Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Αυτα καλοκαιρι γινονται. Και πρεπει το καλοκαιρι οτι και να γινει να βγουν να μας πουν τι σκατα εγινε με τον Λουτσεσκου, ποιος τον εφερε τον Αμπελ, τι κανει ο Μπρανκο γενικα στη ζωη του, πως πηγε το PAOKTV κλπ
- paok re niamou
Ιβάν αυτό που έγινε σήμερα έμεινε αναπάντητο, και το αύριο είναι ήδη πολύ αργά. Αυτούς που έχεις για συμβουλάτορες και νομικους, στειλτους στα ξενοδοχεία σου για κηπουρούς. Για οτιδήποτε άλλο είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ
- PAOK_Antarctica
Να ρωτήσω αν ξερει κανεις. Ο Ιβάν είχε πάρει το 19% του mega πριν κάποια χρόνια. Τώρα ο χοντρός λέει θα επαναλειτουργήσει το κανάλι. Ξέρουμε τι παίζει με αυτό το θεμα;
- PAOK_Antarctica
Ο Βάνιας δεν έχει υποχρέωση να κάνει απολογισμό σε κανέναν μας απολύτως.
Στη συνείδησή του και στην τσέπη του μόνο.
Στη συνείδησή του και στην τσέπη του μόνο.
Είχες αγοράσει μετοχές επί Ζαγοράκη;Napoli4 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξερει κανεις. Ο Ιβάν είχε πάρει το 19% του mega πριν κάποια χρόνια. Τώρα ο χοντρός λέει θα επαναλειτουργήσει το κανάλι. Ξέρουμε τι παίζει με αυτό το θεμα;
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Οι μετοχές που είχε ο Ιβάν παραχωρήθηκαν σε άλλη εταιρία, μάλλον απο Κύπρο, όταν όλη η μούργα της πολιτικής του έβαλαν εμπόδια για να πάρει τον ΔΟΛ και τον έδωσαν στον Δον Βάγγο που μπήκε λόγω των μετοχών ΔοΛ στο Mega με μεγαλύτερο ποσοστό από τον Ιβάν.Napoli4 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξερει κανεις. Ο Ιβάν είχε πάρει το 19% του mega πριν κάποια χρόνια. Τώρα ο χοντρός λέει θα επαναλειτουργήσει το κανάλι. Ξέρουμε τι παίζει με αυτό το θεμα;
Υπήρξε μια συνύπαρξη στο μετοχικό κεφάλαιο κάποιων μηνών, ο Ιβάν θυμάμαι είχε δώσει και χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Μετά αποφάσισε να πάρει το Έψιλον και δεν ξανασχοληθηκε με Mega. Δεύτερο μισό του 2017 αν θυμάμαι καλά.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ivan μηπως να καταγγείλεις αυτό που έγινε σημερα στο καραισκακης. Μειον 3 φαγαμε εμεις με το γαυρο στο πάγκο.
Asimos έγραψε:Είχες αγοράσει μετοχές επί Ζαγοράκη;Napoli4 έγραψε:Να ρωτήσω αν ξερει κανεις. Ο Ιβάν είχε πάρει το 19% του mega πριν κάποια χρόνια. Τώρα ο χοντρός λέει θα επαναλειτουργήσει το κανάλι. Ξέρουμε τι παίζει με αυτό το θεμα;
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τον έχει καλά ο Θεός τον Ιβάν και για αυτό το θέμα. Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος σε όλα μας φέρθηκε ντόμπρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mavros4 την Κυρ 02 Φεβ 2020, 02:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Έχουμε μια τάση να θέλουμε να μάθουμε πραγματα τα οποία δεν ξέρω σε τι θα μας βοηθήσουν.icue έγραψε:Αυτα καλοκαιρι γινονται. Και πρεπει το καλοκαιρι οτι και να γινει να βγουν να μας πουν τι σκατα εγινε με τον Λουτσεσκου, ποιος τον εφερε τον Αμπελ, τι κανει ο Μπρανκο γενικα στη ζωη του, πως πηγε το PAOKTV κλπ
Δηλαδή άμα σου πούνε ότι διαφώνησαμε με το Λουτσεσκου για το μπάτζετ ή τις μεταγραφές ή για κάτι άλλο τι θα αλλάξει;; θα έχει μάθει την αλήθεια;; ή αν έχει γίνει κάτι που δε λέγεται είναι δυνατόν να ειπωθεί;;
Ποιος να έφερε τον Αμπέλ δηλαδή;; ο ουρανός;;
Ειλικρινά είναι δυνατόν να βγει ο μεγαλομετοχος και να πει γιατί έφυγε ο λουτσεσκου και γιατί έφερε τον Άμπελ και ποιος τον έφερε.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του γήπεδο, έχει τρόπαια, πρωταθληματα και εμείς θα ρωτήσουμε γιατί έφυγε ο Λουτσεσκου;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Ιβάν χαρά στην υπομονή σου!Τι άλλο πρέπει να κάνουν επιτέλους οι χαμουτζιδες για να τους κυνηγήσεις;Το να τρώμε χαστούκι και να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο, το θεωρείς λύση;
-
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει δεδικασμένο με τα ψαρια;γιατί αφήνουμε αναπάντητα όλα τα χτυπήματα που δεχόμαστε;Ειλικρινά, έχω βγει από τα ρούχα μου!Προσωπικά, αν είχα την οικονομική ισχύ και το κύρος του Ιβάν,με όλα αυτά που έχουν κάνει δεν θα τους άφηνα να πάρουν ανάσα!Αντιθέτως εδώ βλέπουμε μια μοιρολατρία και απαθια...paok re niamou έγραψε:Ιβάν αυτό που έγινε σήμερα έμεινε αναπάντητο, και το αύριο είναι ήδη πολύ αργά. Αυτούς που έχεις για συμβουλάτορες και νομικους, στειλτους στα ξενοδοχεία σου για κηπουρούς. Για οτιδήποτε άλλο είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ
Στο ματς με τα ψάρια γινόταν χαμός δεν ήταν μόνο τα ψάρια, αυτοί θα το φέρουν στα μέτρα τους καμμια τιμωρία δεν θα φάνε, άσχετα αν από αύριο πρέπει να κάνουμε καταγγελία για διακωμωδήσει του αθλήματος..... Και ηθελημένη πρόκληση εν όψη 23 Φεβρουαρίου......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γινόταν χαμός, έκαψε και ο κερατάς τον πάγκο τους, αλλά τα ξεχνάμε όλα σαν να μην έγιναν ποτέ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk