Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Asimos
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Σημερα στο αυτοκινητο λιγο πριν τις 12 άκουσα τον εισαγομενο στα ραδιοφωνα της Χαβουζας Τζορμπατζογλου. Ειχα να τον ακουσω μηνες και ύστερα από μεγαλη εκθειαση του Βεργη για τα τελευταια αποτελεσματα πηρε το λογο ο δικος μου.
Αφου το επαιξε ανησυχος για τις μεταγραφες που γινανε και κατα το ποσο θα αποδωσουν, αφου η ανησυχια του μεγαλωσε οταν θυμηθηκε πως λειπει απο τα μπακ μας ο Τζαβέλλας και πως θα αντιδρασει η ομαδα στη λειτουργια της, ανησυχησε πραγματικα οταν ειπε πως θελει να τη δει σε ντερμπι για να κρινει καθως κερδισε μονο ενα και αυτο στο 94.
Τελικα παλιοι μου συντοπιτες, δεν φταινε αυτοι που τα λενε, φταιτε εσεις που εχουν ακομη δουλεια και βημα να μιλανε.
Ζητησα απο τον sport fm την εκπομπη για την περιπτωση που εκανα λαθος σε οσα ακουσα και αν μου δωσουν κανενα λινκ θα σας το παραθεσω γιατι εχω την υποψια πως εκτος πολης ντυνονται γενιτσαροι.
ΥΓ: Πως τους αντεχετε ρε; Πως;
Αφου το επαιξε ανησυχος για τις μεταγραφες που γινανε και κατα το ποσο θα αποδωσουν, αφου η ανησυχια του μεγαλωσε οταν θυμηθηκε πως λειπει απο τα μπακ μας ο Τζαβέλλας και πως θα αντιδρασει η ομαδα στη λειτουργια της, ανησυχησε πραγματικα οταν ειπε πως θελει να τη δει σε ντερμπι για να κρινει καθως κερδισε μονο ενα και αυτο στο 94.
Τελικα παλιοι μου συντοπιτες, δεν φταινε αυτοι που τα λενε, φταιτε εσεις που εχουν ακομη δουλεια και βημα να μιλανε.
Ζητησα απο τον sport fm την εκπομπη για την περιπτωση που εκανα λαθος σε οσα ακουσα και αν μου δωσουν κανενα λινκ θα σας το παραθεσω γιατι εχω την υποψια πως εκτος πολης ντυνονται γενιτσαροι.
ΔΕΝ αντέχουμε ρε γκαρτάσι , αλλά το χειρότερο είναι αυτοί που τα υιοθετούν !!Asimos έγραψε:Σημερα στο αυτοκινητο λιγο πριν τις 12 άκουσα τον εισαγομενο στα ραδιοφωνα της Χαβουζας Τζορμπατζογλου. Ειχα να τον ακουσω μηνες και ύστερα από μεγαλη εκθειαση του Βεργη για τα τελευταια αποτελεσματα πηρε το λογο ο δικος μου.
Η κυρα Μαρίκα που είχε βγει στο μπαλκόνι, όταν ήταν ο παπά Χρήστος και του φώναζαν από κάτω, γεια σου Παπά παπά γ@μω την Πειραιά, (γνωστό βίντεο στο YouTube), είμαι βέβαιος ότι διαθέτει μεγαλύτερο γνωστικό περιεχόμενο για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτόν τον τυχάρπαστο , που το μόνο που κατέχει είναι να γράφει μονίμως μετριοπαθως , τίποτα περαιτέρω.
SM-G935F
SM-G935F
Παιδιά επειδή λείπω χρόνια από Θεσσαλονίκη και διαβάζω διάφορα εδώ για ραδιόφωνο και δεν τους ξέρω, τώρα που έβλεπα βίντεο στο YouTube για τον Ενρικε βλέπω δίπλα εκπομπή με Ραπτοπουλο. Από περιέργεια το έβαλα να παίξει. Δεν μπόρεσα να ακούσω πάνω από 10 λεπτά. Ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει. Το επίπεδο των ακροατών του φαντάζομαι ποιο είναι. Κατάντια.
θα εκραγω απο την πολυ μπουρτζοβλαχιαση ρε π@υστη μου....
γραφει ο καθυστερημενος ο Βλακωτος αρθρο τωρα και λεει σε καποια φαση "το ...ritiri στο Μακεδονια Παλλας".
Σοβαρα ρε μπουρτζοβλαχε????? Το ritiri που λεν και στο χωριο σου;
Γραφει καποιος ενα αρθρο ας πουμε και λεει "το project του ΠΑΟΚ..". Λες, οκ, η λεξη project εχει περασει εδω και χρονια στην καθημερινοτητα μας και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του κοσμου την καταλαβαινει πια, μπορω να κανω χρηση της λεξης σε ενα αρθρο και να ειμαι κατανοητος. Το παραπανω πλαισιο, ο χαμηλης νοημοσυνης γελοιος που προσποιειται τον δημοσιογραφο το ξεχειλωσε και θεωρησε ακρως φυσιολογικο να χρησιμοποιησει σε ενα αρθρο του μια λεξη (επαναλαμβανομενα μαλιστα) την οποια το 99% του κοσμου δεν την εχει ακουσει ποτε οπως ειναι φυσικο. Για τον ηλιθιο ομως ηταν απολυτα φυσικο και ειμαι σιγουρος πως νιωθει και οτι πουλησε "επιπεδο". Το ταμτιριρι σου μεσα γελοιε.
γραφει ο καθυστερημενος ο Βλακωτος αρθρο τωρα και λεει σε καποια φαση "το ...ritiri στο Μακεδονια Παλλας".
Γραφει καποιος ενα αρθρο ας πουμε και λεει "το project του ΠΑΟΚ..". Λες, οκ, η λεξη project εχει περασει εδω και χρονια στην καθημερινοτητα μας και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του κοσμου την καταλαβαινει πια, μπορω να κανω χρηση της λεξης σε ενα αρθρο και να ειμαι κατανοητος. Το παραπανω πλαισιο, ο χαμηλης νοημοσυνης γελοιος που προσποιειται τον δημοσιογραφο το ξεχειλωσε και θεωρησε ακρως φυσιολογικο να χρησιμοποιησει σε ενα αρθρο του μια λεξη (επαναλαμβανομενα μαλιστα) την οποια το 99% του κοσμου δεν την εχει ακουσει ποτε οπως ειναι φυσικο. Για τον ηλιθιο ομως ηταν απολυτα φυσικο και ειμαι σιγουρος πως νιωθει και οτι πουλησε "επιπεδο". Το ταμτιριρι σου μεσα γελοιε.
Dimpatra έγραψε:Παιδιά επειδή λείπω χρόνια από Θεσσαλονίκη και διαβάζω διάφορα εδώ για ραδιόφωνο και δεν τους ξέρω, τώρα που έβλεπα βίντεο στο YouTube για τον Ενρικε βλέπω δίπλα εκπομπή με Ραπτοπουλο. Από περιέργεια το έβαλα να παίξει. Δεν μπόρεσα να ακούσω πάνω από 10 λεπτά. Ο τύπος δεν μπορεί να μιλήσει. Το επίπεδο των ακροατών του φαντάζομαι ποιο είναι. Κατάντια.
φιλε μου και μενα ετσι μου φαινετε
ωρες ωρες σκεφτομαι οτι εμεις οι "μακρινοι" φιλτραρουμε ποιο καλα απο τους σαλονικιοτες!!
Δεν ξέρω αν είναι από ασχετοσύνη, βλακεία ή σκόπιμο πάντως δυο πράγματα γράφουν που είναι άκυρα και ηλίθια...καταρχάς το γεγονός ότι όλοι βλέπουν (αδύνατον να μην το δεις) ότι ο ΠΑΟΚ πετάει μετά το ξεμπρόστιασμα του 31 αλλά περιέργως όλοι το κρύβουν υπό την γελοιωδέστατη γελοιότητα "ε δεν μπορεί να φταίει ο 31"...φυσικά και μπορεί...Χρειάζονται πολλοί για να γίνει ένα πράγμα καλό.
Χρειάζεται μόνο ΕΝΑΣ για να χαλάσει...μόνο ένας είναι αρκετός.
Κατά δεύτερον, πάνε πάλι να μειώσουν την αξία της δουλειάς του Ιβιτς λέγοντας (και θα πουν πολλά ακόμα για να μην παραδεχθούν ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς τους μπούκωσε όλους κανονικά) ότι "αδίκησε ο ΠΑΟΚ τον εαυτό του με τόσες ήττες" 'ή "αμα δεν είχε χάσει τότε" "αμα είχε παίξει καλύτερα στην αρχή" αμα αυτό αμα εκείνο...μονο ο χαζός και η καφετζού αντιλαμβάνεται έτσι την ζωή...δεν υπάρχει "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα", ειναι το απάγκιο του μοιρολάτρη αυτό, δεν λειτουργεί έτσι η ζωή. Τα λάθη είναι αυτά που διδάσκουν και ο άνθρωπος βελτιώνεται από τις παραλείψεις και τις αδυναμίες του. Κανένας και τίποτα δεν εγγυάται ότι αν τότε δεν έκανες το Χ σήμερα θα είχες αυτό που έχεις σήμερα.
