20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Obdulio »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ποιος τα είπε αυτά;;
Μιλάμε για θεωρίες επιπέδου Ραπτόπουλου...
Ο Πασχαλάκης με δημόσια ανάρτηση.

https://www.metrosport.gr/vieirinia-se- ... moy-271275
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Obdulio »

gika έγραψε:
Obdulio έγραψε:Εγώ θεωρώ προσβλητικό να φτάνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να γράφει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον ΠΑΟΚ χωρίς έναν άλλο ποδοσφαιριστή κι ότι τα άλλα είναι μαλακιες και αυτός ο άλλος ποδοσφαιριστής, η "σημαία" να απαντά "σε αγαπάω φίλε". Εσύ αυτά τα φαινόμενα (που κάπως προέκυψαν, δεν φυτρωσαν) μπορείς να τα χαίρεσαι, δικαίωμά σου. Δικαίωμα δικό μου είναι να μη μου αρέσουν και να κάνω την κριτική που θεωρω σωστή ερμηνεύοντάς τα.

Εσύ μπορεί να θες να ανακατεύονται ποδοσφαιριστές στις διαπραγματεύσεις άλλων ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση. Ή να κάνεις πως δεν το βλέπεις. Δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω. Δικαίωμά μου.
Ε εδώ είναι PAOKmania.

Η θέση σου είναι στο "Νέα για άλλες ομάδες" για να μας λες τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας.

Δεν μας νοιάζει τι πιστεύεις για την δική μας ομάδα.

ΥΓ: Ο Ραπτόπουλος τουλάχιστον βγάζει χρήμα από αυτό που κάνει.
Οσο λέγεται Paokmania και όχι Vieirihnamania θεωρώ πως είμαι στο σωστό μέρος.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αυτα που γραφει ο Obdulio
Για το θεμα Βαρελα ειναι μεγαλες αληθειες και δεν πρεπει να τις ξεχναμε
Και το γραφω εγω που ειμαι απ αυτους που κονταρονται μαζι του
Θυμαμαι σαν σημερα που ειπε ο ιδιος ο Αντρε,οτι μιλησαν και του ειπε οτι κλαινε τα παιδια του και τα σχετικα..
Αυτη η απαξιωση ομως στον Αντρε και η ειρωνεια με το "κυριος Βιερινια" Obdulio ειναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ
Να πω εγω το αλλο το σεναριο
Ο "παμπονηρος" Βαρελα αφου ειδε οτι εφαγε τον χυλο και δεν τον θελει κανενας,την επεσε γλυκα στον φιλοτιμο και ψυχοπονιαρη Βιερινια,ξεροντας οτι ο προεδρος τον εχει σαν παιδι του και ανοιξε την πορτουλα της παραμονης του με χοντρο μπακιρι στην ομαδα..
Ο Βιερι ενα καλο πηγε να κανει,γιατι λαος του ΠΑΟΚ ειναι και ο ιδιος και ηξερε οτι ο κοσμος ειχε φρικαρει στη σκεψη οτι θα χαθει ο Βαρελα
Ακομα κι ετσι ομως ο Αντρε ΑΡΧΗΓΙΚΑ φερθηκε και Αρχιδατα
Ο Αντρε ειναι ΚΑΡΑ ΠΑΟΚ και το δειχνει συνεχως μεσα στο γηπεδο

Υγ Εντελως φιλικα..φιλε Obdulio δες τα χρωματα αλλιως,γιατι ο Ζωγραφος στα εδειξε λαθος,
εκτος αν γουσταρεις καζουρα και χαβαλε και το κανεις εσκεμενα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@Amsterdamer_87, δεν λες καθόλου το ίδιο με τον Obdulio.

Εσύ απλά σχολιάζεις την ύπαρξη εμπλοκής Βιειρίνια στην ανανέωση Βαρέλα, κάτι που έγινε και είναι δεδομένο. Που όπως λες το έκανε γιατί όλοι οι παίκτες ήταν μια οικογένεια και ότι γιατί και αυτός, όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και χαίρονται στις επιτυχίες της, μαζί και ο προπονητής της, δεν ήθελε να φύγουν όλοι όσοι μας έφεραν το double.

