Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από jibbie »

αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Alastor έγραψε:Ο Πριγιοβιτς στην συνεντευξη του στο μετροκωλις τα λεει πολυ σωστα και ορθολογικα,αν εχετε χρονο διαβαστε την. Αυτα για οσους νομιζουν πως ζουνε σε αλλες εποχες για το πως λειτουργουν τα πραματα. Σεβαστηκε πολυ περισσοτερο τον συλλογο απο αλλους που πουλουσαν τρελο οπαδιλικι και προσφεραν πολυ λιγα συγκριτικα.
Το πρωτοσελιδο να το βαλουν οπου θελουν!!

Ντροπη και μονο!!!

Δε θελω να διαβασω τι ειπε...

Δε μας ενδιαφερει τι λεει παικτης αλλης ομαδας..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Black--4 έγραψε:Γιατι λεω τον παπατζη ,παπατζη?αυτο σε πειραξε?
Σε ποιον αναφερεσαι;;
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Macho αργουν οι συμφωνιες με τς καινουργιους παιχτες εννοω οτι ακομα περιμενουμε το ναι του χαφ η ειχαμε καμια εξελιξη?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

george188 έγραψε:Αφού κανένας μας δεν έχει προσωπική επαφή με λούτσε, πως κρίνει κάποιος εξαρχής ότι ο κόουτς είναι αρνητικός για τον όποιο Μπονατίνι?
Βολεύει στην επιχειρηματολογία.
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Η μετροκωλις παιρνει γραμμη απο καπου, δεν θελω να πιστευω απο τον καραπαπαρα και τον μπαρμπα σαββα πιπερι σε οποιον κακοψυχο το πει αυτο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι ποιος ειπε οτι γνωριζει οτι ο Λουτσεσκου ειναι αρνητικος για τον Μπονατινι? Βολευει ομως την επιχειρηματολογια...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Με αυτα που ακουσα με μια βολτα παντως στα μεσα του βορρα, Ραπτοπουλο μαλλον δεν με λες,αυτον δεν τον εχω ακουσει ποτε,αλλα Κολκα ευκολα,οτι και αν σημαινει αυτο... :mrgreen:

μπα εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου Joshua, δεν εχεις σχεση με αυτους
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

sourmenetes έγραψε:
Black--4 έγραψε:Γιατι λεω τον παπατζη ,παπατζη?αυτο σε πειραξε?
Σε ποιον αναφερεσαι;;
Για τον Μάτσο λέει...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πάντως κάτι παίζει με τον Επιθετικό δεν γίνεται εδώ και μια βδομάδα να βγαίνει να κλείνει ναι έρχεται ναι συμφώνησε ναι δανεικός ναι αγορα κτλ.Μπορει να παίζει και άλλος φορ μαζί του και απλά να μην έχει ακουστεί όνομα η και να έχει ακουστεί.Παντος αφού είπε ο Κυριάκος ότι μέσα στη βδομάδα κλείνει θα κλείσει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οκ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sourmenetes έγραψε:
Alastor έγραψε:Ο Πριγιοβιτς στην συνεντευξη του στο μετροκωλις τα λεει πολυ σωστα και ορθολογικα,αν εχετε χρονο διαβαστε την. Αυτα για οσους νομιζουν πως ζουνε σε αλλες εποχες για το πως λειτουργουν τα πραματα. Σεβαστηκε πολυ περισσοτερο τον συλλογο απο αλλους που πουλουσαν τρελο οπαδιλικι και προσφεραν πολυ λιγα συγκριτικα.
Το πρωτοσελιδο να το βαλουν οπου θελουν!!

Ντροπη και μονο!!!

Δε θελω να διαβασω τι ειπε...

Δε μας ενδιαφερει τι λεει παικτης αλλης ομαδας..
Δεν ξερω τι εγραψε στο πρωτοσελιδο η φυλλαδα,αλλα αν διαβασεις θα καταλαβεις πως αυτα περι προδοσιας κλπ ειναι για τα καφενεια.Αν θες διαβασε την στο sdna για να μην δωσεις κλικ στο μετροκωλις. Επισης μπορει να ναι παικτης αλλης ομαδας τωρα,αλλα αναφερεται σχεδον αποκλειστικα για την ομαδα μας,αρα σιγουρα μας αφορα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλα δεν νομιζω οτι κατηγορησε κανεις για προδοσια τον Πριγιοβιτς,για ψυχρο επαγγελματισμο ισως.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Prijo έγραψε:Ήμουν εκεί, προσπάθησα για το καλύτερο από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, προσπάθησα να δώσω ό,τι μπορούσα. Φυσικά και είμαι επαγγελματίας, πληρωνόμουν γι’ αυτό, επέλεξα να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σημαίνει ότι αμείβομαι γι’ αυτό που κάνω. Αν έπαιζα μόνο για την αγάπη μου, μπορεί να έπαιζα στο χωριό μου σε όλη τη ζωή μου, με τους φίλους μου και μετά τα ματς θα πηγαίναμε για μπάρμπεκιου.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο του 2019.

Επίσης, αυτοί είναι και οι ΑΡΔ. Αυτές οι 4 γραμμές της συνέντευξης απαντάνε σε όλα τα ερωτήματα, όμως αυτοί έπρεπε να θέσουν θέμα Σαββίδη. Ο Πρίγιοβιτς αποδεδειγμένα ήταν ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιζε για να πληρώνεται. Αν ο Σαββίδης θεώρησε ότι δεν αξίζει πάνω από 1.5 εκατομμύριο αυτός ο παίκτης, ή ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώνει παραπάνω σε έναν παίκτη, τότε ορθώς δεν έκανε τίποτα. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι Πρίγιοβιτς.

Καλή συνέχεια παικταρά.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

HOOL4IGAN έγραψε:
giagoylas4 έγραψε:Δηλαδή μου λέτε κάποιοι ότι ο λουτσεσκου που σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν ήθελε καμία αποχώρηση και μας προσμετρουσε ως απώλειες ακόμα και τον αζεβεντο των 2,5 παιχνιδιών,τώρα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει πρόβλημα να χάσει 5-6. Είδη έχασε πριγιο και βερμπλουμ από τραυματισμό.

Υγ ο λουτσεσκου δεν έχει πρόβλημα με την μεταγραφή μποναντινι... συμφωνώ.
Με την μεταγραφή Μουλέν είχε προβλήμα?

Δεν τον ρωτάς προσωπικά καλύτερα για να ησυχάσεις και εσύ και όλοι μας... Ήδη έχασε Πρίγιο, πες μας πως υπήρχε περίπτωση να μείνει και Βέρνμπλουμ από τραυματισμό... Άκου εκεί να χάσεις παίκτη από τραυματισμό αν είναι δυνατόν... Ρε συ giagoyla... Ρε συ giagoyla... ο Μπεργκ δεν έρχεται αφού...
Πραγματικα δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σου... αλλά τέλος πάντων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”