Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
-
ariskatiforos
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
το τερματιζουμε το ηλεκτρονικο..
φτανουμε στη τελευταια πιστα..με το δρακο..
εννοειται ο τερματισμος ξεκιναει με το φταιει ο ιβαν,πλησιαζουμε..
ο αρνεσεν δηλαδη καθεται να απαξιωνεται σα παιδαρελο και αυτος και ο τουντορ και ο ιβαν τα κανει μπουρδελο και τους εχει να τον παρακαλανε..διαβαζουμε ενα αρθρο απο τους εδω βοθρους πεινασμενους και το κανουμε σημαια
φτανουμε στη τελευταια πιστα..με το δρακο..
εννοειται ο τερματισμος ξεκιναει με το φταιει ο ιβαν,πλησιαζουμε..
ο αρνεσεν δηλαδη καθεται να απαξιωνεται σα παιδαρελο και αυτος και ο τουντορ και ο ιβαν τα κανει μπουρδελο και τους εχει να τον παρακαλανε..διαβαζουμε ενα αρθρο απο τους εδω βοθρους πεινασμενους και το κανουμε σημαια
Δεν έχουν...Έχουν όμωςaoratos έγραψε:Δηλαδή μας λές ότι οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση έχουν κάνει καλύτερες/ακριβότερες και μεγαλύτερων προδιαγραφών μεταγγραφές από τον κύριο Ιβαν? 'Η τα ρόστερ τους έχουν λιγότερα κενά? Δείξε λίγο έλεος αγαπητεace79grpaok έγραψε:Αν δεν πάρει 10αρι και δεξί Μπακ και σέντερ Μπακ ας μην έχει απαιτήσεις για δεύτερες θέσεις κααι κυπελα ο κύριος ιβαν και να μην θυμώνει και να κάνει συσκέψεις επί συσκέψεων .Πάρε παίκτες αλλιώς παρατα τα.
Επίσης φέτος, ειδικά έως τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Ιαν 2016, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαζί σου κι εγώ καρντάση μου...Τον τρόπο δεν μπορώ όμως να βρω, όσο κι αν χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι;loukas karadimos έγραψε:εχω να γραψω εδω μεσα σχεδον δυο χρονια χωρις να σημαινει οτι δεν παρακολουθω ειτε την ομαδα ειτε το φορουμ.
απο την ημερα που ανελαβε ο ιβαν μεχρι σημερα βρισκομαστε στην μεταγραφικη περιοδο νουμερο 8. οταν ενας ανθρωπος κανει το ιδιο λαθος 7 φορες θα το κανει και 8η και 9η και 10η και οπως φαινεται θα το κανει για παντα. δεν γινεται να διοικηθει ομαδα με αυτον τον τροπο, δεν εγινε και δεν θα γινει ποτε και πουθενα. οταν εισαι οπουδηποτε αλλου εκτος απο την εδρα της ομαδασ διοικηση δεν μπορεις να ασκησεις. η βαζεις δικα σου ατομα με συγκεκριμενο μπατζετ και τους κρινεις απ τα οικονομικα και αγωνιστηκα αποτελεσματα η ερχεσαι και το κανεις μονος σου, η φευγεις και μας αφηνεις ησυχους να καταστραφουμε και να το παρουμε απ την αρχη. με αφορμη τον τροπο που γινονται μεταγραφες στην ομαδα τα τελευταια χρονια η παοκτσηδικη κοινωνια εχει καταστραφει, μια γιατι περιμενει παιχταραδες και παιρνει βιβιαν και κουμαλο, μια γιατι τελικα δεν παιρνει επειδη δεν τα βρισκουν μεταξυ τους, μια γιατι φτανει 30 γεναρη για να κανει 6 μεταγραφες, κ.ο.κ
ο ιβαν φταιει για αυτο το χαλι, το πραγματικα ασυμαζευτο χαλι το οποιο πλεον λυπαμαι που το βλεπω και ειναι η ομαδα μου.
