Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Εθνικός Πειραιώς;john4serres έγραψε:Η νέα του ομάδα έχει μπλε χρώμα.
καπνος χωριας φωτια δεν γινεται
και επειδη θα πνιγουμε απο τους καπνους
ετοιμαστε τα σκουφια σας
στην πιατσα βρωμισε οτι επικειται επιστροφη
ετοιμαστε τα σκουφια σας
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είμαι υπερ της παραμονής Γκαρσία, αλλά αν είναι να φύγει, τότε ο Λουτσέσκου είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές.
+1gika έγραψε:Είμαι υπερ της παραμονής Γκαρσία, αλλά αν είναι να φύγει, τότε ο Λουτσέσκου είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές.
john4serres έγραψε:Η νέα του ομάδα έχει μπλε χρώμα.

Ωραία διατύπωση.gika έγραψε:Είμαι υπερ της παραμονής Γκαρσία, αλλά αν είναι να φύγει, τότε ο Λουτσέσκου είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές.
Αν είναι να φύγει???
Όχι δεν είναι να φύγει.
Είναι να τον φύγουν....
Και να φέρουν γενικό αρχηγό τον σβούρα....
Άξιοι της τύχης μας.
Πόσο ξένες με τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές
- xrictoforoc
Όντως φαίνεται η ΠΑΕ να παρεκκλίνει λίγο από τα ιδεώδη του συλλόγου. Κατ' εμέ με τον τρόπο που έδεσε την ομάδα ο Πάμπλο και ας μην έπαιξε την μπάλα που προσωπικά ήλπιζα, είναι απαγορευτικό να τον διώξεις. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Salvador Allende
Καθόλου ξένες, γκρίζα ζώνη είναι γενικά ο ερχομός και το φευγιό προπονητών στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια (εκτός από το φευγιό του Αμπέλ όπου το "γιατί" ήταν ξεκάθαρο)kos έγραψε:Ωραία διατύπωση.gika έγραψε:Είμαι υπερ της παραμονής Γκαρσία, αλλά αν είναι να φύγει, τότε ο Λουτσέσκου είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές.
Αν είναι να φύγει???
Όχι δεν είναι να φύγει.
Είναι να τον φύγουν....
Άξιοι της τύχης μας.
Σημερα μου ειπαν πως αυτο συμφωνηθηκε απο την προηγουμενη βδομαδα...prist64 έγραψε:καπνος χωριας φωτια δεν γινεται
ετοιμαστε τα σκουφια σας
Δεν το λες και πολυ έντιμη σταση εναντι του Γκαρσια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μονο κακο στη περιπτωση Λουτσεσκου ειναι πως δεν ειδαμε ποτε αν μπορουσε να παει την ομαδα ενα βημα πιο μακρια μετα την βιαιη, χρονικα ,απομακρυνση του.
Τα επιτευγματα κατα τη θητεια του προφανως πολλα, μεσω ομως μιας διαδικασιας που επικεντρωθηκε κυριως στα γνωστα balance και mentality, περισσοτερο ισως και απο αυτο καθαυτο το ποδοσφαιρο.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι μπορει να καταφερει αν επιστρεψει με ενα εντελως διαφορετικο προτζεκτ.
Τα επιτευγματα κατα τη θητεια του προφανως πολλα, μεσω ομως μιας διαδικασιας που επικεντρωθηκε κυριως στα γνωστα balance και mentality, περισσοτερο ισως και απο αυτο καθαυτο το ποδοσφαιρο.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι μπορει να καταφερει αν επιστρεψει με ενα εντελως διαφορετικο προτζεκτ.
Μακαρι να διαψευσθω αλλα δεν θεωρω πως ο Λουτσεσκου θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα αν αναλαμβανε τον φετινο ΠΑΟΚ στο χρονικο σημειο που τον ανελαβε ο Γκαρσια και με το υλικο που παρελαβε...
