Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

zizu10

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από zizu10 »

cellophan έγραψε:
Κοίτα αν δεν ήξερε πως είναι αμυντικός παίκτης πίσω του που θα βάλει γκολ, τότε δεν ήξερε πως δεν είναι και επιθετικός με τους ίδιους στόχους (γκολ) και όσο να είναι και ένα κίνητρο παραπάνω.......
Μπορω να αναλυσω περαιτερω το σκεπτικο μου αλλα δε θα το κανω γιατι πρωτον το ποδοσφαιρο οπως τα περισσοτερα αθληματα ειναι αποφαση της στιγμης ουτε το σκεφτηκε ουτε δεν το σκεφτηκε απλα το εκανε και επισης κουρασε το ολο θεμα καθως κι εγω πιστευω οχι οτι οι παιχτες ηθελαν να φανε τον Στεφενς αλλα το οτι οι παιχτες δεν τους εβγαινε να τα δωσουν ολα γι αυτον + οτι καποια πραγματα τεχνικα δεν ηταν ορθα.
ΥΓ Συγγνωμη κι ολας αν παραφερθηκα στο προηγουμε ποστ μου
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ταπεινή μου άποψη:

Το ρυθμό που ήθελε να επιβάλει ο Stevens, συνεχή κίνηση από όλους, πολύ απλά η πλειοψηφία των παικτών του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον ακολουθήσει.
Κάποια στιγμή κάτσαν...
Εφόσον είναι αδύνατον να φέρεις δέκα "γαματους" παίκτες - πολύ απλά δε γουστάρουν να ρθούν στην Ελλάδα - αναγκαστικά συμβιβάζεσαι......κι ο Huub δεν συμβιβάστηκε.....η ξεροκεφαλιά του τον έφαγε
Άσε που χρειάζεσαι και δέκα γηγενείς να παίζουν με τον ίδιο τρελό ρυθμό - αυτό απλά δε γίνεται στην Ελλάδα....

Πάντως δεν αφήνεις πίσω του συντρίμμια.....Κάτσε και Κίτσιου.....και γενικότερα μεγαλύτερη ταχύτητα στην ομάδα....για να κάνουν μπαμ πλέον αυτοί οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να φύγουν το καλοκαίρι.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 03 Μαρ 2014, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ένα ακόμη που ήθελα να προσφέσω πάνω στην τακτική: Σπάνια είδα στον ΠΑΟΚ του Στέφενς συγκέκριμένες οδηγίες πάνω στο αμυντικό κομμάτι ατομικά. π.χ. παλιά έβλεπες το Σνάουτσερ (μια πραγματική σαρδέλα) να παίζει σε συγκεκριμένα μέτρα και να εκτελεί πολύ συγκεκριμένες οδηγίες και να έχει έτσι κάποια αποτελεσματικότητα. Όχι μόνο δεν είδα συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά ούτε καν τακτική συνέπεια στα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι διαφορετική εντεκάδα με διαφορετικούς ρόλους. Το ροτέισον είναι φυσιολογικό να γίνεται, αλλά ο παίκτης που θα μπει μέσα θα πρέπει να ξέρει 1ον τη θέση, 2ον να κατανοεί τον ρόλο του, και 3ον να μπορεί να είναι αποτελεσματικός σε αυτόν.