αλλη μια μεταγραφικη περιοδος ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. οταν (υποτιθεται) εχεις ρευστο, εχεις κλεισει και εχεις αποφασισει τους παικτες πριν τις γαλοπουλες τα χριστουγεννα, για τον γεναρη, και πριν τα αρνια του πασχα για το καλοκαιρι.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ χωρις δεκαρα στην τσεπη. μιλαμε για επιχειρηματικο μοντελο το οποιο καταστρεφει την ομαδα και μας διωχνει μακρια της.
εχω σκασει. και αν οι μοντ δεν το περασουν εχει καλως. αν πεσετε να με φατε χαλαλι. αλλα καθομαστε και κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα και περιμενουμε τον ιβαν να του σηκωσει να ρθει εδω για να τρεξει το οτιδηποτε.
ομαδα χωρις τημ μανατζερ 22.01
ομαδα που αποτελειται απο στελεχη χωρις ευθηνες διοικησης
φερε και τον ροναλντινιο, εχεις αποτυχει για μενα προσωπικα. αυτος ο κατηφορος στην λειτουργεια της ομαδας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ο σαββιδης ειπε προσφατα απορω πως στην θεσσαλονικη ξερουν τι σκεφτομαι εγω προτου καν το σκεφτω η πω τιποτε .....joshua έγραψε:Δεν καταλαβες καλα τι λεω φιλε,το φιασκο των προηγουμενων ετων με τις αλλαγες προπονητων τον εμποδιζει απο το να κανει πραξη τις σκεψεις του.Αυτο εννοω.
κατι ασχετο επειδη το ψαχνω ωρα και δεν θυμαμε. πως λεγοταν ο μαυρουκος που θα περναμε και τελικα δεν πηραμε για να φερουμε μπερμπα
και εγωAigle_Noir έγραψε:Φίλε σε νιώθω 100%.aoratos έγραψε:Φίλε η εικονα του γηπέδου τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τότε που απλευθερωθήκαμε από τον βραχνά των χρεών είναι για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω βιώσει σε οτιδήποτε σχετικό με τον ΠΑΟΚ. Και στο λέω εγώ, ένας γραφικός παπάρας κάτοχος διαρκείας μονιμως κάτοικος εξωτερικου.joshua έγραψε: Ενταξει η εικονα του γηπεδου ειναι απαραδεκτη θα συμφωνησω,οκ η εικονα εντος αυτου δεν ειναι τις περισσοτερες φορες ικανοποιητικη οπως θολη ειναι και η εικονα στα περιξ της ομαδας με Βεζυρτζιδες και σια αλλα και παλυ ο κοσμος οφειλε να ειναι κοντα.Δεν προσφερει κατι με την απουσια του,ισα ισα.
τον βρηκα boakye λεγοταν πηγε στην ροντα 10 συμμετοχες 0 γκολpaoktzis έγραψε:κατι ασχετο επειδη το ψαχνω ωρα και δεν θυμαμε. πως λεγοταν ο μαυρουκος που θα περναμε και τελικα δεν πηραμε για να φερουμε μπερμπα
μια ροστοφ ειχε και οπως βλεπεις ακομη και τωρα κλαινε και τον παρακαλανε για ενα ρουβλιPaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχω μιρλιασει ποτέ αλλά αυτή είναι ή αλήθεια...τα ίδια έκανε και στις 2 Ροστόφ!!!!!....loukas karadimos έγραψε:εχω να γραψω εδω μεσα σχεδον δυο χρονια χωρις να σημαινει οτι δεν παρακολουθω ειτε την ομαδα ειτε το φορουμ.