Κατά δεύτερον, πάνε πάλι να μειώσουν την αξία της δουλειάς του Ιβιτς λέγοντας (και θα πουν πολλά ακόμα για να μην παραδεχθούν ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβιτς τους μπούκωσε όλους κανονικά) ότι "αδίκησε ο ΠΑΟΚ τον εαυτό του με τόσες ήττες" 'ή "αμα δεν είχε χάσει τότε" "αμα είχε παίξει καλύτερα στην αρχή" αμα αυτό αμα εκείνο...μονο ο χαζός και η καφετζού αντιλαμβάνεται έτσι την ζωή...δεν υπάρχει "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα", ειναι το απάγκιο του μοιρολάτρη αυτό, δεν λειτουργεί έτσι η ζωή. Τα λάθη είναι αυτά που διδάσκουν και ο άνθρωπος βελτιώνεται από τις παραλείψεις και τις αδυναμίες του. Κανένας και τίποτα δεν εγγυάται ότι αν τότε δεν έκανες το Χ σήμερα θα είχες αυτό που έχεις σήμερα.
τι στο διαολο ειναι αυτο το ritiri.sic-4 έγραψε:θα εκραγω απο την πολυ μπουρτζοβλαχιαση ρε π@υστη μου....
το εξηγησε ενας φιλος σε ενα αλλο τοπικ... κατι σαν το retire στα ιταλικα.... αποσυρση
Ο μόνος που τα χώνει καθημερινά στον 31 είναι ο μυρτσος. Καθημερινά όμως. Επίσης συνεχώς τους βρίζει και τους αποκαλεί αρδ. Το μεγάλο γέλιο είναι που σκοτώνονται μεταξύ τους. Ο μουστακιας κοροϊδεύει ραπτοπουλο και κοκινο Σταυρίδη και γκιωνακη. Χαχαχαχα πολύ πλάκα.Φαντασμα έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι από ασχετοσύνη, βλακεία ή σκόπιμο πάντως δυο πράγματα γράφουν που είναι άκυρα και ηλίθια...καταρχάς το γεγονός ότι όλοι βλέπουν (αδύνατον να μην το δεις) ότι ο ΠΑΟΚ πετάει μετά το ξεμπρόστιασμα του 31 αλλά περιέργως όλοι το κρύβουν υπό την γελοιωδέστατη γελοιότητα "ε δεν μπορεί να φταίει ο 31"...φυσικά και μπορεί...Χρειάζονται πολλοί για να γίνει ένα πράγμα καλό.
Πλάκα θα είχε ένα gifaki ή βιντεάκι με όλες τις ομορφιές του εξαποδώ....
Ποιο είναι το ritiri βρε Costas the ti-ri-ti-ri??? 
- GettaRobott
Ρωτησα εναν φιλο μου προπονητη που εχει περασει και απο ομαδα α εθνικης ,αν ξερει κανεναν δημοσιογραφο που πηγαινει σε προπονησεις ,που να τον ρωταει πραγματα πανω στην προπονηση η στην τακτικη και να μην ειναι μπαρουφες και μονο που δεν εσκασε στα γελια ο ανθρωπος.Με ειπε οτι οι περισσοτεροι αν τους πεταξεις μια μπαλα θα τρεξουν για θα νομισουν οτι τους πετας βομβα .ΤΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ,εγω αν ημουν δημοσιογραφος θα πηγαινα και σε κανενα σεμιναριο προπονητων ,θα παρακολουθουσα καμμια προπονηση ωστε να εχω το δικαιωμα να κρινω παικτες και προπονητες .Αλλα που? οι περισσοτεροι ειναι αμπαλοι
- ΑποστόληςΑ
Ρε καργιόλη ζαγόρα. πρωτα μιλας για ναζιστικο χαιρετισμο και κουκουλωμα και αν εισουν κατίδης θα σε πειραζε και μετα λες οτι δεν πολυασχολείσαι με αυτα. το φυτιλι να το αναψεις όμως πουστρακι.