Αυτό που γράφει ο αντιΠΑΟΚτσής με το nickname Obdulio είναι ότι ο Βιειρίνια το έκανε αυτό για να φάνε μαζί με τον Βαρέλα τα φράγκα του Ιβάν.

Δεν λέτε καθόλου το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αυτα που γραφει ο Obdulio
Για το θεμα Βαρελα ειναι μεγαλες αληθειες και δεν πρεπει να τις ξεχναμε
Και το γραφω εγω που ειμαι απ αυτους που κονταρονται μαζι του
Θυμαμαι σαν σημερα που ειπε ο ιδιος ο Αντρε,οτι μιλησαν και του ειπε οτι κλαινε τα παιδια του και τα σχετικα..
Αυτη η απαξιωση ομως στον Αντρε και η ειρωνεια με το "κυριος Βιερινια" Obdulio ειναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ
Να πω εγω το αλλο το σεναριο
Ο "παμπονηρος" Βαρελα αφου ειδε οτι εφαγε τον χυλο και δεν τον θελει κανενας,την επεσε γλυκα στον φιλοτιμο και
ψυχοπονιαρη Βιερινια,ξεροντας οτι ο προεδρος τον εχει σαν παιδι του και ανοιξε την πορτουλα της παραμονης του με χοντρο μπακιρι στην ομαδα..
Ο Βιερι ενα καλο πηγε να κανει,γιατι λαος του ΠΑΟΚ ειναι και ο ιδιος και ηξερε οτι ο κοσμος ειχε φρικαρει στη σκεψη οτι θα χαθει ο Βαρελα
Ακομα κι ετσι ομως ο Αντρε ΑΡΧΗΓΙΚΑ φερθηκε και Αρχιδατα
Ο Αντρε ειναι ΚΑΡΑ ΠΑΟΚ και το δειχνει συνεχως μεσα στο γηπεδο

Υγ Εντελως φιλικα..φιλε Obdulio δες τα χρωματα αλλιως,γιατι ο Ζωγραφος στα εδειξε λαθος,
εκτος αν γουσταρεις καζουρα και χαβαλε και το κανεις εσκεμενα
Αν μου το έλεγες το Φθινόπωρο μετά την ανανέωση Βαρέλα θα σου έλεγα ότι αποδεχομαι την εξήγηση που δίνεις (ως λάθος μεν αλλά ως λάθος που συμβαίνει και συγχωρείται). Όσα όμως έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε (ενδεικτική η παρέμβαση Πασχαλακη-κι αυτός στο γκρουπ που ανανέωσε στο νταμπλ αλλά όχι στο σκληρό γκρουπ που άφησε την ανανέωση για μετά την ολοκλήρωση της σεζόν) με κάνουν να μην τα θεωρώ απλό λάθος. Ειδικά όταν ο ατζέντης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι αυτός που είναι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν πρόκειται για λεφτά, προφανώς και γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε ούτε πρόκειται να τα μάθουμε ποτέ.
Το ζητούμενο για εμάς είναι το γήπεδο και το γήπεδο έδειξε ότι όσοι ανανέωσαν από την ομάδα του πρωταθλήματος δεν απέδωσαν στην πορεία τα αναμενόμενα.
Εκ του αποτελέσματος,αποδείχθηκαν λάθος οι ανανεώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι κινηθήκαμε συναισθηματικά και το πληρώσαμε.
Προσωπικά,θα έκανα το ίδιο με τον Ιβάν, θα τους ανανεωνα όλους,πιστεύω το ίδιο θα έκανε η πλειοψηφία του κόσμου, μας χάρισαν απίστευτες στιγμές.
Δεν ξέρω το λόγο που έπεσε τόσο πολύ η απόδοση τους ,ίσως όλη αυτή η κατάσταση με τον covid που δεν επέτρεπε κανονική προετοιμασία , ίσως η άδειες εξέδρες, ίσως ότι αραξαν μετά τις ανανεώσεις,ίσως όλα αυτά μαζί.
Όλο αυτό έφερε μια οικονομική ασφυξία, (αποκλεισμοί από Ευρώπη, υπέρογκα συμβόλαια, άκυρο από ερτ) που την πλήρωσε η ομάδα,χάνοντας για ψίχουλα σημαντικές μονάδες,επειδή δεν μπορούσε να τους δώσει τα χρήματα που ζητήσουν, πατώντας στις ανανεώσεις των άλλων της πρωταθλήτριας ομάδας.
Για να κλείσω, δημιουργήσαμε (ο ΠΑΟΚ εννοώ) μια παγίδα για την ίδια μας την ομάδα,στην οποία πέσαμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

gika έγραψε:@Amsterdamer_87, δεν λες καθόλου το ίδιο με τον Obdulio.