απο την ημερα που ανελαβε ο ιβαν μεχρι σημερα βρισκομαστε στην μεταγραφικη περιοδο νουμερο 8. οταν ενας ανθρωπος κανει το ιδιο λαθος 7 φορες θα το κανει και 8η και 9η και 10η και οπως φαινεται θα το κανει για παντα. δεν γινεται να διοικηθει ομαδα με αυτον τον τροπο, δεν εγινε και δεν θα γινει ποτε και πουθενα. οταν εισαι οπουδηποτε αλλου εκτος απο την εδρα της ομαδασ διοικηση δεν μπορεις να ασκησεις. η βαζεις δικα σου ατομα με συγκεκριμενο μπατζετ και τους κρινεις απ τα οικονομικα και αγωνιστηκα αποτελεσματα η ερχεσαι και το κανεις μονος σου, η φευγεις και μας αφηνεις ησυχους να καταστραφουμε και να το παρουμε απ την αρχη. με αφορμη τον τροπο που γινονται μεταγραφες στην ομαδα τα τελευταια χρονια η παοκτσηδικη κοινωνια εχει καταστραφει, μια γιατι περιμενει παιχταραδες και παιρνει βιβιαν και κουμαλο, μια γιατι τελικα δεν παιρνει επειδη δεν τα βρισκουν μεταξυ τους, μια γιατι φτανει 30 γεναρη για να κανει 6 μεταγραφες, κ.ο.κ
ο ιβαν φταιει για αυτο το χαλι, το πραγματικα ασυμαζευτο χαλι το οποιο πλεον λυπαμαι που το βλεπω και ειναι η ομαδα μου.
αλλη μια μεταγραφικη περιοδος ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. οταν (υποτιθεται) εχεις ρευστο, εχεις κλεισει και εχεις αποφασισει τους παικτες πριν τις γαλοπουλες τα χριστουγεννα, για τον γεναρη, και πριν τα αρνια του πασχα για το καλοκαιρι.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ χωρις δεκαρα στην τσεπη. μιλαμε για επιχειρηματικο μοντελο το οποιο καταστρεφει την ομαδα και μας διωχνει μακρια της.
εχω σκασει. και αν οι μοντ δεν το περασουν εχει καλως. αν πεσετε να με φατε χαλαλι. αλλα καθομαστε και κανουμε κηδεια με ξενα κολυβα και περιμενουμε τον ιβαν να του σηκωσει να ρθει εδω για να τρεξει το οτιδηποτε.
ομαδα χωρις τημ μανατζερ 22.01
ομαδα που αποτελειται απο στελεχη χωρις ευθηνες διοικησης
φερε και τον ροναλντινιο, εχεις αποτυχει για μενα προσωπικα. αυτος ο κατηφορος στην λειτουργεια της ομαδας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Οσα +++++++++++++++ θες.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 22 Ιαν 2016, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάντως δεν σε πήρα...γιατί δεν ακούω κανένα σίχαμα του ραδιοφώνου...nikolasf έγραψε:Με πήρε φίλος από Σαλονίκη... και μου είπε ότι άκουσε κάτι απόψε στο ράδιο!gvpaok89 έγραψε:![]()
Καλος μακαρι ! αλλα δεν βλεπω πουθενα τιποτα
Σίγουρα κάτι άκουσε γιατί δεν είναι φαφλατάς!
Γεια σου Νικόλα, κι εμένα μου "κάθεται" ο Βερντού από τότε που τον πρωτοδιάβασα
μια χαρα παιχτης ειναι ο βερδου και σίγουρα όχι τόσο ακριβός όσο άλλες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν.
