Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

obanebane έγραψε: Οι Τουρκικές ομάδες είναι ζαμπλουτες ,ειδικά η Γαλατά έπρεπε να είχε ομαδάρα με τα χρήματα που ξοδεύει, αντίθετα αποτυγχάνουν παταγωδώς στην Ευρώπη και έχουν κατρακυλήσει όπως και εμείς ως χώρα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη.
Είναι μεγάλη η κουβέντα,δεν έχω διάθεση να την κάνω, είμαστε και σε λάθος τοπικ.
Βρε χαρά μου, δεν υπάρχει λόγος υπερανάλυσης.
Έφεραν έναν παικταρά καταφέρνοντας να πληρώσουν ΜΌΝΟ 11% του συμβολαίου του;
Έφεραν έναν άλλο παικταρά δίνοντας ότι έδωσες εσύ για τον Κουαλιάτα καταφέρνοντας να τον πείσουν να μην πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που τον ζήτησε και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερα πρωταθλήματα;
Στους Ικάρντι και Μάτα αναφέρομαι ξαναλέω.
Όλα αυτά είναι στη κυριολεξία: έργο - επιτυχία του τεχνικού τους διευθυντή.
Μπιορείς σήμερα που μιλάμε να πιστώσεις κάτι αντίστοιχο στον δικό σου ΤΔ; Εγώ όχι.
Δεν χρειάζεται να αναλύουμε θέσεις, πρωταθλήματα, μπάτζετ. Μόνο αυτό φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως να φέρνει Χάμες ο γαύρος και εμείς να μένουμε με Μπισε , ενώ για 10η φορά ζήτησε ο προπονητής μας παίχτη, το λες και παράνοια
Για μένα ο James θα ήταν πολύ λάθος επιλογή, πάντως
Και εγώ δεν συμφωνούσα με την επιλογή Χάμες, με την λογική όμως ότι θα πηγαίναμε σε κάποια πιο λογική λύση

Τώρα διαρρέεται πως δεν θα πάμε για κανέναν..
icue

Δημοσίευση από icue »

Φετος ηταν η μοναδικη χρονια που θυμαμαι που ειπαν οτι θα υπαρχει συγκεκριμενο μπατζετ. Αν δεν μπορεσαν να καλυφθουν τα κενα, το θεμα το εχει αυτος που το διαχειριστηκε. Οχι αυτος που εβαλε τα λεφτα.

Και επειδη ο Λουτσεσκου δεν ειναι απο τους προπονητες που ενας του μυριζει και ο αλλος του βρωμαει, η καμπανα δυστυχως χτυπαει για τον Μποτο.