Εσύ απλά σχολιάζεις την ύπαρξη εμπλοκής Βιειρίνια στην ανανέωση Βαρέλα, κάτι που έγινε και είναι δεδομένο. Που όπως λες το έκανε γιατί όλοι οι παίκτες ήταν μια οικογένεια και ότι γιατί και αυτός, όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και χαίρονται στις επιτυχίες της, μαζί και ο προπονητής της, δεν ήθελε να φύγουν όλοι όσοι μας έφεραν το double.

Αυτό που γράφει ο αντιΠΑΟΚτσής με το nickname Obdulio είναι ότι ο Βιειρίνια το έκανε αυτό για να φάνε μαζί με τον Βαρέλα τα φράγκα του Ιβάν.

Δεν λέτε καθόλου το ίδιο.

Δηλαδή,εσύ βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για το τι έχει γίνει για να πάρουν κάποιοι τα λεφτά που πήραν;
Ότι στήριξε ο ένας τον άλλον,δεν είναι κακό, φίλοι είναι και μαζί με αυτή την παρέα ζήσαμε και εμείς μεγάλες στιγμές.
Μην ξαναγράφω τα ίδια.
Όταν πρόκειται για λεφτά,όλα γίνονται.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

@Obdulio
Ρε φιλε παρτο αλλιως
Ο τελευταιος που ασχολειται με τον Γαυρολιακο ειναι ο 35αρης Αντρε
Γι αυτο να εισαι σιγουρος
Οτι εκανε,με την συμφωνια του,το εκανε μονος του και τα ειπε και σε ζωντανη συνδεση
Σταματα να βαρας κουσουρια με τον Βιερινια
Αν υπηρχε κλικα Βιερι θα το ειχαμε καταλαβει
Δεν ειναι κλικαδορος ο Αντρε,ειναι παντελονατος,τα σιχαινεται αυτα και το εχει αποδειξει
Μην με βαζεις να γραψω πως γιατι ειναι πολλα
Οτι τον γλυφουν και ο Πασχα και πολλοι αλλοι το βλεπουμε και το ξερουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 13 Απρ 2021, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
renegade έγραψε: Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν ξέρουν, ότι οι συζητήσεις μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών ( ειδικά των έμπειρων) για θέματα τακτικής και προπονησης είναι φυσιολογικά και γίνονται παντού και από όλους, για αυτό καλό είναι να μην πιάνονται κάποιοι από τη δήλωση του βιερίνια ότι είπε στον φερέιρα ότι δεν ταιριάζει αυτό το σύστημα στην ομάδα
Για τα άλλα θεωρώ πως έχω γράψει επαρκώς την άποψή μου.
Σε αυτό θα προσθέσω μόνο οτι: Δημόσιες και επανειλημμένες συζητήσεις δεν συνηθιζονται (και δεν πρέπει να γίνονται). Ο Κύριος Βιεϊρίνια πολλές φορές για παράδειγμα δήλωνε ότι θέλει να παίζει εξτρέμ. Η μεγαλύτερη συνεισφορά του Λουτσέσκου ήταν ότι κατάφερε να τον γυρίσει μπακ στη θέση του απαράδεκτο Κροάτη που έπαιζε εκεί. Για να γίνει αυτό βέβαια ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να του κάνει μεγάλο "ψυχολογικό μασάζ". Μόλις πάντως γύρισε από τον τραυματισμό και ως μπακ είχε ξεπεταχτεί ο Γιαννούλης ο κύριος Βιεϊρίνια ξανάρχισε τα περί εξτρέμ. Η εκτόξευση του Τζόλη του έκοψε τη φορά και επομένως η εναλλακτική που βόλευε ήταν μπακ σε αμυντική τετράδα που είναι λιγότερο απαιτητικό αθλητικά από φουλ μπακ σε τριάδα στόπερ.
Γιατι λες ολους τους παικτες σκετο Βαρελα κλπ και τον Βιερινια Κυριος Βιερινια? ΑΠΑΙΤΩ πλεον απο τους μοντ να ξυπνησουν, το δηλητηριο και η συνεχη προκληση πρεπει να σταματησει αλλιως θα γινει μπουρδελο η κατασταση.
ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ αποκαλει τον Βιερινια και εσεις τιποτα. Δεν εκπλησσομαι βεβαια με τα τελευταια γεγονοτα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
gika έγραψε:
Obdulio έγραψε:Εγώ θεωρώ προσβλητικό να φτάνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να γράφει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον ΠΑΟΚ χωρίς έναν άλλο ποδοσφαιριστή κι ότι τα άλλα είναι μαλακιες και αυτός ο άλλος ποδοσφαιριστής, η "σημαία" να απαντά "σε αγαπάω φίλε". Εσύ αυτά τα φαινόμενα (που κάπως προέκυψαν, δεν φυτρωσαν) μπορείς να τα χαίρεσαι, δικαίωμά σου. Δικαίωμα δικό μου είναι να μη μου αρέσουν και να κάνω την κριτική που θεωρω σωστή ερμηνεύοντάς τα.

