Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Ερώτηση: Υπήρχε εδώ στο φόρουμ, το μέλος Macho, το οποίο, εάν θυμάμαι καλά, έγραφε κυρίως στα τόπικς των μεταγραφών. Έχω καιρό να διαβάσω κάτι από αυτόν. Φαινόταν ότι είχε τις πηγές του σε κάποια θέματα, και μοιραζόταν μαζί μας όσες πληροφορίες ήξερε. Γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί αυτή η ψυχή; Νομίζω πως είναι από τα μέλη που λείπουν από το φόρουμ.
Ερώτηση: Υπήρχε εδώ στο φόρουμ, το μέλος Macho, το οποίο, εάν θυμάμαι καλά, έγραφε κυρίως στα τόπικς των μεταγραφών. Έχω καιρό να διαβάσω κάτι από αυτόν. Φαινόταν ότι είχε τις πηγές του σε κάποια θέματα, και μοιραζόταν μαζί μας όσες πληροφορίες ήξερε. Γνωρίζει κανείς που έχει χαθεί αυτή η ψυχή; Νομίζω πως είναι από τα μέλη που λείπουν από το φόρουμ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Ο Μάξιμος έρχεται και χάνεται. Την εποχή που πρωτομπήκα εγώ στο φόρουμ έγραφε κι εκείνος τακτικά, μάλιστα βρεθήκαμε στο Περιστέρι και είδαμε τον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ παρέα (στο πέταλο). Κάποιους μήνες μετά χάθηκε. Ξαναμπήκε πρόσφατα και ξαναχάθηκε.
Ο Macho είχε εμφανιστεί μια συγκεκριμένη εποχή, έγραφε κυρίως στα μεταγραφικά, έδωσε κάποιες πληροφορίες που ήταν αξιόπιστες και κάποιες άλλες που δεν βγήκαν, αλλά δέχθηκε επίθεση από κάποια μέλη (για μένα υπερβολική) και δεν ξαναμπήκε.
Ο Macho είχε εμφανιστεί μια συγκεκριμένη εποχή, έγραφε κυρίως στα μεταγραφικά, έδωσε κάποιες πληροφορίες που ήταν αξιόπιστες και κάποιες άλλες που δεν βγήκαν, αλλά δέχθηκε επίθεση από κάποια μέλη (για μένα υπερβολική) και δεν ξαναμπήκε.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημερα και καλο μηνα μαγκες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- Mitsospaoki4
- Moderator