Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

Μία είναι η λύση έστω κι αν φαίνεται ακατόρθωτη, Διοίκηση από τους μικρομετόχους με Πρόεδρο έναν οποιοδήποτε απο μας με στοιχειώδη ευφυία και στοιχειώδεις γνώσεις, άμεσα ανακλητό.
Μιά τέτοια διοίκηση θα μπορούσε να προσλάβει τον Βρύζα σαν Διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος με 7000 ευρώ μισθό και έναν μάνατζερ επιπέδου για τα υπόλοιπα.Αυτό θα έκανε και ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας.
Οσο δεν υπάρχει προοπτική να αγοράσει κάποιος την ΠΑΕ ή να οργανωθούν οι (μικρο)μέτοχοι μην περιμένετε τίποτα καλίτερο.Ο Βρύζας είναι αρκετά έξυπνος και το ξέρει, ξέρει ότι δεν υπάρχουν ορατές εναλλακτικές λύσεις και έχει πολλά άλλοθι 'οπως τα λίγα διαρκείας , η γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας και η κατάσταη στην οποία ανέλαβε την ΠΑΕ.Οσο κι αν λέει ότι έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά, το ρίσκο του είναι πολύ μικρό. Δεν θεωρώ ότι έχει κακές προθέσεις, θεωρώ ωστόσο ότι έχει προσωπικές επιδιώξεις που από ότι μέχρι στιγμής φάνηκε δεν ταυτίζονται πάντα με το συμφέρον του ΠΑΟΚ όπως κάποιοι απο μας το αντιλαμβάνονται.

Τέλος,
1.Τόσο ο Ζαγόρ όσο και ο Βρύζας είναι παιδιά του ποδοσφαιρικού κατεστημένου της ΕΠΟ και άρα μην έχετε αυταπάτες για τις θέσεις μας στην ΕΠΑΕ.
2.Προφανώς μετά την λήξη των πλέυ-οφς και μέχρι τώρα, δεν έχει συμβεί τίποτα άξιο σχολιασμού απο μέρους των οργανωμένων.
3.Ελπίζω η επόμενη ΓΣ της ΠΑΕ να ανακοινωθεί έγκαιρα στον τύπο γιατι οι 2 τελευταίες ανακοινώθηκαν δημόσια την μέρα που έληγε η προθεσμία κατάθεσης των μετοχών για δήλωση συμμετοχής, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Την εποχή που κάποιοι (καλώς) έφεραν τον Ζαγοράκη, ας με θυμήσει κάποιος την τότε επιχειρηματική του δραστηριότητα, την εμπειρία του σε αυτή και την εμπειρία του ως διοικητικός παράγοντας.
Το ίδιο και για τον Ζήση.
Όποιος νομίζει ότι το να διοικίσεις τον ΠΑΟΚ είναι τόσο εύκολο όσο διαβάζουμε στα φόρουμ, ας πάει να τα βρει με τον Κατσαρή και ας αναλάβει.
Επίσης, όποιος χαρακτηρίζει "κλέφτη" κάποιον από τους δύο παραπάνω, αν έχει στοιχεία να τους κλείσει στην φυλακή αντί να κάνει τον τζάμπα μάγκα στο φόρουμ.
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω με τον DC,παρά τα δεικτικά μου σχόλια μόλις έμαθα τα περί συνεδρίασης στη λίγδα.Παρά το ότι αναμφίβολα έχουν γίνει εγκλήματαστην οικονομική διαχείριση της τελευταίας 4ετίας.Δεν βλέπω άλλες λύσεις στον ΠΑΟΚ μας και πραγματικά αν δεν καταφέραμε τίποτα με τον αρχηγό της εθνικής του 2004 στο τιμόνι,ή με τον Ζήση που είναι αρρωστάκι (θυμηθείτε το σκουλήκι-Περούτζια) με ποιόν θα πάμε μπροστά?Με οπαδό πρόεδρο?Ούτε βδομάδα δε θα βγάλει.Πρέπει να δούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνει ο Βρύζας την προκείμενη προσπάθεια.Ακούω, και φτάνω να μαλώνω,με κολλήτους που μου λένε για ταμειακές και σούπερ μάρκετ και άλλες παπαριές.Τους κράζω ώς θύματα σκουλικίστικης προπαγάνδας, λές κι απ το Γενάρη χέστηκε στο χρήμα η ΠΑΕ.Αλλά αν φτάσαμε 40ρηδες να λένε τέτοια πράγματα τότε και πάλι καταλήγω στο εξής συμπέρασμα.Ρε τι ωραία ήμασταν όταν ανοίγαμε το ράδιο μόνο για να ακούσουμε μουσική ή αναμετάδωση!!!ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑ..ΜΕΝΑ!!!!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

MANIAKOS έγραψε:Δε νομιζω οτι τα παιδια μιλησαν για κλεψιες αλλα για αφελεια σε ενα βαθμο στις επιλογες κακο προγραμματισμο και κακη νοοτροπια μτθεσης προβληματων στο ...μελλον...
Προσωπικά δεν έγραψα κάπου τη λέξη "κλέφτης" φίλε μου..
Έγραψα για κακοδιαχείριση..
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ ή σε κάποιου άλλου απλά έκρινα έτσι γιατί έγραψες ακριβώς κάτω από μένα..

