Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από JohnDag »

Για να επιστρέψουμε, λοιπόν, στα ποδοσφαιρικά.

Εγω αυτό που περιμένω από τον Ραζβαν από δω και πέρα είναι να ανοίξει το ροτεισιον.

Εφόσον, όπως είπε ο ίδιος, δεν κοιτάει τον βαθμολογικό πίνακα είναι επιτακτική πλέον ανάγκη να δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Ειδικά σε Φιλιπε και Κουαλιατα για τους οποίους έχουν δοθεί πόσα για την αγορά τους που μόνο μικρά δεν τα λες για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι 2 ειδικά είναι επενδύσεις, δεν τους πήραμε ούτε ελεύθερους ούτε με φραγκοδιφραγκα.

Πρέπει να δούμε αν μας κάνουν και αν μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτούς για το μέλλον.

Άκουω το "δεν κάνουν αυτά που θέλω στις προπονήσεις". Δέχομαι ότι "τον τελικό λόγο τον έχει ο προπονητής".

Από την άλλη όμως ουδείς αλάνθαστος στις κρίσεις του. Και είναι γεγονός ότι και ο ίδιος ο Ραζβαν έχει κάνει λάθος κρίσεις στο παρελθόν.

Ως εκ τούτου περιμένω να δω αυτούς τους 2 σε ένα επαρκές αριθμό αγώνων από δω και πέρα και όχι σε μεμονωμένα 10λεπτα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

δεν ξέρω τι φταίει, όμως η ατυχία όπως από την παε έλεγαν δεν φταίει.

επίσης θέλοντας και μη, ξεκινάει και η κρίση στον μπότο αλλά και στον ραζβάν αν είχε εκτιμήσει σωστά τους παίκτες οχι με το μυαλό μας αλλά με αποδείξεις.

δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι ράφα σοάρες, κουαλιάτα , ίσως και ο φελίπε δεν θα παίξουν στα επόμενα 3 παιχνίδια.

Ομοίως τεράστια ευκαιρία για τον ντέλια να πατήσει γερά στα πόδια του και να μην κουνηθεί από τους 11 όποιος και να έρθει

edit: σε αυτό το πλαίσιο που λες John, θα δούμε τι κρίση είχε ο ραζβάν και αν μπορείς να εμπιστευτείς με περισσότερα παραδείγματα τον μπότο. διότι αν μπουν και πετάνε μπορείς, αν μπουν και κουτρουβάλανε όχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 01 Νοέμ 2022, 14:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Και γιατι σου φανηκε τοσο εξωφρενικο αυτο περι Νασμπεργκ? Ξερεις εσυ σιγουρα αν δεν φταιει ο τροπος προπονησης για εναν παικτη που ηρθε ενεργος απο πρωταθλημα εν εξελιξη και ηθελε προφανως διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης σε σχεση με τους αλλους που εκαναν προετοιμασια? Θα μου πεις ξερω εγω αν φταιει? Ε οταν υπαρχει ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο,λογικο ειναι να εισαι καχυποπτος.Εδω εσυ μας εγραψες οτι για τους τραυματισμους φταιει ο γιατρος...
Εγω ΔΕΝ έγραψα ότι για τους τραυματισμους φταει ο γιατρός.

Παράθεση έκανα αλλού μέλους.

Εγω δεν ξέρω που οφείλονται οι τραυματισμοί.

Είναι τόσο πολύπλοκο θέμα, με τόσους ασταθμητους παράγοντες που είναι αδύνατο κάποιος να βρει την αιτία αν δεν έχει άμεση σχέση με την προπόνηση, τα εργομετρικά, το ιατρικό ιστορικό του εκάστοτε παίκτη.

Το κεντρικό νόημα παραμένει το ίδιο για μένα. Και το οποίο ανέφερα εξαρχής.

Υπάρχουν καμία 20αρια λόγοι που μπορεί κάποιος να κάνει κριτική στον Ραζβαν αυτή την εποχή.

Δεν λέω ότι θα είναι απαραίτητα δικαιολογημενη, δέχομαι όμως ότι υπάρχει σοβαρή βάση για κριτική.

Δεν χρειάζεται λοιπόν για κάποιον που θέλει να κάνει κριτική στον προπονητή να προσφεύγει σε "φτηνά" επιχειρήματα.

Αυτή είναι η άποψη μου με όλη την εκτίμηση που ξέρεις ότι τρέφω απέναντι σου.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λεμε για τον Κουαλιατα...Να μη χαρακτηρισω τη πρωτη του εισοδο στο ελληνικο πρωταθλημα στο 82 απεναντι στη κουλα ενω χανουμε 2-0 και η ομαδα ειναι στα χαμενα...Αν εχεις κακαλα βαλτον αντι του Μπισεσβαρ αλλιως μην τον βαλεις καθολου...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

αποδείχτηκε Josh ότι μπήκε γιατί ο νάρει έπαθε θλάση.