Εσύ μπορεί να θες να ανακατεύονται ποδοσφαιριστές στις διαπραγματεύσεις άλλων ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση. Ή να κάνεις πως δεν το βλέπεις. Δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω. Δικαίωμά μου.
Ε εδώ είναι PAOKmania.

Η θέση σου είναι στο "Νέα για άλλες ομάδες" για να μας λες τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας.

Δεν μας νοιάζει τι πιστεύεις για την δική μας ομάδα.

ΥΓ: Ο Ραπτόπουλος τουλάχιστον βγάζει χρήμα από αυτό που κάνει.
Οσο λέγεται Paokmania και όχι Vieirihnamania θεωρώ πως είμαι στο σωστό μέρος.
Σε λαθος μερος εισαι και να ξερεις εισαι πολυ τυχερος. Αυτο λεω μονο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Όταν πρόκειται για λεφτά, προφανώς και γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε ούτε πρόκειται να τα μάθουμε ποτέ.
Το ζητούμενο για εμάς είναι το γήπεδο και το γήπεδο έδειξε ότι όσοι ανανέωσαν από την ομάδα του πρωταθλήματος δεν απέδωσαν στην πορεία τα αναμενόμενα.
Προσωπικά,θα έκανα το ίδιο με τον Ιβάν, θα τους ανανεωνα όλους,πιστεύω το ίδιο θα έκανε η πλειοψηφία του κόσμου, μας χάρισαν απίστευτες στιγμές.
Δεν ξέρω το λόγο που έπεσε τόσο πολύ η απόδοση τους ,ίσως όλη αυτή η κατάσταση με τον covid που δεν επέτρεπε κανονική προετοιμασία , ίσως η άδειες εξέδρες, ίσως ότι αραξαν μετά τις ανανεώσεις,ίσως όλα αυτά μαζί.
Όλο αυτό έφερε μια οικονομική ασφυξία, (αποκλεισμοί από Ευρώπη, υπέρογκα συμβόλαια, άκυρο από ερτ) που την πλήρωσε η ομάδα,χάνοντας για ψίχουλα σημαντικές μονάδες,επειδή δεν μπορούσε να τους δώσει τα χρήματα που ζητήσουν, πατώντας στις ανανεώσεις των άλλων της πρωταθλήτριας ομάδας.
Για να κλείσω, δημιουργήσαμε (ο ΠΑΟΚ εννοώ) μια παγίδα για την ίδια μας την ομάδα,στην οποία πέσαμε μέσα.
ουτε καν συναισθηματικά.
Ειδικά για τον Βαρέλα, τι χρονιά του νταμπλ, κανένας, μα κανένας μας δεν ήθελε να μην ανανεώσει.
Πλάκα κάνουμε τώρα; Μιλάμε για παίχτη που έπαιξε τελικό κυπέλλου με μπαταρισμένο χέρι για 60λεπτά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
renegade έγραψε: Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν ξέρουν, ότι οι συζητήσεις μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών ( ειδικά των έμπειρων) για θέματα τακτικής και προπονησης είναι φυσιολογικά και γίνονται παντού και από όλους, για αυτό καλό είναι να μην πιάνονται κάποιοι από τη δήλωση του βιερίνια ότι είπε στον φερέιρα ότι δεν ταιριάζει αυτό το σύστημα στην ομάδα
Για τα άλλα θεωρώ πως έχω γράψει επαρκώς την άποψή μου.
Σε αυτό θα προσθέσω μόνο οτι: Δημόσιες και επανειλημμένες συζητήσεις δεν συνηθιζονται (και δεν πρέπει να γίνονται). Ο Κύριος Βιεϊρίνια πολλές φορές για παράδειγμα δήλωνε ότι θέλει να παίζει εξτρέμ. Η μεγαλύτερη συνεισφορά του Λουτσέσκου ήταν ότι κατάφερε να τον γυρίσει μπακ στη θέση του απαράδεκτο Κροάτη που έπαιζε εκεί. Για να γίνει αυτό βέβαια ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να του κάνει μεγάλο "ψυχολογικό μασάζ". Μόλις πάντως γύρισε από τον τραυματισμό και ως μπακ είχε ξεπεταχτεί ο Γιαννούλης ο κύριος Βιεϊρίνια ξανάρχισε τα περί εξτρέμ. Η εκτόξευση του Τζόλη του έκοψε τη φορά και επομένως η εναλλακτική που βόλευε ήταν μπακ σε αμυντική τετράδα που είναι λιγότερο απαιτητικό αθλητικά από φουλ μπακ σε τριάδα στόπερ.
Τι γραφεις ρε ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ?? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΟΝΤΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ, Η ΜΠΑΝ ΑΥΤΟΝ Η ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Οτι τον γλυφουν και ο Πασχα και πολλοι αλλοι το βλεπουμε και το ξερουμε
με τον πασχα ειναι κοληταρια δεν εχει να κανει με γλυψιμο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:Όταν πρόκειται για λεφτά, προφανώς και γίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε ούτε πρόκειται να τα μάθουμε ποτέ.
ουτε καν συναισθηματικά.
Ειδικά για τον Βαρέλα, τι χρονιά του νταμπλ, κανένας, μα κανένας μας δεν ήθελε να μην ανανεώσει.
Πλάκα κάνουμε τώρα; Μιλάμε για παίχτη που έπαιξε τελικό κυπέλλου με μπαταρισμένο χέρι για 60λεπτά.

