.

Ο Γιαννούλη πάντος βασικός σήμερα στο Norwich City - Middleabrough.

Αυτό είναι μεταγραφή με σκαουτινγκ, βγαίνει το δελτίο και μπαίνεις και παίζεις.
Όχι ανάπηρους, παλέμαχους, ανενεργούς σε θέσεις κλειδιά της ομάδας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:
JohnDag έγραψε:Εγω αλλά άκουσα αλλά δεν έχω καμία πρόθεση να σε αμφισβητήσω Napoli.

Εντάξει δεν είναι 450Κ, είναι 750Κ.

Το νόημα αυτών που είπα δε νομίζω να αλλάζει πάντως.

Ξέρεις τι γίνεται; έχεις μια τάση (όπως θα έχεις διαβάσει,συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,αλλά) να παρουσιάζεις την κατάσταση ακόμα χειρότερη απο ότι πραγματικά είναι.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, πιθανόν να σου βγαίνει αυθόρμητα,γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατρακύλα της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια.
Πιθανόν να το πάρεις στραβά,το έχεις ξανά κάνει.
Ήθελα να στο πω,το βλέπω στα γραπτά σου,υπάρχει απογοήτευση και σου βγαίνει,δεν ξέρω.
Τέλος πάντων,δικαίωμα σου ,να γράφεις ότι θέλεις.
Όχι όμως να παραπληροφορείς,έστω και άθελά σου.
Πιάστηκα πολύ από το ποστ σου με τα νούμερα, γιατί μου έβγαλε ότι στο τέλος θα ζητήσουμε και δανεικά για να πληρώσουμε τους δανεικούς.
Πάμε παρακάτω.
Καμια παρεξήγηση bane.

Ετσι είναι το στυλ μου και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει τώρα στα 40.

Είμαι πάντα πολύ αυστηρός με αυτά που αγαπάω, είτε είναι ο εαυτός μου, είτε η οικογένεια μου, είτε η ομάδα μου.

Είμαι τελειομανής και αυτό βγαίνει (και εδώ).

Παντως, δεν είμαι άνθρωπος που παραπληροφορει και δεν ήταν ο σκοπός μου στο συγκεκριμένο ποστ.

Ειπα άλλωστε ότι η φάση είναι ίσα βάρκα ίσα νερά.

Προφανως, αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει καθώς έτσι έκρινε το αφεντικό. Δεν το εξετάζω καν αυτό.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεκτό φίλε και εκτιμώ τον τρόπο που απαντάς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

seaman έγραψε:Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Καλο ντηλι φαινεται μακαρει να γινει τελικα..ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Magpies4 έγραψε:Πάντως νιώθω ότι δικαιώθηκα απο αυτό που έγραψα παραπάνω ακούγοντας το τί είπε ο Σναουτσνερ.

Αν γίνουν από την ΠΑΕ όσα προτείνω και τα θεωρώ το απόλυτο εργαλείο για να γίνουμε μεγάλη πραγματικά ομάδα, θα έχουμε σαφείς και βέβαιες απαντήσεις για το τι συμβαίνει και για το τι χρειάζεται.
Αν εξακολουθήσουν αυτοί και εμείς να λειτουργούν ερασιτεχνικά τότε θα εικάζουμε, θα διαψευδόμαστε και θα αποτυγχάνουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”