Κουρδιστηκε κι ακόμα τρέχει...
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
την ιδια τρυπα αφηνε και ο Λινο.Ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν αγωνιστικη φιλοσοφια του Λαζλο και οχι προβληγμα του Εττο.Ο Σαπλιγγιδης και ο Βιερινια σαν δεξιο και αριστερο μπακ τα πηγαν καλα.Αλλα μεσοεπιθετικα τα πηγαν επιεικως μετρια.dj_timo έγραψε:δεν ηταν σουπερ αλλα δεν ηταν αστα να πανε. Μετρα ποσες καθετες σε θεση βολης εβγαλε στον Κλαους, Φωτακη και Βιερινια. Απλα ηταν καλος σημερα γιατι επρεπε να κλεινει την τρυπα του οζοντος που αφηνε ο σαμουελ απο πισω
Εξαιρετικός...
Αμυντικά στο Α μέρος, πιο πολύ επιθετικά στο Β...
Από την σημερινή εμφάνιση περιμενω πολλά στο μέλλον..
Πολλά χιλιόμετρα ίσως περισσότερα και από το μπακ...
Αμυντικά στο Α μέρος, πιο πολύ επιθετικά στο Β...
Από την σημερινή εμφάνιση περιμενω πολλά στο μέλλον..
Πολλά χιλιόμετρα ίσως περισσότερα και από το μπακ...
καλος με διαρκεια ..χωρις κτ εξαιρετικο.....αλλα καλος.....μ αρεσε που εψαχνε τον κλαους με την μια.....
Κοντε ωραίος σημερα.
Σε έβρισα βεβαια παλι εκει στο αερακι μεσα στην περιοχη (πιαστο καλα $!$%#!@%!$! ) αλλα καλος.
Σε έβρισα βεβαια παλι εκει στο αερακι μεσα στην περιοχη (πιαστο καλα $!$%#!@%!$! ) αλλα καλος.
-
Dimg4
χαχαχαχαχχα εεε εγω αντικειμενικος ειμαι!!eleos έγραψε:Ασε ρε τίμο που θα κάνεις και καλά ταχαμου δήθεν ότι δεν ήταν καλός για ξεκάρφωμαααα!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ήταν, MVP για μένα.
- Caballo Viejo
Πολύ καλός σήμερα και με μεγάλο φιλότιμο. Κι όμως γιατί εγώ πιστεύω ότι δεν έχει ακόμα δείξει τίποτα από την ώρα που γύρισε, συγκριτικά με παλιά πάντα.
Άντε ρε παιχταρά, τρέλανέ μας και πάλι!
Άντε ρε παιχταρά, τρέλανέ μας και πάλι!
σε τετοια ματς ειδικα επβαλονται οι βοηθειες στα μπακ...γιατι αλλιως θα μετρουσαμε γκολ πισω
- navigator11
αναντίρρητα βοήθησε πολύ χθές.εμφάνιση,που άφησε περιθώρια για αισιοδοξία.
Μπράβο ρε Μητσάρα!
Για τις λάθος επιλογές στην επίθεση νομίζω ότι καταρχάς έφταιγε το ότι έσκασες παίζοντας σε 2 θέσεις (το μελαχρινό παιδί πίσω σου πάντα εκτός θέσης ήταν οπότε γινόσουν δεξί μπακ-χαφ-εξτρέμ) και η ρημάδα η ψυχολογία σου για την οποία είμαστε κυρίως εμείς (οι μίζεροι γκρινιάρηδες και ισοπεδωτικοί ΠΑΟΚτσήδες
) υπεύθυνοι. Η έλλειψη ψυχολογίας φάνηκε από το γεγονός ότι δεν άγγιξες τη μπάλα στο πέναλτι αντίθετα με άλλες εποχές και δεν σε αδικώ καθόλου γι αυτό.
και πάλι μπράβο! Συνέχισε να βουλώνεις στόματα!

Για τις λάθος επιλογές στην επίθεση νομίζω ότι καταρχάς έφταιγε το ότι έσκασες παίζοντας σε 2 θέσεις (το μελαχρινό παιδί πίσω σου πάντα εκτός θέσης ήταν οπότε γινόσουν δεξί μπακ-χαφ-εξτρέμ) και η ρημάδα η ψυχολογία σου για την οποία είμαστε κυρίως εμείς (οι μίζεροι γκρινιάρηδες και ισοπεδωτικοί ΠΑΟΚτσήδες
και πάλι μπράβο! Συνέχισε να βουλώνεις στόματα!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Photis έγραψε:Έπαιζε μπακ χαφ κι αυτός και ο Βιεϊρίνια.Τρομερές αλληλοκαλύψεις.
καλη εμφανιση, στα ματς που θελει τρεξιματα αποδεικνυεται χρησιμος...μαρκια απο το γκολ και λογω θεσης βεβαια
τη κυριακη πρεπει να ξεμπουκωσει...μονο με κλαους-βιερινια δε γινεται
τη κυριακη πρεπει να ξεμπουκωσει...μονο με κλαους-βιερινια δε γινεται
Σάλπι μόνο στο άκρο μπορείς να παίξεις, να μπουκάρεις και να βγάζεις παράλληλες. Το γκολ δυστυχώς δεν το έχεις πλέον, ατυχία είναι γκίνια, μπορεί και υπόδειξη ότι δεν είσαι για σέντερ φορ.