Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Επειδή συχνά οι παίχτες που προτείνουν στους κάτω, προτείνονται και σε εμάς, θεωρώ ότι ένα όνομα φορ που θα απασχολήσει είναι ο Jovic.
Δυνατό όνομα, χωρίς χρόνο συμμετοχής στην Μίλαν που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Δυνατό όνομα, χωρίς χρόνο συμμετοχής στην Μίλαν που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Ρε μητσαρα μην τα λες αυτα... μη παιζεις με την καψουρα μουMitsospaoki4 έγραψε:Επειδή συχνά οι παίχτες που προτείνουν στους κάτω, προτείνονται και σε εμάς, θεωρώ ότι ένα όνομα φορ που θα απασχολήσει είναι ο Jovic.

Ρε παιδιά πώς θα πειστεί ο Τζουρασεκ βα έρθει να παίξει σε μας όταν έχουμε Μπαμπά στη θέση του? Μόνο αν παίξει πιο μπροστά αλλά κ εκεί είμαστε γεμάτοι.
Θέλω να πω ότι στη Χοφενχαιμ είναι δυσαρεστημενος λόγω πάγκου. Αλλά κ δω πάγκο θα είναι. Καλύτερα να έρθει κάποιος που να μην γκρινιάζει αν δεν παίζει
Θέλω να πω ότι στη Χοφενχαιμ είναι δυσαρεστημενος λόγω πάγκου. Αλλά κ δω πάγκο θα είναι. Καλύτερα να έρθει κάποιος που να μην γκρινιάζει αν δεν παίζει
Δεν θα φαει τοσο παγκο εδω. Ο μπαμπα ειναι ηδη σκασμενος. Θα βρει παιχνιδια 100%. Ειδικα εαν ειναι 18 μηνες. Του χρονου θα εχει 20-25 παιχνιδια βασικος και αλλαγη αλλα 15 σιγουρα.mbison έγραψε:Ρε παιδιά πώς θα πειστεί ο Τζουρασεκ βα έρθει να παίξει σε μας όταν έχουμε Μπαμπά στη θέση του? Μόνο αν παίξει πιο μπροστά αλλά κ εκεί είμαστε γεμάτοι.
Θα μοιραστεί παιχνίδια. Δεν θα είναι πάγκο.
Τα 40+ ματς που έκανε ο Μπαμπα πέρυσι είναι πάρα φύσιν.
Μέσο όρο καριέρας είχε περίπου 25 ματς την σεζόν.
Ακόμα και τα 30 που ήδη έχει παίξει φέτος είναι υπερβολικά πολλά για αυτόν σε αυτό το σημείο της σεζόν
Τα 40+ ματς που έκανε ο Μπαμπα πέρυσι είναι πάρα φύσιν.
Μέσο όρο καριέρας είχε περίπου 25 ματς την σεζόν.
Ακόμα και τα 30 που ήδη έχει παίξει φέτος είναι υπερβολικά πολλά για αυτόν σε αυτό το σημείο της σεζόν
- ΑποστόληςΑ
Κάθε χρόνο δίνουμε από 55 έως 60 αγώνες. Επομένως έρχεται να πάρει τουλάχιστον 25 αγώνες, μπορεί και περισσότερους, ανάλογα με την απόδοσή του.mbison έγραψε:Ρε παιδιά πώς θα πειστεί ο Τζουρασεκ βα έρθει να παίξει σε μας όταν έχουμε Μπαμπά στη θέση του? Μόνο αν παίξει πιο μπροστά αλλά κ εκεί είμαστε γεμάτοι.
Edit: Τώρα είδα ότι απαντήθηκες (πολύ σωστά) από τον embuji
Βρε παιδιά ας έρθει ο Παίχτης και αν αξίζει ας παίξει και τα μισά παιχνίδια αλλαγή με Μπάμπα εδώ θα κολλήσουμε εγώ θέλω πάση θυσία και φόρ !!!

-
Πρεπει να προχωρησουν οι αφαιρεσεις επειγοντως και ειδικα στη θεση του φορ
- Μπαρκαρούτσος
Με Ivanusec τι γίνεται;
Ένας οπαδός της Feyenoord με λέει "Πάρτε και Zerrouki!"... Να το τρέξω; Να πάω στα γραφεία τους;
Ένας οπαδός της Feyenoord με λέει "Πάρτε και Zerrouki!"... Να το τρέξω; Να πάω στα γραφεία τους;

έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς αξίας
τάισον, ζίφκοβιτς, ντεσπόντοφ, πέλκας, ντέλιας, σορετίρε
πραγματικά η καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή του πρωταθλήματος εδώ και χρόνια
πού να χωρέσει ο ιβάνουσετς?
- ΑποστόληςΑ
-
Ξεχασες Μουργκdanirifle έγραψε:έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς αξίας
Η μόνη ομάδα ρεαλιστικά που μπορει να πείσει τον Jovic με το πλάνο της και το πρεστίζ της, είναι μόνο ο γαύρος. Δυστυχώς τέτοιου τύπου παίκτες πάντα θα προτιμήσουν την Αθήνα, για πολλούς και διάφορους λόγους.Mitsospaoki4 έγραψε:Επειδή συχνά οι παίχτες που προτείνουν στους κάτω, προτείνονται και σε εμάς, θεωρώ ότι ένα όνομα φορ που θα απασχολήσει είναι ο Jovic.
Εντωμεταξύ ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος οπαδός του Ερυθρού Αστερα από μικρό παιδί. Χώρια ότι άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία της.
-
Οι Πορτογάλοι πάντως το δίνουν ως προχωρημένο. Γνωρίζει κάποιος αν η Μπενφικα μπορεί να διακόψει τον δανεισμό χωρίς την συγκατάθεση της Χονφεχαιμ? Άποψη μου είναι ότι η Χονφεχαιμ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μέχρι την Κυριακή και μετά θα τον αφήσει