δεν υπήρξε κανένας άλλος στον πάγκο οπότε μάλλον μπήκε αναγκαστικά
nikpap1926

Δημοσίευση από nikpap1926 »

η κριτικη απο το καλοκαιρι και μετα του τζονταγκ, συναγωνιζεται τις κωλοτουμπες του Μελισσανιδη.
Τωρα ξερναει, ενω λιγους μηνες πριν, ο ιδιος ασκουσε κριτικη που αντιμετωπιζοταν ως αλλοθρησκη, μιζερη, και και και...
Μεγαλη στροφη των αποψεων του....
Maximus Decimus

Δημοσίευση από Maximus Decimus »

GINOLA έγραψε:αποδείχτηκε Josh ότι μπήκε γιατί ο νάρει έπαθε θλάση.

δεν υπήρξε κανένας άλλος στον πάγκο οπότε μάλλον μπήκε αναγκαστικά
και ο Ναρει με θλάση; ελεος όμως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

αυτο το ειχα ξεχασει,λαλακια μου,γραψτε λαθος...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ρε συ John, αντικειμενικα τωρα και με καθε καλη διαθεση. Υπαρχει οντως θεμα για το οποιο οι φαν του Λουτσεσκου δεχονται οτι χωραει κριτικη? Λες για τα αποτελεσματα και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος γιατι αν η ομαδα ειχε 11 παιχταραδες θα κερδιζε. Λες για την αποδοση της ομαδας και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος, φταιει οτι η ομαδα δουλευει κατι εξωφρενικα απαιτητικο και χρειαζεται χρονος. Λες για τα γκολ καρμπον που τρωμε και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος, την μια φταιει ο Κουλιερακης, την αλλη ο Κοταρσκι, μετα καποιος αλλος (σιγουρα ποτε Βιεϊρινια και Μπισεσβαρ, ετσι?). Λες για την μη αξιοποιηση των νεων παικτων και σου λενε οτι ειναι παλτα κι οτι θελουν κατι μηνες προετοιμασια για να παιξουν. Σου λενε κι οτι παιζουν ποσοι καινουριοι, λες και δεν ξερουμε οτι στις θεσεις τους πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αναπληρωματικους. Λες οτι δεν προσαρμοζεται κι οτι παιζει το ιδιο πραγμα συνεχεια και σου λενε οτι κανενας προπονητης στον κοσμο δεν προσαρμοζεται ποτε λες και δεν εχουμε δει αλλο ματς στην ζωη μας. Λες για το οτι δεν πατανε παικτες στην περιοχη και σου λενε οτι δεν του εφεραν 10αρι. Λες οτι ο ιδιος ζητησε να μεινει ο Μπισεσβαρ και χρεωνεται το κλαρινο με την Λεφσκι που μας στερησε πορους, θελκτικοτητα ως ομαδα, και εξτρα αγωνες ωστε να αποκτηθει κι αλλος παικτης, και σου λενε οτι οταν επαιρνε το νταμπλ ηταν καλος.

Ε οκ, δεν φταιει σε τιποτα ο Λουτσεσκου, περιμενω σε λιγο να αποδειχθει οτι φταιει το φαξ που δεν στειλαμε για Λιασο Λουκα, ο Σαλπιγγιδης, η λαθος πασα του Φασουλα, τα κερδισμενα πεναλτι του Νινιαδη.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nikpap1926 έγραψε:η κριτικη απο το καλοκαιρι και μετα του τζονταγκ, συναγωνιζεται τις κωλοτουμπες του Μελισσανιδη.
Τωρα ξερναει, ενω λιγους μηνες πριν, ο ιδιος ασκουσε κριτικη που αντιμετωπιζοταν ως αλλοθρησκη, μιζερη, και και και...
Μεγαλη στροφη των αποψεων του....
Δεν θα έλεγα ότι είναι θέμα στροφής.

Το καλοκαίρι απλά έλεγα αυτά που θα έρθουν το χειμώνα.

Και έλεγα τι πρέπει-κατά την άποψή μου- να γίνει για να μην έρθουν αυτά που ζούμε τώρα.

Είναι λογικό ότι μέσα στο καλοκαίρι που ο οπαδός έχει μάθει να κάνει όνειρα και να "βλέπει" τους παίκτες που παίρνει η ομάδα του παικταραδες και αυτούς που παίρνουν οι άλλοι σαπακια, να μην θέλει να ακούει κάποιον που τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Και να αντιδρά.

Το αντιλαμβάνομαι και το αποδέχομαι.

Αυτό τελείωσε.

