Razvan Lucescu VI

juvepaok4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από juvepaok4 »

για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που είπαν και το πιστευω και εγω οτι ο χαρακτήρας του λουτσε δεν τον αφήνει να φύγει ηττημένος και οτιβτου χρόνου θα θέλει να τους πάει τάπα...το θέμα ειναι μπορει ρε γαμωτο;;δεν γίνεται τόσες κακές επιλογές εδω και τρεις μηνες...
These users thanked the author juvepaok4 for the post (total 2):
rockcity4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Και πέρυσι τα ίδια λέγαμε...τους πήγαμε τάπα τελικά
These users thanked the author tsou for the post (total 6):
TasosDuss, kmallio, hasio_john, Kevin, mi8rio, Ριαν_Καπαγιαννιδης
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Δηλαδή μετά την περσινή χρονιά και το στήσιμο στο πάρκινγκ ο χαρακτήρας του Λουτσέσκου που δεν δέχεται την ήττα δεν ήθελε να τους πάει τάπα; Και αν αποφασίσει όντως ότι θα κάνει τα πάντα να κερδίσει, αυτό σημαίνει ότι θα δουλέψει περισσότερο στην τακτική, στα στημένα, στην αμυντική μετάβαση, θα κάνει πιο αποτελεσματικό ροτέισον, θα ζητήσει πιο νέους-γρήγορους-αθλητικούς παίκτες, ο γυμναστής του ξαφνικά θα αλλάξει την εκγύμναση και η ομάδα Μάιο μήνα θα πετάει, θα κάνει στοχευμένες αλλαγές και όχι εθιμοτυπικές, θα προσαρμόζεται τακτικά ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού κτλ; Ό,τι δηλαδή δεν κάνει εδώ και χρόνια; Δουλευόμαστε τώρα;
These users thanked the author deathmassious for the post (total 3):
curtis, yakel, Papa9
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Ισως η φυγή λουτσεσκου βοηθήσει την ομάδα-ΠΑΕ να οργανωθεί καλύτερα καθώς ο τύπος είναι ασπίδα σε πάρα πολλά θέματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ωστόσο δεν υπάρχει και ιδιαίτερη αισιοδοξία γιατί είδαμε τι έγινε με άλλους προπονητές (Ιβιτς,Στεφενς,Φερειρα,Γκαρσια). Θεωρώ παραμονή λουτσεσκου ή ένα τρομερά καλό όνομα να είναι οι μόνες λύσεις.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

όχι, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο αφήγημα για να στηριχτεί η πιθανή συνέχιση. Τα συμφωνήσαμε, αναγνωρίσαμε και οι δυο πλευρές τις αστοχίες μας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί.....
παραμένει οζντόεφ, μειτέ, μπάμπα, τάισον, πέλκας που θα βοηθήσει και στα τριγύρω, επέστρεψε κι ο τσάλοφ, 3-4 μεταγραφάρες, 3-4 για το ροτέησον λόγω αποχώρησης ιβανούσετς, μπιάνκο, δεύτερου ιταλού, και έτοιμη ομάδα για να πάρει τις προκρίσεις.
κι ασφαλώς δεν το πιστεύω. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι η αγάπη θα αργήσει άλλον ένα χρόνο.....
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
deathmassious, Montrealiotis
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Στο γρήγορο το gemini Κονσεϊσάο,Σάρρι και παραμονή Λουτσεσκου ,στο pro Ίβιτς,Κόβατς, Σαμπαολι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πες το pro οτι ειναι για τα σκυλια 😂 (Ο Βλανταν δεν ερχεται, Σαμπαολι ας μη περασει ουτε απεξω)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

juvepaok4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 17:47 για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που είπαν και το πιστευω και εγω οτι ο χαρακτήρας του λουτσε δεν τον αφήνει να φύγει ηττημένος και οτιβτου χρόνου θα θέλει να τους πάει τάπα...το θέμα ειναι μπορει ρε γαμωτο;;δεν γίνεται τόσες κακές επιλογές εδω και τρεις μηνες...
Πριν τα τελευταία 2 παιχνίδια η θέση μου ήταν ότι πρέπει φέτος να επιλέξουμε αυτόν που θα επιλέξει τον νέο προπονητή του χρόνου. Να μάθει την ομάδα, να έχει ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ και το πρωτάθλημα, και μετά να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Πλεον νιώθω πραγματικά ότι ο Ραζβαν έχει αδειάσει. Κάκιστες επιλογες και λάθη που δεν θα έκανε στα καλά του. Δεν νομίζω να προλαβαίνει να καθαρίσει το μυαλό του και να είναι σε θέση να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις και τα θέλω του για να το παλέψει του χρόνου.

Το ότι έχασε το τσουλου από 0-2 από αδιάφορη ομάδα που έπαιζε χωρίς κόσμο είναι από τα άγραφα.

Ούτε απουσίες ούτε τίποτα. ΟΛΟΙ εκεί ήταν. Και το έχασε.

Πλέον το μόνο που θέλω είναι σημαντικές τομές και αλλαγές. Είτε με Ραζβαν είτε χωρίς πρέπει να γίνουν γενναίες αλλαγές.

Προς το παρόν πέρασε μια ολόκληρη μέρα και δεν έχουμε τίποτα.
These users thanked the author gika for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Αντικειμενικά Κονσεϊσάο και Ίβιτς είναι οι τοπ επιλογές που ταιριάζουν γάντι και θα δούμε και ανανέωση. Είναι οι πιο σειφ επιλογές. Αλλά ταυτόχρονα οι πιο απλησίαστες επιλογές εώς ακατόρθωτες, επειδή και οι 2 έχουν υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2028. Οπότε τις αφήνουμε στα όνειρα μας.