Το να διωξουμε τον Γκαρσια (ειδικα αν παρει και το κυπελο) τη στιγμη που δωσαμε ευκαιριες και σε στηριξη σε χειροτερους.για μένα ειναι μεγαλο λαθος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα αποτελεσει λεκε.
Δεν ξηγιεσαι ετσι σε δικα σου παιδια οταν την περσινη χρονια αποφασισες να στηριξεις τον αστειο μπογιατζη με χειροτερη παρουσια και καλυτερο ροστερ...
Το να διωξουμε τον Γκαρσια (ειδικα αν παρει και το κυπελο) τη στιγμη που δωσαμε ευκαιριες και σε στηριξη σε χειροτερους.για μένα ειναι μεγαλο λαθος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα αποτελεσει λεκε.
Δεν ξηγιεσαι ετσι σε δικα σου παιδια οταν την περσινη χρονια αποφασισες να στηριξεις τον αστειο μπογιατζη με χειροτερη παρουσια και καλυτερο ροστερ...
Όπως είπα είμαι υπέρ της παραμονής Γκαρσία. Με έμπρακτη στήριξη και για μια τριετία.kos έγραψε:Ωραία διατύπωση.gika έγραψε:Είμαι υπερ της παραμονής Γκαρσία, αλλά αν είναι να φύγει, τότε ο Λουτσέσκου είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές.
Αν είναι να φύγει???
Όχι δεν είναι να φύγει.
Είναι να τον φύγουν....
Άξιοι της τύχης μας.
Αν όμως οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού κρίνουν πως δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο να πορευτούν με τον Γκαρσία, τότε από οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση, ο Ρουμάνος είναι η καλύτερη.
Πριν ένα μήνα, το 80% των ΠΑΟΚτσήδων ήθελαν να διώξουν τον Γκαρσία πριν τα play off. Πλέον βλέπουμε να αλλάζει το κλίμα και ο κόσμος να στρέφεται υπέρ του Πάμπλο. Ένας χαμένος τελικός, ένας ευρωπαικός αποκλεισμός και δυο γκέλες μέχρι τον Οκτώβρη είναι αρκετά για να ψάχνουμε προπονητή πριν την παρέλαση.
Μία λύση με τον Λουτσέσκου σε ρόλο προπονητή με αυξημένες αρμοδιότητες, το γνωστό team του και έναν αθλητικό/τεχνικό διευθυντή με συντονιστικό κυρίως ρόλο η αλήθεια είναι πως έχει μικρότερο ρίσκο από το να προχωρήσουμε με τον Πάμπλο.
Επειδή όμως μιλάμε για τον δικό μας Πάμπλο, που έφτιαξε μία αχτύπητη ομάδα στις ακαδημίες, έβγαλε ταλέντα, έδεσε τα αποδυτήρια της αντρικής ομάδας, είναι ντόμπρος και έχει το ποτένσιαλ αν μας βγει να καθήσει για χρόνια, εγώ θα τον στήριζα απόλυτα και θα πήγαινα με αυτόν σε συνδιασμό με έναν υπεύθυνο μεταγραφικού σχεδιασμού να τον πλαισιώσει. Όχι τεχνικο διευθυντή που να θέλει να φέρει δικό του προπονητή, όχι στοιχήματα τύπου Λίνο. Έναν άνθρωπο με στόχο να φέρνει στον Πάμπλο τα εργαλεία που χρειάζεται. Έμπειρο και γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα.
- PAOK_Antarctica
Πολλά σενάρια τις τελευταίες μέρες και έχουμε και τελικό.
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Αν διώξουν τον Γκαρσία πάντως θα είναι άδικο.
Επιφυλάσσομαι βέβαια για την εικόνα (όχι το αποτέλεσμα) της ομάδας στον τελικό.
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Αν διώξουν τον Γκαρσία πάντως θα είναι άδικο.
Επιφυλάσσομαι βέβαια για την εικόνα (όχι το αποτέλεσμα) της ομάδας στον τελικό.