Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Kαλο ειναι οταν κρινουμε κινησεις ροστερ στις 9/6 να λειπουν οι ακραιοι συναισθηματισμοι, μια παγιδα βεβαια στην οποια εχω πεσει και εγω.Ειχα γραψει πως δεν ειχα κανενα προβλημα με τη πωληση Ντελια, αν αυτη βοηθουσε στο να εξασφαλιστει ενα μεγαλο μπατζετ για τις 4 κινησεις που εχει αναγκη η ομαδα.Αν και τονιζω το ΑΝ, η μη πωληση εχει ως συνεπεια τη σημαντικη μειωση του διαθεσιμου μπατζετ, τοτε καταλαβαινουμε πως θα μεινουμε με τη προσκαιρη χαρα...Καπως ετσι ας κανουμε λιγη υπομονη για να καταλαβουμε που παει το πραγμα οταν οι πρωτες κινησεις γινουν πραγματικοτητα.Ευχης εργον θα ειναι να γινουν ολα οπως ονειρευομαστε.Να παραμεινει δηλαδη ο Ντελιας και να ερθουν και σημαντικοι παικτες που θα μας ανεβασουν επιπεδο.
Μπαίνουμε και στην τελευταία εβδομάδα ξηρασίας καθώς νομίζω πως μετά την κλήρωση θα έχουμε μεταγραφές. Αυτή η εβδομάδα θα έχει τις ανανεώσεις.
Το ζήτημα με τις μεταγραφές είναι το εξής κατά τη γνωμη μου.
Καλά κάναμε και χαρήκαμε με την παραμονή Ντελια αλλά στην ουσία το μόνο που καταφέραμε είναι να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο στην ομάδα. Σημαντικό κι αυτό. Νομίζω όμως ότι μεσοεπιθετικα δε θα ανέβουμε τόσο όσο θα μπορούσαμε ή όσο θα χρειαζόμαστε.
Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ το εξής.
Αναβάθμιση για μένα μεσοεπιθετικα θα ήταν:
1) Καλύτερος παίκτης πίσω από τον Ντελια. Δλδ αντί για Μουργκ ένας παίκτης επιπέδου Πελκα, Ορτα κτλ και ο Μουργκ 7ος μεσοεπιθετικος.
2) Παίκτης στα αριστερά που θα είναι εφαμιλλος ή και καλυτερος του Τάισον. Θα πει κάποιος πόσο καλύτερος από τον Ταισον. Προφανώς δεν εννοώ την ποιότητα αλλά την ευχέρεια του Τάισον με μια χρονιά ακόμα στην πλάτη του να ανταπεξέλθει στους σερί δύσκολους αγώνες της επόμενης άνοιξης. Φέτος ο Τάισον έβγαλε 2 φορές προβλήματα. Μια φορά όλον τον Δεκέμβρη και άλλη μια φορά ανάμεσα στην ύποπτη τετράδα αγώνων του Φλεβάρη. Σε αυτές τις ηλικίες η πτώση μπορεί να είναι ραγδαία όπως βαθαίνει η χρονιά. Εκτός κι αν ο Ετζουκε είναι τέτοιος παίκτης. Διίστανται οι απόψεις. Κάποιοι τον λένε λίρα εκατό και άλλοι τον παρουσιάζουν ως απλό συμπλήρωμα.
Καλά κάναμε και χαρήκαμε με την παραμονή Ντελια αλλά στην ουσία το μόνο που καταφέραμε είναι να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο στην ομάδα. Σημαντικό κι αυτό. Νομίζω όμως ότι μεσοεπιθετικα δε θα ανέβουμε τόσο όσο θα μπορούσαμε ή όσο θα χρειαζόμαστε.
1) Καλύτερος παίκτης πίσω από τον Ντελια. Δλδ αντί για Μουργκ ένας παίκτης επιπέδου Πελκα, Ορτα κτλ και ο Μουργκ 7ος μεσοεπιθετικος.