Και επειδή ως άνθρωπος δεν έχω καμία απολύτως ανάγκη αυτοεπιβεβαιωσης δεν με βλέπεις να κάνω σημαία το "Σας τα 'λεγα εγώ το καλοκαίρι και δεν με ακούγατε".

Δεν λειτουργώ έτσι, δυστυχώς ή ευτυχώς. Όπως το δει κανείς.

Απλα είναι τα πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 01 Νοέμ 2022, 15:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για να τελειώνουμε με το θέμα των θλάσεων και για να μην "ενοχοποιούνται" οι μη υπεύθυνοι, όπως οι γιατροί της ομάδος, αναφέρω παράγοντες που ενοχοποιούνται:

-ιστορικό μυϊκής-ων θλάσης-εων
-ανεπαρκής εκπαίδευση των μυών σε ελαστικότητα και αντοχή
-μυϊκή κόπωση (συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις με λίγη μόνο ανάπαυση προς αποκατάσταση)-δεν ισχύει φέτος για τον ΠΑΟΚ
-έλλειψη μυϊκής ισορροπίας
-γενετική προδιάθεση
-ανεπαρκής προθέρμανση
-κλιματολογικές συνθήκες
-ηλικία > 30 χρονών
-δυσκαμψία
-ψυχολογικοί παράγοντες
-έκκεντρες ασκήσεις
-κακή τεχνική άσκησης
-ακατάλληλος εξοπλισμός
-συστηματικές παθήσεις μυών
-τραυματισμοί γειτονικών αρθρώσεων
-κακή διατροφή-εξωγηπεδική ζωή
-μύες που περνούν δυο αρθρώσεις (διάρθριοι μύες)
Όπως αναφέρει το Βασιλικό Κολλέγιο στο Λονδίνο, κάθε ποδοσφαιριστής /αθλητής, για μία τουλάχιστον φορά στην καριέρα του θα έχει θέμα θλάσης. Ο μόνος που αναφέρουν ότι τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 37 χωρίς να έχει υποστεί θλάση ήταν ο Pavel Netved.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε συ John, αντικειμενικα τωρα και με καθε καλη διαθεση. Υπαρχει οντως θεμα για το οποιο οι φαν του Λουτσεσκου δεχονται οτι χωραει κριτικη? Λες για τα αποτελεσματα και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος γιατι αν η ομαδα ειχε 11 παιχταραδες θα κερδιζε. Λες για την αποδοση της ομαδας και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος, φταιει οτι η ομαδα δουλευει κατι εξωφρενικα απαιτητικο και χρειαζεται χρονος. Λες για τα γκολ καρμπον που τρωμε και σου λενε οτι δεν φταιει αυτος, την μια φταιει ο Κουλιερακης, την αλλη ο Κοταρσκι, μετα καποιος αλλος (σιγουρα ποτε Βιεϊρινια και Μπισεσβαρ, ετσι?). Λες για την μη αξιοποιηση των νεων παικτων και σου λενε οτι ειναι παλτα κι οτι θελουν κατι μηνες προετοιμασια για να παιξουν. Σου λενε κι οτι παιζουν ποσοι καινουριοι, λες και δεν ξερουμε οτι στις θεσεις τους πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αναπληρωματικους. Λες οτι δεν προσαρμοζεται κι οτι παιζει το ιδιο πραγμα συνεχεια και σου λενε οτι κανενας προπονητης στον κοσμο δεν προσαρμοζεται ποτε λες και δεν εχουμε δει αλλο ματς στην ζωη μας. Λες για το οτι δεν πατανε παικτες στην περιοχη και σου λενε οτι δεν του εφεραν 10αρι. Λες οτι ο ιδιος ζητησε να μεινει ο Μπισεσβαρ και χρεωνεται το κλαρινο με την Λεφσκι που μας στερησε πορους, θελκτικοτητα ως ομαδα, και εξτρα αγωνες ωστε να αποκτηθει κι αλλος παικτης, και σου λενε οτι οταν επαιρνε το νταμπλ ηταν καλος.

Ε οκ, δεν φταιει σε τιποτα ο Λουτσεσκου, περιμενω σε λιγο να αποδειχθει οτι φταιει το φαξ που δεν στειλαμε για Λιασο Λουκα, ο Σαλπιγγιδης, η λαθος πασα του Φασουλα, τα κερδισμενα πεναλτι του Νινιαδη.
Δεν μπορώ να απαντήσω για τους άλλους, οπότε θα απαντήσω για τον εαυτό μου.

Προφανώς υπάρχουν ευθύνες (και) του Ραζβαν γι' αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένες και ξεκαθαρες. Δεν γίνεται μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να είναι 5η στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές με 11-10 γκολ και να μην έχει ευθύνες και ο προπονητής.

