9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δεν χρειάζεται να κλειδωθεί κανένα τόπικ από κανέναν ποδοσφαιριστή που ανήκει και παίζει στον ΠΑΟΚ μας. Αυτοί που συνεχώς μιλάνε ενάντια για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας, ανήκουν στην κατηγορία (για μένα) Ο εγωισμός μας πάνω απ' όλα!!!
Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Αν την είχαμε την πολυτέλεια... Και πάλι δεν χρειάζεται. Ενωμένοι κερδίζουμε. ΌΧΙ διχασμένοι!!!
Φώτη συμφωνώ με την "οργή σου" που νομίζω ότι σε περιέλαβε περί κλεισίματος. Αλλα πρέπει να επικράτηση η ελεύθερη άποψη. Όλοι κρινόμαστε έστω και πίσω από ένα νικνέιμ!!! Που αυτο βεβαία δίνει σε όλους μας να τα ´´ χάνουμέ ´´ εκτου ασφαλούς.
Κρίμα!!!
Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Αν την είχαμε την πολυτέλεια... Και πάλι δεν χρειάζεται. Ενωμένοι κερδίζουμε. ΌΧΙ διχασμένοι!!!
Φώτη συμφωνώ με την "οργή σου" που νομίζω ότι σε περιέλαβε περί κλεισίματος. Αλλα πρέπει να επικράτηση η ελεύθερη άποψη. Όλοι κρινόμαστε έστω και πίσω από ένα νικνέιμ!!! Που αυτο βεβαία δίνει σε όλους μας να τα ´´ χάνουμέ ´´ εκτου ασφαλούς.
Κρίμα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Πέμ 15 Σεπ 2011, 08:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τον πάγκο πάντως και να το καρφώσει δε θα μετράει...kataramenos5 έγραψε:Ε ρε και να σφηνώσει κανα δύσκολο αύριο ,να δω τι θα γράφετε.

Μακάρι να μη χρειαστεί ΚΑΝ να μπεί γιατί οι πρώτοι 11 θα πετάνε αλλά ΑΝ μπεί να παστελώσει.

- Sick Bastard
Αν αληθεύει ότι ο Σάλπι είναι εκτός 11αδας είανι η 2η καμπάνα μέσα σε 5 μέρες.
Κι όταν λέει ο προπονητής ότι δεν έχουμε επιθετικό εννοεί εσένα Σάλπι κι όχι τον Ίβιτς, τον Γεωργιάδη
κι εγώ δεν ξέρω ποιόν.
Και δεν μιλάει όυτε για τη συνολική ''επιθετική λειτουργία'' κι άλλα τέτοια δικαιολογητικά.
Το αυτονόητο δηλαδή.
Κι όταν λέει ο προπονητής ότι δεν έχουμε επιθετικό εννοεί εσένα Σάλπι κι όχι τον Ίβιτς, τον Γεωργιάδη
κι εγώ δεν ξέρω ποιόν.
Και δεν μιλάει όυτε για τη συνολική ''επιθετική λειτουργία'' κι άλλα τέτοια δικαιολογητικά.
Το αυτονόητο δηλαδή.
- george aspromayros
Αααα ρε σαλπι να μπορουσες να τα λεγες ολα εξω απ τα δοντια....
αφου δεν μπορεις...μιλησε οπως ξερεις..με γκολ .....βαλε μεσα στα διχτυα την πουτ@να.....κ ασε μας ολους εμας να παραμιλαμε!
καλη επιτυχια !
αφου δεν μπορεις...μιλησε οπως ξερεις..με γκολ .....βαλε μεσα στα διχτυα την πουτ@να.....κ ασε μας ολους εμας να παραμιλαμε!
καλη επιτυχια !
Άντε ΠΑΟΚάρα πάτησε τα αγγλάκια είναι το σωστό...
Τώρα αν το βάλει ο Σάλπι ή ο Παπάζογλου για μένα το ίδιο είναι....
Όπως και να χει, καλή τύχη Μητσάρα, ελπίζω να αρχίσεις να δείχνεις το γιατί είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και να δικαιώσεις τη διοίκηση που περνάει μια μεγάλη κρίση την περίοδο αυτή...

Τώρα αν το βάλει ο Σάλπι ή ο Παπάζογλου για μένα το ίδιο είναι....
Όπως και να χει, καλή τύχη Μητσάρα, ελπίζω να αρχίσεις να δείχνεις το γιατί είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και να δικαιώσεις τη διοίκηση που περνάει μια μεγάλη κρίση την περίοδο αυτή...
gika σε ολα τα ποστ θα μας "βαζεις τα γυαλια"? στο τοπικ του ματς ειπα τα σχετικα, στα τοπικ των παικτων οπως του ιβιτς και σαλπι γραφω για την προσωπικη αποδοση... χαλαρωσε λιγο
φιλικα παντα
φιλικα παντα
Και να μην ξεκινήσεις σίγουρα θα παίξεις.Μητσάρα για τέτοια ματς έγινες ποδοσφαιριστής.Θα κλειδώσεις το μυαλό σου σε μια σκέψη <<θα τους μ@μήσω>> δε θα σκεφτής να μην κάνεις λάθος,θα κυνηγάς κάθε μπάλα και αν τυχών σε ρίξουν την ώρα που θα πέφτης θα σκέφτεσαι πως να βάλεις το σώμα σου να σηκωθείς γρήγορα.ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΝΤΙΑΡΑ

Μήτσοοοο!
Καλός ήσουν ρε παίχτη.. ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΑΙΜΑΙ.
Κακές επιλογές στα σουτ και τις τελικές. Νομίζω πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να στήνουμε κομπίνες μπροστά για να σε αξιοποιούμε.
Πάλι δεν τροφοδοτήθηκες, αλλά και όταν είχες μπάλα έκανες κάκιστα σουτ.
Εν τούτοις έτρεξες και έδειξες εξαιρετικό μυαλό αμυντικά. Άμα άρχιζες να σουτάρεις και ίσια, μπορεί να έγραφες και τίποτα..
Καλός ήσουν ρε παίχτη.. ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΑΙΜΑΙ.
Κακές επιλογές στα σουτ και τις τελικές. Νομίζω πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να στήνουμε κομπίνες μπροστά για να σε αξιοποιούμε.
Πάλι δεν τροφοδοτήθηκες, αλλά και όταν είχες μπάλα έκανες κάκιστα σουτ.
Εν τούτοις έτρεξες και έδειξες εξαιρετικό μυαλό αμυντικά. Άμα άρχιζες να σουτάρεις και ίσια, μπορεί να έγραφες και τίποτα..
Απο τους καλυτερους σημερα. Πολυ ωριμο παιχνιδι. Μακαρι να ανεβεις κι αλλο σε χρειαζομαστε.
- xrictoforoc
+1926 στον rainmaker,πολύ καλός!Λίγο τις επιλογές σου φτιάξε και τους αυτοματισμούς σου στο γήπεδο και θα 'μαστε κομπλέ!Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ..........ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΨΕ.
Αμα ο Βιέρι ήταν καλύτερα και έπαιζε και ο Λαζάρ θα είχες σκοράρει κιόλας!!
Αμα ο Βιέρι ήταν καλύτερα και έπαιζε και ο Λαζάρ θα είχες σκοράρει κιόλας!!
απιστευτα μυαλωμενα με καθετες τρυπες! λαθος εκτιμηση σε κανα δυο σουτ αλλα πολλαααααα χιλιομετρα καλυπτοντας τα νωτα του.. χμμμ ετο..
- PAPA TSIBIKOS
Συμφωνώ και θα πρόσθετα ότι καλό θα ήταν να ξεκουραστεί λίγο , ηδικά από την εθνική.mkpaok έγραψε:Απο τους καλυτερους σημερα. Πολυ ωριμο παιχνιδι. Μακαρι να ανεβεις κι αλλο σε χρειαζομαστε.
Ο Αβραάμ ποιο μάγκας είναι και προφασίστηκε ενοχλήσεις για να μην παίξει???