Δεν ξερω τι θα γινει σε ενα χρονο ή σε δυο, αλλα αυτο το συμπερασμα βγαζω απο αυτα που βλεπω μονος μου.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Οι παίχτες που εννοείς να πειστούν από τον Μπότο είναι οι ακριβοί, που η ομάδα δεν δίνει πλέον λεφτά ή ονόματα που ο Μπότο μπορεί να μην πιστεύει - έψαχνε αποκλειστικά για μικρούς στις δύο προηγούμενες ομάδες του. Τα wonderkind που λες, γι' αυτόν είναι ο Κοτάρσκι και ο Κουαλιάτα, για τους οποίους ειπώθηκε ότι θα τους έπερνε και στη Σαχτάρ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Βλεπω ενα φοβο να τα βαλετε με αυτον που ειναι στην κεφαλη και πυροβολειτε τον Μποτο.
Εστιαζοντας (εσκεμμενα;) μονο στο ενα σκελος της στελεχωσης του ροστερ.
Ναι το μπατζετ μπορει να ηταν 10εκ (τυχαιος αριθμος) αλλα οταν το τοπ συμβολαιο που του λεει ο ιδιοκτητης να δωσει ειναι 300-400-500 ποιος να ερθει;
Θα ερχοταν πχ ο Βερμπιτς με 500; Ο Σποραρ; Ο Μπερναρ; Ο Μαρσελο; Ο Μπιελ; Ο Βιντα; Ο Γκατσινοβιτς;
Δεν λεω οτι αυτοι ειναι παικταραδες η αν θα επιαναν η οχι,ποτε ομως δεν θα το μαθουμε γιατι με ταβανι αυτα τα συμβολαια δεν θα ερχοντουσαν σε εσενα ΠΟΤΕ!!
Εδω δεν ανεβηκαμε χιλλιαρικο απο τα 350 της κλεισμενης μεταγραφης του Φερναντες...
Βαλτε τα εσεις με τον Μποτο που με 300 χιλιαρικα συμβολαιο δεν εφερε τον Ικαρντι
Επιλογή του τ.δ ήταν να πάει σε αγορές και να ξοδέψει εκεί το μπάτζετ του.
Ο λόγος που είμαστε σήμερα όλοι στα κάγκελα είναι γιατί οι επιλογές του τ.δ ήταν πολύ κακές
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
obanebane έγραψε: Οι Τουρκικές ομάδες είναι ζαμπλουτες ,ειδικά η Γαλατά έπρεπε να είχε ομαδάρα με τα χρήματα που ξοδεύει, αντίθετα αποτυγχάνουν παταγωδώς στην Ευρώπη και έχουν κατρακυλήσει όπως και εμείς ως χώρα στην Ευρωπαϊκή κατάταξη.
Είναι μεγάλη η κουβέντα,δεν έχω διάθεση να την κάνω, είμαστε και σε λάθος τοπικ.
Βρε χαρά μου, δεν υπάρχει λόγος υπερανάλυσης.
Έφεραν έναν παικταρά καταφέρνοντας να πληρώσουν ΜΌΝΟ 11% του συμβολαίου του;
Έφεραν έναν άλλο παικταρά δίνοντας ότι έδωσες εσύ για τον Κουαλιάτα καταφέρνοντας να τον πείσουν να μην πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που τον ζήτησε και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερα πρωταθλήματα;
Στους Ικάρντι και Μάτα αναφέρομαι ξαναλέω.
Όλα αυτά είναι στη κυριολεξία: έργο - επιτυχία του τεχνικού τους διευθυντή.
Μπιορείς σήμερα που μιλάμε να πιστώσεις κάτι αντίστοιχο στον δικό σου ΤΔ; Εγώ όχι.
Δεν χρειάζεται να αναλύουμε θέσεις, πρωταθλήματα, μπάτζετ. Μόνο αυτό φτάνει.
Δες αυτο που εγραψα πιο πανω για να καταλαβεις οτι αυτο που λες δεν ευσταθει. Ο Ματα μπορει να ηρθε ελευθερος αλλα θα εχει 2εκ συμβολαιο. 2 χρονια να κατσει θα τους κοστισει καμια 5αρα. Ο Κουαλιατα αγοραστηκε με 1,8 και ζητημα αν εχει ενα 200αρι συμβολαιο. Κανε τα μαθηματικα