Ομοίως στο επιθετικό κομμάτι, κάθε παιχνίδι αλλάζουν οι όποιοι ρόλοι έχουν δοθεί σε παίκτες μας. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι αυτή η ομάδα δεν ξέρει τι να κάνει όταν βγει στην κόντρα επίθεση που είναι καθαρά θέμα δουλειάς στην προπόνηση. Άσχετα αν παίζεις ποδόσφαιρο κατοχής, όταν σου δίνεται η ευκαιρία κόντρας με καλές προϋποθέσεις πρέπει να την αξιοποιείς. Παρεμπιπτόντως έτσι έριξε σήμερα 3 ο βάζελος στο γαύρο που θεωρούσατε μη ρεαλιστικό ο ΠΑΟΚ να κερδίσει. Άκου μη ρεαλιστικό! Φτάνει πια. Μη μικραίνουμε κι άλλο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Επικριτές του Χουμπ ξεσαλώστε !!!! Δεν θα είστε όμως εδώ σε λίγους μήνες που θα φανεί το πραγματικό πρόβλημα!!!
Δεν γ@μιέται ΠΑΟΚ είμαι για τα δύσκολα!!
Και όποιος δεν βλέπει ομοιότητες σε προσωπα και καταστάσεις με το παρελθόν και όχι απαράιτητα μόνο στον ΠΑΟΚ ή άρχισε να ασχολείται χθες με το ποδ'οσφαιρο ή εθελοτυφλέι!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Asimos έγραψε:Είναι αστείο να χρεώνεται η απόλυση Στέφενς στην απόκρουση ή όχι του Κατσούρ στην επιλογή του να την αφήσει να περάσει ή στο σημερινό παιχνίδι.
Συμφωνώ απόλυτα. Να ξεκαθαρίσω. Σε καμία περίπτωση δε χρεώνω δόλο αλλά σίγουρα ήταν ακόμα μια κακιά στιγμή ενός πάικτη με πολλές τέτοιες τελευταία. Επί τοις ευκαιρίας. Δε ξέρω αν θα έρθει ο Σάντος. Αν έρθει όμως το καλοκαίρι, τότε είμαι σίγουρος πως πίσω από όλο αυτό είναι ο Ιβάν (και οι σύμβουλοι του). Για μένα είναι προφανές πως ο Ιβάν έχει μείνει στο 2004, μπάλα δε ξέρει και κινείται σε μεγάλο βαθμό με ΕΘΝΙΚΑ κίνητρα και κριτήρια. Με αυτό το σκεπτικό και σε συνδυασμό με τα μη καλά αποτελέσματα του Χούμπ, δρομολογήθηκε η έλευση του Εθνικού προπονητή Σάντος. Σε αυτό βοήθησε πιστεύω πως ο Στέφενς εδώ και κάποιο καιρό έχει χάσει τα αποδυτήρια, και φαίνεται.

Τώρα αν θέλω την επιστροφή Σάντος. Όχι. Καλός προπονητής και συμπαθής αλλά δε φτάνει να πηδάς που και που (αποτελέσματα), πρέπει και να το φχαριστιέσαι κιόλας (μπάλα να δω θέλω).
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Φίλε μου είσαι εκτός εαυτού και δεν κάνει να μιλάς τώρα. Και αύριο μέρα είναι. Σε παρακαλώ πολύ μη το συνεχίζεις.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

zizu10 έγραψε:
cellophan έγραψε:
Κοίτα αν δεν ήξερε πως είναι αμυντικός παίκτης πίσω του που θα βάλει γκολ, τότε δεν ήξερε πως δεν είναι και επιθετικός με τους ίδιους στόχους (γκολ) και όσο να είναι και ένα κίνητρο παραπάνω.......
Μπορω να αναλυσω περαιτερω το σκεπτικο μου αλλα δε θα το κανω γιατι πρωτον το ποδοσφαιρο οπως τα περισσοτερα αθληματα ειναι αποφαση της στιγμης ουτε το σκεφτηκε ουτε δεν το σκεφτηκε απλα το εκανε και επισης κουρασε το ολο θεμα καθως κι εγω πιστευω οχι οτι οι παιχτες ηθελαν να φανε τον Στεφενς αλλα το οτι οι παιχτες δεν τους εβγαινε να τα δωσουν ολα γι αυτον + οτι καποια πραγματα τεχνικα δεν ηταν ορθα.
ΥΓ Συγγνωμη κι ολας αν παραφερθηκα στο προηγουμε ποστ μου
Zizu έχω απαντήσει πιο κάτω σε ένα ποστ του Άσιμου. Δεν παραφέρθηκες αδερφέ, πλάκα μου κάνεις, εδώ έχει πάρει φωτια ο λώκος μας........
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Άντε πάλι από την αρχή!

Οποιος αναλάβει από αύριο θα είναι ο 9. προπονητής από το 2010:

1. Santos
2. Beretta
3. Δερμιτζάκης
4. Χάβος
5. Bölöni
6. Ντώνης
7. Γεωργιάδης
8. Stevens

Το μέγεθος αυτής της λίστας αποτελεί τεραστια ντροπή για ένα σύλλογο σαν τον ΠΑΟΚ.

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν έπρεπε να απολυθεί ο Stevens η όχι. Ξέρω μοναχα ότι ήθελα να μείνει για τρία - τέσσερα χρονια ώστε να χτίσουμε ομάδα που θα κάνει την υπέρβαση. Και ότι περιμένω το ίδιο από τον επόμενο που θα αναλάβει.

Το τι πήγε στραβά δε το γνωρίζω - αλλα σίγουρα δεν ήταν τα τελευταία αποτελέσματα ιδίως όταν το σημερινό προέρχεται από δυο γκολ δώρα στον αντίπαλο.

Η ΠΑΕ είχε ένα σκεπτικό όταν προσέλαβε το Stevens: O πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Huub Stevens τόνισε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας προπονητής της αξίας του Huub Stevens συμφώνησε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες σε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Για μένα το ερώτημα που προκύπτει είναι: Έκανε η ΠΑΕ πράγματι οτι περνάει από το χέρι της, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ; Έχω αρκετές αμφιβολίες ως προς αυτό. Όπως και αμφιβάλλω ότι υπήρχε το καλοκαίρι επίγνωση για το τι σημαίνει να φέρεις έναν τέτοιο προπονητή.

Οι συνθήκες μπορεί να είναι τέτοιες ώστε να ήταν πράγμτι αναγκαία η απομάκρυνση του Stevens. Αλλα ήταν ανάγκη να φτάσουμε σε τέτοιες συνθήκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Δευ 03 Μαρ 2014, 02:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

έτοιμος είμαι με όοοολα τα ωραία που διαβάζω κι εδω
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Χαλάρωσε. Μη μιλάς με το κάτω κεφάλι. Σε παρακαλώ πολύ.
Angelheart
Papps

Δημοσίευση από Papps »

Πιστευω εαν δεν φυγουν τα ερπετα και οι γυπες απτην ομαδα ακομα και τον Ιβαν θα φανε.
Θα τον βαλουν πρωτα να πληρωσει τα χρεοι και μετα θα τον κατασπαραξουν.

Ελεεινα υποκειμενα.

Εαν ερθει ο Σαντος τοτε εχουμε να δουμε υποστηριξει απο ολους τους μεχρι θανατου.

Απολλων Καλαμαριας και τα μυαλα στα Καγκελα απο δω και περα μεχρι να ξεβρωμησει ι ομαδα
μην παθουμε και κανα εγκεφαλικο ρε παιδια οικογενειαρχες ανθρωπη ειμαστε στο διαολο.

Αλητες

ΥΓ. Οποιος βρει ορθογραφηκα λαθη μπορει να τα κρατησει για παρτη του δεν τα χρειαζωμε, του εξωτερικου ειμαι και ζηταω συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Papps έγραψε:Πιστευω εαν δεν φυγουν τα ερπετα και οι γυπες απτην ομαδα ακομα και τον Ιβαν θα φανε.
Θα τον βαλουν πρωτα να πληρωσει τα χρεοι και μετα θα τον κατασπαραξουν.

Ελεεινα υποκειμενα.

Εαν ερθει ο Σαντος τοτε εχουμε να δουμε υποστηριξει απο ολους τους μεχρι θανατου.

Απολλων Καλαμαριας και τα μυαλα στα Καγκελα απο δω και περα μεχρι να ξεβρωμησει ι ομαδα
μην παθουμε και κανα εγκεφαλικο ρε παιδια οικογενειαρχες ανθρωπη ειμαστε στο διαολο.

Αλητες

ΥΓ. Οποιος βρει ορθογραφηκα λαθη μπορει να τα κρατησει για παρτη του δεν τα χρειαζωμε, του εξωτερικου ειμαι και ζηταω συγνωμη.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Papps έγραψε:
ε?
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Eπειδη τον Γ.Χ τον ειδαμε και περυσι και δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο(διαβαστε και τα σχολια στο τοπικ του),για τον καιρο που εμεινε θα προτεινα τον Βλανταν Ιβιτς.Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να υλοποιηθει αλλα σιγουρα θα τα παει καλυτερα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πρέπει να γυρίσαμε 10-11 μήνες πίσω παικτικά και καμιά 15ρια χρόνια πίσω σε πρεστίζ (ποιο πρεστιζ, λέμε τώρα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”