Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Έχει κανείς πρόχειρο το τουιτ που αναφέρει παραπάνω ο φίλος; Γιατί από ότι είδα τον Καρακούση τον γλεντησαμε κανονικά. Πάμε να ισωπεδωσουμε κι το μουχχχχνο του πρεχχχορα!!
Edited - Admin Team
Edited - Admin Team
Ιβάν Σαββίδης V
Εντωμεταξυ τον Καρακουση τον βριζαν ολοι, δεν ειδα ουτε ενα καλο σχολιο ουτε απο τρολ ρε παιδι μου. Μεχρι και ανθρωποι που δεν ειναι συνοπαδοι ή μενουν στην Β. Ελλαδα. Απλα με τα μεσα που ελεγχουν περνανε την γνωμη τους σαν γνωμη των πολλων
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ξεσκεπάστηκαν όλοι. Ο πόλεμος κατά του Έλληνα Ιωάννη Σαββίδη εντείνεται. Τους πονάει εδώ και χρόνια που ήρθε στην χώρα..
Έχει δίκιο σε αυτή την παρατήρηση ο φίλος aivas είναι τρομακτικό αν αναλογιστεί κανείς τα έμμισθα κομματικά τρολ κι τα στημένα σχόλια στο διαδίκτυο που δεν μπόρεσαν να προστατέψουν τον Καρακούση τον οποίο οι περισσότεροι σχολιαστές περνάν γενιές δεκατέσσερις. Νομίζω ότι το ιδιο πρέπει τώρα να κάνουμε κι με το άλλο μαντρ€#@€λο του χοντρού !!
Mea culpa προς τα παιδιά της admin team για τους δίκαιους αλλά αχρειαστους χαρακτηρισμούς στο παραπάνω μου σχόλιο!
Mea culpa προς τα παιδιά της admin team για τους δίκαιους αλλά αχρειαστους χαρακτηρισμούς στο παραπάνω μου σχόλιο!
Τον Σαββίδη δεν μπορεί να τον αγγίξει κανένας.
Είναι Έλληνας υπήκοος και οι εταιρίες του είναι Κυπριακές.
Παλεύουν χρόνια να τον σπιλώσουν και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να τον πεισμωσουν ακόμα περισσότερο.
Δεν μασάει ο Πόντιος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι Έλληνας υπήκοος και οι εταιρίες του είναι Κυπριακές.
Παλεύουν χρόνια να τον σπιλώσουν και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να τον πεισμωσουν ακόμα περισσότερο.
Δεν μασάει ο Πόντιος.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://twitter.com/KourtakisJohn/status/1499517886834032643?t=f5z901eUVDg0GxcAOn_srg&s=19Andrew R έγραψε:Έχει κανείς πρόχειρο το τουιτ που αναφέρει παραπάνω ο φίλος; Γιατί από ότι είδα τον Καρακούση τον γλεντησαμε κανονικά. Πάμε να ισωπεδωσουμε κι το μουχχχχνο του πρεχχχορα!!
Edited - Admin Team
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Αχ Αποστολή εσένα σκέφτομαι, ο Πατερ ήταν σαφής..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Σαφής δεν ήταν (σ' εμένα) γράφοντας σλάβικα, γι αυτό προσπάθησα να τον παροτρύνω μήπως και μας το μεταφράσει, αλλά μπα... άδικος κόπος.
Είναι και γέρος άνθρωπος και δεν θέλω να του ανεβάσω την πίεση βραδιάτικα.
Είναι και γέρος άνθρωπος και δεν θέλω να του ανεβάσω την πίεση βραδιάτικα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
- V-olakiotis
Βλαδίμηρε εγώ δεν ψήφισα Μητσοτάκη, έγραφε ο Πάτερ...
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Εκτός της «μαύρης» λίστας της UEFA ο Ιβάν!
Ρεπορτάζ με ιδιαίτερη σημασία για ρωσικής καταγωγής ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων φιλοξενεί η γνωστή ιταλική εφημερίδα, με ιδιαίτερη αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη τον οποίο η UEFA δεν έχει στη μαύρη λίστα.
Δεν συμμερίζεται η UEFA τις… αγωνιώδεις προσπάθειες ελληνικών κύκλων να εμπλέξουν τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ σε παράνομες δραστηριότητες. Αντιθέτως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» ο Ιβάν Σαββίδης, όπως και οι Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει για τον Ιβάν Σαββίδη πως «ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από το 2012 εργάζεται στην Ελλάδα».
«Γεννημένος στη Γεωργία, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Ροστόφ. Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του πολυτομεακού ομίλου «AGROCOM», με επιχειρήσεις στη Ρωσία και στροφή στο real estate στην Ελλάδα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, η οποία εν συνεχεία επισημαίνει: «Βουλευτής στη ρωσική Δουμά, με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο οποίο ήταν από το 2003, έως και το 2011. Ο Σαββίδης, ο Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και ο Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ».
Να σημειωθεί πως στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και στον Αλισέρ Ουσάνοφ που είχε είχε καταλυτικό ρόλο στις μεγαλύτερες χορηγίες της Έβερτον, η οποία αποφάσισε να διακόψει όλες τις συμφωνίες με τους Ρώσους.
Επίσης υπάρχουν επισημάνσεις και για τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος έχει τη Μονακό και το ελληνικό νησί, Σκορπιό.
Εκτός της «μαύρης» λίστας της UEFA ο Ιβάν!
Ρεπορτάζ με ιδιαίτερη σημασία για ρωσικής καταγωγής ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων φιλοξενεί η γνωστή ιταλική εφημερίδα, με ιδιαίτερη αναφορά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη τον οποίο η UEFA δεν έχει στη μαύρη λίστα.
Δεν συμμερίζεται η UEFA τις… αγωνιώδεις προσπάθειες ελληνικών κύκλων να εμπλέξουν τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ σε παράνομες δραστηριότητες. Αντιθέτως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» ο Ιβάν Σαββίδης, όπως και οι Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει για τον Ιβάν Σαββίδη πως «ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από το 2012 εργάζεται στην Ελλάδα».
«Γεννημένος στη Γεωργία, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Ροστόφ. Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του πολυτομεακού ομίλου «AGROCOM», με επιχειρήσεις στη Ρωσία και στροφή στο real estate στην Ελλάδα», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, η οποία εν συνεχεία επισημαίνει: «Βουλευτής στη ρωσική Δουμά, με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο οποίο ήταν από το 2003, έως και το 2011. Ο Σαββίδης, ο Βαλερί Όιφ της Φίτεσε και ο Μαξίμ Ντεμίν της Μπόρνμουθ δεν βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα της Ευρώπης και των ΗΠΑ».
Να σημειωθεί πως στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και στον Αλισέρ Ουσάνοφ που είχε είχε καταλυτικό ρόλο στις μεγαλύτερες χορηγίες της Έβερτον, η οποία αποφάσισε να διακόψει όλες τις συμφωνίες με τους Ρώσους.
Επίσης υπάρχουν επισημάνσεις και για τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος έχει τη Μονακό και το ελληνικό νησί, Σκορπιό.