Ο Μποτο φταιει που με αυτο το ταβανι στα συμβολαια δεν μπορει να προσεγγισει σοβαρο παικτη;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:Βλεπω ενα φοβο να τα βαλετε με αυτον που ειναι στην κεφαλη και πυροβολειτε τον Μποτο.
Ναι το μπατζετ μπορει να ηταν 10εκ (τυχαιος αριθμος) αλλα οταν το τοπ συμβολαιο που του λεει ο ιδιοκτητης να δωσει ειναι 300-400-500 ποιος να ερθει;
Θα ερχοταν πχ ο Βερμπιτς με 500; Ο Σποραρ; Ο Μπερναρ; Ο Μαρσελο; Ο Μπιελ; Ο Βιντα; Ο Γκατσινοβιτς;
Δεν λεω οτι αυτοι ειναι παικταραδες η αν θα επιαναν η οχι,ποτε ομως δεν θα το μαθουμε γιατι με ταβανι αυτα τα συμβολαια δεν θα ερχοντουσαν σε εσενα ΠΟΤΕ!!
Εδω δεν ανεβηκαμε χιλλιαρικο απο τα 350 της κλεισμενης μεταγραφης του Φερναντες...
Βαλτε τα εσεις με τον Μποτο που με 300 χιλιαρικα συμβολαιο δεν εφερε τον Ικαρντι
Ο λόγος που είμαστε σήμερα όλοι στα κάγκελα είναι γιατί οι επιλογές του τ.δ ήταν πολύ κακές
Δεν μπορει να το λες σοβαρα αυτο. Λες να του ειπε εχεις 10εκ μπατζετ και καντο οτι θες; Φερε πχ 2 παικτες με 5εκ συμβολαιο αν γουσταρεις;
Τα συμβολαια στον ΠΑΟΚ εχουν πλεον ΤΑΒΑΝΙ. Ολοι το παραδεχονται
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Παληκάρια ψυχραιμία, μην το κάνουμε αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα. Θα σας έλεγα ριχτε το στη δουλειά, αλλά κατανοώ πως δεν γίνεται. Βάλτε να δείτε Λιλιμπέτ στο φινάλε, πηγαίνετε για γιόγκα ... δεν ξέρω κουλάρετε πάντως.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Miles έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Οι παίχτες που εννοείς να πειστούν από τον Μπότο είναι οι ακριβοί, που η ομάδα δεν δίνει πλέον λεφτά ή ονόματα που ο Μπότο μπορεί να μην πιστεύει - έψαχνε αποκλειστικά για μικρούς στις δύο προηγούμενες ομάδες του. Τα wonderkind που λες, γι' αυτόν είναι ο Κοτάρσκι και ο Κουαλιάτα, για τους οποίους ειπώθηκε ότι θα τους έπερνε και στη Σαχτάρ.
Όχι φίλε. Ούτε καν.
Όταν δίπλα σε Κοτάρσκι και Κουαλιάτα, μου έχει κουμπώσει: Νάσμπεργκ, Κάργα, Νάραϊ, Μπράντον Τόμας και Ράφα Σοάρες, που μόνο wonderkids δεν τους λες, τότε κρίνεται ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ.
Έγραψα ξεκάθαρα, πως δίπλα σε οποιοδήποτε άγνωστο πρότζεκτ, που χρειάζεται αρκετό χρόνο για να κριθεί, ήλπιζα να έρθει και ένας από το ηλικιακό γκρουπ των προαναφερθέντων, που να λέγαμε απευθείας πως είναι κίνηση 100% λόγω ονόματος - γνωριμιών Μπότο.
Από που και ως που θεωρείται κάτι τέτοιο οποιοσδήποτε από αυτούς που σου έγραψα;;;
Δεν θα έρχονταν δηλαδή ο Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ αν είχες ΤΔ τον Μπράνκο για παράδειγμα;;;
Ε όχι ρε φίλε δεν το πιστεύω. Ούτε μια στο δις.
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι δεν εφερε εναν Ναρει για αριστερα τοτε; Δεν του ειπαμε να μας φερει τον Βινισιους.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ειδικότητα του Μπότο είναι να φέρνει ταλέντα που θα ανεβάσουν την αξία τους μέσα σε μιά περίοδο 3ετίας (παράδειγμα). Το έχει κανει αυτό και πολύ καλά μάλιστα στο παρελθόν.

