Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από spyretto »

Αυτός μάλιστα...απο Σεβίγια να ναι και ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paoki_sweden έγραψε:
desperando έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:γιατι το ψαχνουμε τοσο
φερε ινσαουραλδε

δοκιμασμενη λυση
Ζητησε ο ιβιτς γρηγορο αμυντικό και θα του φερεις ινσαουραλδε?
Είναι σα να τον κοροϊδεύεις μες στα μουτρα
Papadopoulos

Θα τον ήθελα πολύ.
Π.Α.Ο.Κ. στο αίμα και στη καριέρα, με τους τόσους τραυματισμούς...
Μάλιστα, φήμες λένε ότι τραυματίζεται επίτηδες για να πέσει το κασέ του και να φορέσει τα ασπρόμαυρα πιο εύκολα και γρήγορα!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι αλλα δεν ψαχνουμε τετοιον παιχτη,πρεπει να κοιταμε και τι χρειαζομαστε γιαυτο που θελουμε να παιξουμε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν διαφωνω,αντε να δουμε

παντως εγω ειμαι υπερ των δοκιμασμενων λυσεων

φερ ειπειν πρωτα θα ετρεχα να μαζεψω αν μπορω νατχο,ινσαουραλδε,νετσιντ
και μετα αν ετρωγα πορτα θα ετρεχα αλλου
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

john4serres έγραψε:
K_geo έγραψε:απο οσους εχουν ακουστει, ο βαρελας με ψηνει πιο πολυ.
++++
Αλλά δεν είδα ακόμη βίντεο από Ζανταο Ντουγκλας και Μπαστος
Ο Ντάγκλας αν μπορούμε να τον πείσουμε και δεν ζητάει τον ουρανό με τ'άστρα θα ναι τοπ επίπεδο για μας.
Μπάστος και Βαρέλα ένα κλικ πιο κάτω, ο Βαρέλα πάντως είναι σίγουρα πιο πιο φτηνός, ο Μπάστος θα ζητήσει αρκετά και λόγω ηλικίας.
Τον Ζαντάο δε τον ξέρω.
'Ολοι είναι ή μένουν ελεύθεροι πάντως
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο αυτο αυτους π ακούστηκαν κανα μπιγικ κ Βαρέλα ταιριάζουν κ δε νομιζω οτι εχουμε πάψει με κανα μπιγικ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

PaokPatraG4 έγραψε:Δημοσιευματα απο Ιταλια λενε για αυτον....
http://www.transfermarkt.it/marco-andre ... eler/36356
9 παιχνιδια επαιξε περσυ η βλεπω λαθος?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω τον μπαστος δεν τον θελω,το ξαναγραψα δε μου φαινεται τιποτα ιδιαιτερο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος,πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος,πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος...Πραγματικα αν 2 μερες μετα την τοση συγκινηση που ενιωσα ακουγοντας απο τον Μιχελς οτι θα παμε για επιτελικο μου φερουν εναν παικτη που δεν εχει παιξει σχεδον ποτε σε αυτη τη θεση δεν ξερω αν θα το αντεξω...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:simba ασε τις γκομενες και κανε μας καμια τεχνικη αναλυση του παιχτη οπως μονο εσυ ξερεις η τελος παντων γραψε τη γνωμη σου για τις εως τωρα κινησεις,επισημες και ανεπισημες.
Σορρυ μπανε τωρα τοδα :mrgreen:
ελπιζω να μην ειναι με περιπαικτικη διαθεση το "οπως μονο εσυ ξερεις" :lol:
Καποιες πρωτες σκεψεις κατεθεσα εδω πριν καποιες μερες για τους παικτες κ για το πως διαμορφωνεται η κατασταση...

Εμενα ωστοσο ειναι αλλη η ευλογη ανησυχια μου παρα την καυλα που εκφραστηκε στο τελος και τις προγραμματικες δηλωσεις, και μεσες ακρες τη διατυπωσα και προχθες με την αναλυση του μπατζετ..

Η ανησυχια μου ειναι το κατα ποσο και αν ο Ιβαν εκανε την αυτοκριτικη του οσον αφορα στα λαθος κριτηρια με τα οποια εκνευριστηκε κ ακυρωσε τον Φρανκ και αν απομακρυνε τους ανθρωπους απ'τους οποιους επηρεαστηκε (πχ τον "στρατηγο" παλι τον ειδα στο μπουθ στα πλειωχ)

Και οταν λεω λαθος κριτηρια, μιλαω για τις so called δαπανηρες κ ατελεσφορες αγορες παικτων κ για οσα εβγαζε ο κυρ Νικος προς τα εξω (σιγουρα οχι απ'το μυαλο του αλλα απο συζητησεις με τον Ιβαν)..

Γιατι σιγουρα καποιες αγορες δε θα σου βγουν, καποιες μπορει ναναι λιγο τσιμπημενες λογω της τρελης φημης της ελλαδας και της σουπαλιγκ, αλλα εχουν σιγουρα πολυ περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας απ'το χαος των ελευθερων ή ανενεργων παικτων..

Και αποδειχτηκε περιτρανα με την περιπτωση Τσιμιροτ, λιγο λιγοτερο με το Λεοβατς, ακομα ακομα κ με τον Ολσεν απ'το ντιλ του οποιου χαμενος δε βγηκες..
Ο σαμπο δε βγηκε, ο ζαιρο δε βγηκε σωος απ'τη λαιλαπα των τραυματισμων κ ο αντωνης ηταν επενδυση στο μελλον..

