Blackgr4 έγραψε:NikLiverpool έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Το θέμα δεν είναι αν θα ερχόντουσαν με άλλο ΤΔ. Το θέμα είναι ότι ο άλλος ΤΔ ούτε καν θα τους ήξερε. Είδαμε με τον Ρέμπε που ότι μεταγραφή έκανε ήταν προτάσεις μάνατζερ.
Επίσης όταν ξέρεις ότι έχεις να καλύψεις ένα σκασμό κενά στην ομάδα και έχεις ένα Α budget δεν μπορείς να φέρεις φτασμένους παίκτες.
Για να το κάνω λιανά αν θες 10 μεταγραφές και έχεις 10 εκ. τότε max 1 ανά μεταγραφή μπορείς να δώσεις. Έλα όμως που δεν γίνεται να φέρεις 10 ελεύθερους...
Με το χέρι στη καρδιά και παντελονάτα, πες μου ποιον δεν θα ήξερε ο άλλος ΤΔ;
Τον αρχηγό όλων των μικρών εθνικών της Πορτογαλίας (Ντάντας) ας πούμε;
Και το ότι ενδεχομένως δεν θα ήξερε τον Νάσμπεργκ από τη Βαλερέγκα της Νορβηγίας το λες και μείον δηλαδή;
Αν σου βγουν παικταράδες όλοι οι άγνωστοι, θα έχεις 100% δίκιο. Τη στιγμή όμως που μέχρι στιγμής δεν σου βγήκε κανένας παικταράς (με το λίγο που τους έχουμε δει ξαναλέω), δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο.
Εγώ αναφέρομαι στο γεγονός πως δεν ήρθε κάποιος που αμέσως θα καταλαβαίναμε πως ήρθε μόνο λόγω ΤΔ.
Για να στο πω και πιο απλά θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Η Γαλατά τερμάτισε 12η; Δεν παίζει καν Ευρώπη. Κάποιος πούστης εκεί μέσα, κατάφερε να φέρει δανεικό, τον Ικάρντι της Παρί, πληρώνοντας μόνο τα 750.000 από τα 6.750.000 που αμείβεται ετησίως.
Επίσης κάποιος έπεισε τον Χουάν Μάτα την ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΆΡΑ αυτή, αντί να υπογράψει οπουδήποτε αλλού, να πάει στη Γαλατά (που ξαναλέω δεν παίζει καν Ευρώπη) με τα λεφτά που δαπάνησες εσύ για τον Κουαλιάτα.
Δεν το λες έργο ΤΔ αυτό; Αυτό εννοώ. Δεν έχουμε δει ούτε μισή κίνηση από τον Μπότο που με το καλημέρα να καταλάβουμε πως βασίζεται στις γνωριμίες και στο όνομα του και δεν θα έρχονταν στον ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε άλλο τεχνικό διευθυντή.
Οι ελεύθεροι Ρικάρντο, Νάσμπεργκ κλπ, ουρά θα κάνουν κάθε χρόνο να έρθουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.