Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
mbison έγραψε:Ο Γιακομπς ειναι καλυτερος απ τον Νερομπλουμ
Από που και ως που;
:pano: :pano: :pano: :pano:
Τον έχεις δει τον Yacob ; για αυτό προφανώς μιλάς.
Ο Wernbloom για την σουπερλίδα και θα τρώει κόκκινες ανά ματς
Τον έχω παρακολουθήσει σε πάρα πολλά ματς επειδή τα βλέπω σε προ-ποτζίδικο που παώ που το έχουν φίλοι μου και έβλεπα παιχνίδια αρκετά από Premier League. Ψηλοφέρνει σε Pablo Garcia στυλε στο παιχνίδι του πιάνει και Ισπανός.
anyway.
'
Σαν ΠΑΟΚτσής θα προτιμούσα τον Yacob από τον Σουηδό, όχι οτί θα ερχόταν στην σούπαλιγδ αλλά λέμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

GoMaRoS έγραψε:Αφου δεν υπαρχουν ειδησεις, παιζουμε με οτι κυκλοφορει στην πιατσα.....

Εικόνα

Να ξεπερναει την μεταγραφη ριβαλντο ο λαβετζι; ιμπραιμοβιτς και ισως μασερανο, αν και με τις εθνικες τους δεν εχουν κανει οτι ο ριβαλντο. Αλλιως παιχταραδες που πηγαν στην κινα για αρπαχτη εχει αρκετους, πχ

https://www.transfermarkt.com/nico-gait ... eler/75442

https://www.transfermarkt.com/gervinho/ ... eler/33481

Και πολλοι αλλοι

https://www.transfermarkt.com/chinese-s ... bewerb/CSL
Κοιτάζοντας για να περάσει η ώρα την τελευταία λίστα ενδιαφέρουσα περίπτωση μου φάνηκε αυτός
https://www.transfermarkt.com/steve/pro ... ler/353112
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ψηθηκα πολυ για Γιακομπ αφου μοιάζει στο στυλ τον Παμπλο.
Είδαμε το πουλεν του Πορκυ τον Μπρεθγουειτ στην Εθνική Δανιας. Ο κοινοτικος εξτρεμ ισως ειναι ο Στοχ.
Για το 6 έδειξε ο Λου την προτίμηση του στον Κανιας αντί τουΣαχοφ κ του Μουλεν. Αρα προτιμα ο παίκτης να κάλυπτει χωρους πρωτίστως. Μακάρι να βγει αληθινή η φορτσα.
Edit
Πατωντας yacob paok, εβγαλε αρθρο του σδνα 9 Ιουνίου για ενδιαφέρον του γαυρου. Οποτε ας είμαστε προσεκτικοι κ να μην τον εκθειαζουμε ακόμη
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

βγαινει οτι ''προχωραει του κοντε''
σδνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ξέρω είμαι γκρινιάρης, άλλα θα το θεωρήσω μια μικρή ήττα να καταλήξουμε στον Κοντε για τη θέση του επιθετικού.3-4 κινήσεις θέλουμε όλες και όλες και οφείλουμε να είναι κινήσεις που να συνδυάζουν παραστάσεις ,εμπειρία, ποιότητα, με όσο το δυνατόν μικρότερο Ρίσκο και ο ισπανός δεν ταιριάζει σε αυτό το πλάνο.Μεγαλωνεις εκτός των άλλων ακόμα περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Το είπα και πριν 2-3μέρες για το θέμα Conde.

Αν αποκτηθεί θα είναι έγκλημα για την ομάδα μας ανεβαίνει όπως είπε και ο φίλος joshua το μ.ο ηλικίας και δεν πας με τέτοιο Παίχτη να περάσεις Ajax η Basel με αυτόν για κανένα ματς με τον Πανιώνιο να τον έπερνες στο Πρωτάθλημα.

Δεν νομίζω να μην το σκέφτονται στην διοίκηση με παίχτη καριέρας σε τρίτη κατηγορία Ισπανίας καλύτερα ας πάμε με βασικό τον Κουλούρη.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Προχωράει για Κόντε ο ΠΑΟΚ!

H απάντηση του Τέεμου Πούκι δεν ήρθε ούτε σήμερα και ο ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του επιθετικού είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τον Πέδρο Κόντε.

Ο Δικέφαλος εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό, που εδώ και ημέρες περίμενε ειδοποίηση. Συμφωνία υπάρχει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ασπρόμαυρους να δίνουν ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον 31χρονο επιθετικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες στην υπόθεση με το θέμα του Φιλανδού επιθετικού να παραμένει ανοικτό για τον Δικέφαλο, ακόμα και αν ο Κόντε έρθει στην Τούμπα.
sdna

Γιατί δε πας με τέτοιο παίκτη να περάσεις Άγιαξ, Βασιλεία; Πόσο καλύτερος θα είναι ο Πούκι από έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι (αν και άργησε να ωριμάσει απ΄ότι φαίνεται) είναι ένα ικανότατο φορ. Ο μοναδικός στο Πρωτάθλημα που σκόραρε φέτος ενάντια στους Big 4 με 2 εξ αυτών να ΄ναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Δίχτυα βρίσκει, ταχύτητα έχει, κεφάλι έχει.

Πόσο καλύτερος είναι ο Πούκι ρε παιδιά; Πόσα παραπάνω γκολ θα έβαζε ο Πούκι ή ο Πρίγιο αν παίζανε στον ΠΑΣ; Δηλαδή και τα 14 γκολ ήταν τυχαία; Δε δείχνουν κάποια ικανότητα;

Εγώ γουστάρω να έρθει ο παίκτης. Αρκετά περιμέναμε τον φλώρο που έπαιζε στο χωράφι και μου θέλει γη και ύδωρ για να έρθει σε εμάς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όσοι δεν πιστεύουν στο "project Conte" για 2ο φορ μας, ας ξαναρίξουν μια ματιά στην περίπτωση Μαργαρίτη... 8-)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Hermann έγραψε:
Προχωράει για Κόντε ο ΠΑΟΚ!

H απάντηση του Τέεμου Πούκι δεν ήρθε ούτε σήμερα και ο ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του επιθετικού είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη συμφωνία του με τον Πέδρο Κόντε.

Ο Δικέφαλος εδώ και καιρό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό, που εδώ και ημέρες περίμενε ειδοποίηση. Συμφωνία υπάρχει και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ασπρόμαυρους να δίνουν ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον 31χρονο επιθετικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες στην υπόθεση με το θέμα του Φιλανδού επιθετικού να παραμένει ανοικτό για τον Δικέφαλο, ακόμα και αν ο Κόντε έρθει στην Τούμπα.
sdna

Γιατί δε πας με τέτοιο παίκτη να περάσεις Άγιαξ, Βασιλεία; Πόσο καλύτερος θα είναι ο Πούκι από έναν παίκτη που έχει αποδείξει ότι (αν και άργησε να ωριμάσει απ΄ότι φαίνεται) είναι ένα ικανότατο φορ. Ο μοναδικός στο Πρωτάθλημα που σκόραρε φέτος ενάντια στους Big 4 με 2 εξ αυτών να ΄ναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Δίχτυα βρίσκει, ταχύτητα έχει, κεφάλι έχει.

Πόσο καλύτερος είναι ο Πούκι ρε παιδιά; Πόσα παραπάνω γκολ θα έβαζε ο Πούκι ή ο Πρίγιο αν παίζανε στον ΠΑΣ; Δηλαδή και τα 14 γκολ ήταν τυχαία; Δε δείχνουν κάποια ικανότητα;

Εγώ γουστάρω να έρθει ο παίκτης. Αρκετά περιμέναμε τον φλώρο που έπαιζε στο χωράφι και μου θέλει γη και ύδωρ για να έρθει σε εμάς.
Ας πάμε με τον Κουλούρη τότε είναι και από τα σπλάχνα της ομάδος έχει και εμπειρία δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού μας και τελειώνει το θέμα αν νομίζεται με Conde θα δώσουμε και 800χιλ τον ΧρωστόΒασίλη τον χοντρό και θα πάμε να περάσουμε Ajax η Basel τι να πω...
(γνώμη μου)
Ο Pukki ή ο Lazcano ή ο Krkic ή ακόμα και ο Hugo Vieira είναι πολύ καλύτεροι από τον συγκεκριμένο.
Υ.Γ Το θέμα Επιθετικού επειδή λείπει ο Prijovic επείγει αν λέγατε για Wernbloom εκεί έχουμε μπόλικο πράγμα και χημεία σαν κεντρικά χάφ. Επιθετικό δεν έχουμε όμως μόνο τουν Κουλουράκο άρα θες εκεί παίχτη καλό.
Επειδή ο σπ@σ@ρχιδ@ς ο Pukki δεν απάντησε τον βγάλατε αμέσως επειδή γράφουν για Conde παλτό, αν δεν απαντάει ας πάει η διοίκηση σε plan b έχει στην αγορά ου-ου ελεύθερους να πάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 16 Ιουν 2018, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

μη παλι ρε παιδια αρνητικοτητα .....
Εμπιστοσυνη !!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ανάλυση με facts και ορθά επιχειρήματα θα μας κάνει κανένας να μας εξηγήσει επιτέλους γιατί ο Κόντε είναι τόσο λίγος για τον ΠΑΟΚ που παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα;

Ναι, ο Λαζκάνο με τα 6 γκολ σε 24 παιχνίδια στη Β Γερμανίας και ο Ούγκο με τα 11 σε 21 στο αξιοζήλευτο πρωτάθλημα Ιαπωνίας είναι σίγουρα καλύτεροι. Δε χρειάζεται καν εξήγηση, είναι οφθαλμοφανές.

Eγώ προσωπικά θέλω πολύ Πούκι αλλά πρώτον μας έχει σπάσει τα νεύρα και δεύτερον δε πιστεύω ότι είναι καλύτερος στο γκολ από Κόντε. Απλώς είναι πιο συμμετοχικός φορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Σάβ 16 Ιουν 2018, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Κοντε 2 χρόνια έχει βάλει 30+ γκολ. Αν έρχεται για 2ος είναι σούπερ λυση
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι ο Κόντε ως δεύτερος φορ για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι αν δεν προλάβει να γυρίσει ο Πριγιοβιτς από το Μουντιάλ πάμε να παίξουμε προκριματικά CL με παίχτη που στα 30 του το μόνο που έχει να δείξει είναι δύο καλές σεζόν με τον ΠΑΣ. Είναι άλλο θέμα αν θα μας βγει και άλλο το πολύ μεγάλο ρίσκο που περνούμε . Παίχτες πυροτεχνήματα σπάνια βγαίνουν σε μεγάλες ομάδες πάντως .
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Hermann έγραψε:Ανάλυση με facts και ορθά επιχειρήματα θα μας κάνει κανένας να μας εξηγήσει επιτέλους γιατί ο Κόντε είναι τόσο λίγος για τον ΠΑΟΚ που παίζει στο ελληνικό Πρωτάθλημα;

Ναι, ο Λαζκάνο με τα 6 γκολ σε 24 παιχνίδια στη Β Γερμανίας και ο Ούγκο με τα 11 σε 21 στο αξιοζήλευτο πρωτάθλημα Ιαπωνίας είναι σίγουρα καλύτεροι. Δε χρειάζεται καν εξήγηση, είναι οφθαλμοφανές.
Αν παίζει με τον Πλατανιά και εγώ και εσύ σκοράρουμε με 10-15 γκόλ και με τον Λεβαδειακό και τον Απόλλων Σμύρνης
Ο Lezcano το πρωτάθλημά τους να έφερνες εδώ με μικρομεσέες ομάδες θα έκανε χατ τρικ σε κάθε ματς.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και Κόντε αρχικά και στη συνέχεια και καλύτερό του. Ο Κουλούρης να δοθεί δανεικός να πάρει παιχνίδια ώστε να εξελιχθεί. Το κόστος Μεταγραφής του Κόντε εκτιμώ ότι θα πέσει πολύ από τα 800 χιλιάρικα που γράφεται. Έχουμε πολλά έμψυχα ανταλλάγματα και κάπου πρέπει να δοθούν παίχτες μας που δεν υπολογίζονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 16 Ιουν 2018, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”