Μετά ο Ριέρα είναι ο ορισμός του ότι πρέπει για πολλούς λόγους. Νέος, φιλόδοξος, με γρήγορο και ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω τι ζήτηση και κασέ έχει στην αγορά. Οπότε δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.

Έναν τέτοιο στυλ θέλω πάντως.

Τώρα ο Καρσέδο για μένα πολύ μιντ και ρίσκο. Δεν ξέρω πραγματικά, για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται κάλα. Και δεν έχει και φάτσα ΠΑΟΚ. : :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Έχουμε ανακοίνωση συγνώμης :lol:
geobila

Δημοσίευση από geobila »

juvepaok4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 17:47 για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
Σύντροφε ο χαρακτήρας και η θέληση του Ραζβαν είναι δεδομένα. Πολύ φοβάμαι ότι έχει πάθει φέτος τεράστιο burn out που δε φτιαχνει χωρίς έξοδο από το ποδόσφαιρο για 1-2 χρόνια
geobila

Δημοσίευση από geobila »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:30 Αντικειμενικά Κονσεϊσάο και Ίβιτς είναι οι τοπ επιλογές που ταιριάζουν γάντι και θα δούμε και ανανέωση. Είναι οι πιο σειφ επιλογές. Αλλά ταυτόχρονα οι πιο απλησίαστες επιλογές εώς ακατόρθωτες, επειδή και οι 2 έχουν υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2028. Οπότε τις αφήνουμε στα όνειρα μας.

Μετά ο Ριέρα είναι ο ορισμός του ότι πρέπει για πολλούς λόγους. Νέος, φιλόδοξος, με γρήγορο και ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω τι ζήτηση και κασέ έχει στην αγορά. Οπότε δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.

Τώρα ο Καρσέδο για μένα πολύ μιντ και ρίσκο. Δεν ξέρω πραγματικά, για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται κάλα. Και δεν έχει και φάτσα ΠΑΟΚ. : :lol: :lol:
Ριέρα θέλει άλλο ρόστερ και οι φετινόι βασικοί είναι χρυσές ρεζέρβες για ματς που θέλει αλλαγή τέμπο και χαμηλό μπλοκ

Και από μένα είναι ναι
These users thanked the author geobila for the post:
GEOL
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εάν δεν έρθει ο Ίβιτς να πάρουμε τον Φωτάκη..,.
These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
marsantos, Papa9
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:33
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:30 Αντικειμενικά Κονσεϊσάο και Ίβιτς είναι οι τοπ επιλογές που ταιριάζουν γάντι και θα δούμε και ανανέωση. Είναι οι πιο σειφ επιλογές. Αλλά ταυτόχρονα οι πιο απλησίαστες επιλογές εώς ακατόρθωτες, επειδή και οι 2 έχουν υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2028. Οπότε τις αφήνουμε στα όνειρα μας.

Ριέρα θέλει άλλο ρόστερ και οι φετινόι βασικοί είναι χρυσές ρεζέρβες για ματς που θέλει αλλαγή τέμπο και χαμηλό μπλοκ

Και από μένα είναι ναι
Γιαυτόν ακριβώς τον ρόλο μου αρέσει. Είναι το στυλ προπονητή που θα σου κάνει μετάβαση σε ένα πιο ταχυδυναμικό και αθλητικό ρόστερ. Θα ανανεωθεί η ομάδα και θα δούμε και εμείς κάτι διαφορετικό επιτέλους. Θα χρειαστεί βέβαια γενναία επένδυση για να γίνει αυτο το τρανζίσιον.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
geobila, GEOL
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

aivas19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:21 Πες το pro οτι ειναι για τα σκυλια 😂 (Ο Βλανταν δεν ερχεται, Σαμπαολι ας μη περασει ουτε απεξω)
Ολα τα και καλα " aI" ειναι για τα σκυλια, ειδικα σε τετοια πραγματα.

Αν αυριο 2 εκατομμυρια οπαδοι του ΠΑΟΚ γραφουν σε αναρτησεις facebook instagram κλπ οτι ο καλυτερος προπονητης θα ειναι ο Μπαμπης ο Τενες αυτο θα σου βγαλει.

Να πω και γω τη μ..... μου.
Το εχω γραψει παλιοτερα. Ειναι φύση αδυνατον για τον Ιβαν να στήσει Ευρωπαικου τυπου εταιρεια. Ειναι αλλη η κυλτουρα του ως επηχειρηματιας.
Αρα αυτα τα αλλαζουμε σε Ευρωπαικα πρωτυπα τον ΠΑΟΚ τα ακουω με μεγαλη επιφυλαξη .
Σημαινει αυτο οτι πρεπει να μεινει ο Ρασβαν ? Οχι βεβαια.
Σημαινει ομως οτι πρεπει να βρει καποιον α) καλυτερα του αλλα ΚΑΙ β) που να μπορει να δουλεύει με "πατερουλη" manager/ιδιοκτήτη.

Δεν ειναι τόσο εύκολο.
Το θεμα παιδες, δεν ειναι ο προπονητης. Καλως η κακως.
Το θεμα ειναι εαν η εταιρεια θελει να εχει και Μειτε και Τσιριβεγια . Και Ζαφειρη και Μαριν . Και Χ και Ψ.
Ετσι φτιαχνεις ομαδα οχι για να παρεις πρωταθλημα μονο. Αλλα για οταν βγεις Τοσυλου, να εχεις τις βασειις . Ειναι 100000% λαθος η προσεγγηση του Ιβαν οτι να δω και μετα κανω.

Μακαρι να πανε ολα καλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”