Όμως ευθύνες δεν έχει μόνο ο Ραζβαν.

Ευθύνες συγκεκριμένες και ξεκάθαρες έχει και ο Μποτο.

Το αυτό ισχύει και για τον Ιβαν.

Όπως, λοιπόν, λες εσύ για τους φαν μπόι που θεωρούν αλάνθαστο τον Ραζβαν θα σου πω και γω για συγκεκριμένους που ασκούν αποκλειστικά και μόνο κριτική στον Ραζβαν αφήνοντας εκτός κάδρου τους άλλους 2.

Κι αντε πες ο Ιβαν είναι ο Ιβαν. Έχει στα περισσότερα το ακαταλόγιστο.

Αλλα ο Μποτο; Είναι άμοιρος ευθυνών;

Εν πάση περιπτώσει, προσωπικά έχω εκφραστεί ξεκάθαρα εξαρχής.

Λάθη έχουν κάνει και οι 2 (προπονητής και ΤΔ) αλλα δεν θα τους ξεσκίσω σε αυτή την φάση. Κανέναν από τους 2.

Θα ασκήσω κριτική εννοείται εκεί που πρέπει.

Ομως στην γενικη εικονα θα κάνω υπομονή μέχρι το τέλος της σεζόν όπου θα τους κρίνω συνολικά για το έργο τους.

Εγω έτσι το βλεπω.

Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με το τελευταίο ποστ του Τζον είμαι απόλυτα σύμφωνος!
Δεν μπορεί κανένας, με την εικόνα της ομάδας πέρσι και φέτος, να αφαιρέσει κάποιο μέρος από το κάδρο των ευθυνών.
Τδ? Προπονητή? Διεύθυνση?
Δύσκολο από την άλλη να αξιολογήσει κάποιος, να καταμερησει το ποσοστό.

Η ουσία είναι ότι είχαν την ευκαιρία στην αρχή της χρονιάς να διορθώσουν την περσινή.
Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι την φετινή την έχουν κάνει ακόμη χειρότερη.
Εύχομαι, αρχής γενομένης από την διακοπή να τα βάλουν σε μια τάξη στο μυαλό τους και μεταξύ τους και να βγουν από αυτό το αδιέξοδο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Amsterdamer_87 έγραψε: Δεν μας παρατας καλυτερα εσυ φιλε Παμπλιτο !!!
Ειδαμε και περσι με το 2ο καλυτερο ροστερ τι εγινε !!! -20 ..
..
Μάλλον ξεχνάς 8αδα σε μια διοργάνωση που φέτος καμιά ομάδα δεν μπήκε καν στους ομίλους της... Ούτε καν ο γαυρος με τις 52 ευκαιρίες. Ξεχνάς τελικό Κυπέλλου που σε έσφαξαν;;;
Να τα θυμόμαστε όλα ρε ολλανδε
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Γερασίμου έγραψε:Για να τελειώνουμε με το θέμα των θλάσεων και για να μην "ενοχοποιούνται" οι μη υπεύθυνοι, όπως οι γιατροί της ομάδος, αναφέρω παράγοντες που ενοχοποιούνται:

-ιστορικό μυϊκής-ων θλάσης-εων
-ανεπαρκής εκπαίδευση των μυών σε ελαστικότητα και αντοχή
-μυϊκή κόπωση (συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις με λίγη μόνο ανάπαυση προς αποκατάσταση)-δεν ισχύει φέτος για τον ΠΑΟΚ
-έλλειψη μυϊκής ισορροπίας
-γενετική προδιάθεση
-ανεπαρκής προθέρμανση
-κλιματολογικές συνθήκες
-ηλικία > 30 χρονών
-δυσκαμψία
-ψυχολογικοί παράγοντες
-έκκεντρες ασκήσεις
-κακή τεχνική άσκησης
-ακατάλληλος εξοπλισμός
-συστηματικές παθήσεις μυών
-τραυματισμοί γειτονικών αρθρώσεων
-κακή διατροφή-εξωγηπεδική ζωή
-μύες που περνούν δυο αρθρώσεις (διάρθριοι μύες)
Όπως αναφέρει το Βασιλικό Κολλέγιο στο Λονδίνο, κάθε ποδοσφαιριστής /αθλητής, για μία τουλάχιστον φορά στην καριέρα του θα έχει θέμα θλάσης. Ο μόνος που αναφέρουν ότι τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 37 χωρίς να έχει υποστεί θλάση ήταν ο Pavel Netved.
Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Καντουρί είναι είτε σάπιος γενετικά, είτε καταλάθος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Ποιος Λουτσος λοιπόν ζήτησε την παραμονή του στην ομάδα και ποιος Ιβάν δέχθηκε να τον πληρώνει και γιατί;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”