Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Νομίζω πλέον και,μετά αυτό το φιλικό ολοι βλέπουν ότι ο τσολακ έχει φύγει. Η τουλάχιστον το μυαλό του δεν θελει να είναι στον ΠΑΟΚ.
Ας μείνουμε με το ντελια και ας ψάξουν να βρουν άλλο ένα φορ καλύτερα από το να μας μείνει κ να ειναι κ στραβωμενος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τείνω να διαφωνήσω καθώς ο τσολακ ουδέποτε έδειξε οτιδηποτε καλύτερο οπότε κι αν έπαιξε στον ΠΑΟΚ

Ανύπαρκτος, παράταιρος, όπως έλεγα και στα παιδιά του σάιτ : Μοιάζει λες και η φράση "Δε μπορεί το παλικαρι" που έλεγε ο Άγγελος , να φτιάχτηκε για τον τσολακ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Την Τρίτη φτάνει στο Άπελντοορν ο εξτρέμ...
Εννοείς μεταγραφή η αυτόν που όντως θα παίξει 60 ματς;
Αυτός Δευτέρα νομίζω πάει
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.

Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&t=112s
Εν τω μεταξύ στο βίντεο που έβαλες στην περιγραφή του γράφει μεταξύ άλλων "Oscar Estupinan Welcome to Panathinaikos" οπότε το ξεχνάμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

xrisitsapa έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ναι.
Απόψεις είναι αυτές. Αλλά πλην του βρσαλικο που όντως είναι πολύ καλός παίκτης ποιον από τους άλλους έχεις δει και πιστεύεις ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;
Ο Ζιγκερναγκελ και ο Γκατσινοβιτς πιστεύω χωρούσαν ανετα στον ΠΑΟΚ
Διαβάζω πολύ καλά λόγια και για τον Γκρέι που πήρε το σκουλήκι, και έχει όντως πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έχω ιδία άποψη.
Πιστεύω το πλάνο του Μποτο, αλλά όσοι νομίζουν ότι ΦΕΤΟΣ θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, αυταπατωνται.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση, χωρίς κάν να είμαστε φαβορί.
Δεν έχω δει τον ζινκεραμγκελ. Τον γκατσινοβιτς που τον είδα προτιμώ τον σοαρες που έχω επενδύσει και 2.5 μύρια και έχει και σωματοδομη σοβαρή.

Προσωπικά έχω πει ότι η ομάδα θα έχει μεγάλες διακυμάνσεις μέχρι να στρώσει φέτος. Εγώ πιστεύω ότι θα φτιαχτεί καλή ομάδα ωστόσο γιατί αλλάζουν τα χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά που είχαμε ως τώρα και ομολογουμένως δεν μας πήγαιναν πουθενά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.
Αν δεν παραχωρήσουν άμεσα τον Νάρεϊ, θα αποσυρθούμε και θα κάνουμε πρόταση στον Μάρεϊ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

famagusta72 έγραψε:
vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.

Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&t=112s
Εν τω μεταξύ στο βίντεο που έβαλες στην περιγραφή του γράφει μεταξύ άλλων "Oscar Estupinan Welcome to Panathinaikos" οπότε το ξεχνάμε. :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ενα αγχος το ειχα με Κοταρσκι,μπορω να πω πως απο τα αγγιγματα της μπαλας που ειχε και τις εξοδους,χαλαρωσα αρκετα.Ειναι θεση που δεν συγχωρα μεταγραφικα λαθη.
Σεντερ μπακ,εξτρεμ και ενας φορ οταν με το καλο πωληθει ο συγχρονος Σουκερ και ειμαστε πολυ καλα.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Мир έγραψε:Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.
Αν δεν παραχωρήσουν άμεσα τον Νάρεϊ, θα αποσυρθούμε και θα κάνουμε πρόταση στον Μάρεϊ.
Εικόνα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

xrisitsapa έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ναι.
Απόψεις είναι αυτές. Αλλά πλην του βρσαλικο που όντως είναι πολύ καλός παίκτης ποιον από τους άλλους έχεις δει και πιστεύεις ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;
Ο Ζιγκερναγκελ και ο Γκατσινοβιτς πιστεύω χωρούσαν ανετα στον ΠΑΟΚ
Διαβάζω πολύ καλά λόγια και για τον Γκρέι που πήρε το σκουλήκι, και έχει όντως πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έχω ιδία άποψη.
Πιστεύω το πλάνο του Μποτο, αλλά όσοι νομίζουν ότι ΦΕΤΟΣ θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, αυταπατωνται.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση, χωρίς κάν να είμαστε φαβορί.
Ο ζικερναγκελ ναι ειναι πολυ καλος ,ο γκατσινοβιτς οσο τον ειδα στον βαζελο δεν μου εδειξε κατι το ιδιαιτερο...Ο γκρει σκαλωνετε ολοι στο βιογραφικο που λεει πρεμιερ αλλα για φορ εκει ειχε κακα νουμερα..ναι εδω μπορει να παιξει μπαλαρα αλλα στα χαρτια δεν ειναι σιγουρα μπαμ...
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

χαχα στον Μαρει .εχουμε ομαδα τενις;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ποιος είναι αυτός αδερφέ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε ρε και να είχε φέρει κανένας άλλος τους Σοάρες... πανηγύρι θα γινόταν εδω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μποτο φερε στοπερ χθες βρε!
Και στειλε τον Τσολακ αμεσα!
Αν μας λυπασαι κι αν εχεις αυτοσεβασμο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

papwolf έγραψε:
Ποιος είναι αυτός αδερφέ?
ο Αndy Murray
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”