- ace79grpaok
Αντί να αφήσει τον αρνεσεν να καννει την δουλειά του, έβαλε διπλα ρου έναν ξεχασμένο απο τον θεό παράγοντα ακούγοντας τις φωνές για έλλειψη δνα στην ομάδα ,κάνει συσκέψεις ςπι συσκέψεων που απλά λεει το ποσο θυμωμένος ειναι και μένει εκει δουλειά .Αν δεν θες να επενδύσεις αλλο δικαίωμα σου αλλα μην κανεις επιτροπές και ακυρωννεις έναν απο τους καλύτερους επαγγελματίες στον κοσΜο επειδή σε 6 μήνες ομάδα δεν πετάει φωτιές.Σε έξι μήνες έχει 4 προτάσεις για παίκτες π.χ γκαρι τον πήρες τσάμπα και είχες πρόταση 2 χαρτιά να τον δώσεις,αΥτο δεν ήθελες? Τότε γιατί δεν ακολουθείς το πλάνο έστω απο περιέργεια να δεις τι θα γιννει και κάνεις σπασμοδικες κινήσεις?Ας μην πάρεις και κανεναν αλλά μην ακυρώνεις τον αρνεσεν και σταματα να επιρεαζεσαι απο στρατηγούς και λοιπούς ασχετους .Ασε τον να κάνει την δουλειά του γιατί εσυ δίνεις 1,2 άστον να μας κάνει ομάδα ,δεν γιννεται να είμαστε άνω κάτω και να μην προχωράει ο προγραμματισμός της ομάδας επειδή φέραμε ενα χ μλε την ξανθη .Προστάτεψε τον αρνεσεν ακι τον τουντορ που παρα τα λάθη του κάνει δουλειά και κάνε και εσυ υπομονή επιτελους
-
Libra
- Επικοινωνία:
ace79grpaok έγραψε:Αντί να αφήσει τον αρνεσεν να καννει την δουλειά του, έβαλε διπλα ρου έναν ξεχασμένο απο τον θεό παράγοντα ακούγοντας τις φωνές για έλλειψη δνα στην ομάδα ,κάνει συσκέψεις ςπι συσκέψεων που απλά λεει το ποσο θυμωμένος ειναι και μένει εκει δουλειά .Αν δεν θες να επενδύσεις αλλο δικαίωμα σου αλλα μην κανεις επιτροπές και ακυρωννεις έναν απο τους καλύτερους επαγγελματίες στον κοσΜο επειδή σε 6 μήνες ομάδα δεν πετάει φωτιές.Σε έξι μήνες έχει 4 προτάσεις για παίκτες π.χ γκαρι τον πήρες τσάμπα και είχες πρόταση 2 χαρτιά να τον δώσεις,αΥτο δεν ήθελες? Τότε γιατί δεν ακολουθείς το πλάνο έστω απο περιέργεια να δεις τι θα γιννει και κάνεις σπασμοδικες κινήσεις?Ας μην πάρεις και κανεναν αλλά μην ακυρώνεις τον αρνεσεν και σταματα να επιρεαζεσαι απο στρατηγούς και λοιπούς ασχετους .Ασε τον να κάνει την δουλειά του γιατί εσυ δίνεις 1,2 άστον να μας κάνει ομάδα ,δεν γιννεται να είμαστε άνω κάτω και να μην προχωράει ο προγραμματισμός της ομάδας επειδή φέραμε ενα χ μλε την ξανθη .Προστάτεψε τον αρνεσεν ακι τον τουντορ που παρα τα λάθη του κάνει δουλειά και κάνε και εσυ υπομονή επιτελους
φιλε μου την ιδια αποψη εχω ακριβως κ γω για αυτα που εγραψες κ τα φωναζω σε φιλους/γνωστους ακομα κ στο στοιχημα(προποτζιδικο που παω).. μπραβο σου!!
-
Libra
- Επικοινωνία:
Για τον cerdu να σας πω εγω το ειπε πριν που εκανε 20¨00 με 22¨00 ο χρηστος ραγκατσης στο metrosport που εκανε εκπομπη.. κ συγκεκριμενα ειχε στο ακουστικο κ τον ζα΄ί΄ρη.. απο εκει βγηκε το θεμα verdu..
Αυτό το πράγμα πάντως με την συνεχή γκρίνια δεν υπάρχει σε κανένα άλλο φόρουμ καμμιάς άλλης ομαδας.,,μάλλον σε ολόκληρο τον πλανήτη.