Και η ανησυχια μου ειναι (βλεποντας και το φιλο του τον τιγρη περσι που πετυχε σχετικα διανα με καποιους ελευθερους κ μας καβαλησε βαθμολογικα) αν πραγματι αναθεωρησε γι'αυτα τα κριτηρια και αν η κυρια κατευθυντηρια γραμμη που εχει δωσει ειναι να επικεντρωθουμε κυριως σ'αυτους και οτι δυσκολα να δοθει πανω απο μυριο για αγορα παικτη..

Don't get me wrong, ειναι ο,τι καλυτερο να κινηθεις για καποιες πολυ αξιολογες περιπτωσεις ελευθερων με γεματες χρονιες κ απλα να τους δωσεις πολυ καλα συμβολαια, ΑΛΛΑ ως επι τω πλειστω η αγορα αυτη ειναι πιο περιορισμενη και οι παικτες του μεσαιου ραφιου μπορει ν'αποτελουν ρισκο..
Σιγουρα μας εφεξε με τη Ντνιπρο και πηραμε 2-3 αξιολογες περιπτωσεις, αλλα αυτο ηταν εξαιρεση στον κανονα..

Γι'αυτο, αν εχεις βλεψεις κ θες να κανεις πραξη τα παχια λογια, δε γινεται να προσανατολιζεσαι κυριως εκει, προσπερνωντας μαλιστα πολυ καλες περιπτωσεις που ομως χρειαζεται να σταξεις 1.5-2-3 μυρια...

Αλλωστε αυτο περιμενουν ολοι, αν κρινω απ'τους παικταραδες που βολιδοσκοπουν κ προτεινουν...

Γι'αυτο κ εκανα αυτη την αναλυση, για να δειξω οτι υπαρχει ευχερεια για τετοιες κινησεις, συνυπολογιζοντας τα λεφτα του λουκας κ του μακ..
Μπορει να μην ειναι 100% συνετο κ επιχειρηματικα φρονιμο κατι τετοιο για μια διοικηση πρωτοδικειου, αλλα στο ποδοσφαιρο κ στο επιχειρειν χρειαζεται ρισκο...Οσο ρισκο και αν εχει το να δαπανησεις χρηματα απο 2 μεταγραφες που κατα 85-90% θα γινουν, με τον ενα ή τον αλλο τρπο..

Και ακομη κ αν μια απ'αυτες δε γινει, σιγα θα γινει σε 6-12 μηνες..
Και δεν πετας λεφτα στα σκουπιδια, τουναντιον ισχυροποιεις την ομαδα σου κ τις πιθανοτητες της για να παλεψει για οσα ευαγγελιζεσαι κ καυλωνεις τους οπαδους της..

Τωρα αν προσπαθουμε σωνει κ καλα να καλυψουμε μονο με ελευθερους και τις υπολοιπες ακρως πολυτιμες θεσεις, αποφευγοντας την αγορα ποδοσφαιριστων, νομιζω ζητω που καηκαμε...

Υποψιν, ανησυχιες απλες εκφραζω χωρις να παραμυθιαζομαι απο λογια ή συναισθηματα της στιγμης, και που ελπιζω να καταρριφθουν εκκωφαντικα με πραξεις..Ουτε κινδυνολογω ουτε μιζεριαζω..

Απλα ας κραταμε μικρο καλαθι, γιατι και περσι οταν τα λεγαμε για τους διοικητικους χειρισμους και τα αδειασματα, οταν πιστευαμε τα λογια καποιων αρδ που ελεγαν οτι ο μιχελ ηρθε ως αντι Φρανκ λογω της δυσαρεσκειας στο προσωπο του αλλα καποιοι νομιζαν οτι το εκαναν γιατι πολεμουσαν τον Φρανκ (κατι που επιβεβαιωθηκε απ'τον ιδιο το Μιχελ στη συνεντευξη), καποιοι μας ελεγαν φυτα, κακεντρεχεις, υποπτους κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 12 Ιουν 2016, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

sn0ufel4 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Δημοσιευματα απο Ιταλια λενε για αυτον....
http://www.transfermarkt.it/marco-andre ... eler/36356
9 παιχνιδια επαιξε περσυ η βλεπω λαθος?
Ναι οντως...Μακρια εχει πολυ σοβαρο τραυματισμο συν οτι δεν νομιζω να ειναι αυτο που ψαχνουν Ιβιτς-Μιχελ....Τι ωραιο ακουγεται παντως η συνεργασια τεχνικου διευθυντη-προπονητη στις μεταγραφες....σαν ψεμα μου φαινεται....αντε να δουμε...φετος η αναμονη-προσμονη φαινεται οτι θα ειναι γλυκια....για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Δεν πιστεύω πως τον θέλουν για δεκάρι τον Ματέους. Ποιο πολύ για εξτρεμ σε 4-3-3 κ 4-2-3-1 και για δευτερο φορ σε 4-4-2 που είπε ο Ιβιτς. Joshua μαζι σου ελπίζω και εγω πως το δεκαρι να ειναι ΔΕΚΑΡΙ!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φορ κ εξτρεμ

Ο Ματέους το αποκλείω για δεκάρι
Δεκαρ πρεπει να ναι χαφ πρωτα απο ολα

Ελπίζω δλδ γιατι δε μπορεις να πας ευρωπη με Ματέους δεκαρ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »