Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
στα ασπρόμαυρα... της μπεσίκτας.
kadlec ρε. πωλείται με 1,5- 2 μυρια (τον θελει η μιντιλαντ) και μετα πειτε μου για μπεργκ μεργκ και πρασινα αλογα.

kadlec ρε. πωλείται με 1,5- 2 μυρια (τον θελει η μιντιλαντ) και μετα πειτε μου για μπεργκ μεργκ και πρασινα αλογα.

- Kostas_Peraia4
Kadlec αν δεν κανω λαθος πρεπει να τον ειχα παιξει στον ξερολο μαζι με το συγκεκριμενο κυριο οποιος μπορει κι αυτος να παιξει τον ρολο του φορ
http://www.transfermarkt.co.uk/borek-do ... eler/62983
http://www.transfermarkt.co.uk/borek-do ... eler/62983
- nikospaok66
Παιδιά καληνύχτα τα λέμε αύριο. Αλλά αν δεν έσκασε κάτι σήμερα μάλλον για Κυριακή βράδυ πάμε και αν. Υπομονή. Όπως κάθε μεταγραφική περίοδο θα σκάσουμε πάλι. Ελπίζω να μην πάρουμε τον ΚΑΝΕΝΑ. Σκεφτείται ένα όνομα Rodrigo Palacios.
Πάντως τα sites σιώπησασαν μετά τις 10:30-11:00 όλα. Μήπως κάτι ετοιμάζεται και περιμένουν επιβεβαίωση για να το βγάλουν;
Και κάτι off topic: το έχω ξαναγράψει, αν δείτε σε κάποιο αγώνα τον Σάμπο αριστερό C.B. μην εκπλαγείτε, έχει όλα τα στοιχεία (ύψος ταχύτητα μαρκάρισμα ανέβασμα παιχνιδιού) και να θυμάστε ο Μενέ το είπε πρώτος . . .
Και κάτι off topic: το έχω ξαναγράψει, αν δείτε σε κάποιο αγώνα τον Σάμπο αριστερό C.B. μην εκπλαγείτε, έχει όλα τα στοιχεία (ύψος ταχύτητα μαρκάρισμα ανέβασμα παιχνιδιού) και να θυμάστε ο Μενέ το είπε πρώτος . . .

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!nikospaok66 έγραψε:Παιδιά καληνύχτα τα λέμε αύριο. Αλλά αν δεν έσκασε κάτι σήμερα μάλλον για Κυριακή βράδυ πάμε και αν. Υπομονή. Όπως κάθε μεταγραφική περίοδο θα σκάσουμε πάλι. Ελπίζω να μην πάρουμε τον ΚΑΝΕΝΑ. Σκεφτείται ένα όνομα Rodrigo Palacios.
Τον εβλεπα αυτον και στο μουντιαλ και στην ομαδα του και ελεγα πως ειναι δυνατον αυτος ο παικτης να βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο. Χιλιες φορες σαλπι και τα μυαλα στα καγκελα
Τον Mbokani τον θέλουμε???Ψάχνονται να τον δώσουν οι Ουκρανοί νομίζω..... 

Τι τιτικα ρε κωστα ο τυπος βαζει δυσκολο γκολ και πανηγυριζει με κραυγη πολεμου βικινγκ ενω ο πρωην δικος μας το χειροτερο που θα μπορουσε να πει ειναιKostas_Peraia4 έγραψε:O Michu που αναφερθηκε πριν απο λιγες σελιδες ειναι νομιζω ο καταλληλοτερος για αντι-Λουκας.Τεχνιτης μπουκαδορος και γκολτζης.Θα τον ηθελα αν εμενε ελευθερος.
Δειτε και τον πανηγυρισμο που κανει με το χερι του και πειτε μου ποιον σας θυμιζει
[youtube]SWxra14RrxM[/youtube]
ΥΓ.Che στο ορκιζομαι δεν ειναι τιτικα![]()
![]()
Στο χωσα μωρη χαζη

Η μπαλα ειναι αντρικο αθλημα και οχι για τιτιτκες
Εγω παντως ψηφιζω μπερμπα ντεβιτς
Ρε μαγκες οκ ο ντεβιτς,ξερει κανταρια μπαλας αλλα μονο που προτίμησε καταρ απο εμας τον χειμωνα λεει πολλα 

Khumalo?agios έγραψε:Τον Mbokani τον θέλουμε???Ψάχνονται να τον δώσουν οι Ουκρανοί νομίζω.....
Luca Toni ?Kostas_Peraia4 έγραψε:
Δειτε και τον πανηγυρισμο που κανει με το χερι του και πειτε μου ποιον σας θυμιζει
Το ξέρω ρε συ .Πλάκα κάνω.Επειδή ο Τόνυ πλήρωνε πρόστιμο κάθε φορά που το έκανε όταν έπαιζε στην bayern