Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Τώρα έχουν συνάντηση Πεναριολ για Γκαστον...
SM-G935F
SM-G935F
- Chuck Norris
Θα ειναι και κοντά στο άγιο όρος που ώς γνωστόν επισκέπτεται συχνά !Χωρικός έγραψε:πριν απο πέντε λεπτά, η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα vaticanosports.com ανέβασε άρθρο. το παραθέτω πρόχειρα μεταφρασμένο.
εκπληξη προκαλει η απόφαση του Μάριο Μπαλοτέλι να συνεχίσει την καριέρα του σε Ελληνική ομάδα. Ο μάνατζερ του δήλωσε οτι ο Μάριο θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του , δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα , όσο η ηρεμία και να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα φιλόξενη..
- paokovios1974
Για πεςpilotos έγραψε:Τώρα έχουν συνάντηση Πεναριολ για Γκαστον...
SM-G935F
- ace79grpaok
Προφανώς δεν κατάλαβες τι είπα και λες αρλούμπες,εννοούσα ότι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα ίσως μακιγιάρει την ανάγκη αποκτησης φορ,αυτό είπα δεν πα να βάζει και 60 γκολ την χρονια ο αθανασιαδης και να πάρουμε το τρεμπλ μαζί του ,οι συμπαθειες και αντιπαθειες Το ξαναλέω ΜΕΤΑ τον αγώνα ,ποτε δεν ευχήθηκα να παίξει παικτης μας χάλια επειδή δεν τον γουστάρω.Πιστεύω ότι δεν θα είναι ο γκαστον ούτε ο ;λλος ο αγάπης της γιουβε ,κανας δανεικος θα είναι αλλα έχετε πολύ πλάκα που ψαρωνετε από τα λεγομενα ενός αρδ ,σιγα ρε ζαιρη που παίζεις και στοίχημα για τον γκαστον,έχεις μια πλάκα αρδακο.nothu έγραψε:Εδώ έχει βρωμισει ο τόπος οτι παίρνουμε σέντερ φορ κι εσύ ακόμα κλαιγεσαι για τον Κλάους. Εμπαθια το λένε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 17 Αύγ 2016, 20:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ανα γειά σου! είναι γνωστό εξαλλου η ιδιαίτερη σχέση του με την θρησκεία!Chuck Norris έγραψε:Θα ειναι και κοντά στο άγιο όρος που ώς γνωστόν επισκέπτεται συχνά !Χωρικός έγραψε:πριν απο πέντε λεπτά, η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα vaticanosports.com ανέβασε άρθρο. το παραθέτω πρόχειρα μεταφρασμένο.
εκπληξη προκαλει η απόφαση του Μάριο Μπαλοτέλι να συνεχίσει την καριέρα του σε Ελληνική ομάδα. Ο μάνατζερ του δήλωσε οτι ο Μάριο θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του , δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα , όσο η ηρεμία και να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα φιλόξενη..
- desperando
- Επικοινωνία:
5εγώ που έχω μια καψούρα στους τελειωμενους θα πω...πάντα φέρτε ρε τον ντεβιτς και αφήστε τα στοιχήματα να έχουμε για δύο χρόνια ξεγνιαστο το κεφάλι μας
Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Ο φίλος μου, μου είπε ότι για εκεί είναι πολύ καλός.paokovios1974 έγραψε:Για πεςpilotos έγραψε:Τώρα έχουν συνάντηση Πεναριολ για Γκαστον...
SM-G935F
Μέχρι τέλος βδομάδας θα ξέρουμε, λογικά μεταγραφή θα πάρει, το θεωρούν σίγουρο.
SM-G935F
o devic παιζει και μαλιστα εβαλε και γκολ στο ντερμπι με την σπαρτακ ποιος σε ειπε οτι τον δινουν η οτι θελει να ερθειdesperando έγραψε:5εγώ που έχω μια καψούρα στους τελειωμενους θα πω...πάντα φέρτε ρε τον ντεβιτς και αφήστε τα στοιχήματα να έχουμε για δύο χρόνια ξεγνιαστο το κεφάλι μας
Μαριο γκομεζ ποθος πολλών στην Βολτσμπουργκ
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Ace Νομιζω οτι κανεις λαθος εδω,η αισθηση που εχω ειναι οτι η αποκτηση φορ ειναι δεδηλωμενη απο την πρωτη στιγμη,απλως την αφησαμε προς το τελος.ace79grpaok έγραψε:Ποσο δίνει στο στοίχημα μετά από κάνα 0-3 αύριο να λένε οι ίδιοι αρδ " δεν είναι προτεραιότητα τελικ; ο φορ μετά τα 2 γκολ του Αθανασιάδη και το 1 του φακουντο" η " μόνο σε εξαιρετικη περίπτωση θα κινηθούν για φορ" .
Ας βαλει και 3 και 4 γκολ ο κλαους.
Γιατι οταν γραφω vaticanosports τοτε δεν εμφανιζει καμια σχετικη σελιδα στο google?Χωρικός έγραψε:πριν απο πέντε λεπτά, η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα vaticanosports.com ανέβασε άρθρο. το παραθέτω πρόχειρα μεταφρασμένο.
Μην γραφετε παπαδες εδω περα τοσο ξοφθαλμους
- paokovios1974
Να σαι καλα παιλοτ.pilotos έγραψε:Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Ο φίλος μου, μου είπε ότι για εκεί είναι πολύ καλός.paokovios1974 έγραψε:Για πεςpilotos έγραψε:Τώρα έχουν συνάντηση Πεναριολ για Γκαστον...
SM-G935F
Μέχρι τέλος βδομάδας θα ξέρουμε, λογικά μεταγραφή θα πάρει, το θεωρούν σίγουρο.
SM-G935F
παντος ολα διχνουν οτι ο παιχτης που θελουμε και θα παρουμε σιγουρα θα εει αρκετα ματς στα ποδια του αρα θα ειναι ειτε απο ομαδα που αγωνιζεται σκανδιναβια ειτε απο ρωσια ειτε απο ουκρανια ειτε απο βελγιο ειτε λατινικη αμερικη
- paokovios1974
- kataramenos5
100% αδειασμα Ιβιτς.Για σουτ τον εχουν μαλλον.joshua έγραψε:Σε ενα ροστερ με εναν τρελοβραζιλιανο και τον αψυχολογητο Ροντριγκεζ, με τα πανω και τα κατω του, δεν νομιζω πως ο Ιβιτς θα πηγαινε σε νεο στοιχημα εκ Λατινικης Αμερικης, αλλα σε κατι πιο ευρωπαικο.Ελπιζω μονο μην γινει καμια στραβη και δεν αποκτηθει παικτης γιατι κατι περιεργα ακουγονται αριστερα και δεξια και εκτος των αλλων θα αποτελει και αδειασμα του Ιβιτς αν και δεν πιστευω οτι παιζει.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απ τον ΠΟΡΚΥ5.Τι θελετε δηλαδη, να μας κουβαλησουν τον ΕΛΜΕΡ-4?