Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από pagotatzis »

ο παγωτατζήs ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον paok kerkyra
για μα μπει άμεσα στη λίστα ban τον mod
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

http://www.paokmania.gr/el/component/co ... xomai.html

Ρε αδέρφια εδώ λέει ο ίδιος ο Εντίνιο ότι ήδη ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη. Η ΠΑΕ γιατί δεν ανακοινώνει την απόκτησή του;Τι κόλπα είναι αυτά; Ε; :!:

Όσο για τα υπόλοιπα περί Γκομέζ-ζουέλα είναι παπάς alert ή θα τρελαθούμε τελείως; :shock: :!:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: δωστε παππα στον λαο του ΠΑΟΚ ρε
δηλαδή παγωτατζή τώρα είμαι next in the ban list?? :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Caballo Viejo έγραψε:http://www.paokmania.gr/el/component/co ... xomai.html

Ρε αδέρφια εδώ λέει ο ίδιος ο Εντίνιο ότι ήδη ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη. Η ΠΑΕ γιατί δεν ανακοινώνει την απόκτησή του;Τι κόλπα είναι αυτά; Ε; :!:

Όσο για τα υπόλοιπα περί Γκομέζ-ζουέλα είναι παπάς alert ή θα τρελαθούμε τελείως; :shock: :!:

Είπαμε αδερφε, άμα δεν πέσει live η τζίφρα η ΠΑΕ δεν ανακοινώνει τίποτα εδώ και τρία χρόνια. Υπομονή μέχρι αύριο το πρωι ή σήμερα μετά τα μεσάνυχτα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Caballo Viejo έγραψε:http://www.paokmania.gr/el/component/co ... xomai.html

ο εντινιο ερχεται τα μεσανυχτα..πρεπει να περασει απο τα γραφεια να βαλει τη τζιφρα και μετα θα ανακοινωθει και επισημα απο την ομαδα...γκομεζ και ζουελα παππας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να τον εξετάσει και κανένας γιατρός όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις...
Όμως... Τώρα που είπαμε Εντίνιο...

«Αυτό που μου αρέσει είναι να παίζω στην κορυφή, ως στράικερ, είμαι καθαρόαιμο εννιάρι, έτσι προτιμώ να παίζω μπροστά. Αν όμως η ομάδα θελήσει μπορώ να αγωνιστώ και στα πλάγια όπως έκανα στο παρελθόν αλλά σίγουρα προτιμώ να αγωνίζομαι στην κορυφή της επιθέσης ώστε να έχω την ευκαιρία να σκοράρω περισσότερο»

τάδε έφη... Εντίνιο...

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=6442
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για καποιους που λεγανε δεν ειναι σεντερ φορ ;)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Και που ξέρει ο ίδιος ο Εντίνιο τι είναι? Εγώ θα εμπιστευτώ τους γκουρού του ποδοσφαίρου στα Σαλονικιώτικα ερτζιανά. Αυτοί ξέρουν :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελα μωρε τωρα τον βαλανε να πει πως παριστανει το σεντερ φορ που θα ελεγε και καποιος κυριος δημοσιογραφος... :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Μπαλάφας: «Να παίξω και να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Εικόνα

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τη μεταπήδησή του από τον ΠΑΣ στον Εργοτέλη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει…
«Αυτή είναι η δουλειά μας, τη μια μέρα στη μία ομάδα, την επόμενη σε άλλη. Ο Εργοτέλης είναι ένα υγιές σωματείο, θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και να βοηθηθώ» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας μέσος και συνέχισε: «Με τον ΠΑΣ λύθηκε η συνεργασία κοινή συναινέσει. Υπήρξαν κάποια προβλήματα δε θέλω να πω περισσότερα. Πάντως το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ. Όταν ανήκεις σε μια τέτοια ομάδα και δίνεσαι δανεικός σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψεις, όπως έγινε για παράδειγμα με τον Γλύκο. Θέλω να πάρω παιχνίδια στον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην Τούμπα».
Για το τι του είπαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ανέφερε: «Ότι με υπολογίζουν για το καλοκαίρι και αυτό είναι ευχάριστο για μένα. Φέτος στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί και καλοί χαφ, όπως ο Γκαρσία, ο Βιτόλο, ο Φωτάκης. Μακάρι να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ».
Ο Μπαλάφας θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Κρητικών στο αυριανό ματς με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, και σχολιάζοντας σχετικά ο Αρτινός χαφ τόνισε: «Σε όποια ομάδα έχω πάει, παίζω πάντα πρώτα εναντίον της Ξάνθης. Και με τον ΠΑΟΚ και με τον ΠΑΣ και τώρα με τον Εργοτέλη! Είναι μια φοβερή σύμπτωση».

Πηγή: http://www.metrosport.gr/balafas-na-pex ... -ston-paok

Σώτο είσαι Ο ένας
Σώτο είσαι Ο ένας
Κοκκινη :redcard: στα ΜΠΕΝΑΛΤΙ δεν εφαγε κανένας

Σώτο είσαι Ο ένας
Σώτο είσαι Ο ένας
Κιτρινη :yellowcard: στο ζέσταμα δεν εφαγε κανένας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaFFy_NaSH την Παρ 15 Ιαν 2010, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπερδεψες τα τοπικ αδερφε...στο αντιστοιχο τοπικ υπαρχει η συνεντευξη... ;) ;) η μπαλαφιαση σε επηρεασε και εσενα... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Θα το βάλω και εκεί... Αλλα είναι στις μεταγραφες του Ιανουαριου 2010 και αφορα την ομαδα μας μιας και ειναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ :P παω να το ποσταρω και εκει...

Ειναι κλειδωμένο! :cry: :cry: :cry: Νεκροθαφτη μη πας κοντρα στους Μπαλαφικούς ειμαστε τομάρια εμεις...... :P
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

arisk έγραψε:Να τον εξετάσει και κανένας γιατρός όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις...
Όμως... Τώρα που είπαμε Εντίνιο...

«Αυτό που μου αρέσει είναι να παίζω στην κορυφή, ως στράικερ, είμαι καθαρόαιμο εννιάρι, έτσι προτιμώ να παίζω μπροστά. Αν όμως η ομάδα θελήσει μπορώ να αγωνιστώ και στα πλάγια όπως έκανα στο παρελθόν αλλά σίγουρα προτιμώ να αγωνίζομαι στην κορυφή της επιθέσης ώστε να έχω την ευκαιρία να σκοράρω περισσότερο»

τάδε έφη... Εντίνιο...

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=6442
Α ρε arisk...τι προσέχεις κι εσύ βρε παιδί μου...δες εδώ σχόλιο μου
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 2&start=15
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ζουέλα: «Μόνο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Φραντσίσκο Ζουέλα έχει μια πολύ καλή πρόταση από τη ρωσική Κούμπαν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις. «Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα που είμαι τώρα. Θέλω, όμως, να αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Πιο ανταγωνιστικό από το ρωσικό. Πρωτάθλημα που θα μου δώσει νέα κίνητρα». Όπως για παράδειγμα το ελληνικό. «Στην Ελλάδα αγωνίστηκα τέσσερα χρόνια και ξέρω πρόσωπα και πράγματα. Αν ήταν, όμως, να επιστρέψω, θα το έκανα μόνο για να παίξω στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, πουθενά αλλού».

http://www.sport-fm.gr/article/213357

Κουφ@λα εχει ο καιρός γυρίσματα.Θα ακούς ΠΑΟΚ και θα τρέμεις.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Μη σωσεις και ερθεις, ειπα οτι μαρεσεις κ σαν παιχτης.. Στον γεροδιάολα με συγχισες βραδυατικα... ΟΟΟΣΤ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”