Αυτό και έκανε. Αν αποκτηθεί ο Ντάντας έστω και το 50%, και αν βγεί ο Κοτάρσκι (μονο 22 χρονών) τότε σίγουρα θα πωληθούν για πολύ περισσότερα απ᾽ότι αποκτήθηκαν. Δυστυχώς οι άλλοι που έφερε (Κουαλιάτα πχ) είναι ερωτηματικά, αλλά ούτε κάν αγωνίστηκαν. Δεν βλέπω λοιπόν γιατί η κριτική στον Μπότο πρέπει να γίνει τώρα; Ίσως δεν έχει οδηγία να φέρει έμπειρους στα 30, και ίσως δεν έχει και το μπάτζετ. Νομίζω χρειάζεται χρόνο για να κριθεί και να κριθεί βάση των παραμέτρων με τις οποίες δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

nunies4 έγραψε: Δες αυτο που εγραψα πιο πανω για να καταλαβεις οτι αυτο που λες δεν ευσταθει. Ο Ματα μπορει να ηρθε ελευθερος αλλα θα εχει 2εκ συμβολαιο. 2 χρονια να κατσει θα τους κοστισει καμια 5αρα. Ο Κουαλιατα αγοραστηκε με 1,8 και ζητημα αν εχει ενα 200αρι συμβολαιο. Κανε τα μαθηματικα
Ο Μποτο φταιει που με αυτο το ταβανι στα συμβολαια δεν μπορει να προσεγγισει σοβαρο παικτη;
Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν ζήτησα τον Μάτα. Ούτε κάποιον με αντίστοιχο κόστος προφανώς.
Είπα πως στο ηλικιακό γκρουπ των: Νάσμπεργκ, Κάργα, Νάραϊ, Μπράντον Τόμας και Ράφα Σοάρες, περίμενα να φέρουν κάποιον που να φαίνεται από την αρχή πως ήρθε λόγω Μπότο και ΜΌΝΟ λόγω Μπότο.
Είναι δυνατόν να πιστεύεις πως ο Νάραϊ που χοροπήδηξε μόλις άκουσε για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, δεν θα έρχονταν αν είχες ΤΔ τον Ρέμπε; Τι συζητάμε τώρα;
Από που προκύπτει τέλος πάντων πως ο Μπότο έφερε στον ΠΑΟΚ κάτι που δεν θα έρχονταν διαφορετικά;
Από πουθενά!
Ακόμα και τα πιτσιρίκια τύπου Ρικάρντο, Κουαλιάτα, κολυμπώντας θα έρχονταν.
Ίσως μόνο για τον Ντάντας να έπαιξε ρόλο η παρουσία Μπότο. Και αυτό γιατί κόβω το χέρι μου πως είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Magpies4 έγραψε:Η ειδικότητα του Μπότο είναι να φέρνει ταλέντα που θα ανεβάσουν την αξία τους μέσα σε μιά περίοδο 3ετίας (παράδειγμα). Το έχει κανει αυτό και πολύ καλά μάλιστα στο παρελθόν.

Αυτό και έκανε. Αν αποκτηθεί ο Ντάντας έστω και το 50%, και αν βγεί ο Κοτάρσκι (μονο 22 χρονών) τότε σίγουρα θα πωληθούν για πολύ περισσότερα απ᾽ότι αποκτήθηκαν. Δυστυχώς οι άλλοι που έφερε (Κουαλιάτα πχ) είναι ερωτηματικά, αλλά ούτε κάν αγωνίστηκαν. Δεν βλέπω λοιπόν γιατί η κριτική στον Μπότο πρέπει να γίνει τώρα; Ίσως δεν έχει οδηγία να φέρει έμπειρους στα 30, και ίσως δεν έχει και το μπάτζετ. Νομίζω χρειάζεται χρόνο για να κριθεί και να κριθεί βάση των παραμέτρων με τις οποίες δουλεύει.
Θεωρούνται ταλέντα που θα ανεβάσουν την αξία τους σε μια περίοδο 3ετίας οι: Νάσμπεργκ, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Μπράντον Τόμας και Νάραϊ;
Σοβαρά μιλάμε τώρα; Δεν κρίνεται ΚΑΙ για αυτούς;
Ή επειδή δεν ξέρουμε τι θα προσφέρει σε 3 χρόνια ο χ-ψ Κουαλιάτα, αφήνουμε στην άκρη τη κριτική προς τον Μπότο;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν παει αεκ ο φερναντεζ ειναι τεραστια ηττα.. δεν μπορω να φανταστω τι συναιβει και δεν θελει ουτε να ακουει για ΠΑΟΚ , περιεργο το σκηνικο.. ουτε πιστευω οτι μανατζερ ειναι τρελος και δεν θελει ΠΑΟΚ με τιποτα και θα τον παει στην κουλα..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:
renegade έγραψε:
Δεν μπορει να το λες σοβαρα αυτο. Λες να του ειπε εχεις 10εκ μπατζετ και καντο οτι θες; Φερε πχ 2 παικτες με 5εκ συμβολαιο αν γουσταρεις;
Τα συμβολαια στον ΠΑΟΚ εχουν πλεον ΤΑΒΑΝΙ. Ολοι το παραδεχονται
Σόρρυ αλλά όταν δίνεις 1,5 για αγορά και 500 για συμβόλαιο πχ Ναρευ,με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις ωεναν ελεύθερο του εκατομμυρίου.
Μην μιλήσω για τα 3 του Σοάρες και τα δύο του κουαλιατα.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Ο τ.δ ξόδεψε αρκετό μπάτζετ σε αγορές,αν αυτό πήγαινε σε συμβολαια θα έφερνε και ( θεωρητικά) μεγαλύτερη ποιότητα .
Περίμενε τώρα τον κουαλιατα πότε και αν θα προσαρμοστεί για να μην βλέπεις μπίσεσβαρ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”