Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Κατα τη γνωμη μου ο Κονσεισαο δεν προσφερε κατι ιδιαιτερο στον ΠΑΟΚ,οπως το ιδιο συμβαινει και με τον Κοστα.
αποψή μου απο αυτούς που έφυγαν κανένας δεν με καίει...ίσως μόνο οτί δεν θα πάρουμε τίποτα απο φράγκα αλλα αυτό είναι θέμα Ιβαν-Φράνκ!
Αυτό που θέλω είναι να φύγουν και κανα 2-3 σαπάκια έλληνες σάλπι-τζαβέλας-σκόνδρας οι δύο τελευταίοι δανεικοί σε καμία τουρκία μήπως και τους πωλήσουμε του χρόνου και πάρουμε και κάνα φράγκο και μετά ας έρθει ο Σαμαράς για αντί σάλπι!
Αυτό που θέλω είναι να φύγουν και κανα 2-3 σαπάκια έλληνες σάλπι-τζαβέλας-σκόνδρας οι δύο τελευταίοι δανεικοί σε καμία τουρκία μήπως και τους πωλήσουμε του χρόνου και πάρουμε και κάνα φράγκο και μετά ας έρθει ο Σαμαράς για αντί σάλπι!
Οταν λες αντιΣαλπι, εννοεις να βριζουμε τον σαμαρα αντι για τον Σαλπι?
Συμφωνώ απόλυτα, και ας διαφωνεί η πλειοψηφίαobanebane έγραψε:Κατα τη γνωμη μου ο Κονσεισαο δεν προσφερε κατι ιδιαιτερο στον ΠΑΟΚ,οπως το ιδιο συμβαινει και με τον Κοστα.
- Trilofiotis
Παιδιά ουσιαστικά μπορεί ο Σέρτζιο να μη προσέφερε.pgetsos έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, και ας διαφωνεί η πλειοψηφίαobanebane έγραψε:Κατα τη γνωμη μου ο Κονσεισαο δεν προσφερε κατι ιδιαιτερο στον ΠΑΟΚ,οπως το ιδιο συμβαινει και με τον Κοστα.
Αν αναφέρεις τα 2 ονόματα σ'ένα γαύρο όμως, στον Κόστα θα γελάσει,
ενώ στον Κονσεισάο θα θυμηθεί την κρεμάλα στο άγαλμα-Νικοπολίδη και θα τον πονέσει που θα το ακούσει.
Αξία ανεκτίμητη

O Sergio ήταν όσο έπαιζε ήταν 1ος στις ασίστ, και έβαλε σημαντικά γκολ. Το πιο σπουδαίο ήταν το πνεύμα του νικητή που είχε και μετέδιδε. Αν έβλεπε συμπαίκτη να ήταν αδιάφορος έριχνε μπινελίκι. Πραγματικός αρχηγός. Σίγουρα τρεξίματα δεν είχε για μία θέση που απαιτεί και ήταν 34. Ο Κονσεϊσάο στα 30 του έκανε πολύ πιο σπουδαία πράγματα. Ο Κόστα δε βγάζει ούτε στο ελάχιστο το πάθος του Κονσεισάο και πληρώνεται 4πλάσια. Μην ξεχνάμε ότι με 300,000 υπέγραψε ο Κονσεϊσάο. Όπως και να έχει δίνω το πολύ 10% πιθανότητες να έρθει ο Σαμαράς στον ΠΑΟΚ. Έχουμε αυστηρά κριτήρια με Άρνσεσεν - Τούντορ. Αν τυχόν αυτοί τον θέλουν, κάτι θα ξέρουν...
Δεν μπορώ να περιμένω το ματς της Πέμπτης. Έχω πολύ ενθουσιασμό!