2) Παίκτης στα αριστερά που θα είναι εφαμιλλος ή και καλυτερος του Τάισον. Θα πει κάποιος πόσο καλύτερος από τον Ταισον. Προφανώς δεν εννοώ την ποιότητα αλλά την ευχέρεια του Τάισον με μια χρονιά ακόμα στην πλάτη του να ανταπεξέλθει στους σερί δύσκολους αγώνες της επόμενης άνοιξης. Φέτος ο Τάισον έβγαλε 2 φορές προβλήματα. Μια φορά όλον τον Δεκέμβρη και άλλη μια φορά ανάμεσα στην ύποπτη τετράδα αγώνων του Φλεβάρη. Σε αυτές τις ηλικίες η πτώση μπορεί να είναι ραγδαία όπως βαθαίνει η χρονιά. Εκτός κι αν ο Ετζουκε είναι τέτοιος παίκτης. Διίστανται οι απόψεις. Κάποιοι τον λένε λίρα εκατό και άλλοι τον παρουσιάζουν ως απλό συμπλήρωμα.
Και εγώ πιστεύω πως αριστερά πρέπει να στοχεύσουμε σε απόκτηση ΒΑΣΙΚΟΥ παίκτη. Θα είναι λάθος να στηριχτούμε και πάλι ΜΟΝΟ στο Ταισονmarsantos έγραψε:Μπαίνουμε και στην τελευταία εβδομάδα ξηρασίας καθώς νομίζω πως μετά την κλήρωση θα έχουμε μεταγραφές. Αυτή η εβδομάδα θα έχει τις ανανεώσεις.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
iremidynami 4+ έγραψε:Φιλε μου, πιστευεις πως ο ΠΑΟΚ θα ειχε ιδια εξέλιξη αν ειχε φυγει ο κουδας για πειραια τοτε;PAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να μικρύνει ή να μεγαλώσει ανάλογα με την πώληση κάποιου παίκτη.
Το λέτε και το ξαναλέτε. Κανένας ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε χθες. Αντιθέτως, εσείς τον μικραινετε με αυτά που λέτε.
o ΠΑΟΚ ναι , ο Κουδας Οχι
-
iremidynami 4+ έγραψε:Φιλε μου, πιστευεις πως ο ΠΑΟΚ θα ειχε ιδια εξέλιξη αν ειχε φυγει ο κουδας για πειραια τοτε;PAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να μικρύνει ή να μεγαλώσει ανάλογα με την πώληση κάποιου παίκτη.
Το λέτε και το ξαναλέτε. Κανένας ΠΑΟΚ δεν μεγάλωσε χθες. Αντιθέτως, εσείς τον μικραινετε με αυτά που λέτε.
Άλλες οι εποχές τότε. Δεκαετίες 70' και 80' ήταν εποχές που χαρακτηρίζονταν πολλύ περισσότερο απο το ατομικό ταλέντο παρα απο συστήματα και ομαδικότητα. Τότε ήταν οι εποχές που μια ομάδα μπορούσαν να την φτιάξουν, να την κουβαλήσουν και να την εκτοξεύσουν 1 η 2 μεμονομένοι ποδοσφαιριστές (βλέπε Αργεντινή του '86).Σήμερα δεν γίνεται αυτό στον ίδιο βαθμό. Εδώ κανουμε ένα λάθος. Θεωρούμε οτι θα είναι αποτυχία όταν πωληθεί (μετα απο πολύ καιρό ελπίζω) ο Ντέλιας το να μην έρθει ένας ισάξιος η καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτι που είναι απίστευτα δύσκολο μιας και μιλάμε για ένα τόσο μοναδικό ταλέντο.όταν έχει κάτι τόσο ξεχωριστό είναι εξ'ορισμού δύσκολο να το αντικαταστήσεις με κάτι ισάξιο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θα χεις εξέλιξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Κυρ 09 Ιουν 2024, 13:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Amsterdamer_87
Η μεγαλη ομαδα του '70 Πρωταθλημα και Κυπελλα με Χουντα και αδικα χαμενοι τελικοι και πρωταθλημα,μεdragon έγραψε:iremidynami 4+ έγραψε:Φιλε μου, πιστευεις πως ο ΠΑΟΚ θα ειχε ιδια εξέλιξη αν ειχε φυγει ο κουδας για πειραια τοτε;PAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να μικρύνει ή να μεγαλώσει ανάλογα με την πώληση κάποιου παίκτη.
o ΠΑΟΚ ναι , ο Κουδας Οχι
ηγετη και καλυτερο παιχτη της Ελλαδος τον Κουδα,εγινε..
Ο ΠΑΟΚ χωρις τον Κουδα θα ηταν απλα μια ομαδαρα χωρις τιτλους..
Οποτε φιλικα γραψε λαθος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Κυρ 09 Ιουν 2024, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
https://www.transfermarkt.com/renato-sa ... ler/258027
ο μαυρος απο την ιταλια;
ο μαυρος απο την ιταλια;
-
- Σουριναμέζος
Έχει πολύ σοβαρά θέματα τραυματισμών εδώ και χρόνια χωρίς να μπορεί να επανέλθει, έχει πέσει σε μια λούπα τύπου Ελ Καντουρί.
Σαν ποιότητα προφανώς και δεν βλέπει κανέναν (επίσης όπως ο Ελ Καντουρί) αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς
Σαν ποιότητα προφανώς και δεν βλέπει κανέναν (επίσης όπως ο Ελ Καντουρί) αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς
Μπορεί να έρθει δανεικός με οψιον αγοράς. Μπορεί να εχουμε τέτοιου είδους επιλογές φέτος.Gospi έγραψε:Αυτος εχει συμβολαιο μεχρι το 2027
-
δε βγηκε καποιος απο το ιατρικο τιμ προσφατα να δωσει συνεντευξη και ειπε οτι φετος ειχαμε χρονια με πολυ λιγους τραυματισμους; Ε ευκαιρια να επανελθουμε στις εργοστασιακεςΣουριναμέζος έγραψε:Έχει πολύ σοβαρά θέματα τραυματισμών εδώ και χρόνια χωρίς να μπορεί να επανέλθει, έχει πέσει σε μια λούπα τύπου Ελ Καντουρί

Έλα ξεφυγατε.....Kxenewmenos4 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/renato-sanches/profil/spieler/258027
ο μαυρος απο την ιταλια;

Τον Μειτε να κλείσω
Με 5 παιχταράδες πίσω από το φορ συν μουργκ, βγαίνει η χρονιά πολύ καλά. Πέρυσι είχαμε 4 συν Μουργκ. Ο αριθμός των αγώνων δε θα είναι μεγαλύτερος από περυσι. Αριστερά μπορεί και ο Πελκας και ο Ντελιας και φυσικά ένας εκ των Ζιβκ Ντεσποτοφ. Μην είμαστε απληστοι. Έμεινε ο μάγος!!
θα διαφωνησω. ας παρουμε τα δεδομενα κ οχι τις εικασιες. ο ΠΑΟΚ χωρις Κουδα εχει υπαρξει κ εχει παρει τιτλους αν κ επιμενω οτι το μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν το εχει κανει κανενας τιτλος, το μεγεθος του ΠΑΟΚ ειναι ισως πιο πολυ φτιαγμενο απο τους τιτλους που εχασε με τον τροπο που τους παλεψε κ με τον τροπο που τους εχασε.Amsterdamer_87 έγραψε: Η μεγαλη ομαδα του '70 Πρωταθλημα και Κυπελλα με Χουντα και αδικα χαμενοι τελικοι και πρωταθλημα,με
ηγετη και καλυτερο παιχτη της Ελλαδος τον Κουδα,εγινε..
Ο ΠΑΟΚ χωρις τον Κουδα θα ηταν απλα μια ομαδαρα χωρις τιτλους..
Οποτε φιλικα γραψε λαθος..
ο Κουδας διχως ΠΑΟΚ δεν εχει υπαρξει κ δεν ξερουμε πως θα ειχε εξελιχθει.
Φιλικα λοιπον θα σου πω πως καταλαβαινω οτι το μεγεθος πολλων ομαδων εξαρταται απο τους τιτλους αλλα στον ΠΑΟΚ δεν συμβαινει αυτο. Ο ΠΑΟΚ σε μεγεθος ειναι μεγαλος ασχετα με τους τιτλους. παραδειγμα οτι παντα ηταν εκκωφαντικα μεγαλυτερο μεγεθος απο τα σκουληκια που μεχρι πριν λιγα χρονια ειχαν πιο πολλα πρωταθληματα.
Τεσπα για να μην ξεφευγουμε επιμενω οτι τ μεγεθος του ΠΑΟΚ δεν εξαρταταται απο τον κουδα η τον κωνσταντελια.