Επίσης όποιος είδε να γράφω τη λέξη "κλέφτης" να την παραθέσει ακριβώς όπως την έγραψα αντί να κάνει τον τζάμπα μπάτσο στο φόρουμ..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φιλαράκι, καρφώνεσαι και δεν κάνει.
Τον μπάτσο δεν τον κάνω τζάμπα. Πληρώνωμαι αδρά και με κολάνε και ΙΚΑ.
Kranatos

Εγώ τώρα πώς μπορώ να αμυνθώ στις ειρωνείες σου χωρίς να έχω επιπτώσεις..?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εσύ με είπες πρώτος μπάτσο. Έπρεπε να σε μπανάρω;
Kranatos

DC έγραψε: Επίσης, όποιος χαρακτηρίζει "κλέφτη" κάποιον από τους δύο παραπάνω, αν έχει στοιχεία να τους κλείσει στην φυλακή αντί να κάνει τον τζάμπα μάγκα στο φόρουμ.
Kranatos έγραψε:
Επίσης όποιος είδε να γράφω τη λέξη "κλέφτης" να την παραθέσει ακριβώς όπως την έγραψα αντί να κάνει τον τζάμπα μπάτσο στο φόρουμ..

Το ποιος είπε πρώτος τι νομίζω είναι ξεκάθαρο..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Kranatos έγραψε: Προσωπικά δεν έγραψα κάπου τη λέξη "κλέφτης" φίλε μου..
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ ή σε κάποιου άλλου απλά έκρινα έτσι γιατί έγραψες ακριβώς κάτω από μένα..
Εικόνα

Satisfied ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ε τσακαλια, παντε κανα μπανιο. Δεν αλλαζει κατι απο δω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Κρανάτε, μην παίζεις με τις λέξεις και μην πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις με ψευτιές.
Ούτε σε σένα αναφέρθηκα, ούτε και είχα καμιά @ρχιδοκρέμαση να το κάνω. Το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από σένα ούτε και είσαι ο μόνος user του φόρουμ.
Κόψε τις μαλακίες μαζί μου και κάνε τις εκεί που σε παίρνει. Άντε γιατί παραγνωρίστηκαμε με φαίνετε.
Kranatos

Τόσο δύσκολο ήταν..?
Να ο άντζελ το βρήκε με τη μία χωρίς ειρωνείες και χωρίς φανφάρες..

Επί του θέματος τώρα..
πραγματικά μου ξέφυγε θέλοντας να τονίσω το ότι όσο φταίει ο ένας φταίει και ο άλλος..
Αν δείτε σε όλο το ποστ χρησιμοποιώ τη λέξη κακοδιαχείριση για τα όσα έχουν συμβεί μιας και για τη δικαιοσύνη θεωρούνται ακόμη αθώοι..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:
Kranatos έγραψε: Προσωπικά δεν έγραψα κάπου τη λέξη "κλέφτης" φίλε μου..
Εικόνα

Satisfied ?
Να πω την αλήθεια, δεν το είχα διαβάσει αυτό. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω όλα. :oops:
Οπότε το σχόλιό μου ισχύει ΚΑΙ για τον κρανάτο. Αν έχει στοιχεία ότι έκλεψε ο Ζαγοράκης, να τον κλείσει φυλακή.
Kranatos

DC έγραψε:Κρανάτε, μην παίζεις με τις λέξεις και μην πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις με ψευτιές.
Ούτε σε σένα αναφέρθηκα, ούτε και είχα καμιά @ρχιδοκρέμαση να το κάνω. Το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από σένα ούτε και είσαι ο μόνος user του φόρουμ.
Κόψε τις μαλακίες μαζί μου και κάνε τις εκεί που σε παίρνει. Άντε γιατί παραγνωρίστηκαμε με φαίνετε.
Όσο αναφέρθηκες εσύ σ'εμένα άλλο τόσο αναφέρθηκα κι εγώ σ'εσένα..
ΟΚ ούτε κι εγώ τότε αναφέρθηκα σ'εσένα κι εγώ δεν είχα καμία ταύλα να το κάνω..
Επίσης κι εσύ δεν είσαι ο μόνος user που απάντησε κάτω από το ποστ μου..
Μαλακίες μαζί σου δεν άρχισα ποτέ..
Όχι επειδή και καλά δε με παίρνει..
Αλλά επειδή δεν έτυχε να ασχοληθώ με την πάρτη σου..
Εσύ μάλλον τραβάς ζόρι μ'εμένα..
Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα 4-5 μπαν που έφαγα για καυγάδες στους οποίους πάντα συμμετείχαν 2 αλλά την πλέρωνε μόνιμα ένας..
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Εγω παντως και τις 2 λεξεις (κακοδιαχειριση-κλεψιες) γραφω. Κλεψιες για τα 400 του χοντρου φαλακρου παιδιου που ακομα δεν επεστρεψε και τα 200 του Ζαγορακη που παρθηκαν χωρις παραστατικα(ας δεχτω καλοπροαιρετα την εξηγηση του Ζηση ομως εδω).Οποτε στοιχεία υπαρχουν απο το πορισμα και μαλιστα ανφερθηκε σε αυτα η ΓΣ που ασχοληθηκε με αυτα τα θεματα.
Κανω χρηση επισης της λεξης κακοδιαχειρησης για καποιες λαθος επιλογες( μερικες μπορω να τις δικαιολογησω αλλες οχι) , για τα λεφτα που λειπουν και δεν αποδεικνυεται κλεψια και για την κακη οικονομικη,εμπορικη και λογιστικη λειτουργια της παε (επισης στο πορισμα).

Οποτε ας σταματησουν τα παραμυθια οτι δεν υπαρχουν στοιχεία , υπαρχουν απλα για πολυ μικροτερα ποσα απο τα τεραστια ποσα που αγνοουνται στην παε... μην ξεχναμε οτι ο γουμενος παραδειγματος χαρη μας εβαλε μεσα 30 εκατομυρια και βρεθηκα στοιχια ποινικα κολασιμο μονο για 900 χιλιαρικα,αυτο δεν λεει οτι δεν ηταν κλεφτης ουτε οτι εκλεψε λιγο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”