Δεν μπορώ να περιμένω το ματς της Πέμπτης. Έχω πολύ ενθουσιασμό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 29 Ιούλ 2015, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αν φυγει ο λουκας με 1 εκ σε δοσεις και ποσοστο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
Ο Κόστα δε συγκρίνεται, δε μου αρέσει τίποτα από όσα έχω δει
Σίγουρα ήταν αρχηγός ο Σερτζιο
Σίγουρα ήταν αρχηγός ο Σερτζιο
Εγω ενα ξερω που το εχουνε πει πολλοι εδω μεσα..αν τον λεγαν samaric η samarinho ολοι θα σταζαμε απο την καυλα
- kataramenos5
Εφτασεεεε, αλλα δε χρειαζεται.obanebane έγραψε: Υ.Γ Που ειναι ο κατ5 να γραψει οτι οι παιχτες που παιζουν για πετροδολαρα εχουν βγαλει απο το μυαλο τους το επαγγελματικο ποδοσφαιρο;
Αν ο Σαμ εχει τη μαχητικοτητα,το πνευμα νικητη ακομη και στη προπονηση και ολα τα παραπανω που λεει ο Τud και κουμπωνει στο πλανο,καλως να ορισει.Εσεις λετε οτι τα χει ο Σαμ αυτα τα χαρακηριστικά?kataramenos5 έγραψε:Επειδη μαλλον βαριεστε να το δειτε ολο δειτε απο25:10 εως 28:20.
Εξηγεί πολλα ο ανθρωπος .Περιμενουμε παικτες αλλα δε μας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα
οσο η προσωπικότητα.Δεν ενδιαφερονται δηλαδη τοσο για ονοματα οσο για παικτες που "κουμπωνουν" στο πλανο Τουντορ-Φρανκ.
[youtube]EsvCqj-anT4[/youtube]
ΥΓ Μη τρελαίνεστε.Εχουμε Φρανκ.Φεετααα (ή ριξτε κανα φελο που λεει κι ο Μάρλεϊ)
- ΑποστόληςΑ
Τη μαλλούρα την έχει πάντως! Αν έχει και καλούς κοιλιακούς θα γίνει Σπαλιάρας Νο 2 και θα ψάχνει τα 4.000 γκολ...
- Trilofiotis
Αν φύγει ο Λούκας με 1.000 πέσος και 3 κιλά πεσκανδριτσα στις 15 συμμετοχές, ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.Demir έγραψε:αν φυγει ο λουκας με 1 εκ σε δοσεις και ποσοστο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
- ilovegame27
Κινείται για Γιώργο Σαμαρά η Σαμπντόρια
Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν την Σαμπντόρια να κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά.
Ο τεχνικός διευθυντής της «Σαμπ», Κάρλο Όστι έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο διεθνή επιθετικό.
Ο προπονητής της ομάδας από την Γένοβα, Βάλτερ Τζένγκα ήταν εκείνος που άναψε το φως για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά που έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ.
Η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Europa League την Βοϊβοντίνα
gazzeta.gr
Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν την Σαμπντόρια να κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά.
Ο τεχνικός διευθυντής της «Σαμπ», Κάρλο Όστι έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο διεθνή επιθετικό.
Ο προπονητής της ομάδας από την Γένοβα, Βάλτερ Τζένγκα ήταν εκείνος που άναψε το φως για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά που έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ.
Η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Europa League την Βοϊβοντίνα
gazzeta.gr
- GiorgosAtha
Καλώς να πάει -να ηρεμήσουμε και εμείς
-... και πολύ πιθανό να πιάσει.
Το στυλ του ταιριάζει σε μεσαίες και μικρές ομάδες της Ιταλίας. Για να προλάβω αυτούς που θα πούνε "Κάνει σε ομάδα Serie A και όχι σε μας!".
Στον ΠΑΟΚ που σχεδιάζουν Frank & Igor -βάση των ως τώρα δειγμάτων- θα ήτανε φύρα... (γνώμη μου πάντα
)

Το στυλ του ταιριάζει σε μεσαίες και μικρές ομάδες της Ιταλίας. Για να προλάβω αυτούς που θα πούνε "Κάνει σε ομάδα Serie A και όχι σε μας!".
Στον ΠΑΟΚ που σχεδιάζουν Frank & Igor -βάση των ως τώρα δειγμάτων- θα ήτανε φύρα... (γνώμη μου πάντα