Εννοείται,το συναίσθημα που γράφω, έχει να κάνει με το ύψος των συμβολαίων και όχι με τις ανανεώσεις.
Για τον Βαρελα που αναφέρεις,πήρε τόσα πολλά, τα περισσότερα από όλους, γιατί αν θυμάσαι, είχε πρόταση από Αραβία και μάλιστα είχε πάει για συζητήσεις, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την επίσκεψη.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

obanebane έγραψε:Δεν ξέρω το λόγο που έπεσε τόσο πολύ η απόδοση τους ,ίσως όλη αυτή η κατάσταση με τον covid που δεν επέτρεπε κανονική προετοιμασία , ίσως η άδειες εξέδρες, ίσως ότι αραξαν μετά τις ανανεώσεις,ίσως όλα αυτά μαζί
καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως το να δινεις πολλα μεγαλα και κλειστα συμβολαια σε παικτες 30+ χρονων ειναι εντελως λαθος και οδηγει σε οικονομικο αδιεξοδο χωρις προοπτικη...
πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο που τα analytics κυριαρχουν δεν γινεται εμεις σαν ΠΑΟΚ να μενουμε πισω και να χτιζουμε ομαδες μιας χρησης που θα φερουν επιτυχιες 2-3 χρονια αλλα θα μας βαζουν μεσα οικονομικα και θα μας πηγαινουν αρκετα βηματα πισω απο τον ανταγωνισμο...
αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να φτιαξουμε μια ομαδα με 11 20χρονους με μεταπωλητικα αξια, φυσικα και θα εχεις και παικτες οπως ο βιειρινια ο μαουρισιο και ο πριγιοβιτς με μεγαλα συμβολαια οπως εχει αντιστοιχα ο γαυρος ελ αραμπι,μβιλα φορτουνη κτλ αλλα δεν γινεται να δινεις σε μετριους παικτες οπως ο πασχαλακης ο βαρελα και ο μπισεσβαρ συμβολαια πολυ πανω απο την αξια τους στην αγορα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”