Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Παντως και μονο το γεγονος οτι το σκεφτονται για Τζαλμα και μπηκαν οπως γραφεται και σε συζητησεις κατι δειχνει.
- ΑποστόληςΑ
- SplashBro22
- White Ranger
DimitrisS έγραψε:Παντως και μονο το γεγονος οτι το σκεφτονται για Τζαλμα και μπηκαν οπως γραφεται και σε συζητησεις κατι δειχνει.

Εγώ θα συμφωνήσω να φύγει φίλε, με ένα αξιόλογο ποσό του 1χαρτιού το έγραψα και σε post του <10.Djalma>
- Josey Wales
[youtube]jE45ajbsXc8[/youtube]
Στο Transfermarkt τον δίνει με αξία 4 εκ. λίρες. Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. H αξία του πάντως είναι σταθερά ανοδική από το 2014 και μετά και φέτος έχει παίξει σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Τραυματίας από την αρχή της χρονιάς ως τα μέσα Οκτώβρη περίπου.
Στο Transfermarkt τον δίνει με αξία 4 εκ. λίρες. Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι. H αξία του πάντως είναι σταθερά ανοδική από το 2014 και μετά και φέτος έχει παίξει σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Τραυματίας από την αρχή της χρονιάς ως τα μέσα Οκτώβρη περίπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Josey Wales την Δευ 15 Ιαν 2018, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φρέσκο από Βραζιλία και όπως είπα πριν, ίσως ο λόγος που αργεί του Μολέντο και βγήκε και το άρθρο στο χαζέτα.
Με δηλώσεις ενός εκ των μάνατζέρ του να λέει ότι θέλει να γυρίσει από τώρα Βραζιλία.
https://gauchazh.clicrbs.com.br/esporte ... 3s3ok.html
Με δηλώσεις ενός εκ των μάνατζέρ του να λέει ότι θέλει να γυρίσει από τώρα Βραζιλία.
Ας πουληθει ο Τζαλμα και να ερθει ενας επιθετικος να παρει τα πανω του και ο joshua.
Aπο τότε που δημοσίευσε ένα αυτόγραφο που του έδωσε ένα παιχτακι της Σίτι,έπεσε πολύ στα μάτια μου.
Θα μου πείτε ψιλά γράμματα αλλά μου αρέσουν οι λεπτομέρειες και τις ψάχνω.
Αν και εχω την αίσθηση ότι δε θα τον δώσουν τώρα,και μετα θα το μετανιώσουν.
Το κακό επίσης είναι ότι ο παίχτης δείχνει σε καλό φεγγάρι,δύσκολη απόφαση.

Aπο τότε που δημοσίευσε ένα αυτόγραφο που του έδωσε ένα παιχτακι της Σίτι,έπεσε πολύ στα μάτια μου.
Θα μου πείτε ψιλά γράμματα αλλά μου αρέσουν οι λεπτομέρειες και τις ψάχνω.
Αν και εχω την αίσθηση ότι δε θα τον δώσουν τώρα,και μετα θα το μετανιώσουν.
Το κακό επίσης είναι ότι ο παίχτης δείχνει σε καλό φεγγάρι,δύσκολη απόφαση.
αν ισχυουν αυτα μινγκους, να πα να μαμηθει..
αν υπαρχουν κονξες απ'την πλευρα του, τοτε ειναι σιγουρο οτι δε θα βοηθησει καθως θα'ναι ¨αλλου¨
αν υπαρχουν κονξες απ'την πλευρα του, τοτε ειναι σιγουρο οτι δε θα βοηθησει καθως θα'ναι ¨αλλου¨
ΙΣΩΣ το όνομα ν πογκμπα να βγηκετωρα που χαλαει του μολεδο
Να δουμε πιστευω παντως ετσι ειανι κοβω την κοτσιδα του γκοραν
Να δουμε πιστευω παντως ετσι ειανι κοβω την κοτσιδα του γκοραν
ψάχνω ήδη την κορδέλα και το φαντεζί χαρτί για περιτίλυγμα..τα έξοδα αποστολής δικά μας
όχι οτι ειναι παλτό ο Τζάλμα αλλά τα νούμερα του για εξτρέμ στον ΠΑΟΚ απλά δεν μας φτάνουν και μιλάμε για μια θέση που ήδη έχουμε πάρα πολλούς παίχτες + αυτούς που περιμένουμε να γυρίσουν
θυμίζω οτι το καλοκαίρι επιστρέφουν Ενρίκε-Λάμπρου-Ουάρντα
ελπίζω να μην στραβώσει του Μολέδο κυρίως για να εξασφαλίσουμε ενα πιο άνετο διπλό στην Λεοφώρο ειδικά τώρα που ακούγεται οτι παει να συνάψει σχέσεις με Μαρινάκη μεσω Νοτιχαμ
όχι οτι ειναι παλτό ο Τζάλμα αλλά τα νούμερα του για εξτρέμ στον ΠΑΟΚ απλά δεν μας φτάνουν και μιλάμε για μια θέση που ήδη έχουμε πάρα πολλούς παίχτες + αυτούς που περιμένουμε να γυρίσουν
θυμίζω οτι το καλοκαίρι επιστρέφουν Ενρίκε-Λάμπρου-Ουάρντα
ελπίζω να μην στραβώσει του Μολέδο κυρίως για να εξασφαλίσουμε ενα πιο άνετο διπλό στην Λεοφώρο ειδικά τώρα που ακούγεται οτι παει να συνάψει σχέσεις με Μαρινάκη μεσω Νοτιχαμ
Δεν είδα κάπου για μάνατζερ ρε. Στην ουσία ότι ακριβώς γράφει το χαζετα γράφει και μάλλον από εκεί πήραν την αφορμή οι ΒραζιλιάνοιMīngus έγραψε:Φρέσκο από Βραζιλία και όπως είπα πριν, ίσως ο λόγος που αργεί του Μολέντο και βγήκε και το άρθρο στο χαζέτα.
Η ΠΑΕ λένε ότι λέει πως δεν υπάρχει εμπλοκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 15 Ιαν 2018, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουνηθήκαμε εδώ στην Αθήνα καλά, σεισμός λέμε, στον 8ο τηνάκουσα καλα ..κάποια μεταγραφή μάλλον θα σκάσει, έρχεται...
— O Panathinaikos quer emprestá-lo para ganhar algum dinheiro. Mas até agora não há nenhuma novidade. Ele (Moledo) ainda tenta a liberação para voltar ao Inter — disse à GaúchaZH o empresário Cleiton Falcão, um dos representantes do zagueiro.DimitrisS έγραψε:Δεν είδα κάπου για μάνατζερ ρε. Στην ουσία ότι ακριβώς γράφει το χαζετα γράφει και μάλλον από εκεί πήραν την αφορμή οι ΒραζιλιάνοιMīngus έγραψε:Φρέσκο από Βραζιλία και όπως είπα πριν, ίσως ο λόγος που αργεί του Μολέντο και βγήκε και το άρθρο στο χαζέτα.
Η ΠΑΕ λένε ότι λέει πως δεν υπάρχει εμπλοκη.