Ένα ωραίο ερώτημα. Επειδή μιλάμε για χιλιάδες απόψεις είναι φυσιολογικό να υπάρξουν και να υπάρχουν πάντα διαφορετικές οπτικές, απόψεις και επιχειρήματα βάσιμα. Αφαιρώ τις τοποθετήσεις εκείνων που ήδη έχουν εκφράσει γνώμη ότι δεν κάνει και πρέπει να παραιτηθεί ή να απομακρυνθεί. Θα έχουμε λοιπόν μια μερίδα φίλων που θα ισχυριστούν ότι εμείς σε πιστέψαμε, είχες έργο και αποτελέσματα την διετία αλλά τώρα δεν τα κατάφερες. Στην αρχή της σαιζόν μίλησες για τρόπαια και αναφερθηκες στην παραίτηση σου σε τυχόν αποτυχία. Ε,να λοιπόν ο δρόμος... Και μείς ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι διαφορετικό.Woodman73 έγραψε:Κατι ως απορια, οχι κακοπροερετα..
Αν, δεν παρουμε κυπελο, και αποκλειστουμε απο την μιντιλαντ, ΚΡΑΤΑΜΕ τον Λουτσε (ειχε πει οτι ηρθα για τιτλους, αν δεν παρω θα φυγω) με τα καλά και τα αρνητικά του για το φτιάξιμο μιας καινουργιας ομαδας 3ετιας?
ΤΙ λετε? Εγω προσωπικα, θα ηθελα εναν προπονητη ανοιχτόμυαλο σε συστήματα, και να δουλευει και με νέους, οχι μονο οταν πρεπει να μην εχει λογο τραυματισμου, να βαλει καποιον, να παιρνει θεση στην ενδεκάδα...
Η παραπάνω άποψη και επιθυμία είναι σεβαστή.
Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να εξαντλήσει όλο το συμβόλαιο του και μετά η ομάδα να καθίσει και να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να πορεύεται με τον ίδιο ή κάποιον άλλο.
Ο Λουτσε είναι σοβαρός στην δουλειά του. Ακόμη κι αν έχει τα στραβά του για τα οποία πολλάκις έχω γράψει, πιστεύω ότι ο οργανισμός θα είναι ήσυχος. Έχει την δυνατότητα η διοίκηση ακόμη και σε θέματα που θεωρεί ότι ο προπονητής μας έχει παρεκκλίνει να επέμβει, να τα κουβεντιασει και να τα οδηγήσει εκεί που θέλει.
Είναι το θέμα ανάδειξης περισσότερων νέων με μεγαλύτερη προσοχή και χρόνο?
Είναι το θέμα ότι πρέπει να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας?
Ότι κι αν είναι.
Ποιός επόμενος προπονητής σου εξασφαλίζει ότι θα πας καλύτερα με μεγαλύτερα αποτελέσματα?
Κάποιος θα αντιλογησει και θα πει. " Ε καλά και τι θα κάνουμε, δεν βρίσκουμε άλλον θα τον έχουμε αιωνίως?"
Όχι, απλά τον γνωρίζεις, τον εμπιστεύεσαι και τον αφήνεις να ολοκληρώσει το έργο του. Κι από την άλλη ήδη έχεις πάρει μια απόφαση να επενδύσεις στον Γκαρσία, μετά μάλιστα την διακοπή και την επαναφορά του.
Τέλειο δεν υπάρχει. Κι ο κλοπ να έρθει κάποιοι θα βρούμε να του προσαψουμε σφάλματα.