Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Νομίζω πλέον και,μετά αυτό το φιλικό ολοι βλέπουν ότι ο τσολακ έχει φύγει. Η τουλάχιστον το μυαλό του δεν θελει να είναι στον ΠΑΟΚ.
Ας μείνουμε με το ντελια και ας ψάξουν να βρουν άλλο ένα φορ καλύτερα από το να μας μείνει κ να ειναι κ στραβωμενος
Ας μείνουμε με το ντελια και ας ψάξουν να βρουν άλλο ένα φορ καλύτερα από το να μας μείνει κ να ειναι κ στραβωμενος
Τείνω να διαφωνήσω καθώς ο τσολακ ουδέποτε έδειξε οτιδηποτε καλύτερο οπότε κι αν έπαιξε στον ΠΑΟΚ
Ανύπαρκτος, παράταιρος, όπως έλεγα και στα παιδιά του σάιτ : Μοιάζει λες και η φράση "Δε μπορεί το παλικαρι" που έλεγε ο Άγγελος , να φτιάχτηκε για τον τσολακ.
Ανύπαρκτος, παράταιρος, όπως έλεγα και στα παιδιά του σάιτ : Μοιάζει λες και η φράση "Δε μπορεί το παλικαρι" που έλεγε ο Άγγελος , να φτιάχτηκε για τον τσολακ.
Εννοείς μεταγραφή η αυτόν που όντως θα παίξει 60 ματς;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Την Τρίτη φτάνει στο Άπελντοορν ο εξτρέμ...
Αυτός Δευτέρα νομίζω πάει
-
Εν τω μεταξύ στο βίντεο που έβαλες στην περιγραφή του γράφει μεταξύ άλλων "Oscar Estupinan Welcome to Panathinaikos" οπότε το ξεχνάμε.vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.
Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&t=112s

- buffalobill4
Δεν έχω δει τον ζινκεραμγκελ. Τον γκατσινοβιτς που τον είδα προτιμώ τον σοαρες που έχω επενδύσει και 2.5 μύρια και έχει και σωματοδομη σοβαρή.xrisitsapa έγραψε:Ο Ζιγκερναγκελ και ο Γκατσινοβιτς πιστεύω χωρούσαν ανετα στον ΠΑΟΚbuffalobill4 έγραψε:Απόψεις είναι αυτές. Αλλά πλην του βρσαλικο που όντως είναι πολύ καλός παίκτης ποιον από τους άλλους έχεις δει και πιστεύεις ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;xrisitsapa έγραψε:Ναι.
Διαβάζω πολύ καλά λόγια και για τον Γκρέι που πήρε το σκουλήκι, και έχει όντως πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έχω ιδία άποψη.
Πιστεύω το πλάνο του Μποτο, αλλά όσοι νομίζουν ότι ΦΕΤΟΣ θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, αυταπατωνται.
Η πραγματικότητα είναι ότι θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση, χωρίς κάν να είμαστε φαβορί.
Προσωπικά έχω πει ότι η ομάδα θα έχει μεγάλες διακυμάνσεις μέχρι να στρώσει φέτος. Εγώ πιστεύω ότι θα φτιαχτεί καλή ομάδα ωστόσο γιατί αλλάζουν τα χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά που είχαμε ως τώρα και ομολογουμένως δεν μας πήγαιναν πουθενά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.
Αν δεν παραχωρήσουν άμεσα τον Νάρεϊ, θα αποσυρθούμε και θα κάνουμε πρόταση στον Μάρεϊ.
Αν δεν παραχωρήσουν άμεσα τον Νάρεϊ, θα αποσυρθούμε και θα κάνουμε πρόταση στον Μάρεϊ.
famagusta72 έγραψε:Εν τω μεταξύ στο βίντεο που έβαλες στην περιγραφή του γράφει μεταξύ άλλων "Oscar Estupinan Welcome to Panathinaikos" οπότε το ξεχνάμε.vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.
Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&t=112s

- Kabamaru11
Ενα αγχος το ειχα με Κοταρσκι,μπορω να πω πως απο τα αγγιγματα της μπαλας που ειχε και τις εξοδους,χαλαρωσα αρκετα.Ειναι θεση που δεν συγχωρα μεταγραφικα λαθη.
Σεντερ μπακ,εξτρεμ και ενας φορ οταν με το καλο πωληθει ο συγχρονος Σουκερ και ειμαστε πολυ καλα.
Σεντερ μπακ,εξτρεμ και ενας φορ οταν με το καλο πωληθει ο συγχρονος Σουκερ και ειμαστε πολυ καλα.
-
Мир έγραψε:Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.

-
Ο ζικερναγκελ ναι ειναι πολυ καλος ,ο γκατσινοβιτς οσο τον ειδα στον βαζελο δεν μου εδειξε κατι το ιδιαιτερο...Ο γκρει σκαλωνετε ολοι στο βιογραφικο που λεει πρεμιερ αλλα για φορ εκει ειχε κακα νουμερα..ναι εδω μπορει να παιξει μπαλαρα αλλα στα χαρτια δεν ειναι σιγουρα μπαμ...xrisitsapa έγραψε:Ο Ζιγκερναγκελ και ο Γκατσινοβιτς πιστεύω χωρούσαν ανετα στον ΠΑΟΚbuffalobill4 έγραψε:Απόψεις είναι αυτές. Αλλά πλην του βρσαλικο που όντως είναι πολύ καλός παίκτης ποιον από τους άλλους έχεις δει και πιστεύεις ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ;xrisitsapa έγραψε:Ναι.
Διαβάζω πολύ καλά λόγια και για τον Γκρέι που πήρε το σκουλήκι, και έχει όντως πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έχω ιδία άποψη.
Πιστεύω το πλάνο του Μποτο, αλλά όσοι νομίζουν ότι ΦΕΤΟΣ θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, αυταπατωνται.
Η πραγματικότητα είναι ότι θα δώσουμε σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση, χωρίς κάν να είμαστε φαβορί.
-
Ποιος είναι αυτός αδερφέ?Мир έγραψε:Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.
Ε ρε και να είχε φέρει κανένας άλλος τους Σοάρες... πανηγύρι θα γινόταν εδω
Μποτο φερε στοπερ χθες βρε!
Και στειλε τον Τσολακ αμεσα!
Αν μας λυπασαι κι αν εχεις αυτοσεβασμο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στειλε τον Τσολακ αμεσα!
Αν μας λυπασαι κι αν εχεις αυτοσεβασμο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ο Αndy Murraypapwolf έγραψε:Ποιος είναι αυτός αδερφέ?Мир έγραψε:Έπεσε deadline στον Άλοφς και Φορτουνα.