Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
εχει γινει συνηθεια, μετα τις μεταγραφες σημερα εκλεισε και του Ιβαν.
Αντε με το καλο και εδω....
Αντε με το καλο και εδω....
Με αυτά που γράφετε μας προκαλείτε...
Κι αν τα γράψουμε θα πέσουν οι προστάτες να μας κατσαδιασουν....
Κι αν τα γράψουμε θα πέσουν οι προστάτες να μας κατσαδιασουν....
-
Ρε παιδιά ούτε σημερα σας άρεσε; Είχε να βάλει κάναν αλλο; Ο,τι είχε, το έβαλε...
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως γίνεται ομάδα σού να είναι τόσο αφελής και να παίζει με μηδενικό μυαλό
- sourmenetes
- Moderator
Τπτ-keeper- έγραψε:Βάζει αντρε εξτρέμ κ δεν μπορεί να βγάλει 30 λεπτά ..
Αναγκάζεται να βάλει εξτρέμ Τειλορ ..
Μουργκ εκτός του γκολ σχεδόν τίποτα
Τσολακ αστειος κι ας έβγαλε ασίστ
Τι να του προσάψεις μετά;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Να θυμίσω προχθές κάποιοι πρότειναν να μπει ο σβαμπ πιο μπροστά και να μεινουμ οι κουρτιτς τσιγγαρας πιο πίσω, όπως έγινε σήμερα.
Άλλο το ένα ματς άλλο το άλλο.
Αυτό που είδαμε σήμερα δε νομίζω ότι θα ειχε μεγάλη διαφορά.
Άλλο το ένα ματς άλλο το άλλο.
Αυτό που είδαμε σήμερα δε νομίζω ότι θα ειχε μεγάλη διαφορά.
- sourmenetes
- Moderator
Το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Δεν ήθελε να τον βάλει, λέω γω, τη ώρα που δεν έχει τόσες προπονησεις και είναι και η θέση του χαφ κρισιμηLJCSoG έγραψε:Σοάρες στο 94'.
Κόουτς πάντα σε στήριζα, αλλά αυτή η αλλαγή ήταν ακατανόητη.
Πέρα από ότι άλλο έγινε σωστά ή δεν έγινε στο ματς.
Μπράβο στην ομάδα που έχεις βελτιώσει μέσα σε λίγες βδομάδες ενώ και σαν αποτελέσματα και εμφανίσεις ιδίως εκτός έδρας μια χαρά είσαι ακόμα και φέτος απ'την αρχή της σεζόν.
Μακάρι να πάρεις κύπελλο ή ακόμα καλύτερα να περάσεις τουλάχιστον ένα γύρο ακόμα στην Ευρώπη αλλά η νοοτροπία πρωταθλητισμού πρέπει να φτιαχτεί από φέτος και του χρόνου να πάμε κανονικά για πρωτάθλημα. Αυτό είναι και ευθύνη του Ιβάν φυσικά πρώτα.
Μακάρι να πάρεις κύπελλο ή ακόμα καλύτερα να περάσεις τουλάχιστον ένα γύρο ακόμα στην Ευρώπη αλλά η νοοτροπία πρωταθλητισμού πρέπει να φτιαχτεί από φέτος και του χρόνου να πάμε κανονικά για πρωτάθλημα. Αυτό είναι και ευθύνη του Ιβάν φυσικά πρώτα.
Οτι γουσταρουμε θα κανουμε, σεριφης δεν εισαι εδω μεσα.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ονειρεύονται τον επόμενο εκλεκτό τους.
Ακόμη συζητάμε αν θα μείνει ή θα φύγει;aivas19 έγραψε:Οχι Dim δεν ειπα αυτο. Το αναποδο ειπα, αν γινει αυτο που λες ο Μποτο και ο Ιβαν αποφασιζουν. Αν ειναι να φερουν κανεναν ψευτικο ας μεινει ο Λουτσε. Αν φερουν τον Φονσεκα που ηταν στην Σαχταρ και στη Ρομα ε ναι, να το δεχτω. Επισης δν θεωρω πως η ομαδα ειναι δικια τουDimg4 έγραψε:Οποτε αν δεν παρει τιτλο, αποκλειστει απο Μιντιλαντ και βγει 2ος μενει για να φτιαχτει η ομαδα του χρονου. Ομαδα που ειναι δικια του. Καλα θα παει
Η ομάδα, που το καλοκαίρι θα ξαναχτιστεί ( καλώς εχόντων των πραγμάτων) αφού θα λήγουν δέκα συμβόλαια που είτε δεν παίζουν είτε μπορούν να προσφέρουν για 30 λεπτά ( αδιανόητο απο μόνο του), είναι μέσα στους δύο στόχους και στο πρωτάθλημα είναι δεύτερη .
Αν πάντως έχουμε καταλήξει ότι η ομάδα έχει διαλύσει, τουλάχιστον να γίνει ένα γκάλοπ να αποφασίσουμε, φταίει η αδιάφορη διοίκηση που έχει παρατήσει την ομάδα ή φταίει ο αστείος προπονητής που δεν εκμεταλλεύεται τους παιχταράδες που του έχει φέρει η διοίκηση. Γιατί και τα δύο ταυτόχρονα δεν.
Ο έχων τη μύγα μυγιάζεται...Dimg4 έγραψε:Οτι γουσταρουμε θα κανουμε, σεριφης δεν εισαι εδω μεσα.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ονειρεύονται τον επόμενο εκλεκτό τους.
και μαρτυράει μόνος του.
Παντως δεν γινεται να μην προβληματιζει η τραγικη μεσοαμυντικη λειτουργια της ομαδας.Δεν γινεται και ο Λουτσεσκου να δουλευει σωστα και ο Τσιγγαρας να ειναι καλος και ο Κουρτιτς να ειναι καλος και να μην μπορουμε σε ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι να ελεγξουμε το ρυθμο και το τεμπο χωρις να τρεμει συνεχως το φυλοκαρδι μας.Η υπαρχει ποιοτικο προβλημα στο ροστερ η κατι δεν δουλευει καλα ο προπονητης η και τα δυο.
Joshua
Πάνω σε αυτό που λες πως είδες χθες τον Κουρτιτς ;
Γιατί εγώ θεωρώ ότι ήταν ο βασικός υπαίτιος του Ροντέο στο 2ο ημιχ
Πάνω σε αυτό που λες πως είδες χθες τον Κουρτιτς ;
Γιατί εγώ θεωρώ ότι ήταν ο βασικός υπαίτιος του Ροντέο στο 2ο ημιχ
Εμενα ο Κουρτιτς δεν μου αρεσει απο την αρχη της χρονιας,ελα ομως που εχει συμβαλει καθοριστικα στο σκοραρισμα και αυτο πολλες φορες ριχνει σταχτη στα ματια,οπως φυσικα ομως εχει δωσει και λυσεις.Σε ροη παιχνιδιου δεν μου αρεσει